Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek.
    Itt ködös hűvös az idő,most kezd előkukucskálni a nap,de ereje az már nincs.
    Jucuska!Gratula a békatavadhoz,Én 4 db-ot raktam ki,ami értékelhető volt a négyből,az egy galambdúc,amiből már több darabom is van,a többi felejtős...
    Vettem szupitápot,nem is keveset,mégsem sikerült befejeznem a utolsó kakukkos feladatot,a következőn viszont kivégzem.
    Horgászat:Azt imádjuk,főleg ha van sikerélmény is..Mindig ki akarjuk fogni a Loch-Ness-i szőrnyet,a végén megelégszünk pár darab 3-4 kilós halacskával is.

Incike drága! Köszike a kávét,jó is azt ágyban elfogyasztani,Nekem az isten tudja mikor volt benne részem...
    Ninike drága! Azta!! micsoda habzsidörzsit varázsoltál ide nekünk...Meg is éheztem!... ma még nem ettem semmit,most megyek is, valamit betolok arcba...

Később jövök...C:wuerg::wuerg:upp

97márk, andika-2002, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  2. kotkoda39

kotkoda39 Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek!Ma nagyon szép időnk volt hét ágra sütött a napocska.Elnézést kérek tőletek de annyira el
    ment az idő délután hogy csak holnap tudom folytatni a beszámolót,még van feladat itthon és már kezd későre járni.
    Kedves Ildikó!Bocsánat azért a smile jelért valamit félre nyomtam,ne haragudj.
    Drága Kamylla!Neked is adva van akkor a feladat nyelv tanulás,nem kis dolog,én még középiskolába tanultam németül,de már mindent elfelejtettem.Nagyon nem használtam évek óta.Majd Eperkék segítenek,olvastam nekik már nagyon megy.
    Most tipli,mindenkinek kívánok csuda szép estét,minden jót nagy ölelés,pusza.

3. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Kamyllám, ugye megmondtad Döncydnek, hogy odaát ittunk az egészségére és így most már semmi oka sem lehet az ágyat nyomni...tehát holnap reggel gyógyultan kell kipattannia onnan....Különben újra innunk kell?!
    Sok gyógy- és nyugtató ölelés....Neked!
    Jaj, Kotkoda.....hát ez meg micsoda dolog! Én a sorozatok következő részét is nehezen várom ki....(talán ezért nem is nézem őket?!)....erre Te is ezt csinálod? Extra, kíváncsiság fokozó időkérés? Nahát! De holnap tényleg olvasni szeretnék arról a szép napról!

Baba, Ninett jó volt, hogy itt voltatok ma!
    Fiúk, suli?
    Evike, ts-s állapot?
    Hajrá Cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Szép estét Mindenkinek!

4. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Köszi Kamylla, a békató az egyetlen az újak közül ami van, mert galamb, gólya, sün, kakas, egyik sincs Jucuson. Dóricicánál van galamb és gólya, de ott most egérlyuk lett :(

Eperkék már alszanak, lehet, hogy már Te is lefekszel, szép álmokat, Döncynek javulást, puszi :)

Minden Tündérkének jóéjszakát - Manóknak is! Merre jársz Turmalin?

97márk, andika-2002, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  5. Epresáfonyaa-kamylla64

Epresáfonyaa-kamylla64 Fórum-zöldfülű

Szép napot minden betérőnek!
    Ma egész kellemes az idő itt Hamburgba,már reggelente befűtök,de napközben hál égnek még nem kell.
    Tyúkanyócska drága!Tanulnom kellene a német nyelvet,de elég nehézkesen megy,ha van egy kis pihim,inkább veletek vagyok itt,mint a nyelvet tanuljam...Nincs is hozzá sok humorom,majd csak ragad valami rám az évek folyamán.
    Lányok nagyon ügyesen sajátítják el a nyelvet,apájuk nagy örömére,....már elég sokat beszélget velük.

Szia Arvael!Ma is ihatunk!!!Döncym lázas volt reggel is,ennek ellenére bement dolgozni,mert állítólag nem tudják nélkülözni,meg hogy megfertőzzön mindenkit, hogy érezzék már a törődését.
    Ha lesz ideje beugrik a cég dokijához,legalább valami gyógyuszt írjanak fel neki.
    De azért ihatunk itt is az egészségére,meg odaát is..
    Én már el is kezdtem,hoztam nektek is.
    ..http://static.168ora.hu/db/06/BA/italok-d0001A6BA12d2a0c515f3.jpg
    Szia Jucuska!Kakasom nekem sincs,pedig vettem jócskán titokólat,adott is minden gagyit,de kakasom az nem lett..a többiből adok ha eljön a részeges kapitány,csak üvölts át,mert picok feledékeny vagyok.
    Döncym még odavan rendesen,csak remélni tudom hogy egyőnk sem kapja el tőle...

Clau,Márk,Ninike,Ariana,Bandi,Ildikó,Incike,Évike,Boszika,rátok is sokat gondolok,pár szóra tessék mindenkinek beugrani...

97márk, andika-2002, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  6. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Gondolom rám is, csak épp kifelejtettél :D
    Nyah, sziasztok
    Ma az volt a feladatunk etika órán, hogy mindenki írja le, mit gondol a másik 23 osztálytársáról. Mintha még nem ismerne minket eléggé a tanár..:eek::D
    Sikeresen megküzdöttem a feladattal, nagyjából mindenkiről 1 sor jót írtam, 1 gyerkőc volt, akiről 3 sor rosszat.. Hát, meg is érdemli. Végén 2-re nem maradt idő, mert kicsöngettek :)
    Ma megint 60 (azaz 70-75) méteres futás volt, a tanárbá ismét nem volt a toppon. Most kereken 10.00 lett a legjobb időm. Ez most jobb volt, mint a tavalyi, akkor 6,52 m/s, most 7,00-7,50 m/s volt az átlag. Jegyeim ugyanolyan jók, rosszak, mindkettőből van, de az utóbbiból jóval kevesebb :)
    Most ennyi, megyek leckét írni. Majd este lehet jövök :)

rrr723, 97márk, andika-2002 és 3 más kedveli ezt.
  7. Szia Roli! Bocsika a feledékenységemért,meg a lotás-futásomért,néha,..vagyis általában mindig lóhalálában írok,így felületes a figyelmem.
    Jegyeidből jó hogy a jobb jegyek vannak túlsúlyban,azért most kellene egy kissé megnyomnod.
    Tanulj,nem is zavarlak tovább.

Cupp:wuerg::wuerg: mindenkinek.

8. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Hétfőn délután bementünk a lányomékhoz, baba-nézőbe.
    Picikénk eszik és alszik, a köldöke gyönyörű és a kulccsontja is hamarosan teljesen rendben lesz.
    Fürdés után szopizott és elaludt.

A papa és az apuka addig a 2 nagyobb kislánnyal lent játszott.
    Szonjuska is nagyon aranyos, jót játszottunk.
    Grétinkre már nekem nem jutott időm, de a hétvégét nálunk tölti, remélem szép őszi idő lesz még és a szőlőben leszünk kint.
    A héten is itthon vagyunk, mert párom dolgozik.
    Tegnap egész délután fiaméknál voltunk, megjött az új szekrénysor és azt kellett összerakni.
    Marciztam, olyan szépen sétálgat, szaladgál......fáradhatatlan.
    Erikám drága, Döncynek jobbulást!!!!
    Mindenkit puszilok!!!!

