Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok,
    Malacka,
    felénk is nagyon szép idő volt egész nap, neki is ugrottam az ablak pucoválásnak, mert már hagyott kivetni valót maga után.Most jó érzés tölt el, hogy egy darabig le van a gondom róla...
    A munkáddal kapcsolatban, sok érdekes és kevésbé érdekes dolgoknak lehetsz részese, ami gondolom egy kicsit meg is visel...
    Incike,
    hideg van???akkor valahogy nem jól süt a napocska felétek, mert erre még ereje is van bőven.Nemsokára, majd eljön az az idő is, amikor nem kiséri hideg, és vidáman fogunk napfürdőzni is...
    Kata,
    remélhetőleg javul az állapotod?Nem kell, hogy irjál, csak intsél a kobakoddal, akkor is megértem...

További szép estét kivánok..

2. incimami

incimami Fórum bárója

3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Tegnap a fellépés nagyon jól sikerült,óriási sikerünk volt a cigány tánccal! Most már javulgatok,de még mindig fájok és folyamatosan, sajnos!:cry:
    Ma bevásárlás,mert holnap fasírtot és túrós sütit akarok csinálni,hogy hétfőn legyen mit enni!
    Süt a napocskaxD
    Tenyésztgetek........................
    Legyen szép napotok!

kamylla64, Clauriel, incimami és 4 más kedveli ezt.
  4. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Tegnap fárasztó napom volt nagyon, mert előző éjjel nem jól aludtam, görcsöltem és fájtam.....
    A munkahelyen hajtás volt.
    Itthon gyorsan csináltam egy zacsis levest (grízgombóc) és túrósderelyét főztem ki ebédre, aztán lefeküdtem egyet aludni és pihenni.
    Ma reggel szépen süt a nap, de hideg van nagyon még.
    Nem kapkodok ma, szépen nyugisan fogok főzni, elvégre hétvége van.
    Ma annyit főzök hogy holnapra is legyen.
    A menü : tyúkhúsleves cérnametélttel, vadas zsemlegombóccal.
    Katám, nem semmi hogy ilyen fájósan is táncoltál.....gratulálok a fellépésetekhez!
    Vigyázz magadra és pihenjél!
    Itt a pinyóban jól kiszellőztettem és begyújtottam a kandallóba. :)

kamylla64, Clauriel, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  5. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

kamylla64, Clauriel, incimami és 4 más kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs semmi gond.:)

Clauriel, incimami, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  7. kacsa57

kacsa57 Utánpótlás-írogató

szia mindenkinek szép napot

úgy látom mindenki kiment szántani-vetni, merthogymivel gyönyörűen süt a napocska és csak úgy kacagnak a fák, virágok és ma reggel a saját szememmel láttam hogy a mátyás madár miként teszi a szépet a párjának.
    na még csak ezen a farmon nem fejeztem be a tenyésztést, de már el is fogyott a szupitáp, de még van egyetlen lehetőségem.
    ebéd sütött csirkének az ő szárnya, nehogy már elrepüljön, sütött krumplival

[​IMG] *** [​IMG] *** [​IMG] *** [​IMG] *** [​IMG]

na további szép napot
    gyógy-boszi-puszi

kamylla64, incimami, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  8. babahalak

Jó reggelt!
    Kezdek jobban lenni,úgy látszik,hogy hatnak a gyógyszerek,meg a pihizés!
    Ildikó- vigyázz magadra,mindjárt itt az április és megszabadulsz a fájdalomtól!
    Tegnap mégis megcsináltam a kaját,mert ma megyek vásárolni utána bőröndözés és útra készen vagyok!
    Kaméleonos eventke befejezve,kütyük kirakva!Még gyúrok a gyémántos feladatokra,hátha.............
    Legyen szép napotok!

Minny84, kamylla64, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Kata,
    ez egy jó hir, hogy kezdesz helyre jönni...Már ma utaztok??

Jó reggelt kivánok!
    Igen tegnap olyan jövős, menős nap volt, mert a természet nagyon hivogatott....

