Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kamyillám nyugi túléled, és jösztök haza, de jóóó. Halleluja :) Puszi addig is :)

Utoljára szerkesztett: 22.10.14
  2. Arvael

Arvael Aktív író

Szép estét Nektek TB-k!

Kamyllám, hátha nagyon jó lesz a vendégeskedés....hátha ANNYIRA jó lesz, hogy egy pillanat alatt elrepül az egy hét!;)

Claum, a gyógytestnevelés/testnevelő/tanár dologban tökéletesen igazad van! Nagyon örülök, hogy Te is így látod!:)

Cukim, nekem is a történelem volt a kedvencem...na meg a magyar, a biológia és a testnevelésxD!

Jó éjt mindenkinek!

3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Na a tesi nekem nem nagyon ment, én olyan,de olyan szerencsétlen voltam,hogy nacsak!Nem szerettem!:eek:
    Jóóóóóóóóóó reggelt!
    http://s10.images.www.tvn.hu/2009/12/20/17/16/www.tvn.hu_e08f01679a3a8c216f61d168bbdc1901.jpg
    Ma shoppingolok,veszem a hátikámat és elindulok.

4. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

sziasztok. Jöttem beugrani, bár most inkább kv kellene, mint tea, mindjárt indulok dolgozóba.:( Eső szakad, dörög, villámlik, szél fúj...mi kell még egy jó reggelhez...Eventet letudtam, lett még egy rózsa szamár ólam is, igaz más tenyészállat árából vettem. Halloweenes cuccok jól néznek ki, főleg az unikornis, vagy pegazus vagy minek nevezzem, kíváncsi leszek, hogy lehet majd hozzájutni. Ölellek benneteket, ha tudok, jövök.

5. EgyWombat

EgyWombat Utánpótlás-írogató

Nekem is 34 órám van, csak más felosztásban: 7-7-7-7-6

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    De már jön az őszi szünet, lehet kicsit pihenni is :)

7. babahalak

Utoljára szerkesztett: 23.10.14
  8. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép reggelt mindenkinek!
    Az idő itt hideg, vizes,de nem érdekel,iszom a forró éltető kávémat,egész jól érzem magam.

Ninikém drága! Túlélem az biztos,de hálaimát rebegek ha elmennek..amúgy kedvesek aranyosak,de most ez a tatárjárás nem hiányzott nekem...Igen,megyünk haza,ezért madarat lehet most velem fogatni....

Arvikám! Annyira nem jó,annyira nem is rossz.Olyan elviselem,....megy az idő....
    Babóca! Hátikádat teli shoppingoltad?
    Szia Évikém! A pegazus nekem is kell,tegnap rendeltem FA-at,az agyam dobom el,most olvasom hogy csak rendeléssel lehet megvenni,Én meg azt hittem hogy a gazdaboltban,már meglévő farmaranyért.Most rendelhetek megint..Döncym kiakad,elpengetem a konyhapénzt....:D:D:D
    Szép lett a ruhád,Ria szépségeset varrt megint.
    Szia Peti! Ahogy olvasom, te is szuperül teljesítesz a suliban,csak így tovább,ügyesen...
    Szia Babóca! Látod milyen ügyes vagyok? Itten vagyok frissen,tetrekészen,felturbózva,imigyen...http://kepfeltoltes.hu/view/110514/mindenes_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Most el,mindenkinek csodás napot.

Utoljára szerkesztett: 23.10.14
    97márk, Jucusfalva, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Kamyllám- hátikám meg volt pakolva rendesen!;)Nagyon ügyi vagy! Puszi Nektek!:inlove:
    Erásom- a kenyér is jó,ha van rajta sok finomság!
    A többieket elvitte a víz?

10. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Minden Betérönek!
    De szép lettél Évike!!De ugye néha lesz majd napsütés is??Az unikornist meg lehet vársárolni majd,890 ft-ért,ha jól olvastam,ez ilyen megszerezhetö érdekesség lesz.és 20%Tp bónusszal fog rendelkezni.Na de persze nem sokáig,,ez olyasmi mint a Varjúfa.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/táltos-új-házi-kedvenc.11363/

Szia Drága Kata!
    Még jó hogy valaki nyit,és zár is,,,hisz küldtem cuppogós gyógypuszikta a lábacskádra,már nem szabadna fájnia,,igy a klóz,és az open táblákat te teszed ki életem!!Jobban vagy??

