Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot minden betérőnek!
    Jöttem ma még,mert a hétvégém zűrös szokott lenni,biztos hogy nem tudok jönni.
    Marcsika! Hál égnek nálunk is szép tavaszias az idő,és mivel az udvarunk egy parkszerű, nagy fákkal teleültetett terület,így vannak mókuskáink,meg sok madár,olyan jó hallani a csicsergésüket...
    Ahogy mondod,remélem itt van a kikelet...

Boszikám! Vigyorogtam ismét írásodon,mindig jó kedvre derítenek,de be kell vallanom lemaradtam rólad,most nem sikerült elkapjalak,majd legközelebb...
    Sikerült magadat felravatalozni????:D
    :D:DxD
    Remélem hogy pároddal már jobban vagytok.
    Ildikóm drága! A látványára is ugrok,....a tortának is meg mindennek nekiugrottam,siessetek jönni,mert nem marad belőle..
    Szia Ria! Valóban egyre jobban kitolódik a párkeresés,vagyis a komoly érdeklődés a másik iránt..A fiam szerencsés,talált egy édes aranyos kislányt,csak remélni tudom hogy együtt is maradnak...
    Ajcsi megy a Madamera....
    Tesód hogy van?

Cukikám életem! gyógyulgass,jön a tavasz,csicseregnek a madarak,öröm kint lenni..
    Az eventel még harcolok,asszem még egy jó darabig.

Legyen szép napotok.

Jucusfalva, Arvael, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
  2. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Sziasztok!
    Tegnapról maradt kaja, csak zöldséglevest csináltam ma.
    Reggel mínuszok voltak, de délelőtt kisütött a nap és enyhült az idő.
    Az eventtel én is harcolok, biztos még jó darabig, csak a 2.-iknál tartok, most éppen nyilazáshoz gyűjtök növényeket és jár a malom.
    Ma mosás event van itthon és takarítgatás.
    Délutánra Nektek!!!!!!
    [​IMG] [​IMG]

Jucusfalva, Arvael, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Ildikóm- megpakoltam a zsebeimet,mert holnap milyen jó lesz a hosszú úton!
    Eventtel végeztem,ma sütöttem fasírtot, almás-mákos sütit és rengeteget mosogattam:oops:
    A farmot egy kedves farmbarátom fogja gondozni,míg odavagyok,de ajikat nem fog küldeni,ezt bocsássátok meg nekem!
    Lassan,mintha jobban lennék:eek:
    Vigyázzatok magatokra!

Clauriel, Málnahab, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  4. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok!
    Cukikám
    ! Milyen az az almás-mákos süti?:p Engem érdekelne!;)

Clauriel, -elzemari-, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  5. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    A szokásos időben ébredtem......hiába van hétvége.
    Nem tudom Katáék hány órakor indultak, de biztos jó korán, hiszen nagyon hosszú az út.
    Ma én hozok Nektek reggelit!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Jól kiszellőztettem és megraktam a tüzet a kandallóban, mert kint még hideg van.

Clauriel, babahalak, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  6. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jóreggelt! Köszi Ildikó a gondoskodást, nagyon finomat hoztál. :)

Én is felébredtem a szokásos időben, nem is lustiztam tovább. :p

Tegnap befejeztem a negyediket, most még kell növény és felröpi is, de majd kész leszek, valószínűleg holnap. :D

A Nap ragyogóan süt, vidám napot! xD

Clauriel, babahalak, Arvael és 2 más kedveli ezt.
  7. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép estét

látom mindenkinek szerencsés Bálint-napja van hiszen alig írtatok és ebből következtetek. ha rosszul hát rosszul
    azért még érvényes tehát mindenkinek sok boldogságot és terszetesen kellemes karácsonyi ünnepeket is kívánok
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...aKnIRYvxXuOWQlAmjCi229yEHJPcyxyK7NQpnsnM87uag

minket itten fogva tart még valamelyest a gonosz, de már nem annyira rossz
    ma különben is gyönyörű szép nap volt, csak úgy fényeskedett

gyógy-boszi-puszi

Clauriel, babahalak, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  8. Arvael

Arvael Aktív író

Kiskarácsony...lalala....kisült-e már...lalalal.....had egyem meg...lalala!:music: Ezt Neked énekeltem Boszika!xD Hihetetlen vagy!:D

Clauriel, babahalak, Minny84 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Jól kiszellőztettem és begyújtottam a kandallóba.
    Tegnap nem tapostuk le egymás lábát......
    Hozom a mai ellátmányt......:)
    Legyen szép napotok!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    http://kepkezelo.com/images/m9fkptgdsku92es7sy1.jpg

Tegnap annyit főztem, hogy mára is van mindenből.
    A menü : húsleves csigatésztával, vadas zsemlegombóccal, desszert tegnap gyümölcs, ma pedig gesztenyepüré lesz.

