Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot minden teázónak!
    Kellemes meleg fogadott Ildikónak köszönhetően és az ellátmány sem semmi..naná hogy végigcsócsáltam az összes felhozatalt..
    Kamyn is kész lett tegnap este az event..most szupifákkal raktam ki a területeket,mert biza elég sokat elszórtam..kellett a felröpik miatt 0 perceznem...
    Az ólakat fákat ki sem raktam,majd ha egy nagyobb mennyiség összejön..Ildi...nem tudom mennyire is örülsz az ólaknak,gondolom már van mindegyikből a raktáradban..

Ma krumplipüré, töltött pipicomb lesz a kajánk és ennyi..

Riskát elláttam,a csehót feltöltöttem,baldachinos ágyat bevetettem,szóval rohantam is tovább...

patakvera és Minny84 kedveli ezt.
  2. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szia Erikám, van bizony már ilyen ólam, nem is egy....
    Szupifám viszont itt csak kettő, az ildimamucin meg 3 db összesen.
    Reggel 7 óra felé tudtam elaludni, de háromnegyed 8-kor csöngött a telefon....:wuerg:
    Annyi volt a pihenésnek......
    Kaja------nekem paradicsomleves, főtt édesburgonya, páromnak zöldborsófőzelék tükörtojás.
    Finomakat főzöl a családnak minden nap.:)

patakvera kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma csodaszép és hideg reggelre ébredtünk... Miután este kilakoltattak a Gyermekeim a hálóból...
    Mert a Hercegkisasszony közölte Ő már felnőtt ... és külön szobában fog aludni...
    Pancsi után meseolvasás a kandalló előtt.... s mehet mindeni aludni... Hát meglepődtem, mikor kiderült, hogy nekem és Apának jut a gyerekheverő... No de 15 perc után hallom, hogy apró lábak indulnak kifelé ... s halkan mondják... Anya Én csak Kicsike Nagylány vagyok visszaköltözöl mellém ? Öcsi meg Apát várja... Szóval még várunk a külön szoba event még várat magára.
    Eventke: Még egy épület vár díszítésre... Nem rohanok. Meg lesz.

Hm... Jól néz ki ez a rántotta...de most csak a gyümölcslével próbálkozom... pedig... lassan kezdek éhes lenni. Ez állítólag jó jel. Most mérgelődök... a Párom telefonált a váltója lebetegedett így nem jön haza este mert bent marad helyette... Utána meg folytatja a saját műszakjában. 36 óra zsinórban... Hm... még jó, hogy bátraké a szerencse...

missuzy_53, patakvera és Minny84 kedveli ezt.
  4. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Egyem a szívüket, aranyosak a gyerkőcök. :)
    Hajnikám már biztos h jó úton haladsz a gyógyulással, párodnak meg jó állóképessége van, nem semmi, amit bevállalt...
    Hát én lehet h nem leszek meg az egész eventtel...nem baj....nem szedtem le mindent és nem állítottam át minden földet sem, már az elején nem voltam oda annyira ezekért az ajándékokért, kicsit adhattak volna nagyobbakat is, de ez van, nem elégedetlenkedek, csak megállapítottam.
    Hoztam nasikat!!!!!
    [​IMG] [​IMG]

eva19650120, kamylla64 és patakvera kedveli ezt.
  5. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sajnos egyik doki sem okosabb....már 5 féle dologra kezeltek,de semmi. 2 hét múlva megyek vissza. :sleepy:

De legalább jó helyre ment!:D

incimami, kamylla64 és Minny84 kedveli ezt.
  6. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok, kellemes hétvégét!
    Nálunk borongós, ködös hideg idő van.
    Hajnikám remélem már jobban vagy, Vera azért az nem semmi hogy nem tudták még meggyógyítani a szemed....
    Hoztam az ellátmányt, tüzet megraktam, Riskát elláttam, Erikám te is nézz be ha pár percre is, Tündérke rég voltál itt.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

7. kamylla64

Szépséges reggelt mindenkinek!
    Nagyon hideg van,még jó hogy ma nem kell nagyon kint mászkálni..
    Mára husileves,borsostokány,tészta lesz az betevő falatunk...

Ildikóm! itten vagyok,jó is hogy jöttem,mert a sütit amit hoztál vétek lenne kihagyni..hál égnek maradt is belőle..de a mai ellátmányod sem kivetnivaló...

Bacik még nálunk is megvannak,igaz már gyengülőben a támadásuk...köhögés az ami még kínoz bennünket...

Remélhetőleg Hajniék is jobban vannak már,meg az apróságaik is...
    Jobbulást a betegeknek,jó pihenést mindenkinek...ha időm lesz,még jövök...

patakvera, incimami és ildimamuci kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Benéztem, pár percre... Egy kis gyümire, mert kell a vitamin. Baciknál nyerőre állok, most éppen az asztalostól kaptam idegbajt... vagy inkább a kőműves látszólag jó munkájától.... No szóval a beépített szekrény belsejében sehol nincs derékszög .... az oldalak között van ahol 2 centi eltérés van... De legalább kívülről jól néz ki ... a Bibi az az hogy ha derékszögben darabol az asztalos az vágásonként 150 Ft.. nem derékszögű vágásnál pedig 870 Ft... egy polcnak 4 oldala van ... Jelen állásban 30 polcot rendeltem ...
    Szóval polconként 600 kőkemény vágási forinttal számoltam... most fizethetek 3480 polconként... Nem kicsit vagyok kiakadva ....
    Ja és meg dumálja kőműves, hogy a fal a hibás... De bakker azt is Ő csinálta!
    Egyébként kívülről tökéletes derékszögek vannak .... Most sírjak vagy nevessek?
    Még egy utolsó aratás és kész az event. aztán folytatom az olasz köles termelést... néhány kör és meg lesz a kellő mennyiség ...

