Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Köszönöm Ninett!!:)
    És amugy fura,mert csak a Bahamára lehet kitenni!De olyan kis szép!!
    Igy meglett mind a 3 virág,,a Betöltö virágból lett 4 db anno,meg van egy Éneklö Tulipánom.Ezt is véletlen pörgettem ki.:)Persze nem most,és általában jelentéktelen nyereményeket kapok....

97márk, kamylla64, andika-2002 és 6 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Gratulálok a virágokhoz, én csak láttam őket,nem sikerült kipörgetni!
    Az idő szép napos! A kávét köszi,a képecskéd aranyos!

3. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Köszönöm Katám!
    Hogy vagy??Nem lesznek mostanság fellépések??Nagyon jók a képek,most is volt pár uj kitéve a közösségi oldalon,olyan cuki volt a cigány menet,nagyon tetszett!!Kész vagy a takarítással???De ugye pihensz is néha??

97márk, kamylla64, andika-2002 és 5 más kedveli ezt.
  4. EgyWombat

EgyWombat Utánpótlás-írogató

Szia! Igen, de nem értem, miért könnyebb megjegyezni a Wombatot...
    Szia Roli! Hát nem vagyok egyedül :) Gratula a jó tenyészcsoporthoz.
    Szia! Én kertvárosi vagyok, ott van egy borzalmas általános így od kell járnom mert az van legközelebb, mégis legtávolab...

Igen, pontosan :)

97márk, kamylla64, andika-2002 és 5 más kedveli ezt.
  5. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok..
    Kitalálta a 3 agyas tesitanár, hogy nekem, meg még másik 7 fiúnak az osztályból járni kell gyógytesire, de hogy mi a rákért, azt még én se tudom... Így hát elmentem, valami borrrrzalom volt:eek:
    Ma mindegyik órán kaptam jegyet, csak tesin nem, kémián kaptam egy csillagosötöst:music:, fizikán isss:music:,angolon isss:p, matekon egy sima ötöst, infón egy négyest:oops:, és németen is egy 4-est, mert a dolgozatban 2 nevet felcseréltem, tehát mindkettőt a másik helyére kellett volna írnom:(
    Clau - Most hogy itt vagy, múlthéten kaptam egy hármast bioszból, úgyhogy kérném a korepet:pGrat a liliomhoz meg a méhecskéhez, pörgi nekem is van még pár db, de csak akkor használom el, ha vmi virág van a láthatáron..
    Kamylla - Régen láttunk, merre csavarogsz? :)
    Anyu - Nekem múlthéten sikerült az éneklő tuli, de ahogy írtam, csak akkor pörgetek én is, ha van valami virág.. Na jó, esetleg egy rózsa ól is jöhet :D
    Peti - Nektek hány órátok van egy héten?
    Glanthor - Ahogy Anyunak is, nekem is furcsának tűnt elsőnek, hogy hímnemű vagy, lehet azért, mert nem írsz sokat.. :D

97márk, rrr723, bnorbi1 és 6 más kedveli ezt.
  6. Glanthor

Glanthor Utánpótlás-írogató

Szia Roli!
    Igen Ákos vagyok,játszom vagy jó 2 éve,de nem vagyok egy amolyan irkálós féle,,,ha sok idöm van,itt vagyok kicsit,,,de mivel nem van sajna,igy nem is irok!!
    A gyógytorna hasznos,de igeeeeeeeeen kimerítö!!
    Szia Peti!
    Ezt nem vágom,mire gondoltál....vagy csak a megszólitás volt a gond??Akkor sorry,:)
    Na mert azt irtam,hogy van itt egy kedves Gazda aki klassz Bannereket csinál,csak már rég volt!!:)
    Legyen szép Napod!!

7. babahalak

Szia Erásom!
    A lábam nem jól van,járom a dokikat.Fellépések nem lesznek,hálaistennek. Takarításnak még van híjjjjja,de haladok. Ti hogy álltok?
    Ákos- örülök,hogy Te is írtál!
    Kamylla,Döncy- nagyon eltüntetek, ugye nincs baj???
    Roli- gratula a sok jó jegyhez, csak így tovább!! Okos,ügyes fiú vagy!
    Peti- akkor nem szeretsz oda járni,ahogy kivettem a szavaidból!
    Mindenkit üdvözlök! A hiányzókat is!

8. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Én most jöttem rá, hogy milyen régen nem voltam:(....de szerencsére volt mit olvasnom!:)

