Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki köszönöm a gyönyörű rózsát és a finom reggelit. Konyakot is ittam, ma úgy sem vezetek. :music:
    Annyira szép a téli rucid, már megdicsértem, de nem bírok ellenállni neki.
    Nekem vagy nincs téli cuccom - vagy nem találom :(

Kamyllám lelkesen csinálom a Miki eventet. Későn kezdtem, tele volt mindennel mind a két farmom, mert nem tudtam, hogy kezdődik, de haladok
    Annyira sajnálom, hogy nem ehetsz édességet, nekem az nagyon nagy büntetés lenne.
    Ahogy múlik az idő, mindenkinek lesz valami betegsége - én nem figyelek oda rájuk - de Neked kell, mert ez olyan jellegű.

Ezek után nem is illik leírni, hogy ma is jött hozzám a Mikulás! Szaporodnak a csomagok az ablakban, azokból még nem kóstoltam. :p

Az idő nagyon borús, de ennek ellenére vidám napot seprűn röpködő Tündérkék! :D

Clauriel, incimami, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Baba- köszönöm a dicséretet, a tündérkéket a neten találtam, Devike megcsinálta és én is szeretem.
    Devike biztosan készít Neked is téli ruhácskát,nézz körül a varrodájában!

Clauriel, incimami, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  3. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok :)
    Hát, jó rég voltam itt, mit ne mondjak :D
    Kezdeném azzal, hogy pénteken megyünk Bécsbe az osztállyal, várom már, nem kicsit :D
    Szóval amik történtek az 1 hónap alatt, röviden tömören.. :D
    Először is, fociztunk a 3 nyolcadik osztállyal, hogy miért, azt még most se tudjuk pontosan, de nem baj :D Annyi, hogy valami iskolán belüli cucc :)
    Első meccs az döntetlen lett (3-3), aztán egy vereség (6-1), és végül egy nyert meccs (9-0), szóval 4 ponttal pont bentmaradtunk, mert jó a gólkülönbségünk :D
    Aztán egy osztályfőnöki órán húztunk, hogy kit kell megajándékozni mikuláskor.. Hát, amikor húztam, nem voltam túlságosan boldog, sőt..:eek:
    Ma pedig azért húztunk, hogy karácsonyra kit ajándékozzunk meg, na ez már kicsit jobb lett :)
    Meg arról is húztunk, hogy ugye van egy adventi naptárunk, és 24-en vagyunk az osztályban, és hogy ki melyik napot "nyissa ki". Én húztam a jackpotot, jeeee :D
    Nahh, itt vannak az eddigi jegyeim, ha valakit érdekel :)
    Nyelvtan: 5 3 3 4 2 3 5 1 1 5 2 4 5 4 3 (4)
    Irodalom: 5 5 5 5 1 4 4 4 (4)
    Angol: 4 4 3 3 (4)
    Töri: 3 1 3 4 4 4 4 4 (3)
    Infó: 4 4 4 (4)
    Földrajz: 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 (5)
    Matek: 5 4 5 5 5 5 5 5 (5)
    Fizika: 4 5 5 5 4 5 5 3 5 5 (5)
    Kémia: 5 5 3 2 4 5 4 5 3 5 (4)
    Biosz: Nem részletezném :D (talán meglesz a 3)
    Technika: 4 5 5 5 5 (5)
    Rajz: 5 3 5 5 (5)
    Ének: 4 5 4 (4)
    Tesi: 5 1 4 5 5 5 5 5 5 (5)
    Etika: 5 5 (5)
    Német: 4 4 (4)
    Zárójelbe a félévi jegyeket írtam :)
    Kerék eventkor 25-ből semmi virág nem lett, úgyhogy nem is vettem többet, na majd a kövinél hátha :)
    A téli szünetig pedig már csak 2 hét és 2 nap!!! :D

incimami, Jucusfalva, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  4. babahalak

Szia Roli, jó hogy jöttél,valóban nagyon régen voltál itt!
    ....de mi ez a sok 1 ???? még tesiből is???? A félévid azért még így is jó lett!
    Most elpihenek,reggel jövök!
    Legyen szép éjszakátok!