9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Szia Kamylla, nem kevés italt hoztál, ha ezt mind megisszuk lesz majd ihaj meg csuhaj! :music:
    Ha Döncy is iszik velünk egy-kettőre meggyógyul.
    Előre is köszi a majd küldendő ólakat - nem vagyok túl szégyenlős, biztos megemlítem finoman ha itt lesz az ideje :D

Ahogy vissza olvasgatok, hát az én korosztályom, de még a fiatalabbak is többszörös nagymamák, én meg még nem érzek késztetést erre, hogy sürgetném Dórikámat. Különben sem leszek hagyományos nagymama, de az még a jövő zenéje :)
    Nem tudom, hogy mi van a géppel, nem hajlandó szép kék betűket írni, csak ilyen bánatos szürkét :(

Az idő is borús, nem rég értem haza, megyek kistesóhoz.

Szép napot ! :)

97márk, andika-2002, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  10. kotkoda39

Szép napot Mindenkinek!Fogjuk rá hogy ma is jó idő volt,de nem sütött a napocskánk.
    Drága Kamylla!Döncy Papának mielőbbi gyógyulást kívánok,annak örülök hogy inkább velünk vagy,majd csak ragad rád valami,azt tartják aki tud mutogatni azt mindenhol megértik a világon.
    Hozom a szombati nap eseményeit.Nagyon hamar lett reggel(3 órát ha tudtunk aludni idegen hely stb.)6-kor kopognak az ajtón kincsem jött hogy 7-re várja a műkörmös,de el kéne vinni a falu másik végére,le tudva ,közben már jöttek a vendégek apránként,zajlottak az események,mindenkinek volt valami extra kérése,hirtelen már 10 óra aránk még sehol.Telefon mégis mikor jön,hamarosan volt a válasz.Meg jött halál sápadtan ő nagyon rosszul van.Persze akkor még nem evett le esett a vércukra,kaja de már a fodrász hívta hogy menjen mert nem készül el időben.Pánik hangulat elfogunk késni sok még a tenni való:autó díszítés,eközben még fel a kultúr házba a terítést megcsinálni mert péntek este,vizesen nem lehetett a tányérokat stb felrakni.Ez is letudva,kipipálva eme feladat.Közben már mindenki megérkezett,dél van és még a mennyasszonynak nincs kész a haja sminkje.Kezdtem már morgos lenni mert kellett volna öltöztetni és semmi.na azért csak elkészült de kéne mindenkinek öltözni,kész káosz volt,mert 2 szoba volt erre a célra és az egyikbe mi voltunk,Dávidom nem láthatta ifjú aráját.Na ezt is megoldottuk,1/2 2-re érjünk oda a házasságkötö teremhez,mert még egy két papírt ki kellett töltenie az anyakönyvezetőnek.Persze hogy csúsztunk,már nagyon zabos voltam,mert nagyon kiszámoltak mindent,és ugye csúsztunk.Drága Férjem (Ő volt az egyik tanú)Csak ennyit mondott"Ez a mi családi formánk,mindent az utolsó pillanatban)Már ő is zabos volt egy kicsit.Na azért oda értünk minden kerek,azért csak volt sírás mikor a szülöi köszönet ment,mert Édesanyukája nem jött el.Láttam az arcán lehulló könnycseppeket,majd nem meg szakadt a szívem,amiért a Húgom ilyen volt.Na de haladjunk,minden meg volt,nagyon szépek voltak.Irány a lagzi,már mindenki éhes volt gyerekek is,felnőttek is.
    Most ennyi fért bele holnap jövök újra,legyen csuda szép estétek.

97márk, Jucusfalva, andika-2002 és 3 más kedveli ezt.
  11. kamylla64

Drága Ildikó! Jó hallani hogy a csöppségnek nincs semmi baja,kicsit megijesztettél bennünket is,de hál égnek most már minden rendben.
    Szonjácska,Grétike,kapott egy csöppnyi testvérkét,gondolom imádják,és folyton körülötte lebzselnek..
    Marcika is kész kis legényke lett,annyira édesek mikor tanulnak menni,csetlő-botló kismanók.
    Döncym kapja az általam kapott gondoskodást,túl fogja élni,csak férfiből van,így hosszadalmasabb lesz neki a gyógyusz.

