Visszajelzés Az ébredés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok!
    Két felhő üzembe! 32 lejátszott játék,3 kutyusól, fejlesztés a boltból!Az elején a röpik miatt nem bíztam benne,de a végéreérek!
    2 tündérkém is termel.Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!

Ribiszke, Kuzdern, Éva0315 és 10 más kedveli ezt.
  2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Szia Swordfish!megpróbáltam frissítettem ugyan úgy a vízköpőt adta be,kiléptem a játékból és újra beléptem,de semmi változás így nem tudom beüzemelni a felhőt

3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A kiváltott felhő az lentebb kerül egy kicsivel, az eredeti helyétől. A másik marad ott ahova elsőnek betették.
    Ha mégse jó így, akkor írj a hibák észlelése Topic-ba.
    ui: Ha sikerült aktiválnod, akkor írd ide a csicsergőbe.:D Már csak 18db Cs érme kell és a Pokoli kutya barlang fejlesztése ki lesz váltva.
    Mivel a szabály olyan, hogy az írásom után nem írhatok. Mások meg nem cseverésznek, ezért ide biggyesztem a hírt, ;) hogy a kijelölt célom elértem, ebben a pillanatban.:D:D Nem nagy hír ez tudom, enélkül a hír nélkül is meglenne mindenki !:D

Utoljára szerkesztett: 27.10.19
    maszilva, Ribiszke, Kuzdern és 16 más kedveli ezt.
  4. Blökix

Blökix Fórum hercege

40 lejátszott játék pipa.
    Most már csak csemegézek.

5. tercsi33

tercsi33 Járnitanuló

sziasztok!! a felhöt meg kell venni?? nem kapjuk meg a játékkal ,köszönöm a választ!!

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, ki kell váltani csillagos érmékért. :)

7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia!
    Igen, meg kell venni! A boltban az Új Főjutalmaknál található, mindkét felhő.

Utoljára szerkesztett: 27.10.19
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Ági
    Most nyitottam 15 db horror párosító ládát.:)

-W-595-, maszilva, nagymami2 és 17 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Újabb 10 db ládát nyitottam az imént.

-W-595-, maszilva, nagymami2 és 17 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Azért "kicsit" mázlista vagy...:music:
    Gratulálok! :)

-W-595-, GA-BI-O-Farm, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia szomszéd!
    Gratulálok:inlove:! Haladgatok én is, túl vagyok 30 kockázáson, 4 kutyaólam lett. Elégedett vagyok és úgy döntöttem, átállok én is a párosításra. 4 malomcucc már megvan az 5-ből a bal oldalra. Remélem így is elég lesz minden, hogy meglegyen a 40 játék. Kell még pár kör növény is, a röpi meg majdcsak összejön. Legalább 2 terményest szeretnék begyűjteni. Hónapok óta nagyon küzdök az idővel, de szerintem azért most is megleszek. Ma már nem aratok, pihi indul...kinyír az óraátállítás:sleepy::cry:

Lillapilla73, Gio, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    A 10-12-ből való teljesítés nem is elsősorban memória kérdése, hanem színtiszta szerencse, ugyanis ha sorban forgatod fel a képeket, láthatóan nagyon kevés alkalommal van a szomszédságban a párja. Ezért ha játékmenetenként előfordul egy ilyen, akkor 12 felfedésből már megússza az ember a játékmenetet, és kap 4 ládát, ha nincs, akkor hibátlan játék esetén is csak 13 felforgatásból van meg egy játékmenet. Ez esetben, 13-15 lépésből való felfedéskor 3 ládát kap. Meg még veszteség nélkül be is csukható az ablak, és visszanyitáskor nem vesz el újabb érmét, csak a "leosztás" változik.

Van egy nagyon bevált módszerem a párosítós játékhoz, és hibátlanul működik.
    A legegyszerűbb szisztéma (szerintem): a nyolc figurát vagy le kell rajzolni nagyjából, ha van színes filctoll, az is segítség, vagy rosszabb esetben felírni a képen látható dolog vagy állat nevét 8 db kb. 3 x 3 cm-es kis papír lapocskára, amelyeket egy üres lapon egy-egy felfedés után oda tesszük a papíron, ahol a játékban szerepel pl. első sor bal első: CÁPA .... stb. Ha végeztünk egy játékmenettel, a következőnél újra rakosgatunk.... ;)
    Kártyák:

Sok sikert a játékhoz !:D:inlove:
    ---------------------------------------------------------
    A két felhő már tegnap este óta üzemel szépen feldíszítve a paszulyon:
    Az én kis Démonkám sem szomorkodik már, mert már megtanították a nagytesói kockázni is, meg kártyázni is, és már boldogan vigyorog :
    Örül ő is az eddigi eredménynek: 26 lejátszott minijáték, a felhők után + 192 érme, és a ládákból extra nyereményként 3 db Tündérpálca butik jött. 1 db a gazdaköriből lett, így azzal együtt már 4 van. Ezért váltottam ki ezek után a jobb oldali részt is, hogy plusz kutyám is legyen. Sajnos pokoli kutyaól még nem jött az eddigi 22 kutyás láda nyereményeként. De ami késik, nem múlik! ;) Még 99 óra van hátra az eventből! :D:inlove: Kicsit
    takarékosabban kezelem a meglévő eszközeimet, nem akarok többet beleinvesztálni, mint amennyit kell, mert jön még más event is ez után. ;)
    Egyébként ez a feladat tetszik nekem. :):D
    Gratulálok mindenkinek aki már végzett! :D:inlove: További sikeres játékot mindenkinek! :D:inlove:

13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Zsu!
    Nem kerdes , hogy a magyar csapat munkaja van a hatterben es kozosen harcoljatok ki a jobb dolgokat , en csak az Agi mondatara reagaltam :)
    Koszonet a magyar team munkajanak :inlove:

14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

..és akkor a 4o játék elérve...most már csak csemegézek..a piros ól és a felhők kiváltva. Ezt akartam, már csak nézegetek mit is vegyek. Ügyeskedjetek, haladjatok idő még van....Nagyon szép napot kívánok!

jófarmerlány, genka53, nagymami2 és 8 más kedveli ezt.
  15. lulanéni44

lulanéni44 Utánpótlás-írogató

De jó neked, én még a felénél tartok, nem jönnek a felröpik az istennek sem.

Kuzdern, jutka190226 és ildiko44 kedveli ezt.
  16. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

A 2 felhőt kellett kiváltani,hogy aktiválni lehessen.Csak a tp adót váltottam ki azért nem engedte aktiválni

Kuzdern kedveli ezt.
  17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

a két leghosszabb érésű növényt ültettem (alkonyi árnyvirág és izzó penészke) azzal nagyon jól jönnek a felröpik.

genka53, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  18. marisom45

marisom45 Utánpótlás-írogató

köszi, kipróbálom

ildiko44, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  19. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Szia! Köszönöm a tippet, kipróbálom.

genka53, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nekem jelenleg 23 ébresztő bájitalom van kevesebb mint amit szerettem volna így hétfő reggelre. Sajnos kimaradt a tegnapi nap családi okból de a család az első. Még várok mi lesz a felröpi mennyiségem gondolom csütörtök estig azért összejön a 40 játékra való mennyiség. Nem szoktam az utolsó napra hagyni a minijátékokat de most nem tudok dönteni úgyhogy kivételt teszek és egyben játszom le ami összejön. Ha a digi is úgy akarja és nem lesz gond a netemmel.

ildiko44, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.