Visszajelzés Az ébredés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

Jelentem, tojásarató kapja le.

maszilva, kovacstne, Domos52 és 12 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen tényleg.:music::wuerg:Azt mérlegelem hogy mindkét játék feloldásánál is kapunk ládákat.:music: tudnék spórolni persze 110 érmét ( átváltás 2 érmeo_O)viszont akkor szinte biztosan ki kell váltanám vagy 150 érmért a kutyust vagy 200-ért a terményest. :music:Valamint elveszteném az esélyét valamelyik nyerhetőnek.:eek:Szóval látszolag olcsobbo_O de mégse.:p
    Ergo marad a játék .
    De én nem 40 játékot tervezek,o_O akinek a lehetőségei nem engedik meg ( röpi, vagy gaz termelési szempontból annak érdemes csak 1 játéknál maradni mert könnyen elmehet esetleg az event az 5 játék kiváltásánál. Azