Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kamyllám- de jó, hogy betévedtél,már olyan egyedül éreztem magam!
    Már megszűnt a görcs:D

Clauriel, Arvael, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  2. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok Csajok!
    De jó meleg van idebenn!:)
    Ma a melóhelyen rakodás-pakolás volt, kaptunk árut, mert tegnap befejeztük a másikat.....
    Jól el is fáradtam, a tetejébe már nagyon korán felébredtem, 5 óra felé és nem tudtam elaludni.....
    Munka után anyukámnak befizettem az ebédjét, aztán bolt és itthon aludtam egy órát, mert már alig láttam....
    Mai ebéd : krumplistészta fejes salátával. :p
    Imádom a salátát és ez még a tetejébe nagyon jó fajta is a Li..-be szoktam venni.
    Annyit csináltam hogy holnap is lesz, csak levest kell csinálnom majd.
    A cukorborsólevest mi is nagyon szeretjük, azt vasárnap gondoltam főzni, mert a kislányok is imádják, jönnek ugyanis hozzánk. :)
    Hoztam Nektek egy kis gyümit!

Clauriel, Arvael, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Örülök neki drága....kellemetlen lehetett.
    Néha benézek,de nem nagy a forgalom,még a végén csődbe megy a bót....:p:(
    Gondolom mindenki eventezik ezerrel,mint ahogy Én is,szabom-varrom a takarókat a bébiknek...
    Mondjuk azért jöhetnének a többiek is..

Ildikóm! előttem írtál,éppen Cukikával kibeszéltük a hiányzókat..
    Gondolom fura volt ennyi szabinap után újra dolgozni,kell egy kis idő visszaállni a taposómalomba..

Clauriel, Arvael, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  4. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Hát igen, szombaton is kell menni....
    Azért a munkatársakkal is jó volt találkozni, pletyizni.....
    Az eventet én is csinálom, de jó hogy holnap este jön a Bummmm.....a tenyésztéssel most leállok, mert úgyis kevés már a szupitápom, az maradjon meg holnap estére.....

Clauriel, Arvael és babahalak kedveli ezt.
  5. babahalak

Clauriel, Arvael, ildimamuci és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...

Szerencsére itt jó meleg van, bár éppen az utolsó fahasábok lobbantak lángra...Odakint, olyan nem szeretem idő van.Igaz, ma nagyon hideg nincsen, de a nagy szürkeség az betakarta az összes eget.
    A kis babatakarókkal készen vagyok és a kis csibék és a kis kacsák is szépen a fedeles kosaramban elvándoroltak velem a Gazdakörbe, hogy a Szárnyas oviba beadjam őket.A tojásból és a búzából elkészült a finom műzli a kis csipogóknak.A kendermagos tyúk és a gácsér is nyugovóra tértek, és estére várjuk a nagy bummot, hogy újult erővel lássunk neki a tenyésztésnek.Mindig arra gondolok, hátha sikerül majd valami nagy dolgot véghez vinni.Majd meglátjuk...
    Egyszer sikerült egy .... juj nem is jut már az eszembe, meg van...szellemes srucc.. a lényeg az, hogy elvittem a piacra és az első milliómat ott kaptam.Azt sem akartam elhinni, amikor másnap megláttam, hogy a csengőpengőm megemelkedett egy millióval.Sajnos azóta sem lett ilyen nagy szerencsém, bár nagyon vágyom rá....

Nektek sikerült már valami nagyon kiugrót tenyészteni??

További szép napot kivánok!!

Utoljára szerkesztett: 9.1.15
    Clauriel, Minny84, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  7. babahalak

Sziasztok!
    Most értem haza, 3 órás táncpróbánk volt,már kezdem érezni az izomlázat.
    Latyakosak az utak,enyhült az idő!
    Még két takaró kell és kész vagyok. Kaméleonok kint vannak és a kupiknak csináltam helyet.
    Most megyek eszikélek,aztán egy kicsit vízszintbe teszem magam, lehet,hogy a buuum kezdésére nem fogok felébredni:oops:
    Még soha nem ugrott akkorát!

Clauriel, zsuzsa-mama, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Te jó ég...egyfolytában három órát táncoltatok??Nem semmi.
    Igen felénk is megolvadtak a reggeli lefagyott utak, de jobb is, mert piszok módon csúszott...Pihenjél csak megérdemled nagyon!!

Clauriel, babahalak és Minny84 kedveli ezt.
  9. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!

