Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ariana

  Ariana Fórum-zöldfülű

  Sziasztok, szép estét mindenkinek!
  Én lennék a ház asszonya (csak az újak kedvéért), csak ez az acc-om még nem volt kész, így MadameRose-ra maradt a kulimunka. :D
  Üdvözlök mindenkit az új fórumon, ha lesz egy pici időm, majd kitalálok valami új designt.
  Évikém, hoztam neked az avak-at:

  [​IMG] [​IMG]
  Remélem jól mutatnak majd a fórumon is. Ezt még gyakorolni kell! :D

  Erikám: nekem is rövidült már meg a hajkoronám, bár az enyémet egy pasi vágta le, viccből. Két copfból az egyiket. Hát, én is érdekesen néztem ki.
   
  SZERENCSELOVAG, Arvael, Glanthor és 8 más kedveli ezt.
 2. andika-2002

  andika-2002 Járnitanuló

  Szia Ria, köszi szépen, ezek ám a puccos avak, igen jól mutat, nagyon szép. :)
   
  Arvael, kamylla64, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
 3. kotkoda39

  kotkoda39 Utánpótlás-írogató

  Szép napot minden szorgos gazdának!Jelentem itt nálunk hét ágra süt a nap és már kellemes meleg van.Remélem mindenki jól van.Eventtel hogy álltok?
  Drága Kamylla!Drága arám már megnyugodott,de azért mindig talál valamit amivel fel tud "bosszantani".Az előkészületekkel végeztünk,csak némi igazítás hiányzik,de azt már ott a helyszínen tudjuk elvégezni.Küldök nektek sok napsütést remélem oda ér hozzátok is.Lányok,Fiad,Dönczy Papa hogy vannak?Még mindig sok a papír munka?Gratula a szintlépésedhez.
  Tegnap vöröslött a fejem,nem boldogulok ezzel a bannerrel,nem találok olyan méretű képet ami jó lenne ezért tegnap feladtam.Most üresen vagyok jelezve,de majd találok valamit.
  Szép napot kívánok mindenkinek,ha tudok még jövök;)
   
  Arvael, Glanthor, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
 4. 97márk

  97márk Fórumlakó

  Sziasztok! Szép napot!:)
  Az idő napos és kellemesen meleg felénk, a szél lengedezik egy kicsit, de ez még belefér.
  Lassacskán elkészül a teljes órarend, még 5db óra nincsen beírva de azt már könnyedén ki lehet találni hogy hova fog kerülni (persze lehet hogy más nem úgy gondolkodik mint én). Úgy néz ki hogy kétszer lesz 8, egyszer-egyszer pedig 5, 6 és 7 órám a héten. Hát nem nagyon lesz egy könnyű nap sem...:(

  Szia Kamylla! :)
  Nagyon remélem én is, hogy nem lesz gond és nem rontom el úgy ezt az évet is mint a tavalyit. Rossz belegondolni, hogy már túl vagyunk a félidőn, még ugyanennyi és vége ennek is.

  Szia Évi!:)
  Persze, nem titok.;) Újságíró szeretnék majd lenni jó pár év múlva.
  Attól nem félek én sem, hogy unatkoznék jövőhéttől kezdve, de egy biztos, most már muszáj lesz belehúzni mert a 11. év vége már beleszámít a továbbtanulásba.
   
  Arvael, Glanthor, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
 5. Clauriel

  Clauriel Törzsjátékos

  Szia Kedves Ariana!
  Végre Te is elökerültél!
  Huuu de jóó ez a kerek Avatar,,én is szeretnék,de a Mesterünk hosszabb szabadságon van,aki varrja a szép Bannereinket!Nagyon jól mutat az Évi avaja is nagyon!Ügyes vagy!
  De ugye eltetted az egyik copfodat emlékbe??:)
  Legyen szép Napotok Drágáim!!:)
   
  Arvael, Glanthor, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
 6. kamylla64

  kamylla64 Fórumfelvigyázó

  Szép napot minden betérőnek!
  Itt hideg van, hol esik az eső hol nem...Nehezen viselem,be vagyunk szorulva a házba,jó lenne valami kinti programot szervezni már.


