Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot minden betérőnek!
    Esik az eső,de legalább nem fagy..
    Husilevesem maradt,így egy kis adag vargabélest dobtam be a sütőbe..

Tenyésztős eventke kész,sikerült az egészet befejeznem..igaz sok szupitápom bánta,de mindegy...

Csere event is jól sikerült,pár klassz dolgot tudtam bizniszelni..remek cserepartnereim voltak..:);)

Jól van mindenki? Ildikó!! remélem nem vagy kórházban...ha nem írsz,mindjárt erre gondolok...

Most el,de benézek még...

patakvera, Minny84 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok. :)
    Köszönöm mindenkinek a Bagolyt.:)
    Tudjátok ez az amit nem kívánom senkinek. :(
    Mamikám örülök hogy sikeresen amit ígértem célba ért. :)
    Köszönöm Barátosnémnak hogy segített a csere napon, hogy aggódott értem Ildikó, Kamy, Bandi , Incike, stb.....és Családunk miatt is.
    Édes anyukámért aggódok, bár már ő is eszik, csak .....na....
    Kérlek fogyasszátok szeretettel ezt a kis hidegtálat, stb....
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Fogyasszátok egészséggel:)

patakvera, Minny84 és kamylla64 kedveli ezt.
  3. kamylla64

Drága Babám! nagy veszteség ért benneteket:oops:,de majd..nah..enyhül valamicskét..az idő egy csöppnyi gyógyír...most kis megnyugvás hogy édesanyád valamicskét evett...

Nincs miért köszönet,mindkettő természetes..

Köszi a sok finomságot,úgy is kifogyott a készlet.:inlove:

patakvera, Minny84 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

Életem remélem nem haragszik rám senki hogy nem írtam mostanában?
    Bocsánat, de ... na..... :( Riskának hozok egy szalma bálát. a tűzre tettem. :)

incimami, patakvera, Minny84 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. kamylla64

Hogy haragudna bárki is!!! együtt érzünk mindnyájan veled..:(
    Riska köszöni a törődést,na meg Mi is a felhozatalt...:)

Azért remélhetjük hogy kicsit sűrűbben leszel?:)

Tenyésztésed hogy sikerült? jah és ezer hála a szupitápért..:inlove:

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Remek csere event van mögöttünk! Mozgalmas napok állnak mögöttem és előttem is ....
    Azért jövök ám... csak legtöbbször olvasni van energiám ...
    Még néhány menyétet és axolotot kell összefogdosnom a piacon és újra csak tenyész állat hiánya lesz a gazdakörnek ... Dolgozok az ügyön ...

7. kamylla64

Szia Holdfény! a hétvége úgy látom mindenkinél húzós..otthon a kiccalád apraja nagyja..:Dmindenre van idő,csak a sejehajt lerakni nem..azért a cserenapot bezengjük..hagyjátok anyátokat cserenap van...:D:D

Pár menyétet meg a kimondhatatlan állatkát jómagam is kidobálok a pijaccra,igen drágán,de viszik mint a cukrot...

8. -Fülemüle-70

Barátosném a tenyésztésben semmi nem volt. :(
    Kevertem, buktam, abba is hagytam. :(
    Tegnap a kakukk az jó volt. :)
    Még egy kör és meg lesz az álbajuszszalon.:)
    Majd a Páváknál remélem muzsikál nagyot. :)
    Sőt meg tudnám építeni a rózsa hollót, de nem merem. :( Makitombolót is, de azt se merem. :(
    Az a baj a terményesekkel hogy elviszik az állatomat. :( Nem szeressem, inkább megveszem.
    Aranymosó nem is tudom mi a frásznak kell nekem, vagy guanó. Ki se teszem őket. :( helyesbítés: ( A makinál a Kókusz kopasztót).
    Szeretném ha koccintanátok fiam egészségére.
    KARI elnöknek választják meg a héten:)

Jó reggelt kívánok. :)
    raktam a tűzre és hoztam egy kis reggelit is ha nem baj, meg kaffét. :)
    [​IMG][​IMG] [​IMG]
    Utána egy kis gyümi:

Utoljára szerkesztett: 7.2.17
    incimami, patakvera, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  9. kamylla64

Szépséges reggelt minden betérőnek!
    Huhhha! micsoda reggeli!!!folyik a nyálam..:)

Babám! próbálkoztam Én is a keveréses tenyésztéssel,amilyen a szerencsém,buktam mind..:pa pink ólba való tenyészállatokat a piacon veszem meg,ha egyáltalán van..nagyon gyér a felhozatal,szinte üresek a polcok a pink részlegen..:sleepy:ha néha bedobnak egyet, lecsapok rá..essss nem tartogatom,építem mindjárt meg...nem bírok gyűjtögetni...:D:D

Gratulálok nagyfiadnak,naná hogy iszok az egészségére..:inlove:

Lenne egy kérdésem..tegnap a hajón cseréltem egy itemet..,RTL II Beach Party...néztem a felhőimet,a raktárat és nincs ilyen kütyüm sehol..Hol lehetett ezt megszerezni? nem emlékszem rá...

Most el,vadast rittyentek össze...nem bír magától elkészülni..:D:D

Ildikó! látlak, de nem írsz...remélem minden rendben nálatok...

10. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Új növénykénk van... No ebből veszek néhány százat a piros korárból ... s talán holnap végre új növénykét érek el ... No annak a termelését le kell zavarni... Az extra boomot én kihagyom...
    Hétvégén megyek a kutyuskákért.... Végre találtam ... Persze 100 km-t kell utazni értük... A gyerekek nagyon várják őket ...

11. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!
    Köszönöm az ajándékot Kamilly-sajnos nem volt időm senki kívánságát kinyomozni,mert megkezdtem az éjjelt.....nagyon nehezen vészeltem át-elszoktam tőle. Gyomrom sem bírja igazán....na de ez van-azt kell szeretni!
    Betegeknek jobbulást kívánok. Vigyázzatok magatokra!
    Hajni milyen kutyusok lesznek? Nálunk is tervben van.

12. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Drága vagy Erikám, hogy így aggódsz értem, a kezelés utánhatásait nyögöm.......nincs is kedvem semmihez, de erőm sem.
    Olvasgattalak benneteket és örülök h Fülike is benézett, sok erőt kívánok neki és családjának.....
    Szegény Riska már bőgött.....megfejtem és megetettem......meg is gyújtottam a tüzet.
    Hoztam nektek finomságokat!!!!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Nálam is megjelent a növény, de 0 darabszámmal, gondolom h majd eventhez lesz?????

Utoljára szerkesztett: 8.2.17
  13. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Utoljára szerkesztett: 8.2.17
  14. kamylla64

Süt a nap,de csíp..ereje semmi..
    Ma finomfőzelék,sült pipicombbal,meggyes bögrés süti..ennyi...

Szia Hajni! Nálatok is lesznek kutyusok? kíváncsi vagyok milyen fajtát választottatok..:)Nekünk két kissé túlsúlyos Yorkink van..imádnivaló csöppségek,annyi örömöt adnak nekünk és annyit nevetünk rajtuk..
    Nem fogjátok megbánni,többet adnak mint amennyit kérnek...:)
    :inlove:
    Szia Verám! nagyon szívesen,máskor is...
    Éjjeli műszak,...nem irigyellek.. kitartást hozzá...a zuram dolgozott egy időben éjjel,nehezen viselte..most nincs időkorlát,de van mikor reggeltől estig ügyintéz..

Ildikóm! gondoltam hogy ezért nem jössz..bevallom ha nem látlak,aggódom is..nem semmi betegségben szenvedsz..
    Nálam is megjelent a növény,mentem is a piros kosárra és vettem a megengedett mennyiséget..aztán meg benéztem a piacra és ezresével dobáltak fel fillérekért..vettem ott is pár ezret..
    Jó meleg fogadott,köszönet érte,na meg a sok finomságért is..az epernek különösen örültem,le is ettem a tetejét a kosárnak..nah... ezért a finomságért,párszor még benézek,hátha csurran csöppen még pár szem...;)
    Riska kissé túlsúlyos,de jól áll neki..
    :D:D
    Ó de jól néz ki...holnapra megvan mit főzök..ezt szereti a kiccaládom apraja nagyja...

15. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Jön a gyümi event! Tetszik....
    Tegnap az Óvónéni sokkolt... 10 oldalas kiértékelést adott a Hercegkisasszonyról... Törvényi előírás...
    Minden rendben van benne... Csak... egy értékelési szempont verte ki a biztosítékot...
    "A gyermek mennyire képes matematikai műveletek végre hajtására... " Sajnos... az én 3 és fél évesem még nem ismeri a szorzó táblát... de még összeadni és kivonni sem tud... Nem is tudom, hogy megy így majd felső oktatási intézménybe ... esetleg egyetemre .... Lehet aggódnom kellene? Remélem nem derül ki, hogy felelőtlen szülő vagyok.
    Kutyusok: sok tanakodás után a Puli mellett döntöttünk... Szombaton megyünk egy fehér és egy fekete kutyusért...
    Nehéz döntés volt, mert több tenyésztővel is beszéltem, hogy gyerekbarát kutyust találjunk.
    Az egyiknek már neve is van: Betyárnak fogják hívni a feketét. Öcsi herceg meglátta a képet és mondta Betár... Töti Betár.... Szóval Öcsié a Betyár...

patakvera, incimami, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  16. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Hideg sötét idő van, nem szeretem, aludni sem tudtam rendesen, majd délelőtt vagy ebéd után bepótolom........
    Józsi menyeméket vitte megint orvoshoz, mert Marcinak nagyon begyulladt a pisilője, azt ellenőrzi le, úgy néz ki h javul, jó az a kence, amit kapott rá. Utána maszek munka, főznie nem kell, neki van még töltöttpaprika, nekem meg készleves lesz és főtt krumpli vagy virsli, majd amit egyáltalán megkívánok, a paradicsomos dolgokat csak ritkán ehetem, nem tesznek jót......
    Hajnikám, a pulik nagyon aranyosak, gyerekbarátok, akkor a hétvégén.....az óvónéniknek pedig ez van kiadva, tehát felmérnek, nyilván h ilyen korban még nem osztanak-szoroznak, ne idegeskedj a te lánykád mire kell, majd megtanulja, addig is számolni tanítgathatod játékokkal na meg az ujjain stb....
    Eventet is várom.
    Hoztam ellátmányt!!!!

