Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jaj,lányok!
    Ma elaludtam és 8 órakor már el kellett indulnom,semmire nem volt időm,csak gyors aratásra és vetésre!
    Majd jövök valamikor!

Clauriel, Jucusfalva, Arvael és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Cukikám! Jól tetted,legalább kipihented magad..tudj le hamar mindent és gyere...
    Hoztam nektek egy kis gyümit,jól jön a vitaminbomba ebben az esős időben...http://www.metro.hu/public/site/metro-hu/get/2048576/puha.jpg

Clauriel, Jucusfalva, Minny84 és 3 más kedveli ezt.
  3. Arvael

Arvael Aktív író

Kamyllám....és azt leírod Nekem? Kelt változat.....Kíváncsi lettem rá!o_O Nagyon köszönöm!

4. kamylla64

Olyan egyszerű mint a pofon...fél kiló liszt,2 tojás,2 dl-tej,langyos víz..ezt palacsinta sűrűségűre kikeverni,majd 1 dkg élesztőt cukros langyos tejben felfuttatni,és a palacsintatésztába belekeverni..hagyni negyed órát még kelni,és kisütni..Én káposztás,krumplipürés baconosat szoktam ,...édes változatban: pudingos,krémtúrós változatát csinálom,de lehet bármilyent,és bármiből...

Incikét látom,de mégsem ír...
    :oops::oops::oops:

5. babahalak

Hűűűűűűűűűűűű,de finomat hoztál Kamylla! Mentem is gyorsan!
    Kakukkból még van híja, de hát ma sem nagyon voltam gépnél,holnap meg még úgysem leszek!
    Qwertikém,aranyom,köszönöm,hogy ennyire hiányoztam,nagyon jól esett!
    Holnap már időben fogok jönni!
    Legyen szép éjszakátok!

6. Arvael

Arvael Aktív író

Szép estét Mindenkinek!
    Jó, Kamyllám, ezt kipróbálom.....nagyon hamar;)! Mi az a káposztás...és a főleg krumplipürés változat....?o_O Én is szoktam sósat, de abban különböző sajtok, virsli/sonka, kukorica van...és mellé saláta.
    Cukim...odaát már írtam: vannak evidenciák (de nevezhetjük szokásnak vagy rituálénak is...kinek ahogy tetszik)...olyan mint, hogy kék az ég, zöld a fű, az Ariban Kamylla vigyáz és gondol ránk...és Cuki jön reggel és nyit és vár minket néhány kedves sor Tőle....Ennek mindig így kell lennie...különben.....nem úgy indul a topic és hűséges Lakóinak a napja, ahogy kell....És azt nem szeretem!xD Na azéééééééééééééé!

Baba remélem még érkezik...ezért teszek ide neki egy második adag amerikai palcsit!;)
    Katt!
    Állítólag diétás......:D

Mindenkinek szép éjszakát kívánok! Sziasztok TB-k!

Utoljára szerkesztett: 17.11.14
  7. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kamyllám ez már csak így van, az állandó aggódás. Szerencsére majdnem naponta beszélünk. Pár éve már, hogy Brüsszelben illetve Londonban dolgozik - kivétel volt egy év itthon - elég sokat hazalátogat, szeretem várni :inlove:

Jucuson van felhősorom üresen, mert az előzőekből csak az első van kész.
    Dóricicánál a mostanit sem fejeztem be, az előző háromból sincs kész egyik sem, van ahol az első sincs.
    Kakukkok eleinte nem érdekeltek, biztos sokan nem csinálták, azért hozták ezt a cseles felhősort.

Arvael nagyon köszönöm a palacsintát, azt hiszem ez nem egyszemélyes adag, de igyekszem megbirkózni vele. :p

Kérlek írd majd meg, hogy sikerült a kelt palacsinta - recepteket nem mentek el, nehogy eszembe jusson elkészíteni xD:D
    Én mindenben az édeset szeretem inkább, mondjuk a Hortobágyi palacsintát szeretem, de csak igen ritkán eszem.

