Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

De jókat kaptál Cuki! :D

Jucuson macskaházacska, pocoklak és rókalyuk,
    Dóricicán egérlyuk, pocoklak, rókalyuk - - - - - nagyon nem örültem ezeknek :mad:

Szép estét! :)

kamylla64, Arvael és babahalak kedveli ezt.
  2. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Nyugis kis nap volt....

Minny, Ildimamuci, köszönjük a finomságokat!:) Jó lenne időnként együtt és igazából egy ilyen helyen üldögélni és eszegetni-iszogatni!
    Kamylláék remélem szerencsésen megérkeztek.....jó lenne már néhány sorocskát látni Tőlük! Biztos minden rendben van velük, de azért a biztonság kedvéért írásba kellene adniuk ezt a dolgot!xD

Tb-k, szépséges éjszakát Nektek!

3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Remélem mindenkinek pihentető nyugodt éjszakája volt, nekem igen!
    ;)
    Ezek jók lesznek,ha majd valamikor jön a vonat!
    Ami késik, nem múlik! Jövőre megszervezzük!
    Legyen szép problémamentes napotok!

4. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok drága teaházi barátaim!

Jöttem ahogy csak a lábam bírta,a madarak csiripelték hogy hiányzom a létszámból...:D:D

Szerencsésen visszaértünk,a kistesón megírtam mindent,itt már nem ismétlem magam.
    Az eventekkel végeztem,kamyllán lett egy kakasom,ami nem lett a legutolsó titokól vásárlásnál,a méreg evett meg,hogy 60-ólból egy kukori sem lett,most a háromból lett egy, sőt a kistücskön is lett egy tarajos,a többi felejtős.A zuram két farmján is meglett az event,a titokólakból katasztrofális lett a hozam,csupa sárga akármikkel szórta teli.
    Baha titokfák meg mind felejtős....

Most hogy itt hagytam kezem nyomát,megyek visszaolvasni...

Cupp:wuerg::wuerg: mindenkinek,ha tudok még ma jövök...

Jucusfalva, Arvael, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  5. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok, Szép délutánt Mindenkinek!
    Ildimamuci köszike a sült tököt nagyon fini volt csentem belőle egy picit, de hagytam másnak is aki szereti.
    Köszike a forró teát az is jól esett, a reggeli finivolt köszike.
    Kamylla régen üdvözöltelek most megteszem. [​IMG] Mindenkinek kívánok kellemes délutánt és
    a betegeknek jobbulást....UI. Jucus egészségedre a kávé...

Jucusfalva, ildimamuci, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  6. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Jó rendben, Kamyllám, kezed nyoma elfogadva!:) Döncydnek is nagyon örültünk odaát, ő is jöhetne picurit sűrűbben, mert hiányzik nekünk!
    Mesélj még arról, hogy az Eperkék hogy "viselték" a repülőutat! És a repteret? Biztos tetszett nekik!
    És Drága, ugye nem is volt olyan rossz visszamenni....?! Szép új otthonotokba jó volt belépni, ugye?!
    Ez így van rendben: jó volt itthon, de együtt a legjobb...és az csak ott lehetséges!

Na TB-k, sok puszi Mindenkinek!:inlove:

Jucusfalva, incimami, ildimamuci és 2 más kedveli ezt.
  7. kamylla64

Szia Arvikám! Döncym minden nap fáradtan sok papírmunkával ér haza,sokszor van olyan hét,hogy még a farmjaira sem lép be,de azért mindig megkérdezi,hogy rendben vannak e,megvannak e kapálva..Hát persze hogy meg....kapálok kaszálok,meg mindent ami belefér...:D:D
    Eperkék élvezték a repülést,féltem hogy rosszul lesznek,de nem volt semmi gond,egész végig elnyomkodták a thetisz játékukat.
    Igen úgy ahogy mondod....jó volt otthon,de valahogy nem okozott gondot visszajönni..Itt vagyok a férjem mellett egész ember..

Szia drága Incike! Én is szeretettel üdvözöllek,már megijedtem hogy valamivel az akaratomon kívül megbántottalak,amiért nem voltál egy darabig.Most viszont örülök hogy újra itt vagy velünk...

Ildikóm drága! Köszönjük a sok finomságot,mindig gondolsz ránk,ellátsz mindenféle jóval...Uncsikák jól vannak? Végeztetek a hegyen?

Fiuknak jó tanulást,mellette azért egy kis szórakozást is beiktatni,kell az is...

Jucusfalva, incimami, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  8. babahalak

Jó reggelt!
    Ti látjátok a cicust?

Arvael, Jucusfalva, incimami és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Megjelenik a mozgó kép a fórumon.
    Lefényképeztem:

Jucusfalva, incimami és kamylla64 kedveli ezt.
  10. babahalak

Laboviti, köszönöm szépen és mit csináljak,hogy állandóan itt legyen,ne kelljen mindig betenni?
    Szép napot Neked!

Jucusfalva, incimami és kamylla64 kedveli ezt.
  11. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!
    Itt aránylag jó idő van,a reggelek ködösek nyirkosak,de napközben elég elviselhető.
    Mára zöldbablevest,milánói makarónit csinálok,meg egypár palacsintát sütök,vanília puding töltelékkel,és lekvárral.

Babóca! Látom a puszit küldő cicusodat,nagyon aranyos.

