Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok!

Reggel Dóricicánál is befejeztem az eventet, már csak egy hiányzott.

Ma kiteszem a kovácsműhelyt mind a kettőn, tegnap valahogy eszembe sem jutott.

Szép napot! :D

97márk, kamylla64, Arvael és 7 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Mégis befejeztem a konyhát is,olyan jó bemenni oda!:)
    Jucus- gratulálok!

3. kotkoda39

kotkoda39 Utánpótlás-írogató

Szép napot Mindenkinek!Egész kellemes időnk volt ma,dolgoztam jó volt kint lenni a friss levegőn.Eventtel hogy álltok?Bocsánat hogy csak most tudtam jönni,de rengeteg munka között sokszor nagyon elfáradtam.
    Szia Márk:Láttam Te is megérkeztél,rég jártál már nálunk,sok a tenni való a suliba?
    Drága Arvael:Kösznöm a szívecskét nagyon aranyos.
    Drága Kamylla!Hogy vagytok?Olvastam nagyon küzdesz most mindennel,a honvágy az borzasztó dolog,én csak pici országunkon belül éreztem de akkor is nagyon fájt.De ha a Lányokra jövőjére gondolsz nekik most talán ez a legjobb,itt sok jövője nincs a fiataloknak.Émy csuda aranyos biztos tartogat még neked sok-sok meglepit,nagyon szeretem a kiskutyákat,nekem nagy termetű van de a maga nemében ő is bájos.Mindig tartogat valamit.
    Gratulálok MINDENKINEK aki befejezte az eventet,még küzdök vele,bár nagyon csalódott vagyok.Ez előző eventnél reménykedtem hogy lesznek szép óljaim de egy sem lett különleges.
    Most mennem kell,szép estét kívánok mindenkinek,sikeres event befejezést,nagy ölelés MINDENKINEK!!!!

4. EgyWombat

EgyWombat Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Peti vagyok, nem lenne baj, Ha csatlakoznék?

97márk, Arvael, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  5. incimami

incimami Fórum bárója

Szia PETI!
    Nyugodtan csatlakozzál , szívesen látjuk a pasikat.
    Voltam horgászni, de csak egy 1kg 50dekás ponty volt, vissza engedtem a vízbe. [​IMG]Szép álmokat.

97márk, kamylla64, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hűű ma elmaradtam a teával, bocsi. Egy kései teázás belefér? Ha igen,akkor hozom :)

Event nálam letudva. :) Most a lányomén gürizek. Lett ott egy szépfülü, de a másik az Istenért se akar összejönni. :)

cintia1130, LiliFarm2014, 97márk és 8 más kedveli ezt.
  7. EgyWombat

Köszönöm a felvételt. Ninett: majd csak meg lesz az valahogy. ;)

97márk, Arvael, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  8. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Teaházi Gazdák!!
    Hogy van Mindenki??Jóóó tudom itt rég voltam,de aki ismer tudja miért.Költöztünk mi is külhonba,most meg takaritás,festés-mázolás,meg húú de nem szeressem meló az albérletnél.Pff,,,jáj néha ugy de ugy mennék haza vissza!Deee nem nem szabad,,,,most itt kell maradnom!Itt a tenyésztösben nem sok sikerem volt,semmi aranyos szamár...az arany cuccoshoz nekem általában soha nincs szerencsém.Meg ugye nincs is 20 millijó szupitápocsom.A feladatsor felhösen megvót.Adtam el pár érdektelen szamárost,abból lett némi profit,de sajna nem lett 50 milkám!:oops::oops:
    No még ehhez biza hajtani kéne!!

Szia Kedves Wombat!!
    Légy itt szeretettel üdvözölve!Mit jelent a neved??Nem valami ausztráliai nagyon veszélyeztetett állatka neve??Hmm nem vagyok nagyon biztos benne,de mint ha halottam volna valahol,valamikor!

Szia Ninett!
    Loptam három szürcsit a cutromosos tejádból,,deeee maradt még másnak is!!

Szia Incimami!
    Huu ez a dögös csajszi Te vagy itt a fotón??Nem semmi igy hallal egyetemben!!Jóó kis kaás volt,és könnyen ment a szákolása??Elég súlyos ám kiemelni!!

Babahalacskám!

Te is renoválsz??Jaj te olyan vagy mint én,,mindigtennemkellvalamit fajta!!Tee is tudod,,ez a hosszú élet titka!!Dee milyen szép ia amikor minden csillog-villog otthon!!Énb sokat sikamikálok,Párom szerint lassan megvakul annyira fénylik itt minden!!Hmm jah pesze!Föleg én!!:)Csillog olykor rajtam a veríték!!

Ügyes vagy Drágám!
    Én is kész lettem Párom farmján is,,libeg a felhösor padlógázzal!!Szerettem volna még pár értékesebb szamártot kitenyészteni,de nem adta oly könnyen,igy tegnap éjfél felé ráuntam.Majd máskor!!Hogy vagy??Dórika??