Mekkora Celebek lettek,,mindenki tud róla már hogy ott portyáznak nálatok!Tudod-Isten hozott,mikor visz!!Nem ismerik??Kérdezz rá!!:)
    Hugicám,ugye itt leszel és borzongunk együtt??Jáj ha nem akkor én félni fogok,,,:)
    Örülök,hogy egy az í-zlésünk a gyógytorna iránt!Jah tudd én is jártam 2 évet,,és olyan volt a járásom mint aki karót nyelt!Szép,és egyenes!Meg építettem nem kevés izmot hasra,combira,karra...ide-oda---és nah nem akarok nagyképü lenni,de jól néztem ki.És olyan energiát adott,,,,::)Ergo-nem bántam meg!:)

Utoljára szerkesztett: 24.10.15
  11. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Babócám! Erásomnak igaza van! a zuram is azt szokja mondani,megeszi Ő a vajas kenyeret is,ha van rajta jó kéttenyérnyi rántott hús...:D:D
    Erásom! egyelek is meg! Itt dekkolnak még,...Adri elvitte őket szanaszéllyel,vásárolgatni akarnak...Ennél jobb most nem is lehetne,végre van egy pöttyi szabadság...Délután odaát is megyek,majd ha elkezdődik az event utána..Remélem oda is érek...

97márk, Jucusfalva, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  12. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Nah ugye nem ismerik itt a terepet??Remélem nem spekenzi dójcs sem,,nah akkor remélem el is tévednek,és csak jövö ilyenkorra találnak vissza valamerre...Nekem van egy ismerösöm,a saját lakásában eltéved annyira szuper navigátor agyú.Össze hozom öket vele!!Ésss Tuti siker!:)Na??

97márk, Jucusfalva, Arvael és 3 más kedveli ezt.
  13. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Sziasztok. Hát én most rettenetesen mérges vagyok, de már olyannyira, hogy a játék abbahagyásán gondolkozom... A pegazus tojás borított ki, mert én csak utalni tudok, az meg ugye kétséges, hogy beérkezik-e. FA-ért sem lehet venni, paysafecard vásárlási lehetőség meg nincs a közelemben. Nem értem, miért kell így kirekeszteni a játékosok egy részét. Miért csak 1 hétig lehet megvenni, amiből 4 nap ünnep van. Most nagyon kiábrándultam az egészből, nem tudom már, érdemes-e itt vesződni egyáltalán...

14. Angyalok-Városa

Angyalok-Városa Fórum-zöldfülű

Erásom! Dehogy tévednek el?! a menyem kíséretével dúlják fel Hamburgot.
    Drágám! az ismerősöddel engem hozz össze,mikor ideköltöztünk,az első nap Én sem találtam a kijáratot..nem röhög,együttérez....

Évikém! Én is becsapódtam rendesen,tegnap rendeltem Fa-at kártyás fizetéssel,4 farmunkra.Aztán ma reggel olvasom,hogy nem lehet a gazdaboltban megvenni,így új rendelést indíthatok megint.Döncym hátraköti a sarkamat...
    Segítenék ha mód lenne rá....

Kamylla voltam,éppeg itt kapálok..

15. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Drágám Paysafecard van szinte minden benzinkúton!!Tegnap este én is ott vettem!De ird be a gógölbe,és kiadja neked a hozzád legközelebbi értékesítési pontot!!Ne hogyd máá abba hagyd!!Butaság lenne,,tudom magamról,,,ne kövess el hibát egy buta Item miatt..tuti meg lesz a vásárlás lehetösége hosszabbitva,,hisz a BP érdeke a profit!!:)

16. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Megnéztem tegnap, legközelebb 20km-re lehet kapni, ott van OMW kút. Elegem van már a sok dologól, amiből kimaradtam már ez miatt, hogy bankkártyám van,és nem hitelkártyám. El jön az idő, amikor az ember, és az asszony besokall... most azt hiszem besokalltam.

17. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Akkor a Panaszkönyv erre való!Panaszoljuk el mi van,és hogy idöt kérünk,,és hogy a vásárlás lehetöségét legyenek oly kedvesek meghosszabbitani!Hogy miért?Mert magyarba ünnep van,amivel németbe nem számoltak!De drágák,,,kisokosok!!:)

18. Evia

Evia Fórum-zöldfülű

Sziasztok, Évi vagyok, andika-2002. Töröltettem a fiókom, betelt a pohár. Sikeres játékot kívánok Nektek a továbbiakban, odaát megtaláltok továbbra is. Puszi, ölelés mindenkinek.

Jucusfalva kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot! Bár nem tudom, hogy ez Andika döntése miatt mennyire betartható kívánság.
    Jaj Istenem!
    Ez most megdöbbentett. Legalább annyi esélyt hagytál volna meg magadnak - arra az esetre, ha majd újra megjön a kedved -, hogy egyszerűen csak otthagyod a farmod, és később folytathatnád.
    Sajnálom, hogy így döntöttél.:( Hozzátartoztál a fórumhoz, és szoktam olvasgatni a hozzászólásodat.

20. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Igen sajnos engem is,már reggel óta próbálom lebeszélni!Elege lett,besokallt!Sajnos ha valaki erre szánja el magát-tudom magamról-hajthatatlan,még ha késöbb meg is bánja!!Sajnálom,nagyon szerettem,jó Szomszédom és Barátom volt itt!!De a kistesón találkozom vele,igy nem annyira rossz!!
    Zsémbike!!Nagyon szép uj Bannered van!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.