Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.12.16
    bündihugi és patakvera kedveli ezt.
  2. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

üdv minden teázónak.
    Nálunk hideg és nagy köd. semmi esély a napsütésre. Ez az az idő amit nem szeretemnek hívok.
    Event? Hát nem halad igazán, bár a sapkák gyűlnek de a növény lassan érik, mivel szupi táp nincs, mivel ahhoz arany kellene. Nos nem baj. Játszunk.
    A kávé csábító, no meg a tea is. A szép virágcsokor meg mindig gyönyörködtet.
    Most ugrottam le a létráról, a szekrény tetejét töröltem, ilyenkor a térdeim nagyon remegnek. Nagyon félek, most egy kis pihi aztán tovább. Jön a porszívózás. Az már kényelmesebb sokkal. ... de nem untatok senkit.
    Legyen szép napotok. pá

bündihugi, patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia Kedves Óvónéni !
    Még egyszer köszi a versikét ... Ma elmondta a Kicsi lány az oviba ... - Hozzátette Anya a farmon találta a verset ... - Kiderült az óvónéni is kapál ... A fórumot nem ismerte ... hihi pedig a 99. szinten kapál ...

4. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szia!
    Nagyon bájos neved van és csodaszép ruhád. Örülök, hogy valamit tehettem amivel örömet szerezhettem kicsi hercegnődnek.
    Legyen nagyon szép napotok.pá

5. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

bündihugi és patakvera kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Titokzatos szép napot minden Teázónak !
    Kb 110 titok izé várja hogy felfedhesse a titkát este 7 körül ... Nem nem vettem ennyit 2 kis kötegre áldoztam ... csak most tettem ki az itt ott nyert titkosakat ... Remélem lesz néhány kedvemre való közöttük !

7. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Sziasztok!
    Én is vettem itt 2 kis köteget, majd estefelé meglátjuk......:)hogy lesz e okom mosolygásra.....
    Eventet csinálgatom, most már alig van szupifám, de van még idő bőven.
    Voltunk kint a szőlőben körülnézni és utána vásárolni, szépen sütött a nap.
    Hoztam délutánra sütit!!!!!

bündihugi, patakvera és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Hm ez a süti majdnem úgy néz ki mint a fagyiszelet ... Én diós tésztával csinálom ... Néha mogyoróssal - de az irgum burgum de drága ...
    Saját szőlőtök van ? De jó ... Én a tavasszal szeretnék néhány tőkét ültetni ... csak ide az udvarba ...

bündihugi, Minny84 és patakvera kedveli ezt.
  9. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép hétvégét Aranyoszkáim!

Megérkeztem a melegbe hozzátok....csak futtában értem rá olvasni,de a sok kajcsis képet láttam.....ejnyebejnye-hát hogyan fogok így lefogyni?o_O:wuerg:
    Nem tudom mi van velem,de idén semmi karácsonyi kedvem....elfáradtam nagyon ebben az évben és már nagyon várom a szabit,hogy pihenhessek egy kicsit! Lillusnak vadászom az ajándékokat és amikor sikerül valami jót vennem..na az azért felvillanyoz! Párommal megbeszéltük,hogy ágykeretet veszünk.....de nagyon drága,amit én szeretnék. :sleepy:
    Vigyázzatok magatokra!

bündihugi és Minny84 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Szia Vera !
    Sajnos rossz hírem van ... nem csak az ágykeret drága de a matrac is ...
    Fogyókúra ???? Én már nem foglalkozom vele ... Jól érzem magam a bőrömbe .. s ezt élvezem ...
    Utáltam mikor 10 kilót fogytam és 11 jött vissza ...
    Mire vadászol a leánykádnak ? a tavalyi dínó vagy rág akvárium / nevelde meg van még ?

bündihugi, Minny84 és patakvera kedveli ezt.
  11. patakvera

A matrac meglett tavaly....ráraktuk a régi ágyra. Most a keret a cél,de kicsit frusztrál,hogy fél millán aludjak!:wuerg:
    Sajnos a fogyira rá kell szánnom magam.....egyre jobban fáj a térdem.:sleepy:
    Rák nevelde az most kihalt....2 hónapig élnek csak a rákocskák...de még van egy zacskóval-lehet kikeltjük. Idén társas veszek és több apróságot,mert nincs konkrét elképzelés. Idén ilyen meglátom és megveszem terv nélküli karácsony lesz. Páromnak ma feladtam 1 éves horgászújság előfizetést-neki ez az egyik meglepi!;)
    Nálatok már van lista?

bündihugi és Minny84 kedveli ezt.
  12. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szia Vera, de jó hogy Te is felbukkantál. :)
    Nem csodálom h a nagy hajtás, munka közepette nincs még meg a karácsonyi hangulatod, de majd az is megjön meglásd, mire kell.
    Holdfény, megtudhatnám a keresztneved? Már nagyon régóta van szőlőnk, földünk, de tulajdonképpen a szőlő az idők folyamán kevesebb lett, 4 sort a párom már rég kiirtott, nem volt jó fajta és az az igazság h nem is isszuk, így a régi kihaltak helyett már csemegeszőlőt ültetett. :)A bort meg, amennyi lesz, eladjuk ismerősöknek.
    Van jópár gyümölcsfánk is és kertünk veteményesnek, na meg az uncsikáknak sok füves rész, imádnak is oda kijönni.
    Tavasztól-Őszig mi kint is lakunk, ezért abban az időben nem tudok farmozni, mert ott nincs internet.
    Na akkor megfejem és megetetem......xD