Drága Kotkoda!
    Ugye a pihenésre is szánsz némi idöt!!??Nekem is nagy kutyusom volt Ó.németjuhász,és fajtatiszta.Imádtam,és sose fogom elfelejteni!!:cry:
    Én el se kezdtem az elözö eventet,ujabban a sok ültetös nem hoz már lázba!!Itt kellene ülne naphosszat,és valahogy nem megy mostanság!A tenyésztös,érdekesnek inult,elég is lett most ebböl is!Remélem jól vagy!!Puszikállak!

Drágáim akit nem idéztem nehari,remélem mindenki jól van!!
    Jövök még!
    Nagy Ölelés Minden Betérönek!!

97márk, kamylla64, andika-2002 és 5 más kedveli ezt.
  9. EgyWombat

Szia Clauriel! A nevem, mint olvashattad Peti. Igen, agy ausztráliai állatfaj, amely az egyik kedvencem. De igazából majdnem minden állatot szeretek, állatbarát vagyok. De a legtöbb rovartól irtózom. Meg a varangyoktól.

97márk, kamylla64, andika-2002 és 7 más kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot kívánok a Teaház minden lakójának!:)
    Elnézést, hogy előzetes bejelentés nélkül beestem, és, hogy picit talányosra sikerül amit írok!:)
    Nem minden az aminek, vagy akinek látszik! Ne legyetek gyanakvók, de legyetek óvatosak!:)
    További szép napot!
    Egy kis tea[​IMG]
    (Eredetileg nem ezt akartam hozni, de megláttam és megszerettem, talán ti is örültök neki)

97márk, kamylla64, andika-2002 és 8 más kedveli ezt.
  11. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Drága Zsémbes banyóca!!
    Nem értem mit is szerettél volna irni,vagy inkább Kiröl??!!!Kérlek ird meg nekem privátba bagollyal mire figyeljünk,hogy rendben legyen.Mert most esz a kiváncsiság és meg fogok zakkanni,,ha nem fogom megérteni, irj nekem kérlek,megköszönném!
    Cuki kis képet hoztál,és köszönöm a kávét,vagy teát!!
    Puszillak.

Huuu megtaláltam Peti a Wombatot!!De cuki kis jószág!!
    KATT IDE

Utoljára szerkesztett: 19.10.14
  12. Zsémbes-banya

:D
    Tea (vagy kávé), nem tudom, mindenesetre a "tea" címszó alatt találtam. Aztán mivel ilyen szívmelengető maga a kép, úgy gondoltam mindegy is, hogy mi van a csészében.
    Írom a levelet neked.:)
    Nézzenek oda! Jó félórája megírtam a válaszom, és (vén)lányos zavaromban nem küldtem el. Kicsit idejétmúlt, de mégiscsak válasz.:D:p;)xD

97márk, kamylla64, andika-2002 és 7 más kedveli ezt.
  13. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Nagyon el vannak a Teaházi csajok-Pasik ma,,,lehet mindenki pihizik??
    Szia Peti!!
    Irhatnál magadról,mi a hobbid,hány éves vagy,mióta játszol,és hogy sikerált az utolsó evented??!!Juj sok a kérdés??Nem baj??Kicsit elörébb tettem fel a Wombat-ról fotót,,tök cuki kis jószág!!

Nem baj Zsémbikém,a fö hogy irtál!
    Köszönöm a levelet,ugy fogok figyelni mint egy vak serlokk holmsz!De a kávésteát ujra megköszönöm!Jól esett!
    Ezt a Kávét neked hoztam KATT IDE

14. Zsémbes-banya

Ühm! Ez finommmm! Lassan kortyolgatva ittam, hogy sokáig tartson!:)
    Elköszönök már a Teaháztól, további szép estét, ésssss: sikeres tenyésztést!:)

97márk, kamylla64, andika-2002 és 6 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Szia Zsémbikém. No én meg nagyon is tudom miről írtál :) ;) Résen vagyok xD Óvatosan :)

16. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Most már én is,,megkaptam a választ amit szerettem volna!
    Huu láttátok milyen lesz az uj Halloween event itt??Belestem egy külföldi fórum arcába,igen szuper Itemek lesznek,és növénykék.

17. Ninett79

Szia! Hol? Muti meg ;):)

18. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szia Ninett IDE KATT
    Majd görgesd lejjebb,,531 hozzászólás,a Moderátor tette ki!!

97márk, kamylla64, andika-2002 és 4 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Köszike, megvan. Tényleg jók :)

cintia1130, LiliFarm2014, 97márk és 7 más kedveli ezt.
  20. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!!!!!
    Nálunk egy kicsit hűvös volt. Ma is voltunk horgászni reggel6kor keltünk, és este 6ra érkeztünk meg, Egy 3kg mos póntyika Apa fogta , én süllőztem, de ezek a nyavajás süllök nem akartak ma jönni, A képen nem én vagyok ezt csak felraktam,
    Megyek aludni jó éjszakát mindenkinek.Mindenkit puszilok :inlove::inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.