Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG]Sziasztok rohanok hozzátok!
    Jövök élmény beszámolóval a horgászversenyről [​IMG] Másodikak lettünk egy 2kg 15dekás süllővel és egy 60cm res csukával. az idő nagyon jó volt ebédre kaptunk babgulyást nagyon fini volt.A halakat vissza dobtuk nem hoztuk el. Különben is
    csak a sülőt eszük meg.A többit halat el engedjük néha a főzünk halászlét annak viszont a levét imádom jó csipösen,
    Az eventtel csak bukdácsolok nem hiszem, hogy ezt betudom fejezni, Nincs malom lapátom..Hol lehet csinálni segítsetek!!!!!!!!
    [​IMG]Ildimamuci köszike a kávét imádom ha csak kávé lenne a világon én azon is elélnék,,
    Később jövök pusza mindenkinek...

Clauriel, ildimamuci, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A városi Műhelyben kell az ólat megépíteni ami előállítja:

Ashampoo_Snap_2014.11.08_12h51m11s_003_.png

ildimamuci, Arvael, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Köszike a segítséget.[​IMG]

ildimamuci, Arvael, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  4. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Gratulálok Incimami, nagyon ügyesek vagytok, én nem tudok horgászni, csak párszor próbáltam, de boton kívül mást nem fogtam. :(

Remélem már vannak lapátjaid, még nekem sincs meg mind, de alakul.

Ha event verseny lenne, a mostanit Kamylla nyerné annyira előre haladt már, gratulálok ! :D

Clau kisangyal, nem jó a hajtás, de én is figyelmetlen voltam az elején, hogy késve indítottam az órát, Te is, hogy nem voltál "éhes" én bezzeg ettem amit lehetett.
    Volt almatorta, rózsalekvár, répás kenyér, majdnem befaltam a Táltostornyot is nagy igyekezetemben :p

Az élet szép, legyünk vidámak, mindjárt itt a Mikulás! xD

ildimamuci, Arvael, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  5. incimami

incimami Fórum bárója

Szia Jucus [​IMG]CSIGA LÉPÉSEKBEN HALADOK ELŐRE , remélem megtudom csinálni az egészet,,
    Három ólat tudtam építeni, Lehet többet is? SZÉP ÁLMOKAT megyek aludni,, [​IMG]

Jucusfalva, Clauriel, ildimamuci és 5 más kedveli ezt.
  6. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Erám! Biztos a vasedényorrubába volt a ludas hogy a többiek így elmaradtak.
    Az időkorlátosat Én is úgy tudtam befejezni,hogy agyon ettem magad mindenfélével,amit csak engedett bekebelezni a rendszer.

Te kis mákosta!Nekem egy sincs,egy betöltő virágot sikerült eddig,pedig vettem is partipörgetést,nem egyet de sokat.Kaptam mindenféle raktárbavaló,onnan kinem véve soha akármiket...Sárgulok...

Jucuska!Reggelre meglesz az összes növényem,pár lapát kell és végeztem az eventel.

Mikulást már várjuk,a héten kapott a férjem 1 kg-milkoci lilatehenes csokikat,télapós,meg gömb meg különböző formájúak vannak benne, különböző ízesítésűek,egyik beosztottjának a felesége dolgozik a nevezett gyárba,és küldött a lányoknak.

Szia Incimamikám!Gratulálok a horgász eredményetekhez,a 2-dik hely elismerésreméltó.
    Süllőt egyszer Döncym fogott,de úgy hogy kukoricára rákapott egy kisebb hal,ez a szerencsétlen jószág meg pont arra kolicált,és rárabolt a kishalra.Elég szép példány volt,olyan 3 kiló körüli.Visszadobta Ogrem,de sajna a kishalat már nem tudta megmenteni süllő ebéd lett belőle...Ami vízből jött azt semmit nem tudunk megenni,olyan víz szaguk van,meg olyan halszaguk...:p:p:D:D

Incikém! előttem körmöltél,igy gyorsan válaszolok még.Nem tudsz több ólat építeni,mert csak ennyit lehet..Pussz.

Drága teaházi barátok jó éjszakát mindenkinek...

Jucusfalva, ildimamuci, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét. :) Bekukk már ide is. Sajnos a kicsi lányom bárányhimlős lett. Pedig most kezdtük volna az ovit, de így eltolódik. :( Azt mondja nekem, hogy mondjam a pöttyöknek,hogy tünjenek el, hogy mehessen oviba. xD Úgy szeretne már menni. :) Azt se tudom,honnan szedtük össze, nem is értem, na mindegy. Jobb hamarabb túlesni rajta. :)

8. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

http://kepkezelo.com/images/l2i0wbah56novt28oaog.jpg

Hoztam a finom halászléből.....legalább virtuálisan....szép estét Nektek!

3 féle halból főztem.....ponty, törpeharcsa és márna volt benne, hozzá gyúrtam tésztát. Még Marcika is evett belőle és ízlett neki. :D Picit volt csípős, cseresznyepaprikával lehetett erősíteni, aki akart.

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.11.14
    Jucusfalva, Arvael, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  9. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Gratulálok,nekem még egy sincs!

Huuuuuuuu,ebből kérek!
    Kamylla- gratulálok az eventhez,nagyon ügyi vagy!
    Óra elindítva,cukkinin kívül mindent ettem,bagoly,varjú,táltos reptetve!
    A tegnapi nap- nagyon jó volt, állva tapsoltak, szóval szuperek voltunk!
    Majd még jövök!

Jucusfalva, ildimamuci, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  10. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!!
    Clauier gratulálok a liliomodhoz meg esz a sárga írigység , na csak viccelek nekem még nincs , De a reményt nem adjuk fel..
    Manyi 84 a halászléből merítettem egy tányérral és raktam bele csípős paprikát is , nagyon finom volt, Most karácsonyig elég lesz majd akkor főzök én is,
    Képregény ismertetés a negyediknél tartok de kell 8000 nyolc órás növény.
    Ebéd kész rizibizi csirkeszárny májjal töltve,és vad hús van a szűzpecsenyéje kirántva..
    Ninett igazad van jobb előbb túlesni rajta a bárány himlön...Tarcs jó melegen tudod velünk is így csinálták a szüleink,,

Jucusfalva, Arvael, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, próbálom. Egész éjszaka nem aludtam, mert mindig vakargatni akarta a pöttyöket, úgy kellett lefogni.

LiliFarm2014, Jucusfalva, Arvael és 3 más kedveli ezt.
  12. kamylla64

Szépséges napot mindenkinek,itt sajnos nem az van,lóg az eső lába,meg hideg is van..

Szia Ninikém! Jobbulást a gyerkőcnek,az enyémek túl vannak már rajta.Pár kisebb annyira nem látható helyen maradtak csak apró hegek,nehéz volt kordában tartani mindegyiket,hogy ne vakarják..
    Elég ha csak egy kis lúrkó pöttyös a környezetébe,máris elkapja.Az enyémek mind az oviból hozták haza.

Szia Babóca!Köszike,még kell 2 lapát,meg felszálló,abból jó pár,és befejezem az eventet...Hát persze hogy szuperek voltatok!! ahol cukikánk a vidámságával megjelenik,ott csak jó hangulat lehet...
    Erám! Nem tudom milyen az íze,mert nem ehetek sajnos ilyen finomságokat,de a lányok pár darabot teszteltek,éssss nem panaszkodtak.Nem nagyon szeretek nekik édességet adni,mindig csak pár darabot,mert ha tőbb édességhez hozzájutnak,alig akarnak utána pár napig enni,ami gáz,mert nem valami jó evők..
    Amit odaát írtál.ahhoz csak annyit,...hogy picok kis mákosta vagy,még jobban jártál mint Mi....:D:D

Incikém drága! Rizsabizsából,csirkeszárnyból kérnék,azt imádom.Mára Én rántott csirkemellet,krumplipürét,meg bóti leveles tésztából diós kifliket sütöttem.Eszik nem eszik nincs más...:D
    Ninikém drága! Elég nehéz elmagyarázni nekik hogy ne vakarják.Próbáld arra rávenni,hogy csak finoman simogassa meg,ne vakarja..Cinkrázollal kened?

Ildikóm drága! Guszti a bográcsos halászlé,sajnos most ez kihagyom,nem szeretjük a vízben élő állatokat..De szemezni,nézegetni jóóóó...

Most el,majd talán még tudok jönni..

Jucusfalva, incimami, ildimamuci és 2 más kedveli ezt.
  13. babahalak

Nini- a Kicsikédnek gyógyulást kívánok!
    Claukám-Már orvosovicshoz kell mennem,mert besárgultam, liliom,meg énekelő!
    Ma beteget játszom,mert a tegnapi nap sok volt!
    Ja,3 ablak kész van és nagyipari termelésre álltam rá lapátügyben! A növények kész lesznek ma,kell még 250 fűzér és ki van végezve az event!
    Gratula mindenkinek aki már kész van,aki nincs annak hajrá,azért is megcsináljuk!:D

kamylla64, Ninett79, ildimamuci és 2 más kedveli ezt.
  14. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Bepattogok egy kicsit....elolvastalak Benneteket!
    Gratulálok az eventet befejezőknek, valameddig eljutóknak és akik legalább elkezdték....velem ellentétben...aki nagyon lusta voltam-vagyok mostanában....
    Gratulálok...
    .....Cukika a csodás fellépésetekhez!
    .....Incimami a horgászeredményhez! Hol volt a verseny?
    .....Minny a bográcsos halászléhez! Biztos jó hangulat volt!
    .....Kamylla...Neked mindenhez!
    .....Baba az eventhez!
    .....Clau a Boldog Liliomodhoz!
    .....Ninett a megakadályozott pöttyökhöz!

És nagy-nagy ölelés Mindenkinek!

Jucusfalva, kamylla64, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  15. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

http://kepkezelo.com/images/72rkeydrgrkam17mp2x.jpg
    Szép estét Mindenkinek!
    A Minny farmon 3 feladat kész és ennyiben is hagyom. Ezzel is elégedett vagyok.
    Itt megpróbálom a 4.-iket is megcsinálni, de nem biztos h sikerülni fog....na majd meglátjuk....
    Vegyetek a sütiből!

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.11.14
    Jucusfalva, Arvael, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A képek beillesztésénél vegyétek figyelembe az alábbi fórum szabályzatot.
    Képek használata:

• A fórumba feltölthető képek maximális méret nem haladhatja meg a
      • 550x300 pixelt.
    • Ha a képed ennél nagyobb, kicsinyítsd le, vagy csak a kép linkjét add meg.
    Köszönöm!

incimami, Clauriel, Arvael és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kamylla64

Szépséges napot minden betérőnek!
    Siettem,ahogy csak a lábam bírta...

Cukibabóm!Event növények letermelve,lapát is megvan,már csak a felröpikre várok,nemsokára beérik a szegfű,kíváncsi vagyok mennyi lámpafűzért fog adni....Ma pihenj,meg sokat legyél itt...

Szia Arvikám! Köszike a mindenhez való gratudat,a lustaság nagy úr,néha napján mindenki hátára ráül.

Ildikó drága! Köszike a finom sütiket,néztem és nyeltem,virtuálisan jót ettem belőle...
    Raktam a tűzre,mert szomorkás az idő,nincs valami gatyaszaggató meleg..

Drágáim! Hol vannak a többiek? eléggé megritkultunk,mint ahogy az írások is...

Így hogy egyedül vagyok itt árván, Én is lépek,majd még benézek.
    Legyen szép napotok...

Jucusfalva, Minny84, Arvael és még 1 ember kedveli ezt.
  18. babahalak

Én itten vagyok!
    Ügyek elintézve,ma hazahozzák "rozikámat"!Alig várom,hogy moshassak vele,nagyon összegyűlt a szennyes!
    4 ablak kész,röpik hiányoznak,még kell 90 db.Titkok felejthetősek!

Jucusfalva, Clauriel és Arvael kedveli ezt.
  19. kamylla64

Nekem a titokfák nem is lettek olyan rosszak,1 kecsketej,1 sófa 1 szamóca,1 naspolya,1 japánakác..titokólak,:nah azok csodásak lettek..2 narancssárga ól,1 nyúl,1 méhkaptár...
    Kell még 75 felröpi és kész a kamyllán az event,a többire több kell még.

Rozika reméljük jó munkaerő lesz,kár hogy csak mosni tud...:D:D

babahalak, Minny84 és Arvael kedveli ezt.
  20. Arvael

Arvael Aktív író

És Cukim, mi lesz az előző Rozikáddal? Virágot tartasz majd rajta? Vagy beszámították az új Rozid árába? Nálunk most nincs túl szép idő...ha nálad is ilyen nyavalya idő van, akkor nem a mosással, hanem a szárítással lesz bajod! Vagy új Rozika szárítógép is?xD
    Kamylla most írt elém...és nagyon igaza van:jó lenne, ha több dolgot tudna egy ilyen masina....kicserélem a dobot és.....hm....például tésztát dagaszt...vagy krumplit hámoz..... vagy pulóvert köt....xD
    Ötletbörzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.