Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

helló, Szervusztok...
    Kamylla,
    abszolút csatlakozom melléd, mert én is már szeretnék egy kicsit kertészkedni, persze, ha a derekamra gondolok, juj de nem fogja szeretni a hajlongást.Az eleje mindig kinszenvedés, aztán majd belejövök én is, mint kis kutya az ugatásba...

Mesélj már egy kicsit a lánykáid, hogy szokták meg az ottani kintlétet.Vannak barátai? Hogy megy a nyelv nekik?

2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Marcsika! A derekam edzésben van,sokat hajlongok,úgy 115 centiméterre a föld felé.:D.:D a virágok ültetése már meg sem kottyan.
    Lányok szeretnek itt lenni,a német nyelvet hihetetlen milyen hamar elsajátították,..a nagyok is,így a családban Én vagyok a kakukk tojás,már sokat megértek belőle,de a beszéddel vannak gondjaim,mutogatással,kevés tudásommal, azért már elboldogulok...
    Sok kis barátjuk van,általában váltakoznak,egyik nap egyik csoporttársuk a barátnőik,másik nap már más..ebben a korban ez még megengedett..
    Tegnap például,egyik kis kölyök megverte Emmát,Zóra meg mint a fúria rohant tesója védelmére és megagyabugyálta a kiscsákót.Aztán meg apájuk ment értük tegnap,attól is kapott kis fejmosást,szegény kiskölyök azóta rá sem mer nézni Emmára...lehet holnap még oviba sem mer menni...:p:p

3. -elzemari-

Igen ezt gondoltam, hogy a kicsiknek hamarabb megy a nyelv, hiszen a levegővel együtt szivják magukba ...Majd egy kis idővel te is megtanulod, hiszen szövegkörnyezetben sokkal hamarabb megy.Ne legyél te kakukk tojás, hagyd meg azt másnak...
    A gyerekeknek hamar eljár a kis kezük, ha valami nem tetszik, majd megtanulja a kisfiú, hogy eleve senkit, de a lányokat meg pláne nem bántjuk....

kamylla64, Jucusfalva, incimami és 2 más kedveli ezt.
  4. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép estét
    Erika olvasok itt a csepertyűkről és olyan jó mosolygós kedvem lett. írjál csak még ilyeneket. na valamelyik este hallgatom a delejíziót, merthogymivel rádiónak bírom hasznosítani és aztat mondja valaki hogy a főnöke elment üzleti vacsorára, de mert mivel nem érti a másik kérik beszéljen angolul. hát elment " biznisz nyam-nyam". úgyhogy mostanában nálunk minden biznisz nyam-nyam, mert alig félórácskát tekeregtem a röhögéstől.
    na a szüleim jól vannak, " csak ne öregedj meg kislányom " felkiáltással búcsúztattak. tehát legyek szíves korán elpatkolni. szóval ez is olyan biznisz nyam-nyam.

a mocsok macsokat ma nem is láttam mert nem volt időm reggeliztetni, hogy hamar érjünk anyuékhoz.
    vittem az apukámnak jóféle történelmi témájú könyveket, mert azt szereti, meg a konyakosmeggyet. azt is. vittünk.
    Erika mire te megtanulsz németül, addigra az összes szomszédod fog tudni magyarul beszélni. tehát ne aggódj.
    ha meg nem tudnak már eladni az is haladás-

köszönöm a jókívánságokat, átadtam apunak

nos termesztgessetek csak a növényházban, kapáljatok, kaszáljatok majd jövök

gyógy-boszi-puszi

kamylla64, Jucusfalva, incimami és 2 más kedveli ezt.
  5. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kamyllám, biztos tudod, hogy amelyik kisfiú megver egy kislányt az azt jelenti, hogy tetszik neki. :D

Holnap szorgalmasabb leszek. :p

Szép álmokat! :sleepy:

kamylla64, -elzemari-, incimami és 2 más kedveli ezt.
  6. incimami

incimami Fórum bárója

7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ma a próbáról az ügyeletre kellett mennem,mert a nyakam és a vállam írtózatosan megfájdult! Becsípődött egy ideg!:cry:
    Így pihennem kell egy- két napig,meg a gyógyszereket szednem!:oops:
    Majd jövök!

