Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

zsuzsa-mama, Jucusfalva, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  2. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok Csajok!
    Rég voltam itt, de azért olvaslak néha Benneteket!
    Manapság munka mellett-után....orvosokhoz járok......sajna már régóta fáj a gyomrom, de eddig elodáztam a dolgot......most már viszont napi szinten fáj és így bejelentkeztem, jövő hét kedden este megyek privát, azt hiszem h a gyomortükrözést nem úszom meg....pedig nagyon félek tőle.....ezért is húztam ilyen sokáig......:oops:
    Ma van ADVENT első vasárnapja, így hoztam ide a Teaházba koszorút!
    Sütit is hoztam délutánra......
    Vettem 3 db titokólat.....lett elsőre sárga pehelytollgyűjtő állomás.....másodikra gólyaés ma reggel, amit vettem, lett belőle farkas!!!!!
    Legyen szép napotok!

Jucusfalva, kamylla64, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  3. babahalak

Ildikó- gratulálok a farkashoz és a torta nagyon jól néz ki,én most nem sütöttem semmit és bizony hiányzik!
    A koszorú is szép,köszönjük!

zsuzsa-mama, Jucusfalva, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ildikó, Drága, gratulálok a farkasodhoz! Nekem 30-ból sem lett egy sem. :( Ez van. Majd lesz, ha jön egy új ól. Nálam így szokott ez lenni. :D

Hoztam egy kis versikét, nekem nagyon tetszik. :)

Advent idején...

Csíp a hideg, fúj a szél,
    December van, itt a tél,
    A kályhákban tűz zenél,
    Hallgassuk meg, mit mesél...

Minden Advent idején,
    Koszorúkon gyertyafényt,
    Szemek tükrén: Hit, s Remény,
    Gyémántként úgy látom én...

Majd eljön a Szeretet,
    Örömöt hoz, s ünnepet,
    Boldogok az emberek,
    Senki nem ejt könnyeket...

Szív a szívhez jut közel,
    Szeret, örül, átölel,
    Béke lesz a világon,
    Mert érkezik karácsony...

Mostanság nagytakarítok, udvart rendezek, készülök a télre. Kint már végeztem, minden biztonságban és a kertek is kopaszok már. Spájz tele, a lakásban jó meleg, jöhetnek az ünnepek. Még két hét hajtás, aztán már csak jövőre megyek dolgozni, végre lesz egy kis pihi.
    Erikám: a kicsiknek jobbulást, Döncynek tejet, neked pedig egy kis megnyugvást!

Jucusfalva, Clauriel, bündihugi és 4 más kedveli ezt.
  5. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Épp csak beköszönök...mert késő van, mert olyan fárasztó volt a hétvége, mert még dolgom van és mennem kell....:(
    Holnap próbálok vidámabb és hosszabb lenni!

Sziasztok Lányok!

Jucusfalva, kamylla64 és babahalak kedveli ezt.
  6. babahalak

Jó reggelt!
    http://kepkezelo.com/images/zvf7cddcsql5hfkxvbv.png
    http://kepkezelo.com/images/fy5u2u0jldlvk8b0zqma.jpg
    Nagyon szép verset hoztál! Köszönöm!
    ....és az Advent tiszteletére én is átöltözöm!
    Arvikám- várlak!

7. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Drága Ariana!
    Örülök h előkerültél.....már nagyon hiányoztál!
    Csinálnál Nekem ide a Minnyre egy szép havas tájat és hozzá avatárt? Rád bízom h milyen legyen!
    Előre is köszi szépen!

8. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Végre Én is ideértem,most egy kis nyugi van,egy kis időt szereztem egy kedves bogárkás mesefilmnek jóvoltából.Tátott szájjal nézik,még vagy egy órát...
    Már jobban vannak,a nyűgösködés azért maradt...

Ildikóm drága! gyomortükrözés? jujjj....nem irigyellek érte...
    Gratula a farkasodhoz,nekem is sikerült 38 ólból 1db,...Döncyén 16-titkosból adott egye farkaskomát...
    A süti guszta,lenyaltam a tetejét...:D:Da koszorúban meg gyönyörködök...

Incike drága!Köszike hogy gondolsz ránk és sokszor eszedbe jutunk..
    Gondolom mára már a horgász szenvedély függőben,de tavasztól újra lehet lógatni...

Szia Riám! Öröm újra látni téged.
    Először is hatalmas gratul a TOPP 1000 bejutásodhoz,nem semmi pajtaértéket sikerült beadnod...
    A vers is csodaszép volt,köszönet érte..aztán meg a téli rucid is lenyűgöz,de tegnap este láttam még az őszit,az is gyönyörű...
    Olvasom hogy dugig tele a kamrád,ha valami esetleg hiányzik a készletből,azt én nyúltam le a kertek alatt lopózva...
    Most hogy remélhetőleg lesz egy kis pihid örülnénk ha sokszor lennél sokat...
    Kicsik már jobban vannak,Döncy még mindig issza literszám a tejét,a tejet adó állatkákat igaz már rég megette a pinyóból, így bóti pótlás van,azzal is beéri..Nekem nyugvás na az nincs,majd ha nagyok lesznek a lányok,vagy akkor jön a befonomahajam korszak miattuk...:p

Szia Arvikám! Hétvégi nemérekrámégleülnisem ismerős,asszem egy cipőben járunk...;);)ma itt egy új nap,remélve hogy vidámabb lesz,és nem annyira fárasztó... Nem akarok hüleséget mondani,de asszem fekete...;) és ponty amit hoztál...:D:D

Szia Cukikám!
    Köszike a sok finomságot,Arvi,Jucuska remélem nem veszi zokon,de egy szép fehér margarétát elcsakliztam...

