Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mielőbbi gyógyulást kívánok. :)

Jucusfalva, kamylla64, andika-2002 és 2 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Tök jók a képek. :) A sütike meg nagyon finike :) Szóval ez valami népi tánccsoport amiben benne vagy? Rendszeresen táncoltok,felléptek gondolom. :)

cintia1130, 97márk, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  4. babahalak

Tulajdonképpen mi cha cha cha-t kezdtünk el táncolni,azután cigány táncot, most tanuljuk a tirpák táncokat,mert ugyebár Nyíregyházán és környékén sok tirpák él és mi is rendelkezünk ilyen ősökkel.
    ...és igen rengeteget lépünk fel,szeretnek bennünket, versenyekre is járunk,eddig ezüstösek vagyunk,hajtunk az aranyra,pedig még csak 2 éve csináljuk!

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Na, merthogy nyiregyházi vagy? :)

6. babahalak

Bizony,bizony, tősgyőkeres! Szeretek itt lakni,sokat fejlődtünk,szépültünk!

kamylla64, andika-2002, kotkoda39 és 3 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Annyira nem is vagy messze tőlem. Én Miskolc :)

cintia1130, Jucusfalva, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  8. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na sziasztok :)
    Bocsi, most rövid leszek, most értünk haza, és minnyá megyek is aludni :D
    Röviden, tömören, végigjártuk a kínai kajáldát, a mekit, ezek után elmentünk anyuval, apuval, és a nagybátyámmal bowlingozni :)
    1. játékban a játék nem volt a toppon, amikor ledobtam mind a 10 cuccost, akkor a kövi körben nem duplázta a pontomat, apánál pedig igen, ezért ő nyert.
    2. menetben vittem mindent 111 ponttal, akárcsak a piroshetes :D
    3.-ban pedig már elfáradtam, úgyhogy a nagybátyám nyert :)
    Anyu, akkor te nem is laksz olyan távol tőlem :) Csak egy 200 km.. :D
    Tenyésztek még egy kicsit kakukkot, aztán tényleg megyek.. Mert huhh, kivagyok :D
    Joccakát mindenkinek :)

rrr723, 97márk, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  9. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Az idő itt a messzeségben hűvös,olyan őszies,de milyen is lenne mikor ősz van.:D:D

Sikerült két kakukkos gazdakörit megcsinálnom,az utsóból még kettő hiányzik,de már nincs szupitápom,így majd legközelebb befejezem...

Cukikám! Jobbulást neked,tessék vigyázni magadra.A képeket megnéztem,a romás pipás képtől behaltam,a sütiket meg befaltam...:D

Roli! Már felesleg pink ólaim is vannak amik nem férnek ki,majd cserére jók lesznek...Most lesz majd egy újabb ól(szamár) arra gyűjtögetem a lóvét..

Ninike drága!Most kissé zűrösek a napjaim,de ahogy tudok mindig betérek,már régóta ez a második otthonom,és nem is hagylak itt benneteket,csak néha egy kis időre eltűnök.

Ildikó drága! Most olvastam hogy a csöppségnek eltört a kulcscsontja,de tovább olvasva örömmel látom hogy más minden oké a picivel..Remélem már otthon vannak.

Tyúkanyócska!Ha lesz egy kis időd,írj pár sort hogyan zajlottak az események az esküvőn...Boldogságot az ifi párnak.

Incike! Olvasom hogy nagy horgászok vagytok a férjeddel,és hogy versenyekre is mentek..
    Mi is szeretünk horgászni,mentünk is míg otthon voltunk,de itt elég bonyolult megszerezni az engedélyeket,de jövő nyárra mindenképpen elintézi Döncym...Hiányzik a vízpart a horgászat...

Arvael drága! Itt vagyok,meg nem is,és sajnos ritka is...azt hittem hogy,...aztán rájöttem hogy dehogy.Sokszor nem látok ki a tennivalók sokaságából..:oops:

Évikém! Jobbulást neked is,téged az asztal vert meg,engem nem is olyan nagyon rég a franciaágy vágott szájon...:D:D verekedősek ezek a fránya bútorok..

Szia Claukám!Mi újság felétek? rég beszéltünk,a mai nap folyamán remélhetőleg odaát is áttérek,és vissza is tudok olvasni...

Bandika! rég jártál te is itt,bár gondolom a felújításokkal azóta már végeztetek..Árpi,Encike jól vannak?

