Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Itt olvadás van,bokáig mászkálunk a hólében..
    Szia Ria! Minden részvétem az Öcsédnek,borzalmas lehet.Nekem is 10-évesen vették ki a manduláimat,pont túlkoros voltam az altatáshoz,így csak érzéstelenítővel műtöttek..Ez még nem is annyira volt borzasztó,mint az utána való napok,a nyálamat sem tudtam lenyelni...Nem lesznek könnyű napjai...
    Köszi a segítséget a képszerkesztéshez,beküldöm majd Óriásomat is,tanuljon..

Ildikó drága! Busójárást szeretném megnézni,kicsi voltam még mikor utoljára láttam,akkor valahogy féltem tőlük,most bátran megnézném ezt a szép,de kiveszőben lévő hagyományt.
    Paradicsomleves a család kedvence,sűrűn szokom csinálni...

Jucuska!Lapcsánka egy nagyon finom krumplis étel,ami leginkább frissen jó..Nálunk krumplisprószának hívják,de tócsni,ciberke néven is hívják.
    Kissé nehéz étel,sajttal,tejföllel,baconnal megszórva is lehet fogyasztani,de magában is kitűnő...

Lapcsánka, tócsni elkészítése:
    A burgonyát hámozzuk, majd mossuk meg alaposan. Reszeljük egy tálba, majd reszeljük hozzá a két gerezd fokhagymát. Ez utóbbit reszelés helyett fokhagymanyomóval is beletörhetjük. :) Ezután keverjük bele a két tojást, a lisztet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd az így kapott jól elkevert pépet hagyjuk állni 20-25 percet, hogy érjen kicsit.
    [​IMG]Serpenyőben melegítsünk kevés olajat, abba tegyünk kisebb merőkanállal kis pogácsákat, majd a kanállal kicsit lapogassuk meg őket, hogy olyan fél centis vastag lepények legyenek. Ez után süssük mindkét oldalát szép pirosas barnára, de vigyázzunk, hogy ne égessük meg. Ha megsültek, szedjük ki papírtörlővel bélelt edénybe, hogy ne maradjon rajta sok olaj.
    Forrón a legfinomabb. Lehet natúrban, vagy tejföllel megkenve is fogyasztani. Mindenkinek jó étvágyat ehhez az igazi magyar finomsághoz... :)
    Hoztam egy repicét:

Arvi! a fülbevaló elmaradt,szerintem azóta sem lett neki..:D:D
    Azért a palit mikor észre pofoztuk,ott volt teljesen megsemmisülve,nehéz volt a vigyort visszafognom,nem akartam még rontani amúgy is megalázó helyzetén...
    Nem beszéltünk azóta sem arról a napról...

Cukika drága! Jaj Te szegényke!!!....kúráld magad,nem ám még te is itt lebetegedsz?! Úgy látszik itt virtuálisan is fertőz ez a baci...
    Köszike azezmegamazt...

Legyen szép napotok.

Jucusfalva, Arvael, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  2. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Katám gyors gyógyulást kívánok Neked!!!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Nálunk olvadás van és enyhülés.
    Mai ebéd : maradék tegnapról, csak krumplipürét csináltam a hús mellé.
    Kislány unokáim rendben vannak és Marci sem beteg.
    Délutánra finomságokat is hoztam Nektek!
    [​IMG] [​IMG]

3. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szia Mindenkinek!!
    Huuu de sokat irtatok!!
    Itt megint a nap süt és nem találom valami normálisnak ezt a veszett idöjárástot!!
    Sonkával töltött tésztát csináltam tejszines-basemell mártással...vagy mivel...de föleg vagy mivel!!
    Ariana jó kis oldalt hozott,bár én semmit sem tudok vele mit kezdeni sajnos!!
    Viszont találtam ott egy képet és aki ráérne és volna kedves szeretett teljes csinálna nekem bannert avával,oly hálás lennék,hogy kimondhatatlanul le se bírom irni!!

KÉP BANNERNEK
    Nagyon szép kép,olyan romantikusan szeretném...ha lehetne..olyan ovális vagy formabontó formát...
    Betegségböl lábalunk,a nátha lassan tisztul.Remélem az évben se ragad ránk ilyen ocsmányos baci!!Nem kérek belöle!!
    Ölelés!!

Jucusfalva, Arvael, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Katalin,
    nagyon vigyázz magadra, mert te erősebb vagy annál, sem hogy holmi virus elkapjon...Szurkolok...
    Ildikó,
    naná, hogy a sütiknek nem tudtam ellenállni...
    Kamylla,
    ahogy leirtad a lapcsánkát, úgy nyeltem....jó nagyokat...