Szia Peti! Én is üdvözöllek! Olvastam, hogy jól tanulsz, jók a jegyeid! Gratulálok! Azt meg sajnálom, hogy nem szeretsz abba az iskolába járni, ahova most jársz...sokkal könnyebb lenne, ha találnál benne valami vagy valaki ;) szépet!
    Claukám de ügyes vagy! Te bezzeg sokat voltál itt! Hetekig semmi...azután mikor kiteszem "kicsit" a lábam akkor jössz!?o_O
    Cuki, sajnálom, hogy még mindig fáj a lábad....azt hittem, hogy már rendben vagy....Mi lesz így a tánccal? De most ott szerencsére pihenő van, ugye? Akkor van időd teljesen rendbe jönnöd!:)
    Kamylla, jól vagytok ugye? "Csak" sok a tennivalód! Ne izgulj egy hangyányit sem! Majd Clau/Cuki/Baba/Ninett/Inci vigyáz a Teaházra: Ninett kiváló teákat főz, Cuki majd táncos műsort ad, Clau showműsort, Baba hozza a rágcsát, aki pedig nagyon éhes, annak Inci halat főz/süt....Jó lesz így? Persze, hogy jó lesz! Mi többiek pedig majd tapsolunk,eszünk-iszunk, de nagyon!:p
    Ria, újra voltál és újra nagyon élvezetes volt, ami a "tolladból" született! "Megszerveztem" a Teaház repertoárját (lásd fentebb)...remélem Neked is tetszik a műsor, kedves Tulajdonos/HáziAsszonykánk!;)
    Evike, innen is, odaátról is nagyon el vagy veszve!:(
    Babaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Dórikázol?
    Fiúk, hiányoztok! Márk a szünetben jön...de Bandi és Döncy hol vagytok?:(

Kedves TB-k, szép estét mindenkinek!

9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Szia Arvael, hol Dórikázom, hol nem, de ma sokat nem voltam gépközelben.
    Rágcsit most abbahagytam, mert ha itt vagyok ritkán szoktam - esetleg kis csokit kapok be :D

Era gratulálok virágodhoz, nekem csak egy tulipánt sikerült múltkor kipörgetnem, Dóricicán egy másik éneklő van, liliomról nem is hallottam eddig :)

Jóéjszakát, szép álmokat! :)

10. babahalak

97márk, kamylla64, kotkoda39 és 6 más kedveli ezt.
  11. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot drágáim!!
    Gyorsan míg el nem felejtem,,,hogy nem elfelejteni!! KATT IDE!!

Neked is szép napot drága Szomszikám!
    Lábacskád gyógyulgat??Küldöm rá a segítö gyógyitó cuppogós puszikat!!Nem röhög,,,,,elfogadja!!:)
    Szia Drágám!!
    Olyan jó hogy Dórika otthon van,,,,nagyon kell néha!Puszikálom a szépséges csajszit!!
    Rágicsa,,,,nemár abba hagyni,,,nyomjuk együtt inkább sztereóba!!:)
    Imádom a liliomom,olyan kék,mozog,meg nem tudom mit is csinál még,,de csak Bahamára tehetö ki!
    Szia Hugim!!
    Juj de elö vagyol kerülve!!Végre!Bujócskázol?Játszunk??Megvagy!!Vége..........
    Kérlek gyere többet,,,nah azt a rézfütyülös teremburáját nekije!!:)
    Hali Roli!
    Nos,nem a Tesi Tanárod lelkéböl fakadt,hogy neked gyógytornára kell járnod!!Ezt ugye elözöleg vizsgálat állapítja meg,történetesen tuti voltál iskola orvosnál,sport orvosnál,vagy csak egy röntgenen,amikor is a Tanárnak kötelessége szólni az egészséged érdekében!A gyógytornán azon Diákoknak kell részt venniük,akiknél a gerinc felvételeknék,vagy vizsgálatoknál,némi deformitás látható,akár szabad szemmel is!!Nem csak tornát ajánlanak,de úszást is lehet választani,amit én jobbnak tartok!Tehát ha a Torna Tanárod ezt kéri töled,nem viccböl teszi.Pedig sem nem anyukád,sem pedig nem az apukád,akiért olyan nagy felelöséget kellene vállalnia,-még is fontosnak tartják-de mivel Nevelö,és azért tanult,hogy intelligenciát,és értelmet adjon a felnövö Társadalomnak,igy csak hálásnak kellene lenned érte!!Egy Tanár sose buta,hisz diplomás Emberekröl beszélünk!!Egy Tanár ugyan olyan ember mint Mi,annyi különbséggel,hogy az Ö eszük,tapasztalatuk, segitségük,és türelmük után születnek,talán az új Tanárok,vagy Orvosok,vagy Mérnökök!!A Tanár tiszteletet érdemel,nem pedig durva bánásmódot!És ha nem fogsz járni gyógytornára,pár év múlva olyan deformitásod lesz,hogy hevedert vagy merevítöt kell majd hordanod-ami nagyon ciki nektek-vagy műtéti beavatkozásra lesz szükség!Na tehát, jobb ha jársz most és stabilizálják a gerinc deformitásodat,vagy késöbb a fájdalomtól hasra vágod majd magad!!De akkor biza már késö lesz gyógytornára járni!!Tessék járni most!!Nézz utána a neten,,,dee a képeket nézd!!Ergo,légy hálás a Tesi Tanárodnak,,,,,is!!:)
    Ha kell baba biosz segitség irj privibe,,mert itt nem fognak örülni a Moderátorok a kérdés-válasz kategóriának!!Ami érthetö is lenne nem??
    Pusza!!!:)

Utoljára szerkesztett: 21.10.14
    97márk, kamylla64, kotkoda39 és 6 más kedveli ezt.
  12. babahalak

Erásom- csak somolyogtam,de köszi és el vannak fogadva a gyógypuszik!Ma voltam DEXA-n,jövő pénteken lesz eredmény!

