Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Gyürközöm vele Én is, elég hosszú időt adtak rá,annyira nem parázok..
    Lassan vacsiztatom a családot,aztán a kedvelt mosogatás,ágyazás,és fürdetés...majd végigjárom a házat,játékokat keresve szanaszéllyel.:p
    Éjjel rálépni mezítelen talppal nem egy leányálom,már párszor belefutottam az ilyen balesetekbe.:( morcos szoktam utána lenni..:mad: most mentem,ha tudok még jövök..

97márk, incimami, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Egy kis ez + az
    Sajnos esik az eső!
    Majd jövök valamikor, addig is legyen szép napotok!
    Különben hol vagytok?????

97márk, incimami, kamylla64 és 6 más kedveli ezt.
  3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kamyllám most, hogy betértem egy kis erre-arra látom, hogy valamit akartam írni Neked - de mit? Ez nem tegnap volt, mert kicsit eltűntem.
    Puszi Neked, a lányoknak, kérek egy rúd téliszalámit, mert azt nem szoktam kapni :D

Cuki kóstoltam egy kicsit, a rózsák gyönyörűek. :) Névnapomra kaptam kilenc szálat, le is fényképeztem, de nem tudom megmutatni :(
    Szerintem mindenki jól van, csak arat-ültet kistesónál, rohangál az üzletekben, stb. :p

Csodás napot! :music:

97márk, kamylla64, ildimamuci és 4 más kedveli ezt.
  4. babahalak

Jó reggelt!
    Hozok ezt + azt, de nem tudom,hogy kinek??!! Hol vagytok??

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
  5. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Ihol vagyok-é Katám!!
    Csak azt sem tudom merre vagyok már arccal...:)
    De ma nem semmi ajándékot osztott a BP-nekünk!!8 db csodacsemete,meg 100%bónusz!!Azztaaa....és a 8 db csodacsemiböl lett 7 gránátalmafám,egy szentjani,meg egy valamiféle fa....nagyon örültem neki!!Kinek mije lett csajok??
    Kis tesón majd nem minden gazom le van termelve,de az a fránya fatermés nem halad.A felröpik is klasszak,de nem tudok egy ablakom se lezárni,mert még az ötödikböl hiányzik 12 fatermésem.Mert a nagy hatalmas eszemmel,az utolsóval kezdek....:)Mindig az elsö a hosszú érésüs fa ablak,,,de most....azt hittem túl járok saját eszemen.....végül is annyira túl jártam,hogy azóta észhez se térek..Nesze neked Era!!!!:)
    Ölélés Csajok!!!:)

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  6. babahalak

Jaj,de örülök,hogy végre betévedtél,olyan egyedül vagyok itten,már kezdek félni!
    Titkosfa: egy Cédrát,meg 3 Gránát xxl,a többi az raktári lett. Szentjanim nincsen:cry:
    Odát seholsem vagyok,de majd ha nekikezdek,na akkor......lesz valami:sleepy:

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  7. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k!

Én is beestem végre.....:)

Baba, Cukim, Clau.....én.....A négy muskétás?xD Hisz három angyal már voltunk!

Hát ahogy gondoltam....egyre több a dolgom! Ma már csak hosszúkat ültettem odaát...Az eventtel se haladok, mert bár sok a gazom, de nem átgondoltam termeltem, hanem ha volt időm kattogni, akkor ment az a.trombita.....így abból most már sok van, de a másik kettőből meg nem elég. Na, majd kialakul a dolog!

Kamylla hol van? Odaát azt hittem, hogy itt.....de itt sincs....kezdjek aggódni?o_O

Csajok....rohanok tovább!
    Ölelés!:inlove:

97márk, Jucusfalva, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  8. babahalak

Én meg érted aggódhatok,hogy rohangálsz,nehogy bajod essen közben!
    Majd jönnek a többiek is, vagy nem??
    Na, majd holnap jövök!
    Legyen szép éjszakátok!

97márk, Arvael, incimami és 5 más kedveli ezt.
  9. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szép estét Csajok!
    Ma egész nap elvoltam havazva.....délelőtt munka, aztán körzeti orvos, majd bevásárlás.....fodrász és Unokázás!
    Este fél 7-kor értünk haza és itthon nem csináltam semmit......
    Itt lett 1 szentjani fám!!!!
    Úgy örülök neki!

97márk, Glanthor, Arvael és 5 más kedveli ezt.
  10. babahalak

Ildikókám- Gratulálok a janidhoz!
    Erásom- köszönöm szépen a Kataüzit, nagyon aranyos vagy!
    ez + az + katt
    ............hát igen, lassan kihal a Teázó!:cry:

97márk, Glanthor, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  11. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Végre betudtam jönni,már hiányzott a jó forró tea,kávé,meg a jó társaság..A lányok már itthon vannak,meg dolog is van,ráadásul mindkét játékban event- event hátán, így ritkább leszek sajnos...Tegnap megkezdtem nagytakarítani,mert hétfőtől már készülődök ezerrel az ünnepekre,lányokkal mézeskalácsot sütünk,(Isten kegyelmezzen nekem:p) megígértem már nem szívhatom vissza,kinéz egy napos konyhatakarítás utána..
    Ha nem jönnék az ünnepek alatt,nem vesztem el,csak a kiccalád miatt lelkiturkászhoz járok...:D:D:D ölelek mindenkit,ahogy tudok jövök.