Jucusfalva, Clauriel, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  5. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Nagyon finomakat hoztál,nyami,nyami.........
    Nagyon klassz a rucianyagod! Örülök,hogy jobban vagytok!
    Próbáltam vigyázni,de hát....................és hívjál Cukinak, vagy Katának,nem nagyon szeretem a Katalint.
    Ma próba után ettem, sóskaszósz tükörtojással és lencse leves- majd lefeküdöltem,most ettem,de mindjárt fekszem is vissza!

Jucusfalva, -elzemari-, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  6. kamylla64

Sziasztok mindenki! Bejöttem egy jó forró teára,és lám egy kedves barátosnémat találtam itten,nagyon megörültem neki...
    Claum életem!Ria képszerkesztő segítségéből énsenem értek egy kukkot sem,azt sem tudom eszik é vagy isszák...;):D Döncymnek biztos több fogalma van róla.
    Jó hogy már a betegségből gyógyulgattok,az idei tél,tele van bacikkal..
    A kép amit hoztál,valami gyönyörűűűűű...,ha Ariana nem ér rá megcsinálni,Döncym szakít rá időt...Bár Ria azért profibb ebben..

Ildikó! Valamiért nem tudtalak idézni,nem hozta át az oldalt.vagy lehet Én bénáztam el.Jó hallani hogy a kicsik jól vannak,ne is legyenek betegek..
    Nah amit idetálaltál,na az valami csoda,farkaséhes vagyok,két almát ettem ma,de itt most felfalok mindent.

Marcsika! Isteni finom,egyszerű,olcsó,mégis a család odavan érte,csak győzzem sütögetni,na meg néha ha figyelmetlen vagyok,az ujjamat is lereszelem...

Clauriel, Jucusfalva, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  7. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Drága vagy Tesó,elöre is köszönöm szépen,ha Döncy idöt szakít rám kevés idejéböl!Ezt a képet Ariana megadott oldalán találtam.Van ott még sok sok szép.De a szine a nöiessége ennél a képnél nagyon megfogott.Most egyébként is meg mindig oly szerelmetes vagyok,hogy csak a romantikusos képek érdekelnek....most....majd késöbb ugy 30 év mulva lehet már csak a járókeretes banner.:)
    Örülök hogy senkisem nem beteg már nálatok.Remélem nem is lesztek!!Most mi még kicsit kvartyogunk,de ez nem vészes,,amolyan végét járjuk szindrómás.:)De ahogyan számolom,megmaradunk.
    Fiadék ügyes emberkék és tudom Hugi,hogy neked lelkileg ez most kicsit sok..de!!meglátod meghozza a gyümölcsét!!Hiszen ott áll a háttérben egy tökéletes Példa család,akik mindig támogatni fogják Öket.Ti tökéletesen precedens értékűek vagytok nem csak a könyezetnek,de akár idegen embereknek is!A lepcsánykát Mi is imádjuk,de nálunk Tócsni-nak "becézzük" ami rengeteg sok fokhagymával készül.Éssss imádjuk!!!
    Drága Katám!
    Remélem Te is hamar átvészeled ezt a nem szeressem bacilus gazda nyavaját!!Küldök neked életkém sok sok vitaminyt,meg finomságokat!!
    Vigyázz kérlek magadra,egy versenytáncos sosem lehet beteg!!Kéremszépen no!!
    KATÁNAK KATT IDE

Jucusom de csillisvillis gyönyörűségességes Ruhácskád lett!Nem különben Dórikának is!!Nagyon szépike lettél Életem!!Mennyi csibe,,,tojás meg minden!!ÁÁÁ husvéti lett ahangulatom azonnal izibe!!Pedig nem a kedvenc ünnepeim közé tartozik.Söt....anno ha tehettem elbujkáltam a locsolók elöl,mert mindíg úgy büzlöttem a hadjáratuk után mint egy ócccó Krasznaja Moszva Vodka.Pfff....Na de volt ugy is kérem szépen,hogy Erika felkészülten várta 15 kemény évesen a nagyon alkohol szagú gárdát....majd aki meglocsintott büdike de wc-s illatos krémparfümjéböl,kapott töllem hajlakkot szembe!!Azon agyaltam anno,hogy a készíthetös buborékos szódásvizbe reszelek némi veres hagymát,jól össze elegyítem,majd adok az arcukba némi illatot!!Hadd szokják....deee csajok...meg is csináltam...volt aki örömében ugy sírt,hogy azt se tudta merre szaladjon, a kijárat felé -é vagy az ügyeletre!!:)