Jöttem megmutatni magam,meg elmondani hogy esett az eső,elmosta a havat,ami végre nagy várakozásunkra megjött.Volt,most már nincs...
    Ildikó!Döncym ma a boom után állt neki a tenyésztésnek,hát ma sem adott jobbakat,mint amit tegnap Én tenyésztettem,ide boom-oda boom,semmi külömbség nem volt...Mást nem tenyésztünk,kell a kaméleonhoz a maradék szupitáp...

Szia Marcsika! Gartulálok,sokkal előrébb vagy a takaró varrásával,mint Én,nekem még sok a híja,pedig időben nekiálltam..
    Tenyésztéssel nekem sem volt semmi kiemelkedő,mindig úgy veszem meg a piacon amit szeretnék,vagy kell...Pink őrületemnek köszönhetően,rengeteg rózsa ólba való állatot megvettem,az ólat megépítettem...

Cukikám! Holnap rakom ki Én is a kaméleonokat,kell majd a tenyésztéshez,és arany árban fognak menni a piacon...
    Pihenj sokat,holnap a boom megvár..
    Legyen szép estétek,éjszakátok..

Visszaugrottam,most kapott a zuram a tenyésztésből egy Hippi tyúkot, ritkán van ilyen szerencsénk...Jupijájé!!!!

Clauriel, Arvael, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  10. Arvael

Arvael Aktív író

Pusza TB-k!

Én nem csinálom az eventet....ezért csak olvasgatni tudlak Benneteket, hozzátenni nem!o_O Odaát sem csinálok semmit:(....már nincs hozzá kedvem.....Pedig még egy éve sem játszom.....Nem tudom mi lesz így.....

Vidám kis hsz lett!-.-

Jó éjt TB-k!....Azért teszek ide egy mosolyt a végére::)!

Clauriel, ildimamuci és babahalak kedveli ezt.
  11. babahalak

Jó reggelt!
    Arvikám- optimistán kell nézni és játszani!
    Húúú, gratulálok!........és sárgulok!
    Ma nagyon,nagyon hosszú napom lesz,lehet,hogy már csak holnap jövök!
    Legyetek jók és jól!
    ez + az + amaz

Arvael, Clauriel, ildimamuci és 2 más kedveli ezt.
  12. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok Tündérboszik! :)

Előkerültem, nem olvastam csak kóstoltam ezt-azt :p

Délután igaziból itt leszek :)

Legyetek jók, de ne nagyon ;)

Csodás napot! :D

Arvael, Clauriel, ildimamuci és 2 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Szép napot kivánok!

Felénk az idő nagyon szép lett.Ha nem január lenne, akkor igazán hajlamos lennék azt hinni, hogy már készülődik Tavasz tündére, hogy vidám meleg fuvallatokkal tudatositsa velem, hogy vége van a télnek.Ám szokták mondani, hogy a kutya nem eszi meg a telet.Viszont azért én nem adom fel, mert a Február, már a Télutó, majd jön a jó öreg Jégtörő Mátyás is, és csak elűzik a Telet...

Akinek még dolgozik a malom, jó szerencsét kivánok, aki tenyészt, annak sok kedves új jövevényt kivánok...

14. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Minden Teaházi Gazdának,Gazdaasszonyságnak!!
    Hogy vagytok??
    Idöjárás,,pffffffff-és ezzel kimerítettem az összes negatív gondolatomat!!!
    Vadasat csinálok,nagyon vadból....kinek küldhetem??:)
    Tenyésztek,de minek hisz semmi érdemleges jószágot nem adott tegnaptól.A kis szupi tenyésztös eventet mind két farmon hamar kivégeztem,ezt én jobban szeressem mint a napokig ültetösöket.Azt ujabban már ki is hagyom.
    Egy aranyos szamárka jó lenne,mehetne be a feladatsorba,deeeeeeeeee nem jön,még ha répát mutatok neki akkor sem nem!!
    Jucusom-deee gyönyörűséges lett az uj Bannered!!Nagyon szupi Devike nagyon tud!!:)
    Nekem most a Döncy futurisztikusa fogott meg,elöttem van,imádom!!Föleg a nem finom vonalai miatt,amolyan nagyon egyedi külseje miatt..Jaj nagyon tetszik,imádás van!!Döncy,ha olvasol,ujfent csak gratulálok hozzá!!
    Láttam egy fotot 3 gyönyörü Gyermek volt rajra!!Csodálatos kis család!!
    Babahalacska-loptam ezt meg azt,de nem sok mindent hagyott valaki,nekem csak a konyak maradt!!Na de ebben a hidegben be is zuztam mind egy csöppig!!
    Kamyllám-itt sem sincsen hó,de 10 fok van,igy nem is hiszem,hogy esne valamikor is.De annyira szeszélyes már az idöjárás,hogy egyik nap havazik,másik nap meg strandolunk!!ÁÁÁÁ dehogy is fáj a buta fejem....kicsit se...:)
    Elzemari-kedves!!Nagyon tetszik a gyöngyvirágos kislányos bannered.Olyan tiszta,olyan bájoska!!Télutó??Télelö se volt,,,semmi sem volt,szana-szét van minden hónap.Ha nem lenne a naptáram,azt sem tudnám melyik hónapot szenvedjük most!!:)
    Arvael-el van bujva...nem lelem seholsem nincsen....
    Ildimamuci-drága,ne dógózz már olyan sokat te jány!!Olyan vagy mint én,,ha elkap az ékszíj nem lehet le se löni!De persze vannak napok amikor nem essen jól,hogy dógozni köll!!A fenevigyeel!!:)
    Drágáim,,jövök majd....:)