Márk! Olvastalak, és a kapott jegyeidről is tájékozódtam innen...Csak így tovább..

Amint tudok,megint jövök...cupppp:wuerg::wuerg::wuerg:

97márk, babahalak, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  10. Arvael

Arvael Aktív író

Kamyllám, de jó, hogy jöttél! Már nagyon hiányoztatok! Döncynek sikerült "legyőznie" a papírokat és a másik üzemet? Eperkék már beszélnek németül, Nagyok lelkesen tanulnak? Émyke és Jusztika kibékültek már? Te hogy haladsz a némettel?
    Látod-látod....ha sokáig nem jössz, akkor sok a kérdés is!

Kotkoda, már nagyon várunk pár szót az esküvőről! Biztos gyönyörű volt!
    Evike, jobban vagy? Mikor leszel szabadnapon? Ki kellene pihenned magad!
    Cukim most nem olvassa, de nagyon-nagyon szurkolunk neki!!!!!!
    Fiúk tanuljatok, hogy csupa jó jegy szülessen!

Akik nem voltak jöjjenek, akik voltak írjanak megint!;)
    Sziasztok TB-k!

97márk, babahalak, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  11. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Sziasztok, vagyok. Már nem kell szabadnap, ma voltam dokinál,mert minden bajom van amúgy is. Teljesen elborított a nátha, meg a köhögés is, azontúl sántikálok is. Most jött el az, hogy ki kell feküdnöm a dolgokat. Hát a bútorok bosszút állnak rajtunk. Nemrég keltem fel, most jöhet egy kv, aztán kicsit takarítgatok. Na túlzásba nem viszem ám. :) Még benézek később is.

babahalak, Jucusfalva, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
  12. kotkoda39

kotkoda39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Kedves gazdák!Ragyogó napsütés volt ma nálunk,öröm volt kint lenni.Ahogy ígértem hozom a beszámolót.
    De legelöször is:Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat az ifjú pár nevében is.Pénteken 19-én indultunk Dabasra este 6-ra értünk oda mert elég sokat meg kellett állni pihenni(a sérveim miatt nem tudok sokat ülni).Drága arám már parázott hogy nem érünk oda,utánna terem díszítés mert a kultúrházba ahol volt a lagzi,azt nekünk kellett díszíteni,már este 9 lett,mire végeztünk,mindenki éhes,"zabos" volt,kiderült drága aránk annyira izgult hogy egész nap nem evett,persze hogy már rosszul volt.kapott is érte,már minden kész volt mikor kiderült hogy a koszorús lányoknak nem szedtünk virág szirmokat,újabb feladat,sikerült nagy nehezen végre hajtani,de már nagyon késő volt.Jött a vőfély hogy még össze kellene állítani a másnapi tervet,játékokat,mivel szórakoztatjuk a násznépet,ezt is megoldottuk,már nagyon késő volt,kidőltünk alvás.Holnap hozom a szombati nap eseményeit mert sok érdekes dolog történt.Ennyi mindent nem tudok egyszerre leírni.
    Drága Kamylla:Nagyon örültem hogy Te is Vagy ha nem is mindig,hogy telnek napjaitok?
    Drága Arvael:Jövök mindennap egy kis beszámolóval,már megtaláltam ön magam nem volt könnyü,Te hogy vagy ebbe a gyönyörü időben?
    Kedves Márk,Roli:Kitartás a tanuláshoz nagy gratula a szép eredményekhez.
    Drága Ildikó:pici Unokád és családja hogy vannak?Otthon vannak már?Írj egy pár szót ha tudsz.
    Most mennem kell jövök holnap és folytatom,legyen csuda szép estétek,nagy ölelés,pusza mindenkinek!!!

97márk, babahalak, andika-2002 és 5 más kedveli ezt.
  13. Szia Arvael!Döncym még mindig tárgyal,a papírmunkák is eltemetik,sajnos még itthon is dolgozik.
    Lányok hihetetlen milyen gyorsan elsajátítják a német nyelvet,nem hiszek sokszor a fülemnek hogy beszélnek már az oviban a társaikkal..
    Nagyok is szépen tanulják a németet,én meg hát....ha kevés időm engedi,próbálgatom tanulni, de kevés eredménnyel...
    Émy Jusztina kezd megbarátkozni,már az öreglány nem fúj annyit a kicsire,azért még messze vannak hogy ölibarátok legyenek.