patakvera és bündihugi kedveli ezt.
  13. patakvera

Gondolhatod,hogy tele a lépcsőház a botjaival. Na ez az amit én nem érthetek...hogy minek ez a sok bot? Miért nem elég 2-3 esetleg 10?xD Tavaly amikor vettük a matracot -..rmeo -ott láttam jó kis keretet is...na majd jövőre...erre itt a jövőre és már nincs az a keret....csak 100.000-rel drágább!:sleepy: Na mindegy-majd jövőre!xD
    Jaj de jó is lehet azon a kis farmon...:music:

ildimamuci kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Hajni a keresztnevem .... 40 év alatt nem tudtam megbékélni vele ...
    Hm jó lehet ... a nyugalom szigete ... kár hogy nélkülöznünk kell miatta .. de ősszel visszavárunk .. télen meg naponta szeretnénk olvasni egészen tavaszig ...

Ja majd jövőre .... még drágábban .... csak most indul be az infláció ...
    Jut eszembe .. van 3 mappányi Képes Magyar Horgász .... Teljes gyűjtemény .... Újszerű állapotban ...
    Szívesen postára dobom .. ha elfogadod ...

patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  15. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szia Hajni, pedig egyáltalán nincs csúnya neved, az is igaz azonban hogy a legtöbb ember nincs megelégedve a nevével.
    Kint nagyon szeretünk lenni, persze ez nem volt mindig így, fiatalabb korunkban nagyon fárasztó volt, de mióta megöregedtünk és nyögdíjban vagyunk, ez valóban a nyugalom szigete a számunkra. Jó szomszédaink is vannak, bár ők nem laknak-alszanak kint.
    Az uncsiknak meg van hinta, homokozó, ugrálóvár, csúzda, nyáron meg felfújható medence.

kamylla64 és patakvera kedveli ezt.
  16. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szép estét!
    A Bahán már az összes fa kifejlődött-------2 db Achacha XXL, 2db Mangosztán XL, 2db Rollinia, Achacha XL, 2db Buzogányfa, Citrancsfa XXL, Huang pi XL, Citrancsfa XL, Huang pi XXL, Sárkánygyümölcs XXL, Szantálfa,
    A többi fa is megvan------3 db kerti berkenye XL, 2db kökénybokor XXL, 3db Lilaakác, Kowhai XXL, Birsalma XXL, Cukorjuhar XXL, Kökénybokor XL, Piros Anjou-körte, Zúzmarás jegenyefenyő, Ujjasjuhar XXL
    Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 9.12.16
  17. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Kellemes hétvégét Teaháziak!
    Szép napra virradtunk, hidegnek biztos hideg van kint, de már süt a nap. :)
    39 évvel ezelőtt, délután 4 órakor mondtuk ki az igent életem párjával. ;)
    Akkor nem volt ilyen napsütéses idő, sőt délután esett a hó is kicsit.
    Amúgy átlagos szombatnak nézünk elébe, mosni, főzni és takarítani kell.
    Lesz a szülinapom is, a házasságkötésem után töltöttem be anno a 19-et.
    Holnap jönnek a fiamék és a lányomék meg anyukám.
    Hoztam Nektek a reggelit.....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] http://kepkezelo.com/images/wdvxvej4nnsxq4q8rhqx.jpg
    Begyújtottam a kandallóba, Riskát is elláttam.....

18. patakvera

xD Nagyon kedves vagy,de idén adtam le az összes horgászújságot a papírgyűjtésen a suliban.....mondtam havi 1 újság és ennyi! -.- Tegnap jött hazafelé és már gyanús volt,hogy mondta a telefonba,hogy valamit szeretne kérni.....szerinted? Karácsonyra egy újabb pecabotot!o_O:sleepy: Köszönöm még1x és remélem nem haragszol meg?!:inlove:
    Mi is a beceneved? xD 5 új bot nem,de 1 biztosan.....o_O
    Gratulálok! Szép hétvégéd lesz!:D:inlove::music:

kamylla64 és Minny84 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Nem haragszom ... Kidobni sajnálom ... Szerintem majd a könyvtárba fog kikötni ... Bár enni nem kér ... Lehet még valamelyik gyerek hasznát veszi ... Mittomén mi lesz vele ... egyenlőre akkor őrizgetem ...

Szabad tudni a beceneved ?
    Öcsi Herceg jól bírja ... Néha nyűgös ... De hát 21 hónaposan ez teljesen normális ...
    Lassan ott tartunk hogy nem is akadályozza a gipsz ... Örökmozgó rosszcsont ...

Nagyon szép hétvégéd lesz ... Töltsd a szeretteid körében akik bearanyozzák az életed ...

kamylla64, patakvera és Minny84 kedveli ezt.
  20. patakvera

Ki ne dobd,ha sajnálod! Sajnos nálunk kicsi a hely és muszáj volt leadnom.....bár annyira nem bánkódtam miattuk.:eek:
    Jövő hét végén nem lesz Kicsinykóm itthon-akkor beindul a karácsonyi nagytakarítás nálam is. Ma is úgy volt,de észre sem vettem és átszórakoztuk a délelőttöt. Leírhatatlan anya-lánya ölelkezések voltak....ilyenkor mindig eszembe jut a "kicsi Lilla"...amikor ölelgetni próbáltam 1000rel tolt el magától....nagyot változott.:inlove:

kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.