8. -elzemari-

Kata,
    juj, ez nagyon tud fájni, pihend ki magadat, hátha jobb lesz!!

incimami, kamylla64, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  9. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Drága Kata, jobbulást kívánok, pihenj!
    Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Nálunk reggel már jó hideg volt, éjjel fagyott, de napközben száraz volt az idő.
    Ma csibecombokat és szárnyakat sütöttem, hozzá krumplipürét csináltam.
    Délután elmentünk unokázni, Marcika egy tünemény. :)
    Raktam a tűzre és készítettem be teát és nasit is!
    [​IMG] [​IMG]

10. kamylla64

Szépséges napot minden betérőnek.
    Itt fúj a szél,eléggé lehűlt a levegő..
    Tegnap rohangálós,vásárlós napunk volt,lányoknak vettem egypár tavaszi ruhát,sajnos a ruháik nagy része otthon maradt,meg sokat nőttek is,amúgy sem lenne már rájuk jó..Ha egyszer hazakeveredünk,összeszedem és beadom a Vöröskeresztnek...

Boszika drága!Ez a biznisz nyam-nyam nekem is megy kb ezen a szinten mozgok a német nyel világában...de jót vidultam rajta...
    Szomszédom csak egy van a közvetlen közelemben,egy idősebb házaspár,ahol mi lakunk,ott elvétve ,szétszórva vannak házak.Olyan tanyaszerű világ,de csendes és nagyon szép...
    Macsokkal legyél türelmes,a hasuk hazahajtja őket,aztán csak megszelídülnek egyszer..
    Eperkék,édesek, aranyosak, elevenek,sokszor vidulok rajtuk,de van hogy mérgelődök velük,hisztis korukat élik újabban..

Marcsikám! a baj az hogy itthon vagyok,nem sokat érintkezek emberekkel,bár a lányok próbálnak tanítgatni.Muris az egész próbálkozásuk,részint mert pöszék még,meg amúgy sem értek belőle egy szót sem...
    Na igen...emlékszem még az ifi koromra,az én hajamat is cibálgatták a fiúk,nem nagyon érdekelt akkor hogy így akarnak udvarolni.Era elég rossz leányka volt,édesanyám sokszor állt az igazgatói szobában,leginkább a verekedéseimet hallgatva,fiukat agyabugyáltam.

Jucuska! Én tudom,a lányok még nem...Ogrem már árgus szemmel figyeli a lányai körül legyeskedőket,faragja a csúzlit már egy ideje...:p:D:D
    Incike drága! csoda szép képet, idézetet hoztál,szeretjük az ilyeneket...köszönjük..
    Jaj te drága! vigyázz magadra,okosan kapkodd a kis fejecskédet...;) tán valami fess úriember után fordultál hirtelen?;)gyógyulgass,pihenj...
    Ildikó drága! Megint kitettél magadért,guszta a felhozatal.
    Hétvégére csírkepörit gondoltam,levesen még gondolkodom,meg talán kókusztekercset sütök,majd még alakul a hétvégi menü.Jönnek a nagyok,viszik a Kicsiket magukhoz,pakolok nekik bőven,legyen mivel Pöttyöknek kikenniük magukat..:D:p
    Mára Milánói makarónit rittyentek össze és slussz-passz ennyi...

Most el.legyen szép napotok.

babahalak, ildimamuci, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki remélem gyorsan rendbe fogsz jönni, pár nap és indulás Budapestre. :music:

Itt most nem süt a Nap, nem esik semmi, nem is tudom milyen idő van

Ma nincs semmi sürgős elintézni valóm, kicsit lustizom - lehet, hogy inkább angollal kellene foglalkoznom? :(

Angolra feltétlen mindig elmegyek, megnyílt a büfé, van meleg étel is, tegnap már ott ebédeltem. Megbeszéltük, hogy holnap mit szeretnék és majd elkészítik, nagyon aranyosak, hamar összebarátkoztunk. Egy Anyuka és lánya vezetik. :)

Most látom Kamyllám, hogy egyszerre írtunk. Kislány koromban én nagyon vékony és kicsike voltam, de bárkinek nekimentem, aztán jöttek a barátaim Anyukámnak mondani, hogy mindenki kapott intőt, nem csak én :p

Szép napot! :D

Utoljára szerkesztett: 5.3.15
    babahalak, ildimamuci, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  12. incimami

incimami Fórum bárója

Jucusfalva, kamylla64, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Jucus,
    még nem találták ki a lustizva tanulni angol szavakat? Ha teszel egy próbát , szerintem az is fog menni.

