Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Kata,
    köszönjük szépen a finom receptet, most aztán válogathatunk a finomabbnál finomabb sütemények között.Az ajándékok már mind készen vannak?

Minny84, Jucusfalva és babahalak kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét és
    [​IMG] kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!:)

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Meghitt, örömteli szép húsvétot kívánok!

4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Kellemes Ünnepet kívánok Mindenkinek!!
    Marika- az ajándékok kész vannak, kedden lesz a klubban a locsolkodás, ki lesz osztva a fiúknak!;)
    Sokan hiányoznak, várom ám Őket is pár szó erejéig!
    ...........egy kis kávé indítónak:
    [​IMG] [​IMG]

Minny84, Glanthor, incimami és 2 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Szervusz Kata,
    biztos nagyon jól fog sikerülni a klubbéli locsolkodás, és elnyeri majd a locsolóid örömét az általad készitett ajándék.Kivánom, hogy érezd nagyon jól magadat.A kávét éppen most iszogatom itt billentyű kopogtatás alatt.Sajnos úgy gondolom, hogy ez a helyes kis Teázó megüresedett, néha néha erre téved valaki, aki jó szivvel megpihen, de.....egyre kevesebb az olyan gazda, aki szétnéz a fórumon, mert talán nem is tudja, hogy sok jó beszélgetés szinhelye tud lenni.
    Látod, kérdeztem a nyuszis eventről is, hogy milyen ajándékokat kaptatok, vagy készültek e a csokrok a nyusziknak, de......Pedig a kis nyuszik ott vannak minden szegletben, lesik azokat a szép kis csokrokat, hogy aztán nektek is tudnának örömet okozni...Ha a szigetre hajózom?Már is ott terem négy nyuszika, vagy, ha az öreg Tölgyet látogatom meg, már ott is vannak, szinte sajnálom, hogy nem játszom velük egy kicsit.Igy aztán el is határoztam, hogy event ide, vagy event oda, én még ültetek egy kis Húsvéti liliomot, hogy tudjak nekik adni, hogy aztán a nagy ugrándozások közepette átadják nekem is az örömet okozó tojást.

Legyen vidám a napotok, élvezzétek a játék örömét ....

Utoljára szerkesztett: 5.4.15
  6. babahalak

Marikám- nagyon sok Tp-t, Csp-t, Btp-t kaptam, meg mind a három kütyüt. A titkosak, na arról jobb nem beszélni,inkább maradtak volna titokban!:oops:
    ..............hát igen, ketten maradtunk, Ildikóék kimentek a kertjükbe, ott nincs net. A többieket már nem érdekli,hogy mi történik velünk:cry:

7. -elzemari-

Kata,
    ne mond, majd jönnek meglátod, tudod a remény hal meg utoljára...A három kütyü is jó lesz majd valamikor, én is igy fogom fel, és nem hagyom , hogy elkedvetlenitsen.Szerencsére jó az idő, lehet szabad programot kitalálni, persze a meleg holmi ai kötelező...Ragyogóan süt a napocska, csak a melege hiányzik még.Kell ennél több Kata??
    Mindenesetre a kulcsot a szokott helyre tettem!!

8. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

itten nagyon szép idő van, most jöttem be a kertből. elültettem némi rebarbarát, nagyon szeressem akár még gyümölcslevesnek is, meg kompótnak. a tegnap kaptam úgyhogy legalább tizenöt ásónyomot kellett csinálnom hogy elültessem. levagdostam a málnákat is, bár már elég késő van, mindegyik nagyon szépen hajt.
    beszélgettem a vad macskámmal is, és néha már válaszol de még nem bújik elő. reggel párizsit kapott, de még mindig remegve szik ha ott vagyok vele és beszélek neki a tágas világról.
    egyszerűen nem tudom rávenni magamat hogy feltegyem a bannereket. bocsáss meg nekem Ariana, bár nem ez a legnagyobb bűnöm.
    Kata nagyon tetszik nekem az egeres bannered, nagyon csinos vagyok azzal a virágcsokorral.
    Marcsika, a feladatsorral elég jól boldogulok, már csak 19 csokor hiányzik a nyusziknak. elég jó ajándékokat kaptam, de nem újakat eddig mindenből van már és lett még egy, de nem szomorkodom.
    további szép napot mindenkinek

[​IMG] *** [​IMG] *** [​IMG] *** [​IMG] *** [​IMG]

Minny84, Glanthor, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kedves Laboviti! Neked is Boldog Ünnepet kívánok és köszönöm a sok munkát amit értünk végzel. :)

Marika, Kata engem érdekel, hogy mi van Veletek, remélem jól telnek az ünnepek.

