Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Jóéjszakát, szép álmokat! :)

Késő van, csak benéztem kicsit olvasgatni, de álmos vagyok :sleepy:

Vidám ébredést! :D

Arvael, kamylla64, ildimamuci és 4 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Akkor nagyon szép napotok volt!
    Jó reggelt!
    Hoztam az ellátmányt, kedves Loreale Te is tudsz majd szemezgetni belőle!
    ez + az + amaz
    Arvikám- most már Te is gyere, meg Kamylla, meg Erásom, meg a többiek!!!
    Hó még nincs,de nagyon hideg van!
    Legyen szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 27.12.14
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!
    A kulcsot egy kicsit keresnem kellett, de azért megleltem.Cuki, ezek az ellátmányok igazi kényeztetőek. Juj de kár, hogy csak virtuálisan, mert nagyon el tudnám képzelni a való életben is, hogy csak körbenézek és már válogathatok is a kedvem szerint....
    Megköszönöm, ha majd informálsz az eseményről, és megtudjuk beszélni, hogy miképpen tudjam megnézni...

Ma a titokfákból vásároltam , és nagy kiváncsisággal várom, hogy vajon milyen fa került a birtokomba...

Ildikó, kicsit irigyellek, hogy az unokákkal tusz játszani, mert az nagyon jó.Nálunk már megnőttek, és az emlékek vannak, de az is jó.Én is szoktam nekik emlegetni, hogy emlékeztek, amikor.....s mi a válsz??Nem....Nem baj, én emlékszem, és az a lényeg...
    Most egyenlőre várom a tavaszt,és az a szerencse, hogy minden nappal közelebb is jön...

Dóricica, nagyon szép a bannerod, és még a hó is szépen esik.A való életben is nagyon igérik, hogy hamarosan megérkezik...

Szoktatok Ti is fákat venni?

További kellemes pihenést kivánok!!

kamylla64, ildimamuci, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  4. babahalak

Én vettem és két óra múlva meg tudom,hogy miket kaptam!
    Japán naspolyám, Szentjanifám még nincsen!......de most már van!!ésss kökényem is és naspolyám is,meg sárgabarack xl!

Utoljára szerkesztett: 27.12.14
  5. -elzemari-

Cuki, hiába, aki mer az nyer.Én sem panaszkodhatom, mert lett kökényem, napolyám, és sárgabarackom is.
    További szép estét kivánok!

kamylla64, ildimamuci, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  6. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Köszönöm Dóricica nevében ruhácskája dicséretét, szereti :D

Nála még nem néztem meg, hogy mi lett, egyenlőre csak kettőket vettem és a Bahára majd holnap.
    Nekem XXL-es körtefa és XL-es dióra lett - mit mondjak, nem örültem túlzottan :(

Hó van - annak sem örülök :(

Azt hiszem ma én zárok, jóéjszakát! :sleepy:

Arvael, kamylla64, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  7. babahalak

Jó reggelt!
    Nálunk még nincs hó,de majd lesz!
    ez + az

Arvael, kamylla64, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  8. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Nálunk már esik a hó.....szerintem hajnaltájt kezdhette el.
    Tegnap nagyon rosszul voltam, megjött a böjtje az evésnek....hiába nem ettem sokat, de olyanokat is, amit nem kellett volna.....gyomor illetve úgy néz ki hogy epepanaszaim is vannak.....hányás-hasmenés volt egész délutánig, jól levagyok gyengülve....
    Ma tea meg ásványvíz kekszel lesz a menüm.....
    Én is vettem fákat, majd megnézem h mi lett belőlük és megírom, de addig is szép napot kívánok Nektek!

Arvael, kamylla64, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Nagyon sajnálom,hogy beteg lettél, gyorsan kúráld ki magad!
    Még mindig nincs hó,csak nagyot fagyott és hideg van!

Arvael, zsuzsa-mama, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  10. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Megérkeztem Én is,betegen ünnepeltük a karácsonyt,még most sem vagyunk a toppon,de úgy néz ki hogy már megmaradunk...
    Két influenzás gyermekünknek sikerült az egész családot megfertőznie,Ogremmal lázasan jajgatva főztünk,sütöttünk,beteg gyerekeket ápoltunk...Már nem bánnám ha túl lennénk a betegségen,mert a hócipőm tele van..

Ildikó drága! jobbulást neked is,e szép ünnep betegen nem az igazi..

Drágáim! Mindenkinek szép napot,ahogy tudok majd jövök...

Cukikám,Marcsika,Clau,Arvael,Jucuska,Márk,Riám,Boszika,Incike,Tyúkanyócska,és mindenki aki betér hatalmas ölelés...

Arvael, Jucusfalva, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Kipp kopp, kopogok,

Felénk esett az idei decemberi hóból egy kevés.Annyi, hogy a földterület most fehér és az idő hideg, pláne, ha a szellő kissé meglengeti magát.Nem is bánom, mert az ideje itt van, és inkább most, mint március, áprilisban.Hja de nem kivánságműsor.

Ildi, sajnálom, hogy valami kellemetlenség történt veled.A mai menüd, igy nem valami fényes, de a cél érdekében biztos jót fog majd tenni.
    Cuki, biztosan felétek is elér majd a hó, nem maradhattok ki Ti sem belőle.A hideg az jó, mert az ellen fel lehet öltözni, és akkor hiba egy szál sem...
    Kamilla, ha jól tudom, ma is van egy névnapja a Kamilláknak,ugyan nem tudom, hogy Te melyiket tartod, de kivánok boldog névnapot és jobbulást...