patakvera, kamylla64, incimami és 3 más kedveli ezt.
  9. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Mai ebéd:::::http://kepkezelo.com/[​IMG] http://kepkezelo.com/images/4f6hbjk4ua5gvej70ucq.jpg
    Ha van kedvetek egyétek, vigyétek.......:)
    Az idő ugyanolyan, mint reggel.....szomorkás, Hajnikám csak mérgelődd ki magad, aztán majd megcsinálják a polcokat.....sírni-nevetni......esetleg felajánlhatnád neki h "normális" áron csinálják.......gyógyulgass és gyere ide, tudod meghallgatunk ha búd-bánatod van.

Utoljára szerkesztett: 28.1.17
    patakvera, kamylla64 és incimami kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Szia!
    Köszönöm a kedves szavakat... Már tudom mi lesz az ebéd hétfőn a családnak... de rég volt .... pedig szeretjük...
    Holnapi ebéd még rejtély... Én még mindig vízen élek .... bár gondoltam áttérek a fényre .... Bár Barátném szerint ahhoz hogy simán elnyeljem... nem vagyok elég sötét ....

Vera!
    Gondolkoztál már üvegszemen ? Szerintem azzal nincs ennyi gond ... ha megunod csak kicseréled ....
    Bocsi ... Nem bírtam kihagyni ...

patakvera, kamylla64, incimami és 2 más kedveli ezt.
  11. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Kedves missuzy és tereza, térjetek be egy kis csevejre, bármiről lehet itt dumcsizni.
    Hajnikám most már térj át a vízről finom frissen facsart narancsléra meg még finomabb húslevesre, nem fog ártani, próbáld meg mert még elfogysz nekünk.
    Lányoméknál a kisebbek megint nagyon belázasodtak.....
    Az időjósok jövő hétvégére ígérnek melegedést, de majd meglátjuk.....
    Néztem a dunán a Borbás Marcsi műsorát /Gasztroangyal/minden szombaton megnézem, mostanában az elmúlt 5 év műsoraiból vannak válogatások, aztán tavasszal indul újra tovább, nagyon szeretem ezt a műsort, a gasztroélmények mellett sokféle helyet, tájat ismerhetünk meg. Hajni te hova való vagy?
    Ki nasit hoztam és raktam a tűzre.
    [​IMG] [​IMG]

12. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

13. incimami

incimami Fórum bárója

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  14. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szia incimami, a szülinapi zsúr nevű ajándékot kell először lerakni, aztán arra lehet pakolni egyesével a függönyöket, de mindig csak egyet, én is többször kattintottam, mire megjelent a kép.
    A 4 függönyből 3 már megvan és adja a pontokat.

patakvera, incimami és kamylla64 kedveli ezt.
  15. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szép napot kívánok mindenkinek!
    Még mindig borongós az idő, a kedvem is az, hőhullámaim vannak nyugtalan is vagyok, már vettem be nyugtatót.

Mai ebéd nálunk:::

http://kepkezelo.com/images/p7pco9knizktx1706wmu.jpg

Hoztam Nektek is belőle......tűzre raktam.....

A beilleszthető képek mérete maximum: 550x300 pixel lehet. Az ettől nagyobb képeket linkként érdemes megmutatni./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.1.17
    incimami, patakvera, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Ne felejtsétek el átvenni az ajándékcsomagotokat!

Aki ma 14 óráig nem veszi át az ajándékát, az eventen megszerezhető fejlesztéseket nem tudja majd kitenni alap dekor elem hiányában!
    Nagyon figyeljen rá oda mindenki, mert utólag nem lesz lehetőségünk senki számára pótolni az ajándékcsomagot, így a dekor elemet sem!

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  17. kamylla64

Szépségeset minden betérőnek!
    Ajjaj látom nagyon hétfő volt tegnap,senki nem jött egy teára..tüzet raktam,mert hideg van nagyon,meg Riska is itten bőgött: erre jöttem be:

Szia Ildikó..remélem jobb ma már a hangulatod..sajna ez a fránya borongós hideg letaglóz mindenkit..úgy érzem ennek a télnek sosem lesz vége..eltűnhetne már a fenébe...a hétvégi kajcsid guszta és nagyon fincsi,naná hogy ettem belőle...

Incike! gondolom már megtaláltad a kütyüt,Ildikó segítségedre sietett..

Szia Báró! köszönjük hogy "szóltál"... az volt az első ahogy beléptem a farmra..sőt,... ahol nem csináltam az eventet, ott is felvettem..

Léptem,majd jövök...

Minny84 és patakvera kedveli ezt.
  18. incimami

incimami Fórum bárója

Minny84, kamylla64 és patakvera kedveli ezt.
  19. patakvera

patakvera Fórum félistene

xD De már gondoltam rá én is! xD

Minny84 és kamylla64 kedveli ezt.
  20. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG]Sziasztok!
    Be kukkantok egy kicsit ,Nálunk tegnap óta esik az eső állandóan,
    [​IMG]Egészségetekre.

patakvera, Minny84 és kamylla64 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.