Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

A többi topiklakó nevében is köszönöm és viszont kívánunk Neked, Nektek Áldott békés Ünnepet!

Arvael, Glanthor, *Dóricica* és 6 más kedveli ezt.
  2. kotkoda39

kotkoda39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Teaházi lakók!
    Karácsony este egy ANGYAL száll a földre,ajándékot tesz mindenki szívébe.
    Ezt az ajándékot látni nem lehet mert ez a szeretet!
    ÁLDOTT,BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET Kívánok mindenkinek,Moderátoroknak,A Farmerama csapatának!!!

3. babahalak

Neked is Tyúkanyó!
    Jöhetnél gyakrabban is!

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét, és Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!:)

5. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Drága Teaházi Barátaim!!
    Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Topik lakónak,Moderátorainknak és a Farmerama Csapatának!!

Arvael, *Dóricica*, ildimamuci és 4 más kedveli ezt.
  6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Nagyon szép estét mindenkinek!

Hópihécske száll az égen,
    kis csengettyű szólal szépen.
    Az angyalok ma táncra kelnek,
    gyertyafénynél énekelnek.
    Mosolyogva mondják nektek:
    Békés, boldog ünnepeket!

Minden Kedves vendégemnek kívánok kellemes ünnepeket!

7. babahalak

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!
    Erre vitt az utam és láttam Cuki, milyen gusztusos és kimélő reggelivel készült.Ó be kár, hogy nem mindjárt reggel érkeztem.Igy aztán miután maradt mindenből, most vacsorára kentem meg egy kicsit a gyümölcskenyeret a finom narancs dzsemmel, a frissen préselt narancsléből is kortyoltam egy pohárral.
    Elolvastam a sok szép üdvözletet, amit itt hagytak a gazdák, és jól eső szivvel csuktam be az ajtót.A kulcsot a szokott helyre tettem, ...

Glanthor, *Dóricica*, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Tessék holnap reggel jönni,nem biztos,hogy ilyen kímélő lesz,de lesz!
    Örülök,hogy betévedtél hozzánk!
    Neked is Áldott Békés Ünnepet kívánok!
    A kistesót már befejezted????Már nagyon régen nem voltál!!
    Nem volt senki este??!!
    Egy szó erejéig benézhetnétek!

ez + az
    Legyen szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 26.12.14
    Arvael, Glanthor, *Dóricica* és 4 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Szép reggelt kivánok!
    Cuki,
    nem lehet ellenállni a kedves invitálásodnak.Elárulom őszintén, a sütit most nélkülözni tudom,ám az epernek már kevésbé.Valami nagyon klassz bevásárlóhelyed lehet, hogy még sárgabarackot is sikerült ide csempészni az asztalra.Abból is egyet megettem.

Igen a kis tesót már nem játszom, mert sem az idő, sem a mobil internet nem nagyon kedvezett neki.A játéknak, mint olyan, teljesen elég nekem az Alsódughagymafalván lévő aranyos kis farmom, ahol sok állatot, növényt termesztek, piacra járok, pékséget vezetek, lekvárokat készitek, virágkötészetbe is belevágtam, és a természetgyógyászat rejtelmeivel is megismerkedtem.
    Remélem jól teltek az ünnepek neked is, és a játék is halad.

Kivánok további kellemes ünneplést Mindenkinek...

11. babahalak

Nagyon örülök,hogy sikerült választanod,így legalább tudom,hogy Téged a gyümivel lehet idecsábítani!
    Köszönöm, a játék haladgat, az Ünnep pedig aránylag jól telik! Egyedül élek, a rokonok olyanok,amilyenek, a barátok kárpótolnak!
    Neked is viszont kívánom!

12. -elzemari-

Valóban nagyon szeretem a gyümölcsöket, legyen az bármilyen .....Igen a barátok sok mindenben tudnak kárpótolni, és a kedvtelésed, a tánc, az is nagy öröm forrás.Az utazással hogy állsz, mi lesz a következő állomás?

13. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Örülök hogy ismét láthatlak itt!
    Gyere gyakrabban és mesélj nekünk, még emlékszem a szép meséidre. :)
    Kata sokat van itt és mindig kényeztet bennünket.
    Szenteste anyukám volt nálunk, tegnap pécsett voltunk a lányoméknál, ma pedig majd dél felé a fiamékhoz megyünk.

Arvael, Glanthor, *Dóricica* és 4 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Szervusz kedves Ildimamuci,
    örülök, hogy emlékszel még ..valóban régebben többet irogattam..
    Nagyon jó, amikor a család együtt van, vagy a távolságok miatt utazással oldjuk meg az együttlétet.
    További kellemes ünneplést kivánok!

Utoljára szerkesztett: 26.12.14
  15. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Sziasztok Drága Teaházi Kiscsapat!!
    Kedves Marika!-Lémari
    Bár nem vagyok abban biztos,hogy Mária a keresztneved,csak sejtem a neved alapján!!Örülök,hogy itt vagy!Már érdeklödtem a kistesón felöled,mert a Tündéri Kávézó lassan kezd "kihalni"nélküled!!Hogy vagy??Hogy telik az Ünnep??Készítel még harisnya Virágokat??Nagyon szépeket hoztál régebben,és le is irtad azt hiszem,hogy hogyan csinálod!!Hát nem semmi kézügyesség kell hozzá!!Nagyon szép lett a Bennered!Én imádom a kék szin minden árnyalatát!!
    Gyere kérlek gyakrabban!
    Drága Katám!
    Itt vagyok én,csak tegnap is éjfélre estünk be az ajtó,ajtóval együtt...
    Tegnap elött itthon,tegnap Párom anyucijánál,és nagyszüleinél ünnepeltünk...vittem a gyürüm mutogatni büszkén,hogy biza jövöre ha isten is-meg én is- ugy akarja,akkor össze házasodunk.Jaj a nagymamája sirva fakadt,nagyon szeret engem,és nagyon örült a hírnek.Ott vacsoráztunk,sütiztünk,meg Skypoltunk a Canadai rokonokkal.Ma még elmegyünk a Lányomékért,mert tegnap Aszódra vittük öket a kereszt lányához.Ma csak pihenés.Bár este még rakott tésztát csinálok,mert a kaja elfogyott.A halász lé még ugyan ott pislog a hütömben,de az csak lé.....nem igen tartalmas étek a Páromnak!!
    Hogy vagy??Lábad gyógyulgat??Tessék kérem szépen vigyázni!!
    Ölellek!!
    Ildimamuci Drága!!
    Olyan édes kis Bannered van,olyan jó rá nézni,,,a hóemberke,a kislány,nagyon jól sikerült!
    Na Te sem unatkozol,mindíg van hová menni!De igy a jó!!:)
    Kotkoda Kedves!
    Dee rég voltál itt,,jó ujra hallani felöled!!
    Irj kérlek hogy vagy,hogy telik az ünnep!!

Kamylla Hugi,Döncy,Arvael,Dóricica,Jucusfalva,Bandy,Márk.....Hiányoztok ám......:(

Arvael, *Dóricica*, ildimamuci és 3 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Igen a tánc,az nagy szerelmem! Képzeld március 09.-én Ferencvárosban lépünk fel,nagy gála lesz!
    Utazás,még nem tudom vagy Spanyol, vagy Portugália, vagy a kettő együtt!
    Jó neked, a családdal együtt lenni,még akkor is ha utazni kell!
    Szeretlek Benneteket,ezért van a kényeztetés!

Erásom- a léhez tehetsz még halat! Mikor mutatod meg nekünk is a gyűrűdet??
    Töltött káposztát csináltam,de még nem kóstoltam meg,majd este mikor hazajöttem a tejkihordásból,akkora már olyan éhes leszek,hogy mindegy milyen ízű!:eek:Nemsokára indulunk is!
    További szép napot mindenkinek!

Arvael, Glanthor, *Dóricica* és 5 más kedveli ezt.
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Clau muti a gyűrűdet, én nagyon kíváncsi vagyok :p
    Kifejezetten ezért néztem be, hátha feltetted ;)

Hideg van, egy forró tea igazán jólesik, ha már teaházban vagyunk :)

Este még benézek, szép estét! :D

Arvael, Clauriel, Glanthor és 2 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Szép estét kivánok!
    Igen Mária a keresztnevem, és a kistesót abbahagytam.Rájöttem, hogy játékból elég egy is, mert vannak még más időtöltések is.Igaz voltak kedves levélirók, akikat sajnálok, de úgy gondoltam, hogy csak levelezni nem fogom fenntartani a játékot.
    Az ünnepek nekünk nagyon jól teltek, mert sok családi együttléten vettünk részt.Sok, három, de nagyon jók voltak.
    Az első, a senior karácsony,a második a Gyerekek karácsonya, a harmadik a nászék karácsonya.Irtóra szeretem mindegyiket.

A harisnyavirágok még mindig divnak nálam, mert mindig elajándékozom, és tudok újabbakat kreálni.Nagyon jó és megnyugtató időtöltés nekem...

A benner nekem is nagyon kedves, és örömmel is viselem.Igérem, hogy jövök szivesen máskor is..

Cuki,
    irod, hogy március 9-én Ferencvárosban léptek fel.Ha nem bánod, én nagyon szivesen elmennék megnézni, majd megmondod, hogy hol és miként tudnák veled személyesen is találkozni.Szerintem jó lenne.
    Az utazásodat illetően, ha van módod, akkor mindkettő.Spanyolországban én is jártam, nagyon szép látnivalókkal lettem gazdagabb.

Jucus, a teából én is kérek, mert nagyon lehült a levegő odakinnt...

További szép estét kivánok!!

Jucusfalva, Clauriel, Glanthor és 3 más kedveli ezt.
  19. babahalak

Huuuuuuuuuu, az nagyon jó lenne,majd megírom pontosan. Azt tudom,hogy a műv.házban 3 órakor,két tánccal megyünk a csacsával és a cigánnyal.
    Bizony hideg lett! Jólesik itthon a jó melegben!
    Most el és legyen szép éjszakátok!

Arvael, Jucusfalva, Clauriel és 5 más kedveli ezt.
  20. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Este fél 8-kor jöttünk haza, az egész napot Marcikával töltöttük és a fiammal, menyemmel. :)
    Finom ebéd volt és ebéd után játszás, majd pihizés.....a kicsi meg a fiatalok aluszkáltak egy jót, mi meg a papával filmet néztünk majd együtt sütiztünk, játszottunk és este együtt vacsiztunk. :)
    Nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Arvael, Jucusfalva, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.