Visszajelzés Az ébredés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Én elsőre nyitottam, azóta sem. 24 párkeresőst csináltam, már váltottam kockára de még semmi.
    Sok idő van még hátra, kell nekem is kutya, a raktárház szívesen látja!

genka53, Gio, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  2. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

A horror párosító ládát hogy lehet meg szerezni?

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sőt , annyira csak az 1 db felhőre koncentrálok , hogy volt , hogy csatni nélkül aratok .:inlove:

De megvan a +1 lidércfényes felhő 9 játékkal . Meg van egy kutyaólam , és az is elég bőven . :D

Kimaradt :
    • 8 csillagos érme
    • 256 db Eventnövény
    • 600 db felröpi
    Tovább nem csinálom , más nem kell a boltból .
    A dekorok amik az állatokra hatnak az meg főleg nem , mert én a fákat részesítem előnyben a teliholdason , és avval haladgatok .

tandem6, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Sajnálom,de nem kultiválom a vegyél meg akciókat, sokkal jobban szeretem a normális játékot...szeretem kitalálni, hogy honnan/miből jönnek jól a felröpik és nézegetem a raktárkészletemet hogy mit is termeljek. Pillanatnyilag a 34. lejátszott játéknál tartok, azt hiszem igy teljesen sikerülni fog és hidd el én is a gyorsítókat is alkalmazom.Nagyon szeretem ha elérem amit szeretnék, de ez más kérdés. Nem szeretnék feltétlenül a pénzemért vásárolni lehetőségeket, hiszen ez egy játék legyen annak is szórakoztató, aki "csak" játszik. Mindenki a lehetőségei szerint játszik, de látható, hogy a módik közbenjárására sikerült a felröpik számát optimalizálni és ez mindenkinek csak jó!!!!! Sokan vagyunk főleg idősebbek, akik a játék izgalmáért érdekességéért játszanak, legyen ez továbbra is igy! Továbbra is jó haladást....érd el amit szeretnél én ezt kívánom.

jutka190226, Zatini, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  5. borderland57

borderland57 Fórum mestere

szia!

A memóriajátékkal, amihez a baloldali szobrot kell elérhetővé tenni 5 db malomtermékkel.

genka53, Gio és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

melyik felhő adja a tp.lassan haladok 18 játékon vagyok túl

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

genka53, Gio, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Az Ébredés 1 felhősor a kúriára is hat? Köszönettel.

9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok mindenkinek!
    Minden már felébredt gazdának és a most ébredőknek is.:D;) A jelenlegi állásom, 26 lejátszott játék, nyereményem 2db tündérpálcika-butik és 1db Pokoli Kutya barlang. Két felhőm már aktiválva, Csillagos érméből pedig 194db van jelenleg. Még 106db kell és a Pokoli kutya barlang 3. szint is meglesz. Az elején kitűzött célom így el is lesz érve! Mert a megjelölt 900 érméből 200db lejön, mert a tündérpálcika-butikot már nem kell kiváltanom. Van már 3db belőle és ez bőven elég nekem, még sok is. Mert túl sokat eszik és elég rövid idő alatt.
    További szép jó napot és sikeres eventet kívánok mindenkinek!
    Mind a két játékkal játszom, de a párosítóval kevesebbet. Azért, mert a kockás az gyorsabban lejátszható.

Utoljára szerkesztett: 27.10.19
    Fuhur, Zatini, Imi* és 11 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, hatással van rá!

Fuhur, genka53, Gio és 9 más kedveli ezt.
  11. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok. Nekem az a gondom a párosító játéknál, hogy amit éppen kinyitok azt nagyon hamar becsukja ezért hiába tudom hol a párja és igyekszem gyorsan rákattintani újra kell nyitnom amit beszámol a nyitásokba, így nem lehet 10-ből teljesíteni de még 12 -ből sem mindig. Ha nagyon bemérgesedek bezárom és újra kezdem, de ez meg nagyon időigényes. Más is tapasztalt ilyent?

genka53 kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Az alábbi képet az event leírásából hoztam :[​IMG]
    Mivel azt írja, hogy több TP a teliholdas világ tárgyaiból. Ezért én úgy gondolom, hogy hat a kúriára is, mivel az is a teliholdas területhez tartozik.

13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm szépen a válaszod.

14. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Csinálom én is az eventet, csak időm nem volt írni. 2 felhő megvan, és sok-sok ládából lett egy tündérpálca-butik. A memóriás játékot csinálom, mert kutyaólam van 2 db, és sajnálom rá, az 5 malomterméket, amivel a kockázós indítható.
    Lassan haladok, 18 játékon vagyok túl. A dekorokra annyira nem vágyom, 2 db meglett, ha a sárkányos nem lesz meg, nem baj. Most már csak érmékért és ládákért játszom, lenne még pár dolog amit szeretnék kiváltani.
    Jó játékot mindenkinek :)

genka53, Gio, furmint111 és 6 más kedveli ezt.
  15. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Kamilla1012, Ribiszke, zsuzsma és 25 más kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

40/14 játék megvan. A két szobor kifaragva :)
    1 pokoli kutyát sikerült szereznem, ment is ki nevelődni.
    Az egyik felhő aktiválva.
    Még van idő meglátjuk meglesz-e a 40 minijáték. Kiváltani csak az új terményest, meg a másik felhőt lenne jó.

genka53, Gio, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

62 párosítós ládából 14 érme és 0 tündéres.:mad:

genka53 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok ! Én ennél lustább vagyok, nem csinálok külön képeket és ilyen csodás megjelenitést sem. Örülök, hogy az eventeket tudom teljesiteni. Ügyes vagy, még egyszer gratula.

Utoljára szerkesztett: 28.10.19
    genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Megvettem 1 felhőt,de nem tudom mit kell rápakolni,mert vissza visz az első oldalra a vízköpőhöz

20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép jó délutánt kívánok Neked!
    Egy frissítés után próbáld meg újra. De lehet az is, hogy nem arra a felhőre kattintottál amelyiket már megvettél.
    Ébredés felhősor 1-re 1x1-esek tehetők, az Ébredés felhősor 2-re pedig 1x2-esek. Olyanok amilyenek vannak a tárolódban, szabadon dönthetsz róla.
    Nekem az 1x1-es az mind repülős kirándulás, az 1x2-es pedig Homokművész.

Utoljára szerkesztett: 27.10.19
    Szabi451, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.