Az eventet mindkét farmon befejeztem, jó sokat költöttem tulipánra.
    Még ültetem a liliomot, tulipánt, orchideát, mert Jucuson semmim nincs és készítem a csokrokat az aranyos nyuszikáknak. :D

Mindenféle ajándékot kaptam, még nem tettem ki sem az ólakat, sem a fákat, ráér. Addig legalább azt hiszem, hogy nagyon jókat fogok kapni. :p

Zsémbi gondolom Te is befejezted az eventet, vagy legalább jól állsz vele.

Szép napot! :D

10. babahalak

Jucusom- azt tudom,hogy Téged érdekel mi van velünk,de Clau, Kamylla, Incimami is régen volt.:cry:

11. -elzemari-

Boszika,
    itten is nagyon szép volt az idő, bár a hőmérséklettel nem igazán voltam elégedett.Igy van az, ha ez embert elkényeztetik már márciusban és állandóan a jó idővel van csak kiegyezve.Igazán tudhatnánk, hogy a z április, egy bolondos hónap, és igyekszik megviccelni minket ...
    A vadmacskád, csak megbékél már egyszer és viszonozza a kedvességedet.A kerti munka biztosan jól is esett, hiába a természet az éled, mert érzi a hivó szavát.
    Ha gondolod, szivesen segitek a banner kérdésben, de nem akarok tolakodónak látszani...
    A 16 csokor, gondolom már régen készen van, és a kis kosaradban már össze is szedted a kis tojáskákat, amik az ajándékokat rejtik.Én igen csak sok Tapasztalat pontot és Csengő pengőt kaptam, jól is jönnek a háztájiban.Nekem csak egy titokzatos ólam volt és egy rókakoma bújt ki belőle, de egyenlőre a pajta rejtekében várja sorsa jobbra fordulását.

Jucus,
    most megmondom neked őszintén, hogy nagyon reméltem is, hogy egy kis szikra érdeklődés még maradt a tarsolyodban irányunkban.Én már végeztem az eventtel, és lógok a babszáron, igaz cefet hideg van idefenn, de úgy kell nekem.A nyuszik borzsztó aranyosak voltak, és úgy ugráltak, mint ahogy mondják.Ugrál mint egy nyúl, vagy nem is nyúl a bakkecskére szokták mondani.Na mindegy is, a nyuszik aranyosak, és még ültettem egy kis liliomot, hogy a kis karibi szigetemen tudjam a pontokat kapni a tojáskákban, mert jól jönne már az az aranybanán, hogy az áhitott matéfámat megtudnám alkudni azzal a vén öreg majommal ott a Maja majmok szentélyében. Hiába valamit valamiért.
    Az, hogy még nem raktad ki a titkosakat, majd arra is sor kerül, de nagy és hatalmas durranást ne várjál, és akkor kellemesen meg fogsz lepődni, mert csak valami jó fog kiderülni.Majd meglátod.

Az ünnepek jól tellnek, ma a gyerekeknél voltunk és jókar dumcsiztunk, ettünk fincsi sonkát , vittem fincsi sütit, és a percek meg irdatlan gyorsan el is repültek.

További szép estét kivánok!!

Jucusfalva, Minny84, incimami és 2 más kedveli ezt.
  12. Glanthor

Glanthor Utánpótlás-írogató

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok a Teaház kedves Lakóinak,Moderátorainknak,Moderátor hölgyeinknek és a Farmerama Csapatának!!

Jucusfalva, Minny84, incimami és 3 más kedveli ezt.
  13. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok nagy szeretettel Mindenkinek!!!

Jucusfalva, Minny84, incimami és 2 más kedveli ezt.
  14. incimami

incimami Fórum bárója

Szép estét kívánok mindenkinek!
    Jelentkezem igaz egy kicsit elfáradtam, de megérta mert az unokák voltak itt nálam most mentek haza,
    Holnap meg a kisebbik lányom szülinapja lesz. Sütöttem egy vanília tortát. Megyünk bulizni holnap.lefényképezem és megprobálom felrakni hátha sikerül.https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...XYj2XQDmv6kk9ah0SrrRET4nVBxuR2QRj9Tcu46B6-5fw Kellemes husvéti ünnepeket mindenkinek...