Pihentető vasárnapot kivánok, és holnap event...

kamylla64, Jucusfalva, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  12. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!
    Sajna ez nem "valami" kellemetlenség Marikám, hanem fennálló probléma, amit ki kéne vizsgáltatnom.....már kb:2 hete hogy vigyázok arra, mit eszem, de mindig előfordul, hogy eszetlenkedem.....és meg is bűnhődöm érte, de nagyon.....a gyomromra is szedek gyógyszereket, tükrözés még nem volt.....de lehet hogy lesz?????
    Az epémmel fiatalabb koromban már volt problémám, most úgy néz ki hogy megint lesz.....
    Diétáznom kell még jó darabig és azt hiszem h egy ultrahangra sem ártana elmennem.....
    Erikám drága, gyógyuljatok meg mihamarabb.
    A fáim : naspolyafa, papagálytollfa, tűzvirágfa és cédrát.....elégedett vagyok!
    Kellemes délutánt Nektek!

Arvael, kamylla64, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Ildikó, ahogy magad is irod, tudod, hogy mit kellene tenni,az új évben szánd rá magadat és járjál a végére.Tudom, könnyű azt mondani, de hidd el, jobb előbb túl lennei rajta.Nekem is volt epekövem, és már nincs, mert kivetettem.
    A fákhoz gratulálok, további jó pihenést kivánok!!

kamylla64, Jucusfalva, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  14. Szia Marcsika! Drága szüleimtől kapott nevem az Erika,...kamylla a farmnevem,ami úgy született,hogy még otthon a házunknál van egy kis udvar ahol pár bokor kis vadkamilla bokor volt,(van),onnan tépték,hozták nagy örömmel,sokszor szár nélkül is nekem az ikreim, csöpp kis kezükben csupa szeretetből ezt a virágot.Na így lett kamylla a farmom neve.. de köszönöm hogy gondoltál rám.
    Drága Ildikó! Tessék betartani az orvosi utasítást,sajnos Én sem ehetek jó cukros finomságokat,de a családnak még éjjel is megsütöm ha kívánják,úgy hogy meg sem kóstolhatom.
    Titokfákat most nem vettem,az újból úgysem adja,a többiből meg már annyi van hogy több is mint elég.
    Gyümiből vettem jópárat..kamylla voltam.

15. babahalak

Szép estét, a betegeknek gyors gyógyulást és szép álmokat kívánok!
    Most már van japán naspolyám is,csak a tamarinusz,vagy mi hiányzik!
    Holnap kezdődik az újabb event!
    Kulcs a lábtörlő alatt!

Arvael, Clauriel, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  16. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Vettem, vettem, de a főfarmokra csupa olyant kaptam ami van, pedig rengeteg hiányzik :(
    Most még a színek sem fogadnak szót :mad:

A szigetre jobbak jöttek, mind a kettőre kaptam cédrátot, azt sem tudtam, hogy van ilyen :p
    Tűzvirágfát, papagájtollfát, gránátalmafát, brazil diót. Nem veszek többet most.

Jóéjszakát! :sleepy:

Arvael, Clauriel, kamylla64 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. babahalak

Jó reggelt!
    Nagyon hideg van, erősen fúj a szél, nem szeressem az idő!:(
    ez + az + amaz
    Újabb event kezdődik!
    szép

Utoljára szerkesztett: 29.12.14
    Arvael, Jucusfalva, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
  18. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!
    Itt még mindig nincs hó,irigykedve olvaslak benneteket,hogy odahaza már fehérbe borultatok..
    Kocsonya már fő,töltött husi is a sütőbe,almáspittyét meg majd délután bazseválom össze.
    Cukikám! Gratula a fácskáidhoz,most én kihagytam,nem vettem egy dekát sem,erős voltam mint a vídia,...:D pedig a kísértés még mindig itt szórakozik velem,de legyőzöm a pickot...

Kulcsot megtaláltam,teszem majd vissza a helyére...

Jucuska! Majd irol a galambbal mid nincs,és ha jön a részeges kapitány gondolok rád...
    A többiek merre vannak? Erám se nincsen,Arvael sem,Incike sem,Tyúkanyócska sem,meg még sokan...
    Remélem az újévi malacka bezavarja őket...:):)

Cukika,az ezmegazból mindből vettem,az amaztsem hagytam ki..Köszike az ellátmányt,rózsát lenyúltam,Így jár Arvi ha hiányzik...

Legyen szép napotok,most léptem,majd jövök...

19. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szia Erám, nagyon ügyi vagy. :)
    Nem kell főznöm.....páromnak még mindig van maradék....szegény nagyon szereti a húslevest meg a pörköltet, most aztán ehet kedvére....;)igaz hogy házi kakasból van.
    Meghoztam a gyümiket!!!!
    [​IMG] [​IMG]
    Délután fodrászhoz megyek melíroztatni. ;)

Arvael, Jucusfalva, Clauriel és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kamylla64

Ildikó drága! Kocsonyát most mertük szét Óriásommal,az almáspittye kész,a göngyölt husi is elkészült,istenien finom,és jól néz ki..
    Husilevesem még van,annyira nem lett szép,mert nem kaptam itt normális házi szárnyast,így fakó bóti fóliás csirkéből készült,hát meg is látszik rajta..egy jó kakaspörit már Én is ennék,de itt ha nem megyek éjjel lopni egyet,akkor csak a fakószürke fóliás marad.
    Fodrásznál nemrég voltam,vörösesszőke az eredeti hajam,csak elől tetettem bele egy sötétebb tónusú vörös csíkot.
    Almából zsebre vágtam párat,abból sosem tudok annyit enni hogy megunjam...

Most el,majd jövök.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.