Clau sem itt,sem odaát nem volt,remélem ma lesz.
    Tyúkanyócska is régen volt,meg mindenki hiányzik,aki van,vagy ritkán van..

Ma jön a telihold,lehet újra kapálni,kaszálni.Jó lenne ma a felhősort megszereznem,aztán a sokfejű farkast,még az hiányozna a felhősorról.

Most el,majd jövök.

Arvael, Jucusfalva, ildimamuci és 2 más kedveli ezt.
  12. babahalak

Na, megjöttem,reggel 9-től. Vittem egy kis kacsamájat,-tegnap sütöttem -kenyeret,egyik társam sütit hozott így legalább ettem.Itthon paradicsomos káposzta főzelék várt,mindjárt vacsizok!
    Az idő több mint kellemes volt,de ahogy most jöttem haza, a szmog az nem hiányzott!

13. kamylla64

Babóca drága! Imádom a csókos makkát,annyira jópofi.
    Kacsamáj?! te jó ég milyen régen ettem,pedig annyira szeretem!!!
    nah a hétvégére veszek,meg egy óriás kacsát is,lila káposztával,burival.Döncymet ráállítom az ügyre szerezze be valamelyik üzletben.
    Otthon Adri szüleinél,töltött káposztát ettünk,Mindenszentekkor otthon ezt szokják főzni,meg rétest...a rétesből nem tudtam enni sajna mert cukros volt a töltelék,így csak néző voltam hogy eszik a többiek...

14. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok, szép estét!
    Ma nálunk szép volt az idő, délután nagyon melegen sütött a nap.
    Kint 46 db saláta palántát ültettünk el délután és délelőtt felszántották a nagy földet.
    A virágaim még kint vannak, de hétvégén majd kimegyünk és levisszük őket a pincébe.
    Az unokák mindannyian jól vannak, csak a legkisebb fájlalja még mindig sokat a pociját és ezért sokat fent is van....
    Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!

15. babahalak

Utoljára szerkesztett: 5.11.14
  16. kamylla64

Szép napot mindenkinek!
    Itt kicsit fúj a szél,de amellett jó idő van.
    Szia drága Ildikó!Most hogy nem lesz annyi munka a hegyen,örülnénk ha többet jönnél...
    Én a lányoknak hasfájás ellen már nem emlékszem a nevére,de a gyerekorvosunk írt fel valamilyen cseppeket,utána sokkal jobb lett a helyzet.Kérdezzetek rá az orvosotoknál,az enyémeknek egy áldás volt,így nekem is.
    Nemrég kaptam a nagyoktól egy szép kis citromfát,volt pár gyümölcs is rajta,...most már levél sincs,asszem meghalt szegény...Nem értem hogy mi a baja,pedig öntöztem,ápoltam leheltem...kinyírtam...:oops:

Babóca! Jöttem,rohantam ahogy csak a lábam bírta,rá is kattantam a reggelire,amit ide szervíroztál.

Sajnos a többiek tényleg elhanyagolnak itt bennünket,remélem ez csak egy átmeneti dolog,és jönnek majd...

Ültetgetem a horrornövényeket,a felhősor meglett,most az utolsó kitehetőért kapálok,elég sok növénykell a háromfejű kutyáért..Legközelebbin meglesz..

Ölelek mindenkit,később még benézek,hátha benyit valaki...

17. babahalak

Kamyllám- ketten beszélgetünk,de jó a társaság.
    A kutyára hajtok,talán meglesz!
    majd még jövök,csak megyek enni: babgulyás és káposztás tészta,finom lájtos ebéd!

18. kamylla64

Babócám!Igen úgy tűnik....:(:(remélem te nem hagysz itt árván,mert félős vagyok,meg szószátyár is,magába meg a bolond ember beszél..

A kutya nem lesz meg,túl sok növény kérnek hozzá,majd legközelebb..
    Láttad a képregény event ismertetőt? nem lesz egy piskóta,lehet megint éjjel nappal kapálni,viszont a nyeremények szuperek...

Imádom a cuppicicmorgót...:):):)

19. babahalak

Igen én is,örülök,hogy rátaláltam,nagyon aranyos!
    Meg lesz a háromfejű!xDegy óra múlva!
    Időnként én is féltem!
    Csak nagy vonalakban néztem át,de most megyek alaposabban tanulmányozni!

[​IMG][/UR

Arvael és ildimamuci kedveli ezt.
  20. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Erikám drága, már a 3.-ik cseppet próbálja ki a kicsi lánynál, de egyik sem az "igazi"....
    Emlékszem Szonja is pár hónapig szenvedett a hasfájással.....persze nem állandóan fáj neki szerencsére.
    Gyönyörű idő van nálunk napközben.
    Vasárnap megfőztem egy nagy házi tyúkot, tegnap fogyott el....
    Húsleves, a főtt húshoz paradicsommártás, pörkölt nokedlivel, csemegeuborkával volt a menü....
    Ma resztelt máj van főtt krumplival és ecetes céklával.
    Hoztam Nektek egy nagy tál finomságot, jut Mindenkinek belőle, aki erre jár.....
    Nem tudod, hogy főnökasszonyunkkal mi van mostanság?????
    Este már be kell gyújtani a kandallóba és jó lenne ha gondoskodna fáról.
    [​IMG] [​IMG]

Arvael, Jucusfalva és babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.