Hellóóó...

Kamylla,
    Felénk nagyon szépséges nap volt, és van is még mindig.délelőtt egy óriási sétát tettünk, mert ez sem lehetett kihagyni.
    Igen, ha nem érintkezel az emberekkel, akkor lényegesen nehezebb a nyelvet megtanulni, de én akkor is biztos vagyok benne, hoyg fog az menni...
    Hja az ifjonti hevesség......

Incike,
    szerencsére sikerült a kivánságokat teljesiteni, mert tényleg olyan szép fénnyel teli az otthomom.Élvezetes ez a sok sugara a napocskának, mind itt vannak és széppé teszik.

Cukiiiiii,
    remélem jobban vagy, és nem fáj már semmid, bár, ahogy a hiányodat látom,háááát....ugye jobban vagy!!

Jucusfalva, Minny84, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Lányok,nem vagyok jobban,illetve csökkent a fájdalom,de nem bírok a gép előtt ülni!:cry:
    Legyetek jók,sok sikert a tenyésztéshez én is elkezdtem,de megyek feküdölni!
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj nekem!

15. -elzemari-

Szegénykém, de sajnállak!!!!!!!!!!!!!!Abraka, dabra, csiribi, csiribá, gyógyulj meg Cukiiii.

Jucusfalva, Minny84, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  16. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok szép estét mindenkinek!
    Babahalak pihizzél sokat a tenyésztés ráér van idő bőven , én se csinálom majd ha lesz bébi buuuumm akkor csinálom.
    Most valaki segítsen hol van a ragasztó probáltam a barkácsboltban de hiányzik a ragasztó. SÓS!!!!!
    JÖVÖHÉTEN szabin leszek és jön a meleg tudok takarítani, Elköltöztek a gyerekek tegnap este, Nagyon szép lett a házuk de a picike nagyon hozzám nőt-és csak pityergek de ma már voltam náluk, és babáztam.
    Ti is tudjátok a napfény fél egészség most küldök mindenkinek nyissátok az ablakot megy a fény.:)[​IMG]
    http://www.schefferj.ps.hu/images/Croatia/Cro_Plitvice_Su/2006Su23_800.jpg

Jucusfalva, Minny84, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  17. kamylla64

Marcsika! az ifjonti hevességem semmit sem változott,csak már nem tépnek,meg nem verekszem...:Dde most is megvan az eszement természetem,hiába no..a burkolat használódik,de belül örök gyerekek maradunk...
    Ó Te drága Cukikám! gyógyulgass,most hagyj mindent,ne csinálj semmit..küldöm a gyógyító öleléseket..
    Incike drága! ez a napfény csodálatos,várom hogy ideérjen...
    Ragasztót csak majd felröpiként kaphatsz,vagy ha van olyan feladatod a gazdaköriben,ahol XL-vagy XXL-es szerszámok vannak,azokat váltsd ki,ott már van,vagy adhat..Én tenyész állatokat adtam le,és összejött 12 db-ragasztó.Remélem tudtam segíteni..
    Gyerekeidnek kívánok sok boldog éveket az új otthonukban.

Jucusfalva, incimami, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  18. malacka1957

malacka1957 Fórum-zöldfülű

szia mindenkinek szép napot

itten gyönyörűen süt a nap, jó kedvem is van meg hideg, viszont legalább szép. már néhány mandulafa elkezdett virágozni, úgyhogy jön a világosság, kerti munka és egyebek.
    Kata gyógyuljál mert tánc nélkül neked biztosan nem túl jó.
    a mocsok macsok megléptek, se hírük se hamvuk, hiába viszem nekik a finom kaját meg jó szót nem találom őket.
    na mindegymár hozok majd kedves dorombolós, simogatós macsekot. olyat amelyik engem is szeret és nemcsak én őtet.
    mert mindketten ugyanazt szerettük: ő is engem és én is magamat
    a tegnap a csecsemőgyilkossal-ról tárgyaltunk egész nap. kell nekem a szép idő meg a kedves macsek. ennyi rettenet és szenny csakis emberfélétől származhat-
    ma friss karácsonyi töltött káposztát fogok felmelegíteni ebédre és nagyon finom lesz.

szép napot mindenkinek
    gyógy-boszi-puszi

Jucusfalva, Minny84, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Szervusztok...
    Szép napot és vidámságot kivánok!!

20. incimami

incimami Fórum bárója

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.