Évikém! Nagydarab Ogrem is csupa tannnyos,a család többi tagja hál égnek jól van...Gyógyulj hamar meg...próbáld ki a kalapkúrát,beszokott jönni..Lehet nem gyógyulsz meg, de hogy jó kedved lesz az biztos...:D:D:D

Tyúkanyócska drága! Egyszerre írtunk,így most válaszolok...nagyon ügyesen megoldottad a kisebb gondokat,emlékszem az mi esküvőnkre,...Én is tiszta ideg voltam,így megértem az arát,enni ilyenkor nem igazán tud szerintem egyik menyasszony sem.
    A napjaink munkával teli,Én házi tennivalókkal vagyon ellátva nap mint nap,Ogrem meg a munkahelyi melóval,amit újabban haza is hoz...

Utoljára szerkesztett: 29.9.14
    97márk, babahalak, andika-2002 és 3 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Te csaj, amióta német állampolgár vagy :p igen el vagy havazva. Jössz vissza rögtön Magyarba :p;) Nah kellett ez nekünk??? Negyed annyit se látunk, mint mikor itthon voltál. Jah és a rózsa ólak engem érdekelnének majd. :) Nekem és a lányomnak még sok hiány van ebből. :) Majd keress meg ezügyben :)

Utoljára szerkesztett: 29.9.14
    cintia1130, 97márk, incimami és 6 más kedveli ezt.
  15. kamylla64

Ninikém! Mennék haza már gyalog is,de életem embere itt kint dekkol,így nekünk is itt a helyünk..
    Valóban kevesebb lett az időm,a nagyok otthon már külön próbálgatták a szárnyaikat,most megint együtt vagyunk,ez plusz munkát is jelent.Nagy a családom,sok a tennivaló körülöttük,éppen ma váltam egy házisárkánnyá,mert "sok volt már a jóból" kapott apraja nagyja is a haragomból...Most mindenki lapít essss hagynak végre kibontakozni,Én meg naná hogy élvezem ezt a kevés semmittevést...xDxDxD

Arról majd beszélünk,nem itt,mert kikapunk....

97márk, incimami, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Drágám én is privátba gondoltam, de komolyan. Nekünk alig van pár rózsa ólunk. :) Jól tetted ám, én is így szoktam. Néha kiakadok, akkor menekül mind amerre lát:p Utána meg jön a kényeztetés kicsit. ;)Évente kétszer énis kiakadok, pedig nekem csak 2 gyerkő van, de az egyik kamaszodik, a másik hisztizik, és néha azt mondom, felmondok!!! :)

cintia1130, 97márk, incimami és 6 más kedveli ezt.
  17. kamylla64

Ó!!! Én duplán kapom az áldást mindenből,hiszti is van,hol az egyik,hol a másik,hol mindkettő egyszerre..a nagyok meg más problémákat akasztanak a nyakamba,sokszor Én is megfogalmaznám azt a felmondó levelet,sőt vagy százszor alá is firkantanám.
    Nah..most mindenki behúzta fülét-farkát,remélem egy kis időre tartós marad ez az állapot,de azt sem bánnám ha így maradna mindig..Holnapra megígérték hogy segítenek...hállelúja...

97márk, incimami, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Incimami gratulálok, nagyon szép eredmény ilyen sok versenyzőből a hatodik helyezés. Én egyszer próbáltam horgászni nagyon régen a Balcsinál, egy ideig fogtam a botot, - aztán ez is maradt, hogy csak a botot fogtam :D

Cukikám, nagyon remélem, hogy nem teljesen mentél át csecsemőbe. Evés, ivás, alvás ok, de a csecsemők azért mást is csinálnak :p

Jucusfalván az új kakukkosnak nekiugrottam és sikerült befejeznem - az előzőekhez valahogy nem volt kedvem - lett egy békatavam aminek örültem.

Jóéjt minden betérőnek és nem betérőnek is ! xD

Utoljára szerkesztett: 30.9.14
    97márk, babahalak, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  19. incimami

incimami Fórum bárója

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Csak be kukucskálok mert rohanok dolgozni, hozom az ébresztő kávét. [​IMG] sziasztok...:inlove::inlove:

97márk, andika-2002, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Sziasztok! Ide is hozok egy kis ebédet, hátha betér valaki aki éhes :)

cintia1130, 97márk, andika-2002 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.