Jucusfalva, babahalak, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  8. kamylla64

Erásom! egyelek is meg...ez hiányzott itt nekem,mindig felvidítanak az írásaid,mondandód.
    Cejejmetes vagy? Jujj Én is.....imádom ezt a hatalmas kopasz emberemet,olyan szépnek látom mint senki mást...Gondolom Te is így,ezt érzed...
    Most kapsz egy cejejmetes bannert,30-év múlva meg hozzuk a járókeretes bannerodat...:D:p;) Nekem tolókocsis lesz bibi....:D

Tócsni néven is halottam már,ahány régió,annyi elnevezést,de istentelenül finom,akár hogy is csúfolják..

Nagy csemetéink jól vannak,szépen berendezkedtek,örülnek hogy két kíváncsi kis fáncsi nem ront esténként vagy hetvenhétezerszer rájuk,most engem, boldogítanak,meg apájukat,meg Émyt,de Jusztina sincs tőlük biztonságban...
    Ésss igen.. ha kell mi ott leszünk mindig,ha elesnek felemeljük Őket..Már Adri is a lányunk,és bármi történik köztük,akkor is az marad...

Jucusfalva, babahalak, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Jaj, lányok én itten sárgulok,mert nekem ugyebár nincs párom:cry:,egyszer regisztráltam egy párkeresőre és jelentkeztek is,de olyanok,hogy 60 évesen akár a nagyapám lehetett volna,na én meg válogatós vagyok, szeressen táncolni,kirándulni,utazni,ne legyen sörhasa és a megbízhatóság fontos!
    Erásom- köszi a vitaminyt,ma megyek és feltankolok,mert hétvégére szeretnék nagyjából kilábalni,már a húsilevesnek valót előkészítettem,meg csinálok egy kis fasírtot is jó sok fokhagymával!
    Kamyllám- Émy haragszik még Rád??? Elhiszem,hogy hiányoznak a nagyok!Puszi Döncykének, Neked a kicsiknek és nagyoknak is!
    Jucusom- Dórikának sok puszi!Már alig várom,hogy március 09-én találkozzunk!A telcsiszámodat írd már le nekem privibe!
    az ellátmányt is hoztam:
    kávé + tea + reggeli
    Ma olyan lájtos köhögős,orrfújós napom lesz!

Arvael, Jucusfalva, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  10. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

derékig állunk a takonyba, időnként fetrengünk is, de a tegnap és a holnap dolgoznom kell.
    hisztériás, taknyos, lázas és fájdalmas vagyok. mindenkinek mindent köszönök olvastam és majd ha eszemen leszek meg is csinálom a bannereket és avá-kat is.
    a lapcsánka nagyóóóóóóóóón finom ilyenkor például mérhetetlen mennyiségű fokhagymával
    most porbálom a holnapi tárgylásra emberformájúra képezni magam. de nagyon nehezemre esik

gyógy-boszi-puszi

Arvael, Jucusfalva, Minny84 és 3 más kedveli ezt.
  11. kamylla64

Szépséges napot minden betérőnek!
    Itt olvad a hó,olyan tavaszias kezd lenni az idő,nagyon szeressem...Nyíló virágokat akarok már látni!!!!
    Mára húsgombócos paradicsomos káposztát főzök,meg begyúrtam a vajaspogit,azt sütök mellé...

Cukika!hidd el van ilyen emberke,csak keresni kell..Mi 23-éve vagyunk egy pár,és nem bántam meg egyetlen percét sem.

Émyke már nem haragszik,elfelejtette a sérelmét..most itt alszik mellettem,de amint felállok,abban a pillanatban felébred és követ mint az árnyék..Köszi a puszikat,szétosztom majd mindenkinek..
    Köszi a sokmindent,mindenből csipegettem,ittam

Valentin eventnek nekikezdek,a felhősort megkapom,már Döncymnek említettem....mosolyogva bólogatott rá.

Legyen szép napotok,a csak olvasóknak is.

Banyócám! annyira sajnállak,de annyira röhögök is,ezért elnézést,de nem bírlak vigyor nélkül olvasni...eszement egy nő vagy de nagyon cejetlek...
    Kúráld drága magad,egyél sok vitttyamint...Puszika,rohanok főzni..