Még nincs nagyon késő, de elköszönök.

Jóéjszakát Tündérboszik, álmodjatok szépeket! :D

Utoljára szerkesztett: 18.11.14
    Clauriel, Arvael, kamylla64 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. babahalak

Minny84, Clauriel, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Szebb reggelt Tündérboszik! :)

Esik, esik, nagyon nem szeretem! :(

Remélem, hogy eláll mire el kell mennem

Hol vagytok, hogy vagytok, mikor jöttök?

Több kérdésem egyenlőre nincs, így megyek

Szép napot! :D

Minny84, babahalak, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  10. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!
    Ma is ködös,olyan nemteszemkialábam idő van...
    Arvikám! Nem nagy kaland,egyszerűen lereszelem a káposztát,majd megpárolom,úgy mint a káp-tésztába,csak kicsit borsosabban..a k.pűrés változata,sűrűbbre készítem a k.pűrét,eszt kenem a palacsintára,majd szórok rá bőven pirított baconszalonnát...a fiuk nagyon szeretik,a lányok az édesebb kiadását részesítik előnybe.
    A te változatod is szupi,kipróbálom Én is...
    Persze hogy gondolok rátok...cejetlek benneteket.

Jucika drága! Micsoda dögös spanyolos rucid van? erről teljesen megfeledkeztem...
    Dórika szerencsés hogy ilyen édesanyja van,és Te is szerencsés vagy hogy ilyen tüneményes,okos lányod van.
    Tudom mi az várni valakire akit szeretünk...volt benne részem hosszú évekig.
    Ezek a kakukkos eventek megmaradnak,lesz még alkalom rá befejezni.Az enyém kakukkomnak is hijja van,csak az van kiváltva ami nagyon kellett,a többit majd..

Cukika!az a lényeg hogy itt vagy,... bármikor örülünk neked.
    Tartalmas vidám napot kívánok mára neked.

Jucuska!Jól vagyok,rohangálok a gép és a tennivalók között,néha átugrom Émykét, a bakkecske tanulhatna tőlem ugrási technikákat..:D:D

Drágáim! kicsit panaszkodok: hiányolom nagyon Erásomat,Incikét,Ildikót,Ariánát,Márkot,Ninikét,Tyúkanyócskát,Rolit,meg mindenkit,akit most véletlen kihagytam.
    Tessék pár szó erejéig benyitni...hoztam egy kis csalogatót is..
    http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/images/videok/kemence-disznotor-1b.jpg
    http://s7.images.www.tvn.hu/2012/08/31/13/27/www.tvn.hu_72ad1004894c02d88df02fe1090a52e0.jpg

Legyen szép napotok.

Jucusfalva, Minny84, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  11. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok!
    Itt is pont olyan idő van, Kamyllám!-.-....És én sem szeretem!
    Na akkor ezt krumlipürés változatot is megcsinálom...palacsinta hetet tartok!:p Tegnap este/éjjel csináltam amerikai palacsintát.....éssssssssss továbbra sem értem: vastagabb, kisebb mint a mi hagyományos palacsintánk, de semmi egyéb különbséget nem látok...átmenet a gofri és a vékony palacsintánk között:eek:....persze azért finom, de semmi extra!
    Szia Baba! Máshol voltam, jól vagyok, most itt vagyok!;)
    Én is remélem, hogy nem ázol el...nem tesz jót a frizurának!xD
    Cukikám, kellemes és sikeres "húzós napot" Neked!

TB-k.....én nem tudom mikor jövök....de Nektek nagyon szép napot kívánok!

Jucusfalva, kamylla64, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  12. babahalak

Megjöttem,a mai nap letudva!
    Paradicsomos káposztafőzelék várt,szeretem,meg még egy adag húsileves,sok zöldséggel!
    Arvikám- ne ijesztgess bennünket,hogyhogy nem tudod mikor jössz????
    Baba- szép a ruhád!
    Kamyllám- mi is hiányoljuk Őket!
    Tekergők, gyertek Ti is,írjatok,hogy mi van Veletek!

13. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Nálunk is esett ma az eső egész délelőtt, de délután már kisütött a nap!
    Múlt csütörtökön bementünk a lányomékhoz, neki volt a névnapja.
    Gréti beteg volt és lehoztuk magunkkal, csak vasárnap este ment haza.
    Sajnos Szonja is beteg lett a hétvégére.
    Úgyhogy elvoltam foglalva rendesen. :)
    Tegnap szabin voltam és itthon mostam-takarítottam egész délelőtt, de délután már a fiaméknál voltunk Marcikázni.....:)
    Igyatok sok vitaminos gyümölcslevet!!!!!
    [​IMG] [​IMG]

Hoztam Nektek képet a legifjabb unokámról,az én ölemben van.

14. babahalak

Utoljára szerkesztett: 19.11.14
  15. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Drágáim!
    Elösször is,hogy mindenkinek szép legyen a Napja,egy kis vicces videjó,,,de kérlek benneteket nézzétek végig!!Garantálom,hogy könnyes lesz a szemetek,,,KATT A VIDEÓÉRT
    Mi Tegnap Kamyllával nedves bugyeszig nevettük magunkat rajta!!
    Idöjárás semilyen se,,,de persze csak változik valamerre!
    Drága Katám!
    Köszönöm a finom kávét,mind meg ittam,a csészét meg eldugtam,meeeert teccik!!
    Találtam valami dögös fini receptet,majd hozom ma ide!!
    Kedves Minny!!
    Ez a csöppség Gyönyörűűűű!!Esszem meg annyira édes!!És a Nagymamija nagyon szép Nö!!Köszönöm a képet,és hogy láthattalak benneteket!!Szép Csalág vagytok!!Jóóó egészséget kívánok Nektek!!
    Arvael baba!
    Te nee köszöngess el,,miért hová mégy ami titok??Telelni Kamcsatkába??Viszel engem is??Van hótaposóm,és békatalpam is,,felkötöm a sálam,a lábtyümet,és indulhatunk!!Ird meg mikor legyek és hol,,,és hogy hová is megyünk!!:)
    Hugi Bogyó!
    Vesszek meg,nézek neked még ilyen idiótás videókat!!Ha máson nem de ezen be lehet rasálni!:)Tegnap nem is tudom hányszor néztem végig,,és a vége eszméletlen,,,mikor a kamera a sejehaját mutatja a csajszinak,lefordúltam a heveröröl,,és a földön vergödtem tovább,,,,!!!
    Nem lehet kibirni!!
    Nagy Cuppanós Minden Betérönek!!

16. kamylla64

Szépséges napot minden betérőnek.
    Jelentem itt az isten háta mögött,megint esik az eső!!!!!már meg sem lepődök rajta..
    Arvael!amerikai palacsintát egyszer ettem,diás változatát..hmmm..nem sírok ha kimarad az életemből,annyira nem volt jó..sőt a család apraja nagyja is evett már,nem jött be nekik sem...ez a kelt!!?viszont... mint a papír,lyukacsos,gyenge, nem bírok annyit sütni hogy maradjon másnapra..

Cukika! kápfőzi,,hammm nagyon szeretem,amúgy mindenféle főzeléket, inkább legelni szeretek,mint vadászni.
    Két tékozlónk már megjött nagy örömünkre,remélem maradnak is..

Ildikóm drága! Úgy örülök neked...Kedves lányodnak nagyon boldog névnapot,a kicsiknek mielőbbi gyógyulást..
    A legifjabb picuri gyönyörű,és a nagyikája is csinos szép asszony.
    Sajnos ilyenkor elkerülhetetlen hogy a testvérek egymást fertőzik,remélhetőleg a picurika nem kapja el tőlük..Mekkora már?mennyit nőtt?hogy öregszenek ezek a gyerekek??!!hasikája rendben?nem fájlalja már annyit?
    Köszike ezt a sok vitaminbombát,elkel ebben a bolondos időben...