Clauriel, incimami, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  5. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Riám, csodaszépet csináltál a Minnyre! Még ma át is öltözöm!
    Avatárt is csinálnál hozzá? Köszönöm szépen!
    Nem kellett megtükrözni a gyomrom....egyelőre....kaptam kétféle gyógyszert, remélem jók lesznek!

incimami, Jucusfalva, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  6. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Csajok!!!!
    Itt vagyok-ragyogok!!!!
    Gyönyörködjetek az új rucimban.....:)
    Nálunk is hideg van, tegnap esett az eső is, ma csak száraz hideg volt.....

7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Tesiből év elején pikkelt rám a tanár (valakire mindig), és bevágott nekem egy egyest szinte a semmiért :D
    Igen, szerintem is jobb, mint a tavaly félévi, évvégi, most csak 2 db 3-mas lesz, tavaly 3 volt, 4-es 5-ös pedig 7-7, tavaly ez 4-4 volt :)

8. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nálunk ma viszonylag kellemes idő volt, legalább is nem esett. Na, majd holnap jön a cidri! :D

Örülök, hogy tetszik, viseld egészséggel!
    Hoztam ava-t, kettőt:

[​IMG] [​IMG]

Roli: jó lesz ez, nem kell szégyenkezned. :) Néha becsúszik egy kis bibi, de hát ki tökéletes? :)

roli00000000, incimami, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  9. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Még talán megelőzöm Cukit a reggeli nyitásnál!xD
    Roli, egy tanár sosem pikkel csak úgy...annak oka van! Pont az a "szinte semmi" az egyes és a "pikkelés" oka, ahogy Te magad is megfogalmaztad! Na ezeket a "szinte semmiket" kellene elhagynod! Lehet, hogy először nehéz lesz, de hosszútávon meghozza a gyümölcsét!:)

Cuki, Baba...én szeretném megkóstolni a csilis kávét...legalább(is) egyszer!:wuerg:

Event döcögve megyeget.....:oops:....de már nem is csodálkozom a "nem előrehaladásomon"!

Most csak ennyi telik tőlem...holnap korábban és többet!

Sziasztok TB-k!

Clauriel, Minny84, incimami és 2 más kedveli ezt.
  10. babahalak

Utoljára szerkesztett: 4.12.14
    Arvael, Minny84, Jucusfalva és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Arvael csilis kávét szerintem könnyű megkóstolni, ha veszel belga csilis csokit és beleteszed a kávéba. Pillanatnyilag más megoldás nem jut eszembe :p

Cuki köszi a fincsi reggelit, vittem a kék rózsát itt is. Imádok shoppingolni, ma az idő is szép, de ma nekem nem jön össze
    Devike készített gyönyörű farsangi öltözeteket, kértem Tőle téli ruhácskákat is, majd ha lesz rá ideje biztosan elkészíti. Addig, hol ezt, hol azt veszem fel, hogy ne legyek meztelenül :oops:

Minny gyönyörű a ruhácskád :)

Vidám napot! :D

Arvael, Clauriel, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  12. babahalak

Haza cipekedtem,majd leszakadt a hátam,mert hátizsákos vagyok! Nem sok mindent vettem,de azok nehezek voltak!
    Természetesen gyalog, úgy egy km.-re van a T....., mit ne mondjak, elég volt!
    Most eszikélek és teszem vízszintbe magam!
    Ráadásul beöltöztem,-de hétágra süt a napocska -így még szaunáztam is közben!
    Jucus- ez a csoki a kávéba nem jutott volna eszembe, kösz a tippet!

zsuzsa-mama, Arvael, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  13. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok Csajok!
    Köszi a gratulát, nekem is tetszik az új ruhácskám!
    Neked is köszi szépen Ariana mégegyszer!
    Nálunk borult idő van, de nem esik semmi, bár a ma reggel sokkal enyhébb volt, mint a tegnapi.
    Mai ebéd: borsófőzelék tükörtojással.
    Hoztam Nektek (már aki erre téved) délutánra nasit.....:p
    [​IMG][​IMG]

14. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Ott a pont :)
    Jajjmán, Te is tudod, hogy nem így értettem :p
    Matekból kedden versenyre kellett menni, vagyis még csak a selejtezőre :) 50 pontból 27 lett, és 25-től lehet továbbmenni a következő körre, ezért kaptam ma egy 5-öst :p Az osztályból 3-man indultunk, rajtam kívül az egyiknek 4, másiknak kerek 0 pontja lett :D
    Mai ajándék sem a legjobb a naptárban, adhatna jobbakat is :( Viszont a tegnapi a jóóó volt :)
    Holnap 3-kor kelés, anyám! :D

Clauriel, Arvael, Jucusfalva és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Minny nagyon gusztusosakat hoztál, de nekem ezek túl egészségesnek tűnnek :p
    Egy kis somlói galuska uzsira jól jönne :D

Szép estét, majd még benézek :)

ildimamuci, Arvael és babahalak kedveli ezt.
  16. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!
    Cukikám, Te hihetelen vagy! Még a városban is tudsz (hátizsákosan) túrázni!?xD
    Köszönjük a reggelit, a virágokat....amióta vagy, a Teaház sosem üres....és ez nagyon jó érzés!:)
    Baba, akkor kerítek csilis belga csokit! "Két legyet egy csapásra"...az ilyen megoldásokat nagyon szeretem! És a somlóit is!:p

Minny, köszönjük a nasit...érdekes, hogy egész nyáron eszembe sem jut, hogy narancsot és banánt vegyek, de ilyenkor mindig van itthon....pedig nyáron is lehetne venni/ kapni....de még "variációnak" sem kerül haza!

Roli, gratulálok ahhoz, hogy kiválasztottak és hogy továbbjutottál a matekversenyen!

Kamylla, hogy vagytok? Jól sikerült a buli? Eperkék boldogok? A többi gyerek milyen volt? Sok németül csacsogó apróság...fura lehetett!
    TE jól vagy?

TB-k, szép estét Nektek!

17. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok! Szép estét!:)
    Nagyon régen jártam felétek, szégyenkezem is miatta, ráadásul kicsit sem vagyok képben hogy mi történt az elmúlt időszakban.
    Mindenkinek akinek szüli vagy névnapja, szintlépése, sikere, öröme volt az elmúlt időszakban annak gratulálok!
    A suliban nem mondanám hogy nyugalom van és ezt csak tetézi, hogy soha nem tudom rendesen beosztani az időmet. A töriversenyen 48 pontom lett 52,5-től lehetett továbbküldeni, mindenesetre büszke vagyok magamra mert ez a verseny nehezebb, de legalább olyan mint egy emelt szintű történelem érettségi és amennyit készültem rá ez jó eredmény. Sikerült beszereznem angolból két 1-est is a feledékenységem miatt így szerintem már úszott a félévi 4-es főleg mert a tz-m is csak 3-as lett pár pont kellett volna a 4-hez. Matekból viszont a tavalyi bukás széle után jelen pillanatban kis híján 4-re állok, a következő dolgozatot is szeretném majd jóra megírni mert nem nehéz a dolog csak ha elém teszik a feladatot el sem tudom kezdeni és ezzel szokott a probléma lenni hogy órán értem élesben a dogánál meg nem.
    Kicsit még korai a féléviről beszélni de ha már Roli is hozta a jegyeket akkor én is leírom hogy most hányas lennék.
    Irodalom, nyelvtan, társadalomismeret, művészetek, informatika: 5-ös
    Töri, biológia, tesi: 4-es (a biosz még javítható mert nincs messze az 5-ös)
    Angol, német, matek: 3-as (a matek még javítható lehet csak rengeteg energia kell bele)
    ...és jelenpillanatban a fizika 2-es, de mivel csak egy darab 2-em van gy ez még semmit nem jelent.
    A félév annyira nem érdekel, év végére viszont a bioszt, a törit mindenképp fel kell tornászni 5-re, az angolt mindenképp, a németet pedig jó lenne 4-re, a matekot jó lenne nem lerontani. A fizikát már most fel kell hozni 3-ra.
    A farmon csinálgattam az eventeket egyet hagytam ki meg nem tudom volt-e tenyésztős mostanában azt meg elvből kihagyom mindig.
    Ennyi lettem volna most, szép estét és jó éjt mindenkinek!:)