  Szia drága Riám! Elég furán udvarolt a pasi,leragadt még az óvodánál,a kisfiúk fejezik ki tetszésüket a kislányok hajtépkedésével.
  Úgy tűnik jó párunk hajkoronája esett áldozatul különböző atrocitások miatt.
  Neked pedig szép hosszú és sűrű hajad van,kár volt érte...Gondolom a csávesz ezután a közeledbe se mert menni...
  Főnökasszony! Fogytán a Pinyó készlete,nem ártana feltölteni...ha lesz egy kis időd,fel kellene turbózni...

  Szia drága Ildikó!Nézd el most Neki,annó Mi is tiszta idegben voltunk,majd megnyugszik az esküvő után...Ilyenek vagyunk Mi Nők,aggódunk mindenért...
  Eventel haladgatok,csak úgy Pató Pálosan kapálgatok,idő van még bőven,nem aggódok hogy nem lesz kész...
  Gyerekek jól vannak,Én is a rohanások között.Döncym nagyon el van kapva a héten,de ma benézett olvasni,és látta hogy nincs ruhácskád.Nem hagy pőrén,a hétvégén varr neked egy bannert,csak írd majd meg milyent is szeretnél.Amit láttunk,szereted a vizet,meg a delfineket,Döncy ebben a témában gondolkodik,de ha más elképzelésed van írd majd ide.

  Köszönöm a gratulációt,lassan,de biztosan haladgatok.

  Szia Márk! Ahogy olvaslak,nem lesz könnyű éved,sokat követelnek..A célod lebegjen a szemeid előtt,.....nagyon szép hivatást választottál,megéri hajtani érte...Azért remélem a sok tanulás mellett,jut majd ránk is egy kis időd,ha csak pár mondat erejéig jössz is be,legalább tudjuk hogy mennek a dolgaid,mi van veled..

  Szia Bébibogyó!!!Hétvégén jóuram is előkerül,ígéretet kaptam rá,hogy nem rohangál,nem dolgozik a hétvégén...szakít majd időt a ruhátokra is,azért majd írd meg mit is szeretnél,gömb alakú avát akarsz, akkor azt kapsz...Ákinak is átírja majd a nevet,a lányokénak odaát is nekiáll...

  Ma olyan rohangálós napom volt,szinte alig tudtam a gép előtt lenni,bár egész nap be van kapcsolva...Odaát vettem 15..titokfát..egy új se,,viszont rengeteg tűzifa.Még vettem 10-et ha lesz bent új fa, Én többet nem veszek az biztos...Itt 60-bol egy sem lett az új fából,most odaát is kibabrál velem a rendszer...Szemetet meg nem veszek már pénzért.
  Nah most hogy nyürrögtem is kicsit megyek mert sok az óhaj...
   
  Utoljára szerkesztett: 30.8.14
  Arvael, PAPAMACY2, farmfarm0006 és 9 más kedveli ezt.
 7. 97márk

  97márk Fórumlakó

  Hát sajnos ezek a titokfák nekem sem jönnek össze, a múltkor vettem 10 rendeset meg 10 szigetit, nem azt mondom hogy nem lett belőle különleges fa, de ami lett is, már landolt is a menüben mert már az előző titokfanapkor sem volt rá szükségem, meg az az előttin sem. 1 értékelhető fát kaptam a szigeten jött ki egy tűzvirágfa. Jaj bocsánat lett még egy citrom xl-em is a rendes farmon. Viszont nem lett se szamócám, se naspolyám, se a többi amik most jöttek be. Az viszont már kifejezetten aggasztó ha 60 fából sem ad semmit...:eek:
  Kiderült közben, hogy hogyan lesz mert bekerültek az eddig be nem írt órák is. 3-szor lesz 8 órám és 2-szer 5. Nem lesz tehát annyira könnyű, bár a pénteki 8 óra már nem is érdekel, mert ott ha hazajövök már nem kell tanulni, de hét közben már valamivel érzékenyebben érint a dolog mert nem kevés feladat vár azután sem hogy hazaérek. Mindenesetre remélem, hogy most nem adom fel októbert elérve. Igyekszem majd benézni hétfőtől is és ha írni nem is íírnék azért olvasgatni olvasgatlak titeket. :)
  A farmon csinálom az eventet, a növény holnap meglesz már, felröppenő még kell, de elégre van még idő bőven.
   