Cukikám! neked is köszike a teát,kaját,faltam belőle.
    Én jövök,csak este fürdetés után,már bajos,mire elalszanak,addig...pisilni kell,szomjas vagyok,melegem van,fázok,meg hasonló időhúzások az alvásig...mire elalszanak,addigra meg már Én is a fáradságtól...:p
    :p
    Na hallod Erám! ma reggel is ezzel kezdtem a napomat,fel is vidultam. Mire a kicsiket ébresztettem,már vigyorogtam mint a tejbetök...
    Nade a család is végignézte,esss nagy sikert aratott,az agyam megáll,milyen pihentagyú emberek vannak...de szórakoztató amit így bevállalnak egy világ előtt...ha találsz hozz még ilyen elmebajt...:D:D:D

Drágáim! most el,de még jövök.

Clauriel, Minny84 és babahalak kedveli ezt.
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kamyllám Te is valóban évekig mindig vártál, most legalább együtt a család, még ha sok munkával is jár. :)
    Ezt a rucit véletlenül találtam meg, én nem tudom, hogy csinálom, mindent lementek és minden máshova kerül, aztán keresgélhetem. :oops:

Arvael, örülök, hogy most itt vagy, krumplipürés palacsintát nem kérek. :(
    Frizura nálam addig tart, míg fizetek, mert utána kabát, sál, sapka - annyi a frizurának :D

Minny eddig nem találkoztam Veled, gratulálok picurihoz, nagyon jól néztek ki így együtt :)

Az idő itt is szomorú, de legalább mi legyünk vidának! xD

Clauriel, Minny84, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok Lányok!
    Jaj Cukim, dehogy ijesztgetek....csak óvatos vagyok...ha keveset/semmit se ígérek, akkor elég lesz, amennyit jövök!;)
    Ildikó, gyönyörűek vagytok!!!!!!
    Kamyllám, én csinálok mindenfélét és sokszor....mivel a mennyiség sosem elég...és nehogy elunjam, kell a változatosság!xD
    Ma megcsinálom a kelt változatot!
    Baba....szerintem finom lehet a krumlipürés-húsos variáció! Tésztába csavart krumpli és husi...csak jó lehet!:p A gyros pitábant nem szereted?...Az is tészta-krumpli-husi!
    A véletlenül megtalált ruhád nagyon dögös! Igazán temperamentumos! Ollé! Nekem nagyon tetszik...de az aváját ne tedd fel!xD
    Én is a fodrászok rémálma vagyok...amint kész...összegumizom!:D Annyi tapintat van bennem egy ideje, hogy csak az utcán, a szalonon kívül teszem ezt....mert a fodrászom fejét-arckifejezését nem felejtem el, amikor előtte csináltamxD...olyan ....hm..."Te inkább ne gyere hozzám többé!" fejet vágott! Ilyet: >:(
    Claum, nem megyek sehova....csak óvatos vagyok...és mint Cukinak is írtam, jobb a "Semmi"-t ígérni...mert azt roppant könnyű betartani!;)

TB-k.....szép napot Mindenkinek! Egyébként nálunk GYÖNYÖRŰ és NAPOS idő van!!!! Ollé2!

19. incimami

incimami Fórum bárója

Szép Napot!
    Minden Kedves Erzsébetnek Kívánok Boldog Névnapot! [​IMG]

Clauriel, babahalak, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  20. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Mindenkinek köszönöm a dícséretet!!!!
    Ne haragudjatok ha nem idézlek külön-külön benneteket!
    Tegnap késő este és éjjel nagy zuhi volt.....
    Reggel köd fogadott, de később felszállt és kisütött a nap is.
    Erzsébet nevű játékosainknak, ha vannak.....nagyon boldog NÉVNAPOT kívánok én is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.