Utoljára szerkesztett: 8.3.15
    Minny84, kamylla64, incimami és 2 más kedveli ezt.
  10. kacsa57

kacsa57 Utánpótlás-írogató

szia mindenkinek szép reggelt

Ildikó az jó hogy gyógyulgatsz. Baba hova elutazol?

mostan megyek a barátosnémhoz további lomolási célzattal, aztán meg hullafáradt leszek

nagyon szép napnak ígérkezik, bár hideg van de legalább süt a nap.
    megkerült a majré című macsek, tegnap visszajött. lehet mégsem vagyok eléggé gonosz? pedig mennyire is gyúrok rá.

további szép napot mindenkinek. tessék kimozdulni, sétálni, kertezni

gyógy-boszi-puszi

Minny84, kamylla64, incimami és 3 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Boszika,
    biztosan megint sok értékkel térhetsz haza.Merre járt a macsekod vajon?Ám mint az ábra mutatja, csak jól érzi magát nálatok, ha visszatért hozzád.Ne is tagadd , megszeretted a kismacskát...

12. babahalak

Marika- holnap reggel indulunk :)
    Boszika- Ferencvárosban lépünk fel egy nagy gála műsorban!:D csacsázunk és cigány táncolunk és Madarász Katinak leszünk a háttér táncosaixD

Minny84, kamylla64, incimami és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Szia Cuki!

Bár telefonon megbeszéltük, hogy megyek megnézni Benneteket, itt azért írom, hogy megkérdezzem, ki jön még? Lehet, hogy csak én lakom Budapesten? Vagy mindenki annyira elfoglalt, hogy nem tud jönni? :(

Én előbb meglépek majd az angolról, hogy lehetőleg a csa-csa-csára odaérjek.

A tenyésztést kb. egy-két óra alatt befejeztem tegnap mind a két farmon, öt perc alatt szaporodtak, nem irigylem a csajokat :p

19.-én megyek a Lurdy Házba egy "Végig is csinálod Mastermind" programra, mert Dórika beregisztrált. Azt írta, hogy boldogan regisztrál én pedig boldogan fogadjam el. Imádom Csillagbabámat! :inlove:

Az évindító nagyon jó volt, szívesen megyek most is.
    Kaptam hanganyagot, sok órás, azt meg kell majd előtte hallgatni, úgy érzem, hogy több idő kellene. Mindjárt itt az este, az angolt elő sem vettem, - elég sokat nem voltam itthon - ma már nem is fogom.

Szép estét! :D

Minny84, kamylla64, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Szervusztok...
    Jucus,
    én már korábban irtam, hogy elmegyek....

Minny84, kamylla64, incimami és 3 más kedveli ezt.
  15. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Tudom Mari, örülök, hogy ott leszel Te is. :DMajd Katánál találkozunk, mert különben mi nem ismernénk meg egymást.

Itt nincs valami nagy tolongás, jobb is ha én is megyek aludni.

Jóéjszakát! :sleepy:

16. babahalak

Jó reggelt!
    Legyetek jók,amíg nem leszek,holnap este már itthon vagyok!
    .................és szurkoljatok!
    Marika és Jucus mi pedig találkozunk!xDxD
    Az Ildikóknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Minny84, kamylla64, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Szép napot kivánok!

Tavaszi pillanatok...ezzel a gondolattal találkoztam tegnap, amikor egyik gazdatársam Nyiregyházáról eljött, hogy Budapesten szórakoztasson embereket a táncukkal.Gondoltam, ha már ők eljöttek a távoli lakóhelyükről, akkor én bizony elmegyek és megnézem , hogy mivel kedveskednek nekünk.Ugyan személyesen nem ismeretem, de biztam benne, hogy fotókról már látva, biztosan meg fogom ismerni.Elő a térkép, internet, hogy vajon merre is kell majd mennem, hogy megtaláljam a Müvelődési központot, ahol majd a táncokat meg tudom nézni.Nem is volt gond, mert könnyen meg is találtam, igaz, miután mindig időben indulok, igy aztán vagy egy órával a kezdés előtt már meg is érkeztem.Sebaj, majd valahogy elütöm majd az időt, hiszen keresztrejtvény az mindig van nálam, igy aztán az idő múlását biztosan jól fogom tölteni.

Igy is történt, illetve, mégsem, mert ahogy a kabátomat beadtam a ruhatárba, látom ám, hogy már táncos ruhába öltözött hölgy került a látószögembe.Nosza, gyorsan utána is eredtem, és megkérdeztem, hogy véletlenül nem Nyiregyházáról érkeztetek?De igen, volt a válasz.Tyűha, akkor már helyen is vagyok,gondoltam, és mondtam én, hogy akkor a Katának légyszives szóljál.Igy aztán az öltöző előtt vátrtam a táncos gazdára, akire igazából kiváncsi voltam.Ki is libben a táncos ruhájában, vidáman, karcsúan, és mindjárt mondta, hogy -szia Marika-hiszen a face az nagy úr, és aki ott egyszer már megjelent, az nem maradhat inkognitóban.
    Miután kölcsönösen megörültünk egymásnak, kérdeztem, hogy vajon Jucust hogy fogom megismerni, mert még ő is fog jönni erre a táncos tavaszi pillanatokra.Majd ha sikerül neki ellógni az angol óráról..