Jucusfalva, Minny84, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Incike, akkor ez egy édes fáradság, az unokákkal való foglalkozás az mindig az első helyen van.Húúú, vanilia torta, na ez aztán a finom süti,ha valami kis morzsa maradna, akkor elhoznád???Kellemes ünnepeket neked is!!
    Clauriel, a jókivánság visszafelé is jár,Kellemeset és Boldogat kivánok...Sok nyuszi ajándékot, parfümöt illatosat.....
    Erika,
    köszönjük a jókivánságokat, és kivánunk nektek is minden jót az ünnepek alkalmából.Várunk ám!Hová tüntél el ily nagyon??

Jucusfalva, Minny84, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Húúúúúúúúúúúúúúú + haaaaaaaaaaaaaa
    Erásom és Ákos is jelentkezett, meg Incike is,aki hoz finom tortát,meg a receptjét is kérjük,mert nagy süti evő vagyunk!
    Marikám- olyan jókat írsz,hogy magam előtt látom,amint fagyoskodsz a felhőn! Lett egy kakasom ( a sokadik) és nagyon várom én is az AB-t,de a nyuszik nem akarják hozni! Liliomot ültetem addig amig az event tart és adom a csokrokat is a nyuszkóknak,háthaaaaaaaaaaa
    A tegnapi nap úgy látom mindenkinek jól sikerült, én meg csak pihengettem!
    egy kis ez + az:
    [​IMG] [​IMG]

Jucusfalva, Minny84, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  17. incimami

incimami Fórum bárója

18. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Csodás Húsvét Hétfőt minden Teaházas Barátomnak és Játszótársamnak! :)

Áldott, Békés szép HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok Mindenkinek!!!

Húsvéti köszöntő

Hófödte csúcsok vannak már mögöttem,
    Lejártam a cipőm talpát, s locsolni jöttem.
    Bár a télnek még nincsen vége, tudom,
    Mégis a tavasznak himnuszát dúdolom.

Dallal és kölnivízzel hát ím, itt vagyok,
    S remélem, emléket e házban is hagyhatok.
    Illatozzon utána minden kislány ruhája,
    Édesanya, nagymama és ezeregy unokája!

Nem kérek cserébe, csak egy piros tojást,
    De talán még ezt sem, csak szemekbe ragyogást!
    Mosolyt az arcokra, vidám kacajt a házakba
    S ezernyi bimbót a havas gyümölcsfaágakra!

Nem átlagos "hímes tojások"...
    (A balszélső nagy tojásra, a Himnuszunk kottája és még a szövege is meg lett örökítve. A mellette lévőn, Kölcsey képmása látható. Döbbenetesen szép! Ugye!?)

Egy kis információ, azoknak akik nem járatosak a témában...

"A húsvét a keresztények egyik legfontosabb ünnepe, a Krisztus-központú kalendárium központi főünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt.
    Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstől, de megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. A valláson kívül is a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak.
    A húsvétnak megfeleltethető, időben korábbi zsidó vallási ünnep (héber nyelven pészah) az egyiptomi fogságból való szabadulás ünnepe volt. A húsvét a pészahhal ritkán esik egybe, mivel a Hold járása szerinti naptár és a két változó ünnep számításától függ.
    A húsvét egybeesik a tavaszi napéjegyenlőség idején tartott termékenységi ünnepekkel is, amelynek elemei a feltámadás, az újjászületés..."

Jucusfalva, incimami, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  19. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Köszönöm Bandi,ezt a nagyon szép Megemlékezést!!Jó volt olvasni és a tojások is gyönyörüségesek.Köszönöm.Áldott Ünnepeket Kívánok Neked és drága Családodnak!!
    Köszönöm Marika.Remélem mindenki jól van és sok finomsággal teli roskadozó asztal áll a konyhába az ünnepünk tiszteletére.Most fözöm az ujabb adag sonkát.Mivel tegnap mi nem voltunk itthon,mára maradt eme nemes feladat,.Dee sebaj...fö még a kemény tojás is.
    Katám..a habos kaffét igen csak lenyultam..látod??-habos a szájam széle.....köszönöm!!![​IMG]

20. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG]Sziasztok lefényképeztem a tortát a telomra majd iparkodom felrakni.
    Jól sikerült a szülinapi buli mindenki ott volt az összes unoka nagyon jól éreztük magunkat , most értünk haza.
    Jöttem rögtön beszámolni nektek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.