Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ma 17 órától szupertáp akció :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció.11329/

LiliFarm2014, Clauriel, Glanthor és 8 más kedveli ezt.
  2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Clauriel, Glanthor, incimami és 7 más kedveli ezt.
  3. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szia Jucuska! Émy lányomat ha eljön az idő,dokibácsival leköttetjük,pont elég Émyből egy is.Hálaimát rebegek ha végre felnő,és okosabb lesz, isten mentsen még több rosszaságtól...
    Szomszédaink aranyosak,beszédesek,még pár év,és talán megértem mit is akarnak.Egyenlőre csak mosolyogva értelmes pofival bólogatok,szerintem tudják hogy egy kukkot nem értek belőle,de legalább jó hallgatóságuk vagyok...:D:D
    Csacsi tenyésztésnél,megint a bevált módszert használom,megveszem a dögöket a piacon.Szupitápom elment a kakukkra,vettem is jócskán,most kihagyom.Sokat költök mostanság itt is- odaát is a játékokra,elszaladt a ló alattam,muszáj kicsit visszafognom magam...
    Ninike hozta az ismertetőt,már köröz a hajó is...

Glanthor, incimami, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Nagyon szivesen :)Holnap lehet belevágni a csacsitenyésztésbe. :) Várom már.

LiliFarm2014, Clauriel, kotkoda39 és 7 más kedveli ezt.
  5. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Sziasztok, szép estét mindenkinek. Idő itt nagyon jó volt, egészen nyári, öröm volt ilyen jó időben dolgozni. :) Rég nem írtam, csak olvasni jöttem be, de mentségemre legyen mondva, azt minden nap megtettem. :) Hát az elmúlt napok eseményei... csilis eventet letudtam, vidámpark a szokásos semmi kategória, de legalább megmaradtak a zsetonok, talán egyszer jön majd egy szép nyeremény, arra jó lesz. Szamarakat remélem hétvégén majd ikertenyészettel lehet csinálni, az ideiglenest jó lenne megcsinálni, a színes ólon még gondolkodom, mert bár kellett mindegyik, szinte sosem lehet kirakni, mert mindig event van, menüben meg kár tartani. No majd meglátom.
    Holnap lesz egy darab szabadnapom, de már ez is jól fog esni, ezer dolgom lenne, de az időm, az kevés. :)
    Most egyenlőre ennyi voltam, igyekezni fogok gyakrabban jönni, ölellek Benneteket.

Clauriel, Glanthor, kotkoda39 és 5 más kedveli ezt.
  6. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok! Szép estét!:)
    Megérkeztem...:D
    Visszaolvastam mindenkit, nem volt egyszerű a dolgom. Láttam volt itt születésnap, névnap, tök, esküvő, versenyek, buli, új családtagok, mindenféle finomság mi szem-szájnak ingere, horgászás, szintlépé, eventsikerek és még sorolhatnám. Visszatért Ria is végre! Na szóval csak azt akartam, hogy gratulálok mindenkinek mindenhez és köszöntök újra mindenkit!
    Tegnap lement a színdarabunk amivel készültünk úgyhogy az egyik időhiányt okozó probléma már elcsendesült, a töriverseny viszont még csak most jön, neki nem fogtam még a tanulásnak és több mint 2 könyvnyi anyagot kellene átnéznem, de egyszerűen nem jut rá időm. A suliban az eddigi teljesítményemmel meg vagyok elégedve, az angolt leszámítva. Bár még fizikából nincs jegyünk mert nem javította ki a dolgozatot, de amit ott sikerült összehoznom az nem éppen a gazdag fizikatudásomról árulkodik.
    Eventeket kihagytam tenyésztőseket nem szoktam csinálni ezt a csiliset is hagytam most, Valdemárnál is csak megkaptam a jegyeket de nem igazán játszottam vele. Sok mindent kihagytam szerintem, inkább kérdezzetek, aztán majd válaszolok, az őszi szünetben csak lesz időm legkésőbb újra jönni, az meg már csak egy hét. De azért remélem hogy előbb is tudok.
    További szép estét és jó éjszakát mindenkinek!:)

Clauriel, Glanthor, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
  7. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok!
    Kamylla! Feldaraboltátok a giga tököt? Óóóóó, szegény Eperkéknek nem lesz tökpalotájuk?:(
    Akkor marad a lekvár..remélem fincsi lesz! Még egy receptet is kérek: töklekvár süti receptet.....:eek:

Jövök én, Kamyllám...egyre nehezebben...de jövök...igyekszem!
    A nyelvtudással pedig azért "zaklatlak"...mert könnyebb otthon érzeni magát annak, aki beszéli az őslakosok nyelvét! Magyarként mindig a "kicsit érdekes" kategória leszel, de ha beszéled a nyelvüket, akkor az "aranyos/rendes kicsit érdekes" kategóriába fogsz emelkedni....A nyelvtudás olyan, mint egy belépő! Belépő az új ország kellemesebb részére...nélküle sosem fogod magad jól érezni ott!
    Mááááárk, de jó, hogy jöttél! Már hiányoztál nagyon! És lehet kérdezni? Engem az a színdarab dolog érdekelne kicsit részletesebben...meg a töriverseny is! Gratulálok mindkettőhöz: utólag és előre....hisz már a szerepre és a versenyre való kiválasztás is nagy dolog!
    Sajnálom, hogy az angollal nem vagy elégedett....pedig azt nem adhatod fel!
    Nnnnna a lényeg: örülök, hogy itt vagy!
    Szia Evike! Nagyon jó, hogy ma hosszabban itt voltál! Azért munka mellett tenger dolgot csinálsz Te is!!!
    Kotkoda, Baba, Ninett, Cuki.....nagy vigyori szivecske Nektek is!:inlove:

Késő van...megyek aludni...ahogy Baba mondaná: "Már (jócskán) holnap van!"
    Jó éjt Nektek!

97márk, Clauriel, Glanthor és 7 más kedveli ezt.
  8. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt!
    Itt vagyok,ragyogok,nem vesztem el,csak elintézni valóim voltak-vannak,majd beszámolok róluk!
    Csacsiba belefogok.

97márk, Arvael, Clauriel és 7 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Jó reggelt. :)
    Meghoztam a mai friss teát. :) Egészségetekre.

LiliFarm2014, 97márk, Arvael és 8 más kedveli ezt.
  10. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!
    Itt az idő olyan őszies!!!:(:(

Szia Évike! Valdemár engem sem hozott lázba,nem volt semmi amit kiválthattam volna,jóformán üres már a polc,új meg seholsenemvolt..
    Szamaras eventet bevállalom,már csak a felhősor miatt is,teljes a felhősorom,ez se maradjon ki..
    Az idővel mindenki hadilábon áll,olyan kevés sokszor az a 24-óra..azért ha van egy pötty kis időd ugorj be...

Szia Márk! Örülök hogy előkeveredtél,már hiányoztál Te is a létszámból.
    Ahogy olvasom a jegyeid rendben,a színházi fellépéseket letudtátok,már csak egy kérdésem lenne...Buli,haverok, fanta???

Szia Arvael! Giga tök elkészítve lekinek,tegnap azzal szórakoztam,lett 5 üveggel.Hogy majd eláll e, az a jövő zenéje,de remélem,mert sok volt vele a munka,macera.
    A nyelvtanulásban tökéletesen igazad van,esténként tudnák tanulni,de a fáradságtól sokszor úgy ájulok az ágyba..Nagy a család,te is tudod mennyi munka van velük,körülöttük,segítségem meg nincs..Nem panaszképpen mondom,de a hócipőm tele van...
    Itt a tökleki repice:Recept

3 kg sütötök
    1 citrom leve
    1 narancs leve
    cukorpótló,vagy nyírfacukor,én a nyírfacukrot használtam,ízlés szerint.
    fűszerkeverék:
    7 szem szegfűbors
    5 szem szegfűszeg
    1/2 tk őrölt fahéj
    1 vaníliarúd,csipet sáfrány.

A fűszereket mozsárban finomra töröm.
    A tököt nagyobb darabokra vágom, sütőben puhára sütöm, majd lehúzom a héját. Lábosba teszem, hozzáadom citrom és a narancs levét, a vaníliarúd kikapart magját és a vaníliarudat, a csipet sáfrányt és a mozsárban összetört fűszereket, összefőzöm. A vaníliarudat kiveszem. Botmixerrel (ha kell) összetöröm a lekvárt, de hagyok benne darabokat. Hozzáadom a cukrot és 20 percig főzöm, elzárom a lángot és a lekvárt forrón üvegekbe töltöm, rövid időre a tetejükre állítom az üvegeket, és száraz dunsztba kihűtöm.

Ninike életem! Hogy mennyire elkényeztetsz itt bennünket? guszta is finom is,..isten tartsa meg jó szokásodat...

Ölelem..Tyúkanyócskát,Bandit,Claut,Incikét,Ildikót,Jucuskát,Cukikát,Arvaelt,

Most el,majd jövök...
    Márkot,Riát, Rolit,Ninikét is,meg akik még betérnek...