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Megraktam a tüzet, Riska meglett fejve, etetve.
    Nem tudom Vera szabad e már, de majd kiderül valamikor jelentkezik majd.
    Elzemarika nagyon elvan tűnve innen, de másik fórumon azért előfordul, erre is jöhetsz Marika, szeretettel várunk.
    Incimami, Tündérke gyertek, Erikánk úgyis benéz majd, Fülike gyere kicsit kikapcsolódni hozzánk.

17. -Fülemüle-70

Mai ebéd :
    [​IMG] Tudom nem nagy felhozatal, de ma ez van. :)
    Ildikó remélem jobban vagy? A puli nagyon ugatós fajta. Szeret terelni. :) Mint kutya igen igényes, de egy jó nevelés után nagyon hálás . :)
    Sütöttem egy kis almás pitét, leves van még tegnapról.

Utoljára szerkesztett: 9.2.17
  18. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Köszi Fülike a finomságokat, az a tészta netán káposztáskocka?
    Hát én szépen learattam mindenhol, azt elfelejtettem h lesz felröppenő......
    Hozok gyümiket délutánra.
    Tűzre dobtam.
    Ja és még a mai napi ajándékokat is kiküldtem......:wuerg:

Utoljára szerkesztett: 9.2.17
    patakvera, incimami és kamylla64 kedveli ezt.
  19. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!!!!!
    Mi van veletek, ennyire elvagytok havazva?????
    Jó hideg van felénk, de süt a nap.
    Mindkét farmon megvettem farmpengőért a farmaranyat, igazából mindig kevés van mindenből, ezért sokfelé kéne vásárolnom, de......sok fatermésem van, mert nálam mindig kint vannak a fák. Itt csináltam megint 250 FP-t, de még nem tudom mire költöm, nem ártana aranybanánt sem venni.
    Ma ebéd:::::tarhonyáshús csemegeuborkával.
    http://kepkezelo.com/images/55cye7mrzb6coxpnwmnj.jpg
    [​IMG] [​IMG]

Begyújtottam, Riskát elláttam.

Utoljára szerkesztett: 10.2.17
    patakvera, incimami és kamylla64 kedveli ezt.
  20. kamylla64

Tegnap nem tudtam jönni,már az is csoda hogy túléltem a napot..eszméletlen fejfájásom volt,migrénes változattal.
    Nem is főztem, rendeltem kaját...az egész napot végigfeküdtem,fájtam és sokszor rókáztam..:pma már jobb valamivel,tompán érzem...még nem az igazi...
    Beadtam a faterméseket,kiváltottam a farmaranyat és a szupitápot..ennyi..mivel szupifáim vannak kint,meg közötte bájitalfa,így kevés a gyümi termésem...amúgy más nem is keltette fel nagyon az érdeklődésemet..

Szia Hajni! sajnos elveszik a gyerekek gyerekkorát...hatalmas követelmény van már az óvodában is.Azért az, hogy egy három és fél éves gyermek osszon, szorozzon, összeadjon!!! :mad:az ész megáll..4 évesen meg már gyököt vonnak??!!...:wuerg:túlterheltek a gyerekek...tapasztalom jómagam is..:(

Puli! igazi Magyar honos terelő kutya...nagyon gyerekszerető,jó választás..:)csak majd bajba lesztek...kereshetitek melyik az eleje,melyik a hátulja...
    :D:D:D

[/QUOTE] , post: 648894, member: 8900"]Mai ebéd :
    [​IMG] Tudom nem nagy felhozatal, de ma ez van. :)

Ildikó remélem jobban vagy? A puli nagyon ugatós fajta. Szeret terelni. :) Mint kutya igen igényes, de egy jó nevelés után nagyon hálás . :)
    Sütöttem egy kis almás pitét, leves van még tegnapról.
    [​IMG][/QUOTE]
    Szia Baba! remek mind kettő felhozatalod,szeressük..az almás pite meg szuper... és mennyi töltelék van benne??azta..Ha maradt dobj át párat..:):):D
    Gondolkodom a titokfavásáron...majd még átrágom...
    Szia Ildikóm! Felénk is hideg van,fagyott minden..már nagyon elég ebből a hideg télből..úgy érzem sosem lesz vége..pedig nagyon szeretném már látni a napot..
    Marcikának jobbulást,szegénykémnek csípheti mikor pipil..

Ma sem főzök,rendelünk pizzát,még carul vagyok,igaz a tegnapihoz képest már van remény az éltben maradásra..

Ildim! sokat nem vesztettél,nem szórta marokszám a felröpit úgysem...az össz területről.. mamutfák,Bahán pink ólak alól 43 darabot kaptam..mint csepp a tengerben..sokat nem dobott a beadandón...

Mentem,leküldök még egy Flektort..egyre jobban fájok...:oops:

patakvera, incimami és ildimamuci kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.