Jucuska! Ha eljön az ideje,koppins az orromra,mert nagyon feledékeny vagyok,lassan cavintont kell hogy szedjek..:D:D.
    Döncym abszolúte ne iszik alkoholt,tejet viszont literszám.Annó Ariana hozott is a Pinyóba jóuramnak egy tehenet,nem is egyet,hanem egy egész csordát....nehogymá szomjan maradjon...
    Ne is sürgesd Dórikát,ráér még,ha eljön az igazi, úgysem lehet megállítani,akkor te sem úszod meg hogy nagymami legyél...azt viszont már látom hogy szupercsajszimami leszel...

Tyúkanyócska! Végigolvastalak...esss hát ezért is vagy Te Tyúkanyó.Boldog lehet a keresztlányod,hogy ilyen családban,ilyen szülőkkel nevelkedhetett...Édesanyja helyett ott volt mellette egy drága lélek,akitől kapta a szeretetet és még kapni is fogja...TŐLETEK.

97márk, Jucusfalva, andika-2002 és 4 más kedveli ezt.
  12. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Kamyllám, akkor igyunk....hát ezen ne múljon annak a jó embernek az egészsége! Baba, Te és én itt is, ott is virtuálisan koccintgatunk már két napja! Remélem tudja, Döncy, hogy mekkora áldozatot hozunk érte!xD
    Ildimamuci! Örülök, hogy jól van a Picike! Sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak!
    Baba, szerintem Veled jót lehetne bulizni!
    Miért keresed itt Turmalint? Ő ide sosem írt, csak a Kicsin szokott néha betérni hozzánk....
    Én úgy gondolom, hogy Te szuper nagymama leszel....imádni fog a kisunokád!:inlove:Bátran biztasd a kicsi Lányod, mert mindketten nagyon jól fogjátok csinálni!
    Kotkodám, itt aztán voltak események! Kár volt idegeskedni....biztos csak Te érezted úgy, hogy gond van...a többieknek fel sem tűnt semmi: örültek, hogy ott lehetnek és hogy együtt ünnepelhetnek a Fiatalokkal! És minden filmben ugyanilyen mókásan zajlanak az utolsó simítások...tehát mindent jól csináltatok és minden a legnagyobb rendben zajlott! Kimondták az "igen"-t, ugye?! Hát akkor minden a legnagyobb rendben volt!:)

Drága TB-k, szép estét Nektek!

97márk, Jucusfalva, ildimamuci és 4 más kedveli ezt.
  13. kamylla64

Szép reggelt mindenkinek!
    Tegnap elkiabáltam! ma már esik itt az eső,a fejem fáj,pár pirula már bennem van,és nem használ semmit.

Látom Cukika is megjött,Üdv újra itthon,kérjük majd a beszámolót...hol jártál?..hogy érezted magad?...mit láttál?...meg mindent ...:inlove:

Arvael! Döncym értékeli az erőfeszítéseinket,mert amúgy csak virtuálisan iszok alkoholt,az életben még a szagát sem bírom egyiknek sem.
    Ma reggel már nem volt lázas,kezd a színe is visszajönni,két napig mint a holt ember..v....a úgy nézett ki szegényem..

Incike drága! Kezdek aggódni,már tegnap sem láttalak...Ha tudsz légyszi jelentkezz..:oops:

Claukám! Te is hiányzol,már rég írtad alá a jelenlétit.Tessék jönni.:cry:

Ninike! Te sem voltál,mi a bibi? elvagy havazódva?:(

Ildikó drága! Most neked igazolt távolléted van,legifjabb uncsika szelidíti nagymamiját...:)
    Roli! iskolában,majd biztosan jön,Tyúkanyócska tegnap volt,és remélem ma lesz is,Bandika megint bújócskázik,Boszika rég volt,jöhetne már,Ariana remélhetőleg majd lesz,remélem nem hagytam ki senkit,ha mégis,ráfogom úgyis a fejfájásomra.

Most el,majd jövök..