  Arvael, kamylla64, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
 8. Jucusfalva

  Jucusfalva Fórum hercege

  Szia Márk! Jó sok órád lesz hétfőn, kedden, de egy erős fiú kibírja. Én sajnálom, hogy nekem nem volt angolom az iskolában, nálunk még az orosz és a német volt divatban. Ha visszaolvasol tudod, hogy állok én az angollal. :(

  Kamylla gratulálok a szintlépésedhez - én nem látom, csak olvastam. Ha Döncy tud varrni hétvégén az nagyon- nagyon jó lesz, hűvösödik az idő ;)


  Éjfél elmúlt, 12 fok van most Budapesten.

  Szép álmokat !
   
  Utoljára szerkesztett: 29.8.14
  Arvael, kamylla64, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
 9. kotkoda39

  kotkoda39 Utánpótlás-írogató

  szép jó reggelt Korán kelő Gazdák!Veszprémbe süt a nap,de még hűvös van.Eventtel haladok,már ki van váltva a paszuly.Már ritkán veszek csoda csemetét,bár utoljára 5-ből,1 -lett érdemleges,de igazán nem nyerő nálam,nekem ehhez nincs szerencsém.
  Kedves Márk:Jó sok órád lesz,de kitartó vagy neked ez talán nem lesz annyira megterhelő.Azért várunk ha tudsz gyere.
  Drága Kamylla:Küldök nektek fény postával meleget,napsütést csak nyisd ki ablakodat.lányok szétszedték már a házat?Igen jól láttad nagyon szeretem a vízet,meg a delfineket,gyönyörű állatok kecsesek,szépek,és nem utolsó sorban barátságosak.Jó pár darab kék delfinem van,mivel még a kék is a legkedvesebb színem.Megköszönöm Döncy Papának ha szoros idő beosztása mellett tud nekem valamit varrni,nagy ölelés Neki innen a messzi távolból!Gyönyörű mindenki Ruhája,gratula a készítőnek.
  Most mennem kell nem soká jön Kicsi Keresztlányom,ma velünk lesz,tesókkal,szülőkkel együtt,nagy bogrács parti lesz,holnap majd mesélek,biztos történik valami,ez a Kiscsajszi,mint a turmix gép olyan imádom.
  Drága Gazdák:Legyen napsütéses,vidám,csuda szép napotok,ölelek mindenkit!
   
  Arvael, kamylla64, Glanthor és 6 más kedveli ezt.
 10. DÖNCYPAPA

  DÖNCYPAPA Járnitanuló

  Sziasztok,szép napot Mindenkinek!
  Kicsit mostanában el vagyok tűnve,mert rengeteg az adminisztráció.....nem szeressem!!!
  Ha tudok,ígérem jövök majd,és sorban hozom az ígért ruhákat!
  Elsőként engedjétek meg,hogy kotkodánknak hozzak kis"felvennivalót"!Neki most nincs ruhája....utána sorban hozom a többiekét is!
  Kedves kotkoda!
  Öltözz fel,nehogy megfázz ebben a hűvös időben!!;)
  Banner
  Avatar
  Remélem tetszenek,viseld egészséggel!
  Majd még jövök,sziasztok!

  Jöttem egy újabb körrel!
  Eryca!Hoztam a téli rucit odaátra!
  Banner 1
  Banner 2
  Avatar
  Nem tudom ma jövök-e még,de holnap biztosan hozom Csillagbabáét és Qwertiét!
  Szép estét Mindenkinek!
   
  Utoljára szerkesztett: 30.8.14
  Arvael, kamylla64, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
 11. 97márk

  97márk Fórumlakó

  Sziasztok! Szép napot mindenkinek!:)
  Ma napsütéses viszonylag kellemes idő volt, most már lassan eltűnik a napocska. Nem volt hideg, de azért melegem sem volt.
  Kamylla, gratulálok a szintlépéshez!
  Az event nemsokára készen van, még felröppenő kell, de a reggeli aratásnál már az is meglesz.