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
  13. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia :)
    Nincsen semmi baj a gerincemmel.., mert arról én is tudnék :D Meg ebből kiindulva más bajom sincs szerintem, arról is tudnék.
    Ma csak egy jegyet kaptam, egy hármast töriből :( Majdnem meg lett a négyes, de csak majdnem :(
    Holnapra nem is kell tanulni szinte semmit, és utána szüneeet, a táska meg majd mehet fel a fára:):music:

97márk, rrr723, bnorbi1 és 7 más kedveli ezt.
  14. EgyWombat

EgyWombat Utánpótlás-írogató

Szia Ákos! Nem, csak olyan különös hogy az emberek többsége jobban jegyzi meg a furcsa neveket :) De nincs vele problémám.
    Szia Arvael! Igen, nem nagyon szeretem ezt a sulit. Hát az őszi szünet nagy részét megint "munkával" kell majd töltenem, mivel jelentkeztem két osztálytársammal angol versenyre, amire kell anyagot gyűjteni. Meg sokat is fogok utazni, úgyhogy jó lesz. Most talán ebben a két hétben kevésszer fogok jönni, de azért ha tudok persze jövök teázni. Tényleg, az angolversenyünk témája a tea lesz :D
    Szia Kata! hát, nem a kedvencem, az biztos!
    Naponta hat, szakkörökkel hét úgyhogy tiszta felháborító!!!:mad: Engem is be akartak íratni meg a tesómat is, de adott róla apa papírt, és így nem kell :p

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 6 más kedveli ezt.
  15. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Akkor küldöm a gyógyitókat ezerrel!Bízom benne,hogy csakis és szuper jó eredményekkel fogsz szolgálni!Csak annyit táncolj,amennyi kellemes,azon felül már kínzás!!:)
    Ok Roli,de azért még ha te nem tudsz róla,attól még lehet!!És hidd el,de nagyon komolyan vedd.,nem azért szólnak hogy gyógytesizni kell,hogy meglegyen a létszám!Ez nem játék,az egészség sosem volt az!!Nem veszed meg a tekkóba,vagy a piacon!!:)
    A töri hármas,gyenge,,,aki ilyen jó fejü az többre képes,a négyes meg lett volna zsebböl is,de nem azon kell agyalni,hogy tanulni kellene,hanem nyisd ki azt a fene drága könyvet,és olvasd el!!Tudod a tudást senki sem veheti már el töled,és mindíg önbizalmat ad!!:)A szünet az jó,a jól megérdemelt pihenés!!!Ugye???:):)

16. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Az még nem is olyan rossz.. Nekem 8-7-6-6-7(34):oops:De ha jól emlékszem, Márknak se gyenge,8-8-5-5-8, szintén 34 órával hetente.

Töri az a tantárgy, ami igazából nem érdekel, mert szinte minden órára egy regényt kell megtanulni, örülök mindig, ha megvan a kettes... :D

97márk, rrr723, bnorbi1 és 5 más kedveli ezt.
  17. babahalak

Én meg a törit nagyon szerettem,abból meg magyarból és nyelvtanból mindig 5-s voltam.Otthon már nem is kellett tanulni,mert az órán megjegyeztem.
    Ma sokat mentem,de sokat pihentem is!
    Erásom,sajnos nem lesz az olyan jó eredmény,mert a rtg. kimutatta a mészhiányt a lábujjaimban,akkor már mindenhol hiányos!:eek:
    Táncika nincs már kéthete és még egy darabig nem lesz.Majd nov.8-n viszont muszáj lesz,mert a klub 30 éves fordulóját ünnepeljük.
    Legyen szép éjszakátok!

18. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Jöttem indokolni hirtelen elmaradásom okát.
    Vendégek jöttek még ide külhonba is utánunk egy hétre,most őket szórakoztatom reggeltől estig.Ez úgy kellett nekem mint a hátramenés...
    Szombaton indulnak haza ha az isten is úgy akarja,ha nem akkor teszek róla hogy úgy legyen..Itt igaz a mondás..vendégnek akkor örülünk mikor jön,még jobban mikor megy..a mégjobbant várom...Jövő héten pár napig biztos leszek,csütörtökön megyünk haza...Hallelúja,már várom nagyon.
    Ölelek mindenkit,az újonnan jövő fiúcskánkat is...

97márk, Jucusfalva, kotkoda39 és 6 más kedveli ezt.
  19. babahalak

Kamyllám, ennél jobb hírt nem is hozhattál volna,márminthogy jösztök haza és jól vagytok,már nagyon izgultunk értetek! A vendég nem mindig jó,főleg ha sokáig marad!
    Sok puszi Nektek!

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  20. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na azt hiszem, megyek aludni, valahogy túl kell élnem még a holnapot:sleepy:
    Kéne a baricsapatba egy integetős is, neem?:D
    Jó éjt:)

97márk, rrr723, bnorbi1 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.