Arvael, Jucusfalva, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Szervusztok....
    hej haj lányok, ez a fránya nátha jól elkapott benneteket.belejutni sokkal könnyebb, de kijutni belőle....
    Kata,
    biztosan valahol keres téged az az úriember, csak még nem talált meg.Fog az jönni hidd el...
    Boszikám,
    kitartás, én biztos vagyok abban, hogy irtó jó kis formára fogod alakitani magadat, amikorra kell.íHa azt mondom, hogy még szurkolok is, akkor elhiszed??
    Kamylla,
    felénk nem csak kezd, hanem teljesen tavaszias minden A madarak is énekszóra fakadnak, igaz egyenlőre még csak a széncinke, de a többi is már vokálozik hozzá.Hamarosan el is felejthetjük a telet, legalább is nagyon remélem...

Jó játékot kivánok...

13. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek
    na szóval aki kíváncsi, nem túl szép viszont korának megfelelően kinéző (1876 esztendő ) topic banyára az csattogjon az ATV, tetthely 2015.02.06 adását videón is megtekintheti mindjárt a bírónő mellet balról ( mert honnan is? )
    a szebbik a kolleganőm

puszi, megyek felravatalozom magam

gyógy-boszi-puszi

Arvael, Jucusfalva, Minny84 és 3 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Boszika,
    elcsattogtam az ATV-re és bizony megkukucskáltalak.Nagyon nagyon komolyan ültél ott, természetesen a helynek megfelelően.Végre a gondolathoz kép is társult, és ahogy hallottam nagyon komoly dolgokban dolgozol.Te jó ég, mennyi sok galádságot kell feldolgozni az ott hallottakból.Köszi, hogy megmutattad..

15. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Sajnálattal olvasom hogy boszikánk és Katánk még beteg.....:(
    Hozom a sok vittyaminttttt......
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Nálunk is tiszta tavasz van....sütött a nap is....
    Mindig azt mondják hogy a Busók elűzik a telet.....
    Mai ebéd : húsgombócok paradicsommártásban és zacsis leves (májgombóc)
    Eventet elkezdtem mindkét farmon.
    Ma búcsúzott el tőlünk egyik kedves munkatársunk.....nyugdíjba ment.
    Megajándékoztuk : hegyikristályból kapott nyakláncot és karkötőt, sólámpát és finom bombont, kávét és likőrt.
    Sütött nekünk finomságokat: méteres kalácsot, kozáksapkát, oroszkrémtortát és sóskifliket.
    Isteni finom volt minden.
    A tűzre raktam, mert bár kint elég jó az idő, de itt bent elkel a meleg.....
    Teát is hozok:

Arvael, Clauriel, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Ildikó,
    ahogy olvasom sok szép emléket adtatok neki, biztosan örült is nagyon.Na és ez a sok habzsi dőzsi...Mennyi finomság....de jó lenne, ha legalább egy kis morzsát lehetne ide hozni....de sajna ez csak Virtuália.............

17. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Így van Marikám, de azért virtuálisan hoztam belőlük.....xD
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Clauriel, Jucusfalva és babahalak kedveli ezt.
  18. -elzemari-

ajajaj, szegény fejemnek, ennyi finomság, ha én ezeket egyszer megkóstolhatnám....Nagyon szeretem a sütiket, csak sajnos már meg kell vonnom magamtól, mert a súly.....hm, az aztán jön ha kell ha nem...

További szép estét kivánok!

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sziasztok!
    Boszikám, Kata: jobbulást nektek!
    Elkezdtem az eventet, a nagy farmon már megvannak a felröppenők. Így, hát kedves szomszédaim, a felröpiket az Ajcsiküldő farmomra kérem. :)
    Párkeresés: nem irigylem a mai fiatalokat. Valahogy nem találják egymást. Az én gyerkőcöm is várat még magára.
    Úgy látszik én vagyok az egyetlen, aki nem rajong a tócsniért. Nekem túl tömény. Na bezzeg a sötik... Faltam is néhányat. :)
    Most pedig, jó éjt nektek!

20. babahalak

Sziasztok!
    Sajnos még tart ez a fránya nátha!
    Ildikó- isteni sütiket hoztál és nekem pont most nincsen itthon sütim!.........de nagyon finom húsilevest főztem!.........és köszi a vitaminokat,meg a teát is!
    Marika -dupla hsz-d van,töröld az egyiket!
    Mivel az Ildikó teájából még van,ezért csak kávét és reggelit, no meg egy kis mézecskét hozok
    Lassan kész vagyok, ma szupitrágya akció, de este 6 órakor kezdődik,addigra le akartam tudni:oops:
    Legyen szép napotok!

Jucusfalva, Arvael, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.