Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. incimami

incimami Fórum bárója

patakvera, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  2. Margó

Margó Haladó

ilyen kozák sapkát csináltam karácsonykor , nagyon fini és guszta volt

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kozák sapka ??? Nálunk hólabdának hívják .... a ti elnevezésetek találóbb ;)

Margó, patakvera, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  4. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Hahó!
    Felénk is kozáksapka a neve. :)
    Most fő a csirkegulyás, holnap délelőtt gondoltam elmegyek párommal egy nagyobb bevásárlásra és megnézem a jégzajlásos Dunát is.
    Hoztam egy kis lélekmelegítőt.......xD
    http://kepkezelo.com/images/wk41m00wfa7jqymdnb76.jpg

5. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok, szép napot Mindenkinek!
    Éjjel esett a hó, most is borult van kint.
    Párom kiment a szőlőbe körülnézni, krumplit behozni, én még megvárom a boldogól kezdést, majd csak utána megyünk el nagybevásárolni.
    Mai ebéd-----csirkegulyás, almásrétes.
    Begyújtottam, tehénke ellátva.
    Ellátmányt is meghoztam......
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Margó, patakvera, incimami és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Sziasztok !

Jöttem kávézni és elmesélni a hét viccét ... No jó nem is vicces .... De mégis az ....
    Reggel jön a kőművesünk .... Napszemüvegbe ...
    Kérdezem .... Mi van ? nem bírja a szemed a fényt ? - erre leveszi ... Atya gatya két mokeszt rejtegetett alatta ...
    Mi történt ???????
    -Viccet meséltem ....
    Ha ha ... milyen viccet ????? És mi köze ennek a szemedhez ??????
    -etnikai vicc volt ... de elfelejtettem , hogy azok előtt körül kell tekinteni ...
    Előadta ezt olyan stílusban , hogy még mindig itt vigyorgok ... Ő meg csinálja a dolgát ....
    Mai menü rántott sajt és majonézes kukorica ... levesnek szilvás babot gondoltam ...

Margó, patakvera, incimami és 2 más kedveli ezt.
  7. incimami

incimami Fórum bárója

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.17
  8. -Holdfeny-.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.17
  9. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Beestem,két köhögés között..még mindig dögrováson vagyunk..Nem tudom mi ez,de nagyon kötődik hozzánk,pedig szívesen megszabadulnánk már tőle.
    Jé Incike is megjött,nagyon örülök neki..:inlove:

Tegnap néztem az event kiírást,egy csomó szupitáp kell ehhez is...de a két új ól kell..aztán most egyszerre kapunk egy csomó mindent,csak legyen rá lóvé...aratógépeket minden hónapban megveszem,titokfa,titokólat is szoktam venni,de amik most vannak egyre sem költök.

Ildikó! sütiket néztem,szeressem mindegyiket..sütni nem sütöttem még egyiket sem...

Hajni! jót vigyorogtam Én is a szaki vicces kedvén..:D:D
    De a drapp barna fiatalember nagyon nem díjazta...:D:D

Incike! körömpöri is jöhet,rég volt már nálunk,be is kéne iktatnom a héten...

10. -Holdfeny-.

Drapp -Barna áááááááááááá ez nagyon jó ....
    Hozzávalókra nem költök ... ilyenkor spórolok ...
    Viszont tápot muszáj lesz vennem .... nem sokat de muszáj lesz ... mert kell a két piros ólacska és a banán ...
    Utálom a karbantartást .... irgum burgum ...

11. kamylla64

Elindítottam egy kört,nagyobb ugrásra nem is számítok,nem szokott..1700 szupitáppal kezdem,nem akarom mind elkeverni,spórolok a következőre..kaptam egy fülest,állítólag a páva lesz a köv. tenyészállat....most egy csomót kipakoltam..ha esetleg mégsem,akkor lesz egy rahedli pávám...:ppiros ólakra hajtok,úgyhogy meg kell csinálnom ezt az eventet...de látom hogy fogy a táp:oops:..mintha a fogamat húznák..:wuerg::wuerg::wuerg:

12. -Holdfeny-.

Ha ma kaptad a fülest .... akkor jó későn ért oda hozzád .... Már kb 10 napja nyílt titok .... fel is ment az ára a piacon 10 fölé ....
    Nekem nincs annyi tápom ... de azért kivégzem ... Bár most csak szigorúan annyit pancsolok el amennyit muszáj .. mert spórolás van ...

13. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Sziasztok lányok!
    Hát én kismiska vagyok hozzátok képest, mármint tápügyben és egyébben, de nem baj.....játszani szeretek és ez a fontos szerintem.:)
    Ahogy nézem nekem az emlősöket kell csinálnom, de nem fogok eljutni a végéig....:(
    Finom hamit hozott incimami, meg is kóstoltam......:p
    A viccen jót derültem és a kőművesed......hm....még jó h így fogja fel, de mit is csinálhatna?????
    Te is finomat főztél Hajni, de a szilvásbab az nekem szokatlan.
    Gyönyörű idővolt délelőtt, ezerrel sütött a nap és enyhe is volt, a Duna még így is csodálatos és érdekes azokkal a nagy úszó jégtáblákkal.
    Hoztam délutánra nasikat......:);)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Erikám remélhetőleg mostmár meggyógyultok. Valószínű a lányokkal oda-vissza fertőztétek egymást.

14. -Holdfeny-.