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.2.15
  10. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Nagyon kihalt itt minden, de azért hozok gyümölcsöket, hátha betévedtek......
    Boszikám nagyon gyorsan gyógyuljatok meg!!!!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Reggel köd volt és hideg, de aztán kicsit kisütött a nap.

11. malacka1957

malacka1957 Fórum-zöldfülű

szia mindenkinek szép napot

nem bírtam szótlanul tovább menni, Ildikó te vagy a kaják királynője vagy császára vagy valami ilyesmi.
    nos most beültem a szendvicsestál közepébe, fejemre illesztettem a szőlős kosárkát, egyik kezembe pohárkával a másikban az epres tállal. ki sem látszom a sok finomságtól.
    tessék szépen elképzeljétek
    itten ragyog a nap, a Zuramnak a fene tudja melyik gyógyszerallergiájától most éppen háromszorosa a feje az eredetinek ( ez olyan mint a kelt tészta ) persze lehet nem a gyógyszerektől hanem mástól, így aztán magamba vagyok zuhanva, mert ha enni adok neki: megölöm, ha nem adok ( úgyis elszedi ) akkor éhen hal. most akkor mi a fenét is csináljak ha ez senemjó meg az senemjó?

a nap ragyog ( vagy röhög rajtam )

gyógy-boszi-puszi

Jucusfalva, Clauriel, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Ildikó,
    annyira gyönyörű az idő, hogy vétek benn lenni a lakásban.Igaz én is itt vagyok, mert tudod, itt Alsódughaymafalván mindig temérdek a teendő.Ha csak azt nézem, hogy a csacsikat el kell látni, a gyümölcsöket le kell szedni a fákról, a struccokat megsimogatom, ha el nem ugranak, a paradicsomokat a kis fedeles kosaramba kell szedni , s még a kis karibi szigetemre is el kell jutnom.
    A viccet félre téve, Katának káprázatos ideje van Mohácson és most már biztosan eltemetik kollektivan a telet.Biztosan jókat fog majd mesélni róla....
    Boszika,
    sajnálom, hogy az zuradat valami ménkű allergia támadta meg.Nagy a te bajod most, hogy mi tévő is legyél...Ám ahogy téged ismerünk, biztosan megtalálod a módját, hogy valami jó kerekedjen ki belőle....

Legyen derűs anapotok és jó játékot kivánok...

13. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Sziasztok Mindenkinek!

Millió a dolgom,csak 1 pillanatra ugrottam be,hoztam Erikának az új rucit:
    banner
    ava
    Robogok is tovább!
    Mindenkinek szép napot!

Jucusfalva, Clauriel, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  14. Szép napot minden betérőnek!

Csak egy gyors beköszönés,és robogok is tovább...

Boszika urának szeretnék drukkolni,hogy drága neje gondoskodását túlélje...:D:D

Rohanok,...viszem egyformáimat dedóba,majd jövök...

Jucusfalva, Clauriel, Minny84 és 3 más kedveli ezt.
  15. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Itt szép tavaszias az idő, kinyitva az összes ablak,engedem be a friss levegőt.

Hétvége főzéssel,majd a nagyoknak egy csomó útravaló ellátásával telt.
    Jól vannak,élvezik hogy kettesben tudnak lenni amikor otthon vannak,itt nálunk ez lehetetlen volt nekik a Pöttyök miatt.

Marcsika! Itt is csodaszép az idő,már látok a fű között ilyen margaréta féle virágokat,asszem százszorszépnek hívják,nem tudom pontosan..Lányok pár szálat hoztak be...

Boszikám! remélem férjurad már jobban van,meg azt is hogy elment dokihoz,allergiás tünetekkel vigyázni kell.

Cukika! Gondolom jól érzi magát,már várom a beszámolóját.

