Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Köszönöm szépen Ibókám, de majd hétfőn lesz, most pont úgy jön ki h előbb leszek felköszöntve 1 nappal......:)
    Ebéd----maradék
    Mi is jártunk már úgy h bevásárlásnál elfelejtettünk fontos dolgot.....a szőlőből behozni a diót például állandóan elfelejti a párom, már 2 hónapja h beakarja hozni.......xD
    Mindent fel kell írnunk alighanem, mert elfelejtődik.
    Holnapra megfőztük disznóból /csülök, comb/ a pörköltet, csak nokedlit kell majd frissen kifőzni hozzá, de a lányom is főz és hoz ebédet holnap, legalább több féle lesz.....ha igaz, ő citromos csirkét csinál rizs körettel....:)
    Délutánra egy kis tortát? Jöhet?

http://kepkezelo.com/images/05kv7f5mgwfckzkr2qd6.jpg

patakvera, kamylla64 és bündihugi kedveli ezt.
  2. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Ibókám, ma---holnap---holnapután buli lesz itt a Teázóban......szüli, névnapok.....
    Hozok finom koktélokat, beülünk a hintaszékbe és ráérősen kortyolgatunk.......xDmég jó h virtuálisan mindent lehet......
    http://kepkezelo.com/images/tq3vzu5879d4g5aiqh6r.jpg [​IMG]

3. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

4. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szép szombat estét minden Teaházas Barátomnak! :)

Holnap nem biztos, hogy ideérek....ezért inkább ma este küldöm sok szeretettel Nektek, Advent HARMADIK ANGYALÁNAK üzenetét, illetve azt, hogy mit tesz vagy pontosabban mit fog tenni, amikor ideér.

A harmadik vasárnap angyala:

Advent harmadik vasárnapján egy fehér, ragyogó Angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van.
    Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, és megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd, az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz, és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet, a boldogság érzése.

Utoljára szerkesztett: 10.12.16
  5. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Jó éjszakát kívánok Mindenkinek!!!!!

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  6. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

7. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

8. egérke57

egérke57 Utánpótlás-írogató

patakvera, kamylla64 és Minny84 kedveli ezt.
  9. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges reggelt minden betérőnek!
    Hétvégén akadályoztatva voltam,na meg a kiccaládom igényelte a társaságom..:)Ildikó remekül vezeti a Teaházat,nagy ölelés érte neki...

Boldog születésnapot az ünneplőknek,sok és hosszú házassági évfordulót Idinek..:inlove::inlove:

Event kész,nem volt nehéz,remélem sok ilyen lájtosabbat kapunk még..Ma még lesz egy köröm bevásárolni,a hiányzó dolgokat akarom még megvenni..remélem ráakadok valami pasis ajira,vettem már ezt azt,de igazán olyat szeretnék,ami nem is tudom...ha rátalálok úgyis tudni fogom..:D:D

Örömmel látom megérkezett Bandi is,szépségessel mint mindig...Vera is jött,jó volt újra látni.. Boszikánk is iderepült..:D:D,végül is majdnem mindenki beviharzott,kivéve,Marcsika,Fülike.....:(
    Ettem a sok finomságból,ittam a sok finom nedüből,kell ennél több?!

Rohantam is,megint, mint általában mindig, késésben vagyok..amint hazaértem jövök...

patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  10. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Jó reggelt, szép napot Teaháziak!
    Nálunk borult van, alig akart kivilágosodni.
    A tegnapi nap nagyon jól sikerült, uncsikák szépen eljátszottak, ettek-ittak és vígadtak.....:)
    A gyerekeim mellett anyukám is nálunk volt, mindenkinek ízlett a menü.
    Májgombócleves, vegyes disznópörkölt nokedlivel, citromos csirkesült rizzsel, cékla és csemegeuborka, kakaós keksz.
    Nagyon feltöltődtem általuk. :)
    Mára maradt még kaja, nem kell főzni.
    Itt kiszellőztettem és begyújtottam, Riskát is elláttam. ;)
    Hoztam a reggelit.....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Itt tegnap este befejeztem az eventet, fent csücsülök a felhőn.....
    A másik farmomon kiváltottam a kitehetőket, ki is vannak rakva, de a felhősor nem lesz meg.....

