Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok, jó reggelt!
    Piszok hideg van,még a tévéadás is csak most normalizálódott, a netem is akadozott.
    Begyújtottam itt és Riskát is megetettem, megfejtem......;)
    Hajnikám nagyon örülök hogy ilyen jól haladtok és most már tudom h miért nem voltál sokáig.
    Titokólat eddig még nem vettem, de feltölti most a boltban a párom a mobilomat és rendelek sms-ben farmaranyat, majd abból próbálkozom....
    Nálunk -14 fok van. Menyem tegnap csomagolt rántotthusit meg krumplipürét hozzá, van még 1-1 adag húsleves is, de azért délelőtt lesz főzve még paradicsomleves meg borsostokány tésztával, kell h legyen kaja holnapra is, mert holnaptól megint van maszek munka.
    Délután a karácsonyfát kell lebontani.
    Ellátmányt hoztam.....:p
    http://kepkezelo.com/images/vzofh8syg1i5kmgi0rom.jpg [​IMG] http://kepkezelo.com/images/yf6g7l9c4arv3xrzqs6h.jpg http://kepkezelo.com/images/jwvnnvz42wce44wtvg86.jpg

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép jó reggelt !

Ma pakolászok .... mert van mit ...
    Titkosakat nem veszek újra ... most így már két állatkám hiányzik ... sebaj ... majd talán legközelebb ...
    elkészültek a beépített szekrények falai ... alig várom , hogy a polcok is elkészüljenek bele ...
    Rántott pipi és krumpli püré és meggymártás lesz a menü ...
    Ohh jön a páva vadászat a piacon .... meg denit és kutyát és békát .... áááá nincs ennyi csp a világon ... no de majd megoldjuk ...

patakvera, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  3. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szervusztok.
    Jól esik a jó meleg tea. Nálunk -25 fok. A kocsim hála Istennek indult. Voltam templomban, és amikor fél 10 kor kijöttünk még hidegebbnek éreztem az időt, és az orrom kegyetlenül fázott és fájt, nem is mertem hozzá érni mert a kezemben maradt volna. Hogy néznék ki lefagyott, letört orral? Itt a palócföldön nagyon megpróbál az idő. Nos most van itt az ideje, de ez már mégis csak nagyon sok. Elég ennyi panasz. A nap ragyogóan süt. A szobából nézve kellemes. Kívánok Nektek a jó étvágyhoz jó ebédet. Én paradicsomos káposztát ebédelek. Nagyon szeretem, de a káposztát a vérhígító miatt ritkán és keveset fogyaszthatok. Most már régen volt, bűnözök egy kicsit.
    Legyen nagyon szép napotok. pá

patakvera, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Már rég jártam palócéknál .... hm ... micsoda palóc gulyást tudnak pedig arra felé főzni ... hm ... nyam nyam ...
    vigyázz a orrodra .. nálunk csak -17 volt ... az is dermesztő...

5. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Vettem 4 db titokólat, ebből lett 1 narancs pandám, a másik 3, este lesz kész.
    Többet nem áldozok......úgy döntöttem.....
    Enyhült délutánra valamelyest az idő, Tündérke tifelétek még hidegebb van, mint itt a Dunántúlon.
    Nekem szuriban van vérhigító már több, mint egy éve, de azt nem tudtam h káposztát enni mellette nem szabad, nekem a puffadás miatt tilos a káposzta na meg a sztómám miatt......pedig én is imádom minden formájában.....
    Hoztam délutánra utápótlást......
    http://kepkezelo.com/images/gd772agba5jf6gp19req.jpg http://kepkezelo.com/images/ob4jxfj795ejzv1qjud9.jpg

6. -Holdfeny-.