Clau! merre vagy? tessék jönni,mert hiányoznak vidám írásaid...

Jucuska! Nasimennyiség raktározva??

Drágáim! Ennyi tudtam lenni,legyen szép napotok.

Jucusfalva, Arvael, Minny84 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. babahalak

Utoljára szerkesztett: 2.12.14
  10. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!

Itt is esik az eső,sötét van, a házban ég a pilács..
    Ma pizza napot tartok,lesnem is kell,mert sül az első adag,nem szeretném ha szénné égetném...
    Jön a Miki event,ki áll neki? Én biztosan mert felhősoros,bár amit ad az elég nyomi..Most megerőltethette volna magát a BP-részint mert ünnep van,meg sok növényt, állatot is kér...
    Cukikám! Valóban tegnap nem tapostuk egymás sarkát,remélem ma többen leszünk...
    Köszike a sok finomságot,egy szál virágot elcsaklizitam,hagytam Arvaelnek Jucusnak is,meg a finomságokból is.
    Jelentem jobban vagyunk,enyhe orrfolyás,és köhögés még van,láz már úgy tűnik nem lesz,asszem a nehezén túl vagyunk..

Mentem pizzát lesni,legyen szép napotok...

ildimamuci, Jucusfalva, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  11. babahalak

Sziasztok!
    ...ma sem vagyunk sokkal többen,mint tegnap!
    Hazaértem,az út nem csúszik,az eső esik!
    Kamyllám-Örülök,hogy jobban vagytok!
    Eventet elkezdem,most itthon leszek két napig!

12. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok Lányok!
    Itt se szép az idő!:cry:Nézzük a jó oldalát: még nincs fagy, köd, ónos eső és viharos, jéghideg szél!:D
    Itt vagyok már, kedves TB-k! Nem nagy létszám növekedés....de legalább biztos!:)
    Cukikám, köszi mindent...én persze az összes virágot elvittem, nem hagytam senkinek!xD Baba vagy jön, vagy nem....nehogy elhervadjon szegény!
    Én még nem ittam csilis kávét! Csilis csokit már ettem, de ilyen kávét még nem ittam....Mit hagytam ki? Meséljetek! Én néha Amarettot löttyintek a kávécskámba és fahéjat a tetejére....egyéb extrát itthon nem gyártok!

Kamylla, azt a felhős, nagyon bájos mesédet ide vagy a Kicsire hoztad? Az egy annyira kedves mese volt! Elhoznád valahova még egyszer, kérlek!
    Én elkezdtem az eventet, de azzal a félgőzzel, ami itt jellemző rám.... Ha most a Kicsin lenne event, az se menne sokkal jobban!
    Nem elég nagy a lelkesedésem mostanában:(...
    A két adventi ajándékot mindkét helyen kiváltottam...nagyon jó lenne valami extra ajándék is:p!
    Kamylla, mondtam már, hogy többször is elkészült azóta a palacsintád?! Nagy sikere van! És tényleg szép a tésztája!

Riánk alkotásait hol lehet megnézni? Remélem, hogy Minny bannerét idehozza!:inlove:

Lányok, szép estét Nektek!

ildimamuci, Jucusfalva és babahalak kedveli ezt.
  13. babahalak

Helló,megyek ágyikóba,mert rábólintottam a laptopra!
    Legyen szép éjszakátok!

zsuzsa-mama, ildimamuci és Jucusfalva kedveli ezt.
  14. kamylla64

Szia Cukikám!akkor most két napod lesz tánc nélkül? pihizz sokat,egy kis semmittevés rád is rád fér...
    Szia Arvael! Kávé nekem jöhet minden formában,de ezt a csilis változatot én sem ismerem,nem ittam soha..
    Ria nem nagyon készít előre bannereket,csak megrendelésre dolgozik,és csodaszép ruhák kerülnek ki a keze alól..
    Örülök hogy a palacsinta repicém ekkora siker,az enyém népem is oda van érte...
    Ide hoztam a felhőcskés mesét,de ehunvane:
    KATT
    Meg még egy cukiság:KATT

Cukikám! aludj jól,álmodj szépeket..