Szia ;)

Nálunk a szilvásbab ... téli kaja ... 3-4 alkalommal készül, évente ... aszaltszilva és apró fehér gyöngybab ... mert mostanság sárga kőbabot nem lehet kapni ... ebből készül a sűrű leves tejföllel ...
    Kőműves ... hát nem tudtam vele vigyorgás nélkül beszélni ... Mert folyton viccet mesélt ... És mindegyik után megkért ha lehet ne vágjam pofán akkor se ha nem tetszik ... mostanra egész felbátorodott az etnikai viccek után átváltott szőke nőre ... lehet törött orral fog haza menni ...

15. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Ha-ha-ha xDnem tudom mit szólnának otthon ha ma meg törött orral menne haza.......;)
    Érdekes a leves, de biztos finom, én nem ehetném a bab és a szilva miatt sem.
    http://kepkezelo.com/images/44gn0zrooj573w2kg10h.jpg
    Párom ezt a képet a telefonjával csinálta, elfelejtettük magunkkal vinni a fényképezőt.

Utoljára szerkesztett: 11.1.17
  16. -Holdfeny-.

Megúszta törött orr nélkül ... Legalább is innen úgy ment el ...
    Gyerek korom óta szeretem ... Ami még hasonlóan nagy kedvenc az a káposztás bab... Hm ... füstölt husival ...
    Szép a téli táj ... csak ne lenne ilyen hideg ...

Margó, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  17. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok, szép napot!
    Ezen a farmon eljutottam a gyertyacsinálóig, igaz az utolsó feladat nincs meg, a piros ól, de nem volt annyi szupitápom, a madarakból is lett kész pár feladat, most reggel megnéztem a titokólakat, fákat. Nem lett olyanom, ami már nem volt......a bahán, de a farmon lett 2 db narancs medvém, eddig ilyenem nem volt, mellette még hattyúm lett. Mindenhol van még kirakva 1-1 titokfa, majd meglátjuk h azon meglepődek e.
    Enyhe az idő az elmúlt nagyon hidegek után, csak -1 fok kicsit süt a nap és fújdogál a szél.
    Mai ebéd----csirkemelldarabok uncle-bens /édes-savanyú-extra ananásszal/mártásban rizzsel és zöldségleves.
    Hoztam az ellátmányt.......
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 12.1.17
  18. -Holdfeny-.

Sziasztok ! Jöttem kávézni ...
    Event még nincs kész ... majd a hétvégi boomnál ...
    Most a kisfarmokon is csinálgattam ... Hogy minek ???? Mittom én ... lett mindegyik új ólból néhány....
    Itt ott a neonosra is hagytam tápot ...
    Ma csodaszép hóhullásra ébredtünk ... Ki is mentünk a gyerekekkel ....
    Képzeljétek Öcs herceg fél a hótól .... Vicces ... ahogy ismerkedni akar vele ... aztán mégsem meri megfogni ... Végül áthidaló megoldásként kis lapáttal vette kezelésbe ... Jó kis hócsata kerekedett ... Hercegkisasszony még fürdött is benne ... a Párommal Hóangyalt csináltak ...
    Ma tárkonyos raguleves lesz a menü ... Pogácsa dukálna hozzá ... de az majd csak délután készül ...

19. kamylla64

Szép napot mindenkinek!
    Ügyesen megfőztem a sóskaszószt főtt tojással, főtt burival..rég volt már,szeretjük..
    Végeztem az eventtel mind a négy farmunkon,férjuram egyik farmjára és Kistücsire vennem kellett egy kis adag szupitápot,mert nem lett volna elég..így is éppeghogy..:p:sleepy:persze hogy nagy ugrás nem volt,nem is számítottam másra..ami azért feltűnt,amióta csoportos kupi van,elfelejt nagyobb szintű állatokat adni..amikor csak párban helyeztük ki őket,nagyobb volt az esély magasabb ugrásokra..Lehet csak Én látom így..-.-

Hajni!tegnap írt rám Fülike,attól kaptam a hírt...nem nagyon érek rája mostanában a pletyiseket olvasni,így le vagyok maradva...nade nincs vész,kiraktam a pávákat szaporodni...

Ezt a levest jómagam sem ismerem..biztos fini lehet..
    Na csak vigyázzon a szaki,vagyunk jó páran szőkék..:D:Djó ha vigyáz a heftijére..
    :D:D
    Ildikó!jó lett a kép...ezt hívják rianásnak nem?ha ilyen jégtáblák vannak,picok hideg lehet felétek...
    Káposztás bab füstölt husival...nyami... nagyon szeressem,szoktam főzni időnként..
    Ildim!tegnap kipakoltam a titkosokat,semmi értékelhetőt nem kaptam..:(nálunk esik az eső,itt elég sűrűn..
    Köszi az ellátmányt amíg Te vagy,nem halunk éhen...

További szépeket..

20. -Holdfeny-.

Hm ... Én már nagyon rég hallottam Füliről .... Örülök , hogy jól van ...
    A titkosaim társaikat várják ... most nem teszem ki őket ... majd ha többen lesznek ...
    Hihetetlen , hogy még mindig nem lehet menyétet venni ... egy azaz 1 darabot láttam a piacon .. meg is vettem 962 csp-ért ... mire elkezdik kitenni mindenkinek lesz ... pedig jó lenne kipipálni azt a gazdakörit is ...
    Most a kis farmon pénzcsinálásba fogtam ... alkotó pulykát szeretnék venni vagy csinálni a másik mellé ... mert még nincs rózsás pulykalábas festőtelepem ... DE lesz ... mert addig úgy sem nyugszom ...
    Az aranytik ami a másik kis farmon esett be ... nem kap párt ... addig őrizgetem amíg lesz rá csp-m hogy kiköhögjem a piaci 10%-ot ... Szóval jó volt ez a bomm meglepően jó ...

kamylla64, Margó, patakvera és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.