Hm hm ... a káposzta bűnös étek .... az epém gyakran kiabál miatta ... de azért szeretem és fogyasztom is ,...
    titkosakon gondolkoztam ... de nem veszek többet ... most nem ... termelgetem az olasz kölest .... még néhány kör kell belőle aztán az a gazdaköri is ki lesz pipálva ;)

7. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Készek az ólak, végülis 5 db-ot vettem, ebből lett egy vízilovam....hurrá!!!!!!!
    Még lett piros pandám, narancs tevém és retro anakondám.
    Jöttem rakni a tűzre, mert ma éjjel még hidegebb lesz állítólag......fiamnál is elfagyott valamilyen cső kint, párom ott volt délután és kicserélték, beburkolták.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

patakvera, incimami és kamylla64 kedveli ezt.
  8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Halihó.
    Mivel syncumart szedek, egyik nap 4, másik nap 5 szem, így K vitamint tartalmazó ételeket kerülni kell. A kedvenc ételem a saláta főzelék az majdnem tilos. A hordós káposzta, káposzta, banán szintén meg amit általában szeretek, nem ehetem. Sokszor áhítozom rá és néha nagyon ritkán bűnözök. Kelkáposzta minden nap megenném és nagyon ritkán ehetem. Nos ennyi panasz elég.
    Kívánok nagyon szép estét, jó éjszakát. pá

9. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Nálunk -10 fok és borultas az idő, fúj kicsit a szél.
    Eddig nyolcvan pár farmpengő jött itt össze, még nem tudom h elköltöm e vagy hagyom gyűlni......
    Mára tegnap megfőztünk, valószínű h csak levest csinálunk majd estefelé holnapra.
    Van itthon édesburgonyám, abból gondoltam.
    Tündérke bizony nem egyszerű az étkezés.....pláne ha az ember lányának betegségei vannak.
    Nekem nem érdemes kockáztatni, mert nagyon rosszul vagyok utána napokig.
    Epehólyagom sincs már és érdekes h az uborkát hónapokig tudtam enni bármilyen formában, aztán egyszercsak rosszul lettem tőle, ezt 3 alkalommal tapasztaltam, azóta nem ettem.
    Holdfény, mára milyen feladatot írtál ki magadnak?
    Marcsika, tessék jönni mesélni nekünk.
    Erikám, jobban vagytok már?
    Fülemüle nagyon eltűntél és incimami is vajon merre jár?
    Ibókám, gyere nézz be Te is!
    Jól befűtöttem és Riskát is elláttam.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

patakvera, incimami és kamylla64 kedveli ezt.
  10. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot minden betérőnek!
    Most értem csak ide,a hétvége elég tartalmas volt..

Nublonosnál kiváltottam a nagy csomagos szupitápot,meg a kisebbiket,erre tellett,na meg tápra mindig szükség van,abból sosem elég...
    Többi farmunkon szinte semmit értelmesre nem jött össze a tallér vagy mifene..szerettem ezt az eventet,vártam,aztán nagyot csalódtam..elvették ennek az eventnek is a várakozás örömét..:sleepy:

Ma nem főzök,maradt tegnapról,finomfőzelék,fasírtgolyók,resztelt máj főtt burival..

Ildikó! Marcikának kicsit megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánok sok,sok boldog névnapot..
    Karácsonyfát újév második napján lebontottuk,megadva az esélyt hogy életben maradjon.Kiültettük,ahogy látjuk életben marad..vagy majd tavasszal fog kiderülni?!

Hajni! akkor értem már miért nem voltál...két gépem van,a régebbi elég lassú már,de ezt szeretem..kaptam egy újat emberemtől másfél éve,de az valahogy nem jön be..nagy böszme lapitopi,nagy a kijelzője ,de nehezebb is..szóval míg ez mükszik,addig ez a kis megszokott marad...
    Jó hogy szépen haladtok,ha minden kész lesz amit terveztetek, meglásd milyen nagyszerű érzés lesz...

Bandim! elolvastalak és nagyon nagy élmény volt..:)
    Nálunk nincs annyira hideg,de állatkáink idebent vannak.. kifutnak, elvégzik dolgukat és rohannak is be..soha nem tenném ki őket és ki sem kötném egyikőjüket sem..amennyiben nem tudnék velük egy fedél alatt élni,nem tartanék inkább állatot..

Ildi! vettem titokólakat egy csomaggal..lett két új ólam egy kötelező,egy meg a sok sárga,narancssárga ól között..siralmas volt a csomag tartalma..no comment...