97márk, Minny84, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép estét Lányok,Fiúk!
    Megjöttem,épségben,hát az egészség az már más kérdés,mert megint elkapott a hörghurut.
    Viszont a lábamat rendbe hozta a bogácsi víz!
    Ezüstöt táncoltunk,de bunda volt a dologban,mert mi voltunk a jobbak,ez egy kicsit elvette a kedvünket,de a második hely is jó!
    Hoztam pár képet:
    ..a csapatunk:
    http://kepfeltoltes.hu/141002/2014.Bog_cs_125_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    ..ez is:
    http://kepfeltoltes.hu/141002/2014.Bog_cs_100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    egy kis horgásztó a szállásunk közelében:
    http://kepfeltoltes.hu/141002/2014.Bog_cs_194_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    ...majd hozok még képeket,de mára elég volt!

97márk, Minny84, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok, bekukk kicsit :)
    Kamylla itt vagyok, megvagyok, csak most a csajosommal tanulgatok, mert igen döcögősen indul az év, nem jól kezdte, és irgum-burgum lesz, ki vagyok rá akadva picit. :oops:;) Döncynek mielőbbi talpra állást,gyógyulást. Olvasom,hogy a csajok már ügyesen beszélnek, hát hiába ilyen korban lehet beléjük "verni" a nyelvtudást. :) Kis ügyesek :)

Babahalak: mint mindig most is csodás képek, és ügyes tánccsapat. :)

Többieknek is sok puszi, még jövök majd. :)
    Kis vacsi:
    http://ottisfoz.szhblog.ro/wp-content/uploads/images/lepenykek.jpg

......................

Túlméretes kép linkre cserélve. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.14
    cintia1130, 97márk, Minny84 és 6 más kedveli ezt.
  16. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Sziasztok, szép estét mindenkinek. Itt ma esős idő volt, de már ez a megszokott, az a furcsa, ha nem esik. Már gyógyulgatok, lábam rendbe jött, már "csak"nátha van, és köhögés. Holnap megyek vissza orvoshoz, és megmondja, mikor leszek munkaképes. Elküldött vérvételre is, szerencsére jók lettek az eredmények. Gondolom azért kellett mennem, mert pár éve jött az új doktor néni, és még nem látott, hát most kivizsgál teljes körűen. Szegény Döncy is valami hasonlóval küzdhet,mint én, nekem is lassan javulgat a dolog. Még mindent nem olvastam végig, de igyekezni fogok, ölelek mindenkit, vigyázzatok magatokra. :)

97márk, Minny84, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  17. incimami

incimami Fórum bárója

Szép jó reggelt!
    Van Helga nevű játékosunk???? Sok boldog névnapot kívánok [​IMG]Ébresztő hozom a kávét.[​IMG]
    Mindenkinek jobbulást kívánok, a csemetékhez sok síkeret, Most elindulok dolgozni mielőtt esik az eső.
    Hozom az esernyőt is nektek, ha netán kell menni valahová, [​IMG]Sziasztok, legyetek jók míg jövök,

97márk, Minny84, Arvael és 5 más kedveli ezt.
  18. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!
    Nálunk egész jó az idő,a fejfájásom is éppen hogy csak van,teljesen még nem vagyok százas,csak kilencven százalékos...xDxD
    Szia Cukika!Eszméletlenül jól néztek ki az ezerszínű pörgős szoknyában,na meg neked a pipa is jól áll. Gratulálok az ezüst helyezéshez nagyon jó eredmény az is,és nem utolsósorban nagyon szép helyen jártatok..A horgásztó ami teljesen felkeltette az érdeklődésemet,oda szívesen elmennék pecabotot lógatni...:)

Szia Évike!Remélem jók lesznek az eredményeid,és a köhögésed is enyhült már.Döncym is jobban van,most a Ő is a köhögés fázisában ,elég rendesen tutul szegényem.
    Szia Incike!Köszönjük az éltető kávét,és a csecse napernyőt is.Titok csemetét veszek,de nem viszem túlzásba,múltkor 60-db-ból egy újat sem adott,el is vette a kedvem a vásárlástól.Azért veszek pár darabot hátha most szerencsésebb leszek..