Jucusfalva, babahalak, Minny84 és 3 más kedveli ezt.
  15. Arvael

Arvael Aktív író

Claukám...én nem vagyok elbújva....roppant vidám hsz-t írtam tegnap is!xD

16. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

éss tényleg!!:)
    ujra és ujra átolvastam....olyan pozitív,hogy az Ukrajnai Miska bácsi széttépné hangolásnál a tangóharmónikáját....is..:)
    Na de Drágám...nem szabad szomorkodni,add a cicának a rossz kedved,vigye el.
    :)

Jucusfalva, babahalak, Arvael és 3 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Szia Clauriel,
    Kivülről hallgatóztam, és olyan kellemes csacsogás ütötte meg a fülemet, azon mód, jöttem is.Ha ismernéd az öreg barátomat, az nagyon jó lenne, mert akkor tudnák egy kis vadast kapni.A jó öreg MZ/X, és akkor kapcs.ford.és meg is érkezik ..Egy lenne a dolgom, hogy az ablakot ne felejtsem el kinyitni!!
    A nagyon vad alatt mit értettél Nyulat??

Utoljára szerkesztett: 10.1.15
    Jucusfalva, babahalak, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  18. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szia Marikám!!
    Jáj dehogyis nyulat,az még akkor is kiugrik a vájlingból,mikor már berántottam!:)Marha cuccost fözök,nekem ez nagyon vad!!Ami nem annyira izgága az a csibehusi nálam.Bár én semilyen se vagyok húsevö formában,inkább zöldség-gyümölcs!!Irtózat mennyiséget megbírok enni belöle!!Bár csináltam már gombás vaddisznó fasírtot-csak nagyon macera,mivel én sokszor átdaráltam és ugye a gombával egyetemben.Öz pörit is rettyintettem,de ezek a nekem nem fogamra való falatokat Párom isteníti!!Jesszus,bele se merek gondolni mi lehetett Ö elözö életében.....:)Tehát megcsinálok én mindent,csak ne kelljen megennem...:)
    De a Vadasam messzi földröl hírös ám.Én még mamimtól tanultam az eredeti recipe alapján,mikor is égetek cukrot bele.
    No akkor ablakot nyiss....indul a buli...:)

Jucusfalva, babahalak, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Ablakot nyitottam, mert már az illata érzik!!
    Mindig csodáltam azokat, akik nem fogyasztanak húsételt, mert kitalálni, hogy mi kerüljön a tányérba, nem lehet könnyű dolog.Bááár, ha jól meggondolom, ugyan az ami másnak, csak nincsen hozzá húúúús.Nagyot tévedtem???

20. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Igen igy van,igazad van.Nem vagyok Vega,de ha tehetem inkább csak a köretet csócsálom,talán szaft igy ezért szeretem a Vadasat.Én sok répából.fehérrépából,zellerböl csinálok pépes finomságot.A húst külön fözöm meg,majd mikor minden elkészült össze rottyantom pár percre.És jó ha áll egy napot.Szerintem akkorra érik össze az íze.Zsemlegombóccal szoktam csinálni,de most rizsa lesz hozzá.De akkor vagyok jól,ha párolt zöldségeket ehetek.Nem tudom én tuti nyuszi lehettem elözö életemben,mert a salátát is imádom,minden formában!!:)

Jucusfalva, babahalak, Arvael és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.