Ildikó drága! Megint finomakat hoztál,drága vagy hogy ellátsz bennünket minden féle finomsággal.

Incike! Gyerekeid elköltöztek már? hogy viselitek? és Ők?

Ria! Tesód hol tart a gyógyulással?

Arvael! Boszikánk egy élő legenda,sok vidám írását fogjuk még itt olvasni,Nekem sok mosolyt csalt az orcámra,remélem még fog is.

Claum! Hol vagy? ha erre jársz,gyere itt van az új rucid.

Ennyi tudtam lenni,ha minden igaz még ma benézek..

Jucusfalva, Clauriel, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Hellóóó...
    Kamylla,
    bizony, bizony az apró kis százszorszépek már kikandikáltak és vidáman mosolyognak felénk.Az aranyvesszőn olyan duzzadtak a rügyek, hogy sok helyen ahol még ráadásul szél védett hely van, ott még hamarosan ki is nyilnak.Nagyon vágyik az ember a szép napsütötte időre, mert a sok szürkeség után üditően tudnak hatni.

Szép és vidám napot kivánok!!

17. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Kamylla drága a gyerekek már takarítanak és mennek, most pénteken kötik be a villanyt és a következő héten költöznek, a konyhát tegnap kitakarította és bepakolt készre. Már csak az étkezőbe az székekre az áthúzás ,és a fotelok puffok vannak vissza, De az a héten kész lesz.
    Kívánok mindenkinek sok szerencsét az eventhez annak aki már befejezte, és annak is akinek még van vissza.

Mindenkinek napsugaras vidám napot.

18. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Ma reggel sajnos csak arra volt időm, hogy betakarítsak és vessek......reggelit nem tudtam már hozni.....
    Egyik farmon sem leszek kész az eventtel, az 5.-ik feladatnál tartok, ma például reggel óta csak most volt időm ide feljönni.
    Munka után annyi időm volt, hogy bevásároltam és mehettem a fodrászhoz.....már ideje volt, mert karácsony óta nem voltam és az én rövid hajam gyorsan nő......
    Az idő szép.
    Főzni nem kellett, volt maradék.
    Itt raktam a tűzre, mert idebent még kell a meleg. :)
    A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

-elzemari-, Jucusfalva, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  19. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot kedveseim!
    Látom Ildikó gondoskodott rólatok,míg nem voltam!........és még Döncy is jelentkezett!........nagyon szép rucit készített Erásomnak!
    Pár szó a hétvégéről, nagyon,de nagyon jó időnk volt!xDBiztos gyalogoltunk olyan 20-30 km-t,meg álltunk órákig,de megérte! A szombat az egy kicsit lájtosabb volt,mármint busók szempontjából,volt idő fotózkodni,meg még a vasárnap reggel,de utána már legalább 100.000 ember között mászkálni,na az már keményebb volt!Fantasztikus jelmezeket láttunk és sajnáltuk is őket,mert napokig több kilót cipelni és még jópofizni is hozzá,hát le a kalappal előttük!!!!!!
    Voltunk a mohácsi Emlékparkban is,ahol az idegenvezetők minden tudnivalót szépen,élvezetesen elmondtak.
    Baja Főterét is megnéztük,nagyon szép,hangulatos város,tetszett!
    Összeségében megérte,de többet nem mennék,mert nagyon fárasztó volt és az árak,na az az egekig ért!
    Pár fotó:
    http://kepkezelo.com/images/b7c3wm1avwdzwxalre8.jpg
    http://kepkezelo.com/images/6cgezicxzmgitdf9ito.jpg
    http://kepkezelo.com/images/qavpl9f4h6khqrmu75ju.jpg
    http://kepkezelo.com/images/ql33ph7b5d08efacoc5h.jpg
    http://kepkezelo.com/images/syl6ti94s1dmhnaemc.jpg
    http://kepkezelo.com/images/2f9uykprj7l3icunkbxw.jpg

incimami, Jucusfalva, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  20. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Örülök Katám. hogy Neked tetszett.
    A munkatársaim mondták hogy nagyon drága volt minden és hogy rengetegen voltak.
    Ilyenkor ez már csak így szokott lenni.
    Nem is vettél semmit?
    Jók a képek, Busóval is készült Rólad kép?

Utoljára szerkesztett: 16.2.15
    -elzemari-, Jucusfalva, Arvael és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.