15. MadameRose

Sziasztok!
    Az idő nálunk is pocsék, képes egész éjjel-nappal esni. Pfujj, hogy utálom! Inkább hó esne. Leseprem és kész, már száraz is. Viszont ez a csatak, totál kizsigerel.
    A gyomortükrözést nem irigylem, majd szorítok neked. :)
    Hoztam a téli rucit, remélem tetszik. :)

Erikám, köszönöm a gratut. A pajtám tök üres, szinte mindent bedobáltam, remélem megérte. Bár a rengeteg faterméssel egyébként sem tudtam volna mit kezdeni. :D Jövőre, majd én szurkolok neked!
    Én azt hittem, Egérke dézsmálja a spájz tartalmát. No lám, néha csalatkoznom kell. :D

Arvel: ímhol, idehoztam a rucit. Sok kép van a tarsolyomba, de még nem találtam meg a megfelelő oldalt, ahová szívesen feltölteném. Majd egyszer... :oops:

Utoljára szerkesztett: 2.12.14
  16. Arvael

Arvael Aktív író

Meglepetééééés ....még egyszer itt vagyok!:p Sziasztok!
    Kamyllám, nagyon köszönöm a meséket!!!! Nagyon tetszenek....:)
    Én is örülök a sikeres palacsinta receptnek: beépült a repertoárba!xD Ahogy leírtad éreztem, hogy ez jó lesz....és így is lett!:inlove:
    Szervezzük meg és mehetünk együtt Riához spájz-túrára!:p Mehetünk seprűn, hogy ne látszódjon a nyomunk....a tócsán:D!

Cukim, a két nap pihi alatt teszteld, kérlek a csilis kávét!
    1. Barátnős party szervezés, 2. csilis kávé lelőhely felkutatása, 3. kóstolás és 4. nekünk történő beszámolás!xD Köszönjük!
    Gratulálok Ria, nagyon szép banner! Örülök, hogy láthattam! Már csak Minnyt kellene meggyőzni, hogy sokszor jöjjön....hogy sokszor lássuk!;)
    Evikén láttam sok-sok szép ruhádat...(meg még sok mindenkin), de Evike "riás" ruháira kifejezetten emlékszem!

Csajok...ma találtam egy frappáns kis mondatot/idézetet...már hozom is! Szerintem tulajdonképp ez egy.....hm....dicséret!xD

A nők angyalok - és ha valaki eltöri a szárnyunkat…? Mi egyszerűen csak tovább repülünk… egy seprűn.
    Mert mi ilyen rugalmasak vagyunk.
    8)

Jó éjt Mindenkinek!

ildimamuci, babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
  17. MadameRose

Igen. Évi sokat jár hozzám "varratni". Itt a fórumon belefutok (számomra már elfelejtettnek hitt) "művembe".
    :D:D:D Ezt tetszik, jó duma!

Jó éjt, neked is!

Arvael, ildimamuci, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok, megint holnap van, de csak most értem ide :)

Cuki, holnap korábban jövök, mert Arvael megint elvitte a virágokat, mindet! :p
    Dórikával beszéltem, minden ok
    Nagyooooon gyönyörű vagy új téli ruhácskádban! :D

Kamyllám, édesség van rengeteg, ma is kinyitottam két doboz szaloncukrot - pedig csokik, meg parfé, meg.....el vagyunk látva
    Örülök, hogy már jól vannak Eperkék :)

Arvael az Amarettót én is szeretem, kávéba még nem tettem, de előfordul, hogy parféra öntök kicsit
    Csilis csokit itthon is lehet kapni, kávéban nem szeretném megkóstolni :wuerg::sleepy:

Jóéjszakát!

Arvael, ildimamuci és babahalak kedveli ezt.
  19. babahalak

20. kamylla64

Szépséges napot minden betérőnek!
    Itt megint esik...:(:(
    Riám!Csodaszépséget hoztál Ildinek,kicsit sárgulok,de az angyalkámat nem bírom még egy napra sem lecserélni...
    Azt elhiszem,..rengeteg csp-értéküt elnyelt a TOPP...én labdába sem tudtam rúgni...Jövőre talán,de ha ennyire magas lesz a mérce,megint lemaradok...
    Jajh..hát én voltam az a nagy egérke!!!!
    Jó lenne valahol látni a munkáidat,sokan gyönyörködnénk benne...:)

Jucuska!Nekiugrottál a Miki eventnek? Én 4-farmon ügyködök vele,Döncym 2-farmján,meg enyém kettőn...ennyi elég is,sőt még sok is...
    Csokira annyira vágyom,sajnos csak a nyálcsorgatásom marad...

Szia Babóca! Hujnnyemennyimiez?!Konyakoztam,kávéztam,reggeliztem,és a szépséges tavasz virágait is elvittem...Két kedves virágomat hoztad nekem,köszike...

Szia Arvael!Örülök hogy a mesékkel kis örömöt hoztam neked...na meg a palacsinta is bevált nálatok...
    Mehetünk,...a seprű jó lesz,csak Ria ne sokalljon be,ingajáratban járkálunk a kamrájában....:p:pmajd csendben,halkan,hogy senki meg ne hallja...
    Klassz az idézet,na és milyen igaz?!az éj leple alatt,tele az ég alja seprűs angyalokkal...

Holnap reggel gyorsan bekukkantok,mert délután elleszek kapva...
    Legyen szép napotok...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.