Szia Ninike!Nem csoda hogy segíteni kell a tanulásban,akkora már a követelmény hogy nem csoda ha a gyerekek nem bírják.
    Lányok ügyesek, egyre jobban társalognak már az ovis társaikkal,már új szerelmeik is vannak,jól érzik magukat nagyon,szeretnek ide járni.
    Köszike a sok finomságot csipegettem belőle.

A többiek is hiányoznak,jó lenne ha csak pár betű erejéig is betérnének.

Most léptem,ksöbb benézek.

19. kotkoda39

Szép napot Mindenkinek!Sajnos a tegnapi napom elúszott,nagyon el voltam havazva.
    Kedves Babahalak:Gratulálok az ezüsthöz szép eredmény,a képek nagyon jók.
    Andika:Mielőbbi gyógyulást,nem jó ha az ember beteg,akkor semmi nem jó.
    Drága Kamylla:örömmel olvastam hogy Döncypapa már gyógyulgat,ez csak is a türelmed,gondoskodásod eredménye,mert ha a férfiak betegek az egy külön baj nagyon tudnak nyüglödni.
    Hozom a lagziban történt játékok részleteit,Volt nadrág száron belül tojás görgetés,voltak nagy nevetések,sikerült az Én drága Arámnak,nem tört el.Volt harisnyakötö lehúzás foggal,hátra tett kézzel,nagy volt az ujjongás,de Dávidomnak sikerült ez is.Természetesen volt szembekötösdi,a bünti az volt hogy a másikat meg kellett etetni,jó krémes sütiket választottunk,ezzel egy kicsit mellé fogtak a fiatalok mert utánna mehettek mosakodni.Egymerő sütik voltak,násznépnek nagyon tetszett.Még volt boka fogás,4-en álltak fel sorban,meg az ifjú pár felváltva fel kellett ismerni a bokát,hát ez nem ment úgy hogy a bünti pezsgő ivás volt,na azért sokat nem kaptak.Pénz hullás az gyönyörű volt.5 forintosokat gyűjtöttünk össze,azt öntöttem Kicsikém fejére,csodás volt az arca úgy meglepödött.
    Éjjel 11-kor az én drága Férjem eltűnt csak annyit láttunk belőle hogy a vállán a mennyasszonnyal fut ki.volt is bonyodalom,Dávidnak kellett egy kis ídő míg feleszmélt hogy nincs meg az ő Vikije.Eljött az éjfél,hoztuk a tortát nagy csata lett belőle,fiatalok senkit nem kíméltek.Akinek adtak a tortából az kapott egy kicsit az arcára is.Boldogok voltak,hajnali 3-ig bírtuk,de már Vikikém állva aludt el majd nem Dávid karjaiban,csodás látvány volt,nagyon aranyosak voltak.Itt ért véget a lagzi mert már csak mi voltunk meg a zenész.
    Kedves Gazdák ennyi volt a lagzi,köszönet mindenkinek aki végig olvasta,nagyon szép volt,Gyerekek boldogok és már mi is hisz ez nagyon csodás dolog,nekünk meg főleg hisz majd nem a Lányunk.Mindenkinek kívánok nagyon szép estét,legyetek vidámak,gyógyuljatok,aki beteg.Nagy ölelés mindenkinek!

97márk, Minny84, Galaxys8901 és 6 más kedveli ezt.
  20. kamylla64

Drága Tyúkanyócska!Csodaszép esküvőt szerveztetek Leányotoknak,nevezhetem így mert régóta ti neveltétek már.Igazi népi hagyományos lakodalom volt,ami már valljuk be őszintén ritka,pedig sokkal szebb,mint a mostani modern házassági szerződéses akármi.
    Immár asszony lett drága leányotokból,éljenek együtt boldogságban egészségben örökké.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.