Idő még volt bőven a kezdésig, igy aztán kicsit körbe kandikáltam a házban, és az egyik teremből vidám zene szólt, és látom, hogy retró táncos buli van.Belépő hétszáz forint, és olyan én, illetve, még egy kicsit inkább fiatalabbak vidáman táncoltak a ritmusos zenére.Nagyon össze illő párok voltak, akik nagyon a lábukban érezték a zene ritmusát, és jó érzés volt látni őket, közben én is a cipőm hegyén látom, hogy a zene ütemnére kezd el mozogni.Még az is megfordult a pihent agyamban, hogy micsoda jót tudnék én is forogni, táncolni ezekre a számomra oly kedves zenére...
    Elővettem a keresztrejtvényemet inkább, mert még a végén veszek egy belépőt és egy csokor petrezselymet és bementem volna árulni, hátha valaki felkért volna táncra engem is...Na de időben észre tértem, és inkább a kockákba irtam a megfelelő szavakat.Később aztán elfoglaltam egy széket a teremben, és nézegettem az embereket.Sokan integettek egymásnak, biztosan sokszor jártak már a műv házban és ismerik egymást.

Elérkezett a várva vár három óra és előttem nem sokkal a táncoslábú gazda is megérkezett.Kicsit később látom, hogy jó gazda módjára még egy kis ellenőrzés a ruhán, majd egy ici pici masszir is azon a rakoncátlan izmon, és kezdődhet az előadás...
    Illetve, látom ám, hogy Kata mellé érkezik egy hölgy és izgatottan fordulnak hátra, arra ahol én ültem, és kiderült, hogy megérkezett Jucus is.Igy aztán már ketten drukkolhattunk Katának a sikeres fellépéséhez....
    Volt itt minden a fergeteges Rock nagyiktól a kánkánig, a keringőtől, a csa csa csáig, a cantritól a cigánytáncig, felsorolni is sok.

Nem is gondoltam volna, hogy a Farmeráma játékból kifolyólag lehetőségem lesz, hogy ilyen sok amatőr táncossal is meg tudjak ismerkedni, akik a szivüket lelküket és a táncos lábukat nem kimélve szórakoztattak minket.
    Nos úgy gondolom, hogy vidáman kezdődhet már a számunkra a Tavasz...

Elnézést kérek, hogy most az egyszer két helyen jelent meg ez a kis szösszenet, de két helyről érkeztünk és én próbáltam meg egy kicsit sorba szedni a látottakat...

Minny84, babahalak, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  18. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok Csajszik!
    Nagyon köszönöm Marika a részletes és érzelmektől gazdag beszámolót!!!! Nagyon élvezetes volt! :) Nagyon örülök, hogy találkoztatok...hogy láttad ezt az eseményt és Cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!:inlove: A fotók is csodásak!

Csajok! Baba, Marika, Cuki! Gratulálok mindenhez: Cukink sikeres előadásához és ahhoz is, hogy időt/energiát nem kímélve "összehoztátok" ezt a randit! Szuper Csajok vagytok!!!!!!!!;)

Sziasztok!

Minny84, babahalak, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Szia Arvael,
    nem volt nehéz irni erről a találkozásról, mert jó volt,érdekes volt, és szórakoztatóóóóó.............Úgy gondoltuk, ha már a Kata eljött Nyiregyházáról, ide a nagyfaluba, akkor mi pedig meglátogatjuk őt és a csapatát...és ha tetszett, akkor még tapsolunk is nekik...

20. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Itt olyan szépséges az idő,szeressem.

Olvasgattam vissza,Jucuska,Marcsika találkozójáról Cukikánkkal,Boszika megkerült macsekjáról...

Ildikónak boldog névnapot kívánok.

Tenyésztésből Döncyre adott egy diszkó kaméleont,az egyik farmomra adott egy diszkót,meg azt hittem nem jól látok,egy piros kambóból kaptam egy hapcit...venni akartam hozzá még egyet,de sehol sincs a piacon,ilyen még nem volt,nem is tudtam építeni egyik farmunkra sem...

Ennyi tudtam lenni,majd jövök...Legyen szép napotok.

Minny84, Jucusfalva, babahalak és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.