97márk, Glanthor, ildimamuci és 6 más kedveli ezt.
  12. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szépségetes Napot Drágáim!!
    Nah event itt is,,egész jónak néz ki.....legalább nem jövök ki a formámból.Meg ugye otthon is vár az Ungáros event-fözés-sütés----stb is!!Deee a kistesón ippen már készen is vagyok!!:)Ma már jégszörföztem...fenevigye el ej be csúszik...becsúsztam a sezlony alá.....:)De a döglödös macit-ami ugye téli álmot aluszikálna,nem igazán látom!!!Még dupla okulláréval sem nem!!!Az nem téli álmot alszik babáim,az még kicsi,félig a medve tojásban fekszik és szerintem megbuggyant,mert nem bír kikelni belöle!! :) Nah a piálós Iker Manók,egyike pasi szerintem,mert nagyon pillog a Sárkányjányomra!!Hmm,elöbb kicsit oldalra hivtam,és a sapkája alá bele búgtam-hogy nem biztos ám,hogy evvel az óriási Sárkánycsajjal kellene turbékolnia,mert egy csók annyi se fog elcsattani a Sárkány jányom fogai felöl...nem hiszi el a kis buta!!!Hát erre nevelem a lényeim??? :)Naaa ezért iszik....Bánatában!!!!:)
    Jövök még babók!!
    Ölelés!!:)

97márk, Arvael, Minny84 és 3 más kedveli ezt.
  13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Clau én is ideértem, fáim: Jucuson tűzvirágfa, papagájtollfa, pisztáciafa,gránátalmafa 2db, kakaófa XXL, kókuszpálma és mango.
    Dóricicán: gránátalmafa XXL, pisztáciafa 2db, tűzvirágfa 2db, brazil diófa, kivifa XXL, kakaófaXL.
    Kistesón nagyon rosszul állok a gazokkal, rengeteg hiányzik és még csak egy van kész egy fácskával. :(
    Így jár aki ahelyett, hogy sólymot, szarvast, sárkányt vásárolna inkább munkásokra költ - de a kényelem...... :p

Hajrá, munkára fel! Szép estét! :D

97márk, Glanthor, ildimamuci és 5 más kedveli ezt.
  14. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok!
    Ez nálam a rövid üzenetek és "csak beköszönések" napja....vagy már inkább napjai!
    Mindig azt ígérem, hogy majd holnap....de most még azt sem fogom....mert holnap szinte biztos, hogy nem!

Baba, kitartás....majd lesz valamennyi gaz....Olyan csúnyák az ottani itemek...nem kár értük!
    Cukim, csak semmi aggódás, csak semmi pánik....velem mindig minden rendben van és lesz! De azért nagyon jólesik és nagyon köszönöm!
    Kamyllám.....hát ha menni kell, akkor menj! Remélem hasznos lesz!
    Claum, vigyázzatok az úton hazafele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ildikó! A fodrász miatt.....irigyellek!
    xD

Jó éjt Csajok!

97márk, Glanthor, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  15. babahalak

Jó reggelt!
    Arvikám- hiányozni fogsz!
    Erásom- jó utat hazafele és nagyon vigyázzatok magatokra!
    Fodrász, már hónapok óta készülök,de még nem jutottam el,na de majd jövőre!
    Tegnap nagyon jól sikerült a szereplésünk az idősek karácsonyán,csak fotoapparátust nem vittem!:mad:
    Ma takarítási eventet tartok!.......de közben itt-és odaát is csinálom! A liszt már meg van,az ánizssal is haladok,egy ablak kész!
    ez + az
    Jucus- gratulálok a fáidhoz!
    Legyen szép napotok!

97márk, Arvael, Glanthor és 4 más kedveli ezt.
  16. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Hoztam tartalmas reggelit!
    Mindkét farmomon kész az első feladat......
    Ma Szonjuska jön hozzánk, papával majd délelőtt elmennek a városba sétálni, ki a Dunára körülnézni....addig én finom ebédet csinálok.
    A mai menü paradicsomleves, sertésszűz sütve és rizs köretnek valamint csemege uborka.

97márk, Arvael, Glanthor és 3 más kedveli ezt.
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki gratulálok a szereplésetekhez! :D
    A fáknak most örültem, mert ritkán kapok valami jót.
    Gondoltam vacsizom abból amit reggelire hoztál, de azt hiszem inkább nutellás kalácsot eszem és tejet iszom hozzá. Egy keksztől nagyon éhes maradnék :(

Ildimamuci köszi, nagyon gusztusosat hoztál, meg is kóstolom. :)
    Mindent megkóstolok, még majd azt hiszi minden Tündérke, hogy folyton eszem, pedig hagyok szüneteket közben :p

Szép estét! :D

97márk, Arvael, Glanthor és 2 más kedveli ezt.
  18. babahalak

Jó reggelt!
    Erásom- szerencsésen megérkeztetek?
    Jucus- rendes reggelit hoztam!
    Kamylla- Veletek mi újság? Jól vagytok?
    Ildikó- puszi a picinek és Nektek!
    Arvikám- Neked is!
    A többiek is jelentkezhetnének,hogy tudjunk róluk!
    ez + az

97márk, Jucusfalva, ildimamuci és 3 más kedveli ezt.
  19. boszibanya

boszibanya Haladó

sziasztok drágaságjaim

mindenkinek nagyóóóóóóóóón boldog karácsonyt kívánok, és mindent amit bárakárki magának is kíván

boszibanya

gyógy-boszi-puszi

97márk, babahalak, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  20. Arvael

Arvael Aktív író

Cukikám...én itt vagyok!;)
    Majd jönnek a Többiek is....egyszer...valamikoro_O
    Elvittem a készletet...innen IS:D....Gyertek hozzám vendégségbe...akkor viszontláthatjátok!xD Még néhányszor elviszem és nyitok egy kávézót!:p

Jó éjt Nektek!

97márk, babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.