Hajni! amid nincs, majd adok..bár az új ólat nem biztos hogy lehet a köv cserén küldeni..ha lehet megkapod a hiányzót,meg az egyik gyíkot,vagy mi a nyavalyát...:p

Beépített szekrényeket eltudnék Én is képzelni párat..annyi minden összejött itt is,hogy nem férünk el,pedig szanálok a Vöröskereszt konténereibe rendesen...

Tündérmamim! ezt a hideget tudom hogy nem szereted,olvastam milyen hideg van otthon,felétek is..
    Káposztát szeretjük minden formában,ha éppen kapunk savanyított kápot,csak úgy natúr is szoktuk csócsálni..

Ildim! jobban vagyunk már,talán nem lesz láz estére sem...apróság még tannyol,nyügi,mi apócával már csak tutulunk,azt igaz mesteri fokon..:p:wuerg:

Ennyi voltam,mentem a dolgomra...

patakvera, incimami és ildimamuci kedveli ezt.
  11. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok, szép napot!
    Nálunk nagyoooon hideg volt az éjjel, de most már szépen süt a napocska.
    Gondolom Tündérkééknél fagyosabb volt, arrafelé még jobban röpködnek a mínuszok, láttam a tévében.
    A mi autónk beindult reggel, mert párom nem jött vissza, igaz hogy nemrég volt töltőn az aksi éjjelente.
    Mára van még kaja, majd holnapra kell kitalálni......
    Tegnap beszéltem az onkológusom asszisztensével és jövő hétfőn mehetek kezelésre, ha jó lesz a véreredményem, na ez majd hétfőn kiderül, mert úgy döntöttem h Pécsett cináltatom meg.
    Itt begyújtottam, tehénke ellátva, ellátmányt hoztam.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

patakvera, kamylla64 és incimami kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Sziasztok !
    Brr ma is hideg van .. jöttem felmelegedni ... s egy kávét elszürcsölni ...
    Ma mindentbele zöldség levesz lesz ... túró gombóccal ...
    Várom az event kiírást , hogy megtudjam mennyi tápot kell vennem ...

13. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

[​IMG]Szia Hajni, bizony borrrrzasztó hideg van, az eventkiírás már megtörtént.

14. -Holdfeny-.

Ohh megtaláltam közben ... Köszönöm .... Tetszik ... Teve tenyésztés és pandatenyésztést csinálom ... Madaraknál még gondolkozom ... mi legyen ... szépek az új ólak ... Te mit fogsz a kupiba kergetni ?

15. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Megmondom őszintén h nem tudom h csináljam e, mert nagyon kevés szupitápom van. :(
    Állat sincs valami sok, tudod h én az év egyik felében játszom csak.....
    Majd még megálmodom.....xD
    Munkások vannak most nálatok?
    Most néztem h a piacon csak 3900-ba kerül darabja a tevének, a panda még olcsóbb kicsit.

16. -Holdfeny-.

Tényleg Te csak Télen vagy online paraszt ... Én egész évben parasztkodok .... Nekem kell a piros fejlesztés ... kb 200 tápot kell vennem muszájból .. a többi majd kiderül ...
    Aratóm rendszerint van ... vetőm csak akkor ha muszáj kapálni .. mert általában erdőben nevelek állatokat ... csak keveset a tárolókban ... Drágaság van ... sajnos .. bezzeg mikor el akarok adni ... az a pult másik oldala ...

17. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Kíváncsi vagyok h Baby Boom lesz e?
    Én szívesen parasztkodnák egész évben, de egyelőre úgy néz ki h nem megoldható kint a net.....
    A munkásokat úgy értettem h otthon a házban dolgoznak e most, vagy majd később a hónap folyamán?

18. -Holdfeny-.

JJaaa két kőműves dolgozik ... az egyik glettel ... a másik járólapozik ... dógoznak ....
    Lesz boom ... holnap is egy rövid ... a szokásos meg hétvégén ...

19. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Hoztam délutánra kis nassolnivalót.
    [​IMG] [​IMG]

patakvera, kamylla64, Margó és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Hm a két nagy kedvenc ... Köszönöm ...

patakvera, incimami és ildimamuci kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.