Jucusfalva, Clauriel, Minny84 és 3 más kedveli ezt.
  18. Arvael

Arvael Aktív író

Szia Márk!
    Én nagyon örülök Neked! Olyan jó, hogy jöttél! :)
    Sajnálom ha valami nem úgy sikerült az első félévben, ahogy szeretted volna! Főleg ha sokat dolgoztál és mégis elcsúszott a jobb jegy valamin....:(....De szépen tisztán látod a célod és a hozzá vezető utat! Sok sikert!

19. babahalak

Jó reggelt!
    Öröm látni az ifjúságot nálunk, akik ügyesek és okosak! Gratulálok mind a kettőtöknek!
    Arvikám- én mindig "túrázok",mert könnyebb ha a hátamon viszem a terhet,nem a karomat húzza!
    A napi ellátmány:
    http://kepkezelo.com/images/xzpo66tw97gyh7ks1oxg.jpg
    http://kepkezelo.com/images/3mocquamqlh0kvycy68k.jpg
    így Kamyllának is jut a virágból, nagyon megérdemli a tegnapi nap után!
    http://kepkezelo.com/images/ef4begkv7pgkh6iinvb.gif
    CLAU- merre vagy????????
    Legyen szép napotok!

Jucusfalva, Minny84, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  20. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot minden betérőnek!
    Jöttem ide is,pár percem van,így kapkodva írok pár szót mindenkihez...
    Szia Roli..valóban rég jártál mifelénk,de gondolom van mit tanulni bőven...
    A jegyeid nem annyira rosszak,néha becsúszik pár rosszabb jegy,ez ösztökél a javításra...

Szia Arvael! Most hogy már negyedszer állok neki az írásnak,ha fene fenét eszik is befejezem...
    A buli nagyon jó volt,Eperkéink rengeteg virágot,édességet,játékot kaptak,lesz még több pakolni való,de legalább egy pár napig lefoglalja Őket,vagy nem...:p
    A többi kis Manó aranyos,édes csacsogó kis apróság....kinevettek,hogy nagyon pösze vagyok,mikor pár szó, amivel jelenleg még jeleskedni tudok, fitogtattam...De mostam egy csomó kis tortás,csokis,szendvicses, sütis kezecskét,szájacskát,tényleg öröm volt velük a délután...
    Holnap a nagyét ünnepeljük,hogy ki ne essek a rutinból...

Szia Márk! Régen voltál,de annál nagyobb öröm újra látni..
    A jegyeid annyira nem rosszak,fizikából valóban javítanod kell,de az is meglesz, ügyes fiatalember vagy..remélem eztán sűrűbben látunk..

Szia drága Cukikám! Köszönöm a virágot,meg a sok finomságot is,mindenből csipegettem a virágot meg elvittem kosarastól együtt.
    Holnap megint nem leszek,de ahogy tudok jönni fogok...

Ildikó drága! Jó hogy megúsztad a gyomortükrözést,gondolom nagyon kellemetlen egy ilyen beavatkozás..
    Gyönyörű lettél a téli rucidban.

Főnökasszony! Mi lesz a menüd Karácsonyra?! neked annyira jó repicéid vannak,meg arrafelé mások a szokások is,jó lenne pár új receptet ételkülönlegességet begyűjteni az ünnepek előtt...

Most már mennem kell,mert itt tipródnak a zavaró kis körülményeim...

Arvael, Jucusfalva, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.