Utoljára szerkesztett: 12.12.16
  11. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

jó reggelt kívánok minden betérő teázó társamnak.
    Nem fejeztem be az eventet. Az 1/3 nem lett kész 1000 növény kellene de az már nem lesz. A felhősor megvan. Jó ez így.
    Itt ragyogóan süt a nap, az idő hűvös, de ez még így jó. Jön a hideg, az már nem tetszik. Ma ,kár hogy csak 1 nap, telihold, nem sokra jutok, mert nincs démoni bokrétám és még nem tartok ott, hogy készítsek. Nincs szuper táp. Nem sokra jutok, de az sem baj. Játék, ahogy szoktam mondani.
    Legyen nagyon szép napotok. pá

13. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok, azaz mit is beszélek, hisz nincs itt senki.....mindegy, csak betér valaki ide is kicsit megmelegedni és meginni egy jó teát, hozzá finom sütit enni.
    Meglett itt is a felhősorom.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

14. kamylla64

Ildikó! pazar születésnapi,házassági évfordulós ebédetek volt..szívesen odaültem volna az asztalodhoz...:)uncsikáid remek szeretetbombák,jó hatással vannak a gyógyulásodhoz...:inlove:
    Ma ne főztem,maradékot eszünk...milánóit,rántotthusit,meg cézás salátát...
    Vettem titokfákat,a kötelezőn kívül,egy,egy dara új fát kaptam.:pnem valami nagy eresztés,de ahogy olvasom a csevegőben,mással sem nagyon bővelkedett a rendszer..hmmm..egy kicsit lehetnének adakozóbbak,mert úgy adják,mintha a fogukat húznák...:wuerg:

Elmentem egy potya körre,amit leginkább akartam,azt nem kaptam..:sleepy: semmi nem ragadott meg annyira hogy megvehettem volna....még van idő,de nem akarom az utolsó napokra hagyni..

Szia mamim! nem szeressem ezt az időt,esik felénk az eső,fúj a szél,meg minden csúfság...:p:eek:a lényeg a felhősor.:)ha az megvan,a többi csak ráadás..
    Itt vagyok!!!! essss ha a többiek nem jönnek,több marad nekem a sütikből..mindkettő istenien néz ki...az első süti,úgy néz ki mint a sajttorta...imádom,,nem kell sütni,finom,de picok drága...azért néha belefér a költségvetésbe...:p:D;)..a tiramisu is jöhet...:inlove:
    Gratula a felhősorodhoz,meglett nekünk is mind a négy főfarmon...nem volt ez nehéz..

Drága egyetlen Boszikánk! nagyon sok boldog névnapot...

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni,
    és a szívedet soha ne bántsa meg senki!
    Napod is legyen örömnek napja,
    kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!

Utoljára szerkesztett: 12.12.16
  15. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Ibó, Holdfény, Fülemüle, Vera, Boszink, Incimami és mesélős Marcsikánk......merre vagytok?
    A VV nagyon elfoglal Benneteket? :(
    Azért ha ráértek nézzetek már be egy kicsit.
    Tegnap az egyik hugom sütött mézeskalácsfigurákat a gyerekeivel és küldött át belőle nekünk is, mondanom sem kell h mindjárt megkellett kóstolnunk....;) Gyönyörűen vannak díszítve, de kicsit még kell várnunk, mert puhulniuk kell......xD
    Alig múlott 4 óra és szinte sötét van teljesen, esik az eső is.
    Megkaptam ma az antibiotikumot a doktornőtől, de nem mondta a férjemnek h hány napig szedjem.....napi 3x1-et kell bevennem és annyit tudok róla h nem valami gyomorbarát......na majd meglátjuk h hogy bírom.....
    http://kepkezelo.com/images/lf51oo5n9vhdygkx3pwz.jpg

16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,
    Ildikó, valóban kicsit a való világ beszipákol, kicsit üzletben voltam, hogy az ünnepi ajándékot véglegesen lezárjam, az meg köztudott nem egyszerű dolog.Jó lesz?Fognak örülni neki?Tetszeni fog?Most már nincs apelláta meg van és kész.
    A mézeskalácsról jut eszembe, én is sütöttem már, és az első, na az volt a legemlékezetesebb.Szépen az előirásnak megfelelően megcsináltam zupsz a sütőbe, de az nem volt leirva, hogy mennyi ideig is kell majd sütni.Márpedig ha nincs leirva, akkor azt én honnét tudhatom.A lényeg, hogy szépen megsült,igaz kicsit kopogott, de sebaj, majd megpuhul mondták.
    Vittem is az Édesanyámnak belőle és én is mondom neki, hogy ne búsuljál, majd megpuhul egy kicsit tedd el.Gondolhatjátok, hogy az bizony nem hogy megpuhult volna, hanem inkább keményedett a lelkem.
    Igaz azóta már sikerül a mézes apró süti, de az első az emlékezetes maradt a számomra.

Ildikó, a gyógyszerhez nem irtak gyomorvédőt? Kérdezd meg a doki nénit, hogy nem kellene?

További szép estét kivánok!

17. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

nagyóóóóóóóóóóóón szépen köszönöm a köszöntést és a versikét is.
    a következőképpen alakult. reggel reumás doki, aki közli h, az eddig megvásárolt ketyeréket az igen magas csontritkulás miatt leszek szíves nem hasznosítani, ellenben szedjem rendesen a gyógyszert. .nagyon vékonka tetszik lenni és a húsféleség nem hagy nyomot a véremben, tehát leszek szíves féldisznót kecskét esetleg juhnyájat felzabálni mondá még a dokinéni
    az albérlők által hátrahagyott tetemes villanyszámla kifizetésére tettem kisérletet mielőtt kikapcsolnák a villanyt. ahová bementem, mint tájékozatlan, ott közölték h. hát kéremszépen itten nem lehet kifizetni. ide-oda-mindenhova tessék elfáradni és akkor majd.
    ezután mentünk már a Zurammal a kisház riasztását kifizetni, és ez legalább sikerült is két faluval odébb.
    mindegyismár.
    vettem a gyerekemnek ( és leendő kis feleségének ) egy scrable-t, persze ezt is előre meg kellett kérdeznem, mert ki tudja van -e már.
    beszabadultunk a játékboltba és akkor még a lízingelt unokáknak is vettünk néhány apró kiegészítést a puzzle-k mellé.
    haza. gyors virsli főzés, mert persze ilyenkor nincsen maradék, és aztán mély alvás. sokáig.
    most akkor van valakinek boldog névnapja, vagy boldog hajszája vagy valami ilyesmi???

mostan meg játszom.
    holnap nézzétek a delejíziót, szerintem bármelyik csatornán benne leszek az esti híradóban

háztáji híreimet olvastátok

18. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Marikám, gyomorvédőm van, már régóta szedek.
    Boszika, akkor nem semmi napod volt ma......de legalább délután tudtál pihenni, az ügyintézés nálunk nagyon nyögvenyelősen megyeget.....

19. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok, jó reggelt!
    Kiszellőztettem és megraktam a tüzet a kandallóban, szegény Riska is elárvulva bőgött itt. :(
    Megfejtem és enni is adtam neki.......;)
    Arra gondoltam hogy kint a Teaház előtt álldogáló fenyőfát ünneplőbe öltöztetem, igaz h még van kis időnk Karácsonyig....de had gyönyörködjön benne, aki erre téved......:)
    http://kepkezelo.com/images/yqt31d7wdmo1fbiuhzl2.jpg
    Ma szép napsütéses idő van, de nagyon hideg is egyben....
    Bizony, mikor mentem a földjeimre kapálni, nem volt melegem, pedig jó melegen felöltöztem, van pár befejezetlen feladat a gazdaköriben, most sem lesznek készen még.....hiába rövid ez az idő.....:(
    Jut eszembe, friss virág is kell a vázába.

20. kamylla64

Szépséges reggelt minden betérőnek!
    Erős fagyra ébredtünk,csípte az arcunkat ahogy kiléptünk..bizony sapka, sál,kesztyű minden meleg holmi előkerült..
    Ma rakott burgonya lesz a menü,meg brokkoli krémleves...mostanság rákaptunk a krémlevesekre..
    Neki kellene állnom feldíszíteni a házat is ünnepi ruhába,de ódázom mindig..:p ma valahogy rá kellene szednem magamat..:wuerg:..

Marcsika! nem vagy egyedül,rengeteg sütit elrontottam első nekifutásra,pedig betartottam az előírt adatokat..ezeknek általában többet neki sem álltam újra,vagy ha igen,az sem sikerült másodszorra sem..:p

Boszika drága!remélem kialudtad magad..:)egy jó alvás nélkül az emberlánya tiszta kelekótya egész nap...Nálam is megvan az ajik zöme,de még emberemnek keresgélek valami nem tudom mit is,de....szóval valamit...:pte túl vagy rajta,ez ügyben már nem kell törni a buksidat...
    Igaza van Ibónak..egyél jó laktató fullkalóriás étkeket..
    Picok albérlőidet meg egye meg a fene ott ahol vannak...szégyelljék magukat,hálátlan dögök...

Szia Ibókám!azért ha van egy pötty kis időd,gyere be ha csak beköszönsz,már annak is örülünk...Szerintem most hogy jönnek majd az ünnepek,megfogyatkozik a Teaház forgalma is,ami nem baj...mindenki a családjával tölti a Karácsonyt...esss ez így is van jó..de utána újra megindul majd a forgalom...
    Ildikó drága! köszönet a gondoskodásért,a szép fenyőért és a gyönyörű virágért..egy szálat kiloptam belőle..Nem csak a fenyő szépséges de a táj is...jó nézegetni...egy kis faház mellette ahol ropog a tűz,meghitt hangulat,odaképzelem magam,meg a családomat...:inlove:

Rohantam is,de ahogy tudok benézek..cuppp...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.