97márk, Arvael, Glanthor és 6 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Szia drága Kamyilla! Igen én hozom minden napi a friss teát, de oly magányosnak érzem magam itt. Félek, alig esik be valaki :(
    Tessenek már gyakrabban jönni, mert kihül a tea is. :pxD;)

12. kamylla64

Drága Ninikém! egyelek is meg...Jövök Én! ahogy pötty időm van már rohanok is!!! a tea hidegen is finom,főleg ha ilyen csecsén van szervírozva..
    Most hogy még egy lányunk lett Émy személyében,csak ajtószakítással jövök,meg ajtócsapódással megyek,annyirán szélvész lettem...
    Minden nap azért benézek,mert kőőőőő a teád...Cupp..:wuerg::wuerg::wuerg:

97márk, Arvael, Glanthor és 6 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Várj, ezt nem olvastam, lemaradtam, nem értem. biztos én voltam figyelmetlen, ki is az Émy? :)

14. kamylla64

Drága Ninikém! Émy egy három és fél hónapos yorki kislány,a zuram hozatta otthonról egyik hentes legénnyel,törzskönyves neve: Szilotay Saci,a Saci nem tetszett így átkereszteltük Émynek.Csintalan nagyon a kiscsaj,de egy ennivaló teremtés,nem valami okos,még mindig baj van a szobatisztaságával.Az almot néha használja,néha meg eszi a kavicsokat.
    Imádjuk a kispickot...

97márk, Arvael, incimami és 6 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ó, már mindent értek. :) Köszi,hogy beavattál. :)Mára elköszönök, jó éjt :)

Utoljára szerkesztett: 16.10.14
    LiliFarm2014, 97márk, Arvael és 7 más kedveli ezt.
  16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szép estét Teaházasok!

Sajnos a beszélgetésekből kimaradok, mert csak ilyenkor van időm (ha van) beesni. Az elmúlt két nap sem telt tétlenül. Apa almabort készített (rengeteg alma termett a tanyán) én pedig egy kis almaecetnek valót dobtam össze. Kíváncsi leszek a végeredményre. o_O Bár a páromnak is mondtam: ha nem almabor lesz, akkor rengeteg ecet. :D A krizantémokat meg megcetliztem, mert nagyon buják és tavasszal szét kell ültetnem. Rengeteg van belőle, tuti tavaszra egyet sem tudok megmondani milyen is. Kérdés, hogy cetli bírja e majd a "gyűrődést"?
    Volt két szabadnapom, aztán holnaptól megint hajtás.
    A töklekvárral lehet én is megpróbálkozom, de csak pár üveggel. Hátha nem ízlik...:eek: Na, meg polc is kellene hozzá.

Köszönöm szépen.! Hogy mit hagytál ki? Amit nem írtam. :D Vagy én öregszem, vagy a dolgom több, mindegy is, mert sajnos kevesebb időt tudok itt tölteni mint szeretnék.

Évi: örülök, hogy látlak! Te is pont úgy el vagy veszve, mint én.

Ninett: éppen szürcsölgetem az elhűlt teát. Én így is szeretem. :)

Most lépek, jó éjt mindenkinek!

97márk, kamylla64, Arvael és 8 más kedveli ezt.
  17. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok :)
    Most volt egy kis időm, gondoltam írok pár sort..
    A szombati nap elég jól sikerült, nagyon meghatódott az oszitársunk.. :) Nem tudom, írtam-e, átment egy másik suliba, és azért szerveztünk neki egy bulit :)
    Ezen a héten nem kaptam túl sok jegyet, csak 15-öt :) 7 db 5-öst, 6 db 4-est és 2 db hármast.
    Holnap is suli van, jó a rosszban, hogy döknap, ezért nem kell tanulni, viszont semmiféle igazolást nem fogadnak el erre a napra :(
    Farmos dolgokkal kapcsolatosan annyit, hogy ennél a szamaras eventnél nem fogok tenyészteni, csak a piacról venni, ha lesz.. Eddig van 2 vadszamaram, 2 kongcsacsit kevertem 3-3 alappal, és így :D
    Amin eléggé csodálkoztam, múlthét szombaton vagy vasárnap kiraktam egy cirkuszi pandát 7,3-ért, volt előtte 1 ajánlat 7,7-ért meg 8,0-ért, aztán bepakoltak elém 7,2-ért és 7,0-ért, szóval tegnap 5 ajánlat volt kint, most meg.. Enyém az egyedülio_O
    Hogyha nem veszik meg, eltenyésztem 3 alappal.. Nem fogok erőlködni, hogy mindenáron elvigyék :)
    Egyenlőre ennyi, majd lehet hogy még beugrok :)

Utoljára szerkesztett: 17.10.14
    97márk, incimami, rrr723 és 8 más kedveli ezt.
  18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Hű, ez aztán a látogatott teaház!

Egyetlen fiúcska volt bent, egész nap senki nem járt erre.
    Jucuson befejeztem az eventet, Dóricicánál majd holnap reggel. :D

Itt most nagyon egyedül érzem magam :cry:

Jóéjszakát, ha egyáltalán olvassa valaki :)

97márk, kamylla64, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  19. incimami

incimami Fórum bárója

:)Szasztok!
    Kivégeztem a felhő sort ,most megyek aludni. Szép álmokat mindenkinek.

20. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Behavazódtam egy kicsit, de az event már tegnap kész volt,most tenyésztgetek,de semmi érdemleges.
    Ablakpucolás egy szobában,azt már teljesen befejezem,holnap jön a konyha.
    Az idő,az napos!
    Roli- gratula a jegyeidhez!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.