  Szia Jucus!:)
  Igen, olvastam a szösszenetet.:) Hát én az angollal még megbirkózok de a némettel elmondhatjuk, hogy hadilábon állok. Nagyon így még keverni sem tudom.:p A kommunikáció a nekem is megy, a nyelvtani rész az, amivel meggyűlik a bajom.

  Szia Ildikó!:)
  Igyekszem jönni is és a suliban is az elvárásaimnak megfelelően teljesíteni majd.
   
  Arvael, kamylla64, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
 12. andika-2002

  andika-2002 Járnitanuló

  Sziasztok. :)
  Márk, nagyon jó szakot választottál, de gondolom vannak kemény követelmények is. Lányom még csak 6. osztályba megy, de már lesz 8 órájuk. :(
  Többiek merre jártak ma?
  Döncy, nagyon szépek az új képek, már Kotkodánk sem fog megfázni ezekben a hűvös napokban. :) Olyan sokat ne dolgozz, azért pihenj is a hétvégén, azt is kell.
  Én sem sok mindent csináltam ma, pedig mennyi tervem volt, aztán csak vagyok. :)
  Na lépek, még lehet bekukkantok. Ölelés Nektek.
   
  Arvael, kamylla64, 97márk és 3 más kedveli ezt.
 13. Jucusfalva

  Jucusfalva Fórum hercege

  Lassan jóéjszakát kell mondani mire ide érek.
  Ma gyönyörű napos időnk volt, lassan nem lehet tudni, hogy öltözzön fel az ember - asszony meg pláne nem :)

  Erről beugrik, hogy olvastam Döncy, hogy készül Qwerti és az én ruhácskám is, már előre örülök neki. :D

  Sajnálattal kell megállapítanom, hogy az angol nyelv nem akarja, hogy az enyém legyen. Ma valahogy annyira elment az idő, hogy fél ötre értem oda az angolra. Minden nap este kilencig lehet menni, de nekem nem ugrott be, hogy szombaton vajon meddig lehet?
  Négyig voltak! Be tudtam menni, volt egy tanár és más is akkor érkezett, szóval angolból ma ennyi :(
  Napi rohangálás után - angol előtt haza ugrottam, arattam - ültettem, persze automatikusan event növényt, de minek? Már egyik farmomon sem volt szükség rá. Felröpit kellene ültetni, mert abból hiányzik még.

  Puszi, ölelés, kinek mi jár, vagy mire van szüksége :p
   
  Arvael, kamylla64, 97márk és 4 más kedveli ezt.
 14. Glanthor

  Glanthor Utánpótlás-írogató

  Drága vagy Döncy,csak gyorsan beugrottam Páromnak aratni,ésssss mittt találok!!Huuu de gyönyörüséges!!
  Nagyon szépen köszönöm...
  Jövök holnap még hálálkodni,mert ez nagyon- nagyon tetszik!!:)Nagyon szépen köszönöm a MUNKÁD!!!Csodálatos!!:)
  Jó éjt Drága Barátaim!
  Clau voltam:)
   
  Arvael, kamylla64, 97márk és 5 más kedveli ezt.
 15. babahalak

  babahalak Fórum parancsnoka

  Legelőször: Erika napra, minden szép szépet és jót kívánok!
  http://kepfeltoltes.hu/140831/n_vnap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  most, szép, jó reggelt mindenkinek!
  Eventet tegnap befejeztem,házi event volt. Nagyon finom húsileves és sütöttem pudingos,meggyes sütit.
  A kezem,lábam jobban van!
  Ma még folytatom a házifeladatokat!
  Márk- sok sikert kívánok a tanulmányaidhoz!
  Én az ált.-ban egy kicsit butácska voltam, így munka mellett végeztem el a többi iskolámat.
  Idő: csütörtöktől gyönyörű, napos időnk volt!
  Legyen szép napotok!
   
  Arvael, Glanthor, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
 16. kamylla64

  kamylla64 Fórumfelvigyázó

  Szép napot minden betérőnek!
  Egy gyors kora reggeli beosonás,mielőtt felkel a kis csipetcsapat.Sajnos tegnap nem értem úgy ide mint ahogy szerettem volna.Itt elviselhető az idő,nem esik,aminek itt már örülni kell.

  Szia Márk!Titokfa vásárlással most egy időre felhagyok Én is,katasztrofális volt a mostani vásárlásom,sajnos a kistesón is.Nem is értem ennyiből hogy nem lett az új fákból,de mindenesetre dühítő.
  Hogy mondjak valami jót is,kész lettem reggelre az eventel,megszűnt a kényszerültetés,a következőig.
  Szamóca fád lesz,azt majd dobok át cserenapon,naspolyám az csak egy van, a múltkoriból,most a 60-bol azt sem adott...:(
  Márk! Még egyszer kitartást a sulihoz,nem lesz itt gond....Mint Bendegúz mondta:" Nem olyan családbúl származok":D

  Szia Jucuska! Köszike a gratut,igyekszik az ember lánya,a köv.- hez csak 42 milla tp-kell, meg fél év...:D:D Döncym dolgozik,szabja varrja melegebb ruháitokat.Látom az itteni elveszett,ha gondolod előkeresi Óriásom...
  Drága Ildikó! Ideért a melegebb idő,az esőt elzavarta.
  A lányok minden nap feldúlják a házat,sajnos nem csak az övükét,hanem a nappali is áldozatául esik Nekik.Aztán jön anya és morcos arccal némi duzzogással,morgással tüntetem el a csatateret,hogy fél óra múlva ugyanolyan legyen...:mad:
  Turmixgép....aranyos hasonlat,de találó....és valóban imádni valók a rosszaságok.
  Remélem jól sikerült a bográcsozásotok,semmi nem zavarta meg..Pussz.

  Szia Évike!Nem tud sokat pihenni,nem hagyjuk...xDxDazért próbálom a lányokat nem hagyni a fején táncolni...:D
  Ó!...jártunk már így páran...;) az egyszeri asszony is ment az oviba szül értekezletre, úgy hogy benézte a napokat...és még fel is volt háborodva,addig, amíg fel nem homályosították,hogy majd lesz,csak egy héttel később..Nyelv tanulásra,még nem volt sem időm, sem energiám,a lányok meg mint a szivacs,egy hét alatt hihetetlen mennyi szót tanultak, a kis társaikkal már szépen megértetik magukat,és apályuk is németül szól hozzájuk...
  Felröpiid meglesznek,ha úgy látod mégsem, szólj,és segítünk.

  Erásom!Jáj....Ákié is kész lett tegnap,Döncy elfelejtette felrakni,..majd ma..
  Drága! Boldog névnapot..fogadd tőlünk szeretettel:

  Ma jeles nap köszöntött reánk,
  Te nevedet örömmel zengi szánk.
  Veled ünnepel az egész családod,
  Mosolyogva fogad ma minden barátod.
  Mivel már régóta vagyunk barátok
  Én neked e pár sorral:
  Boldog Névnapot kívánok!


  [​IMG]
  Szia Cukibaba!Köszönöm szépen Én is a köszöntést és a csokrot is,amúgy Erika vagyok a civil életben..
  Örülök hogy jobban vannak a végtagjaid,eztán tessen nem pocsolyákban landolni,meg a spricceket is elkerülni...:D
  Nálunk tegnap....karfiol leves volt,rántott husi,szalmaburi,mákos guba..

  Drágáim..Mennem kell,remélem ma tudok jönni többször..
   
  Arvael, PAPAMACY2, farmfarm0006 és 8 más kedveli ezt.
 17. andika-2002

  andika-2002 Járnitanuló

  Arvael, Glanthor, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
 18. babahalak

  babahalak Fórum parancsnoka

  Kamyllám, neked is szólt a köszöntés! Tudom,hogy Erika vagy:D
   
  Glanthor, kamylla64, 97márk és 4 más kedveli ezt.
 19. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Szia Drága Erikám!
  Boldog névnapot kívánok neked. Sok-sok puszi a családnak is :)
  http://www.miabonyunk.hu/images/n.gif


  A kép linkre cserélése
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.14
  Glanthor, kamylla64, 97márk és 5 más kedveli ezt.
 20. babahalak

  babahalak Fórum parancsnoka

  Visszafordultam,mert gyönyörűséges rucikat készített Döncy és meg kellett csodálnom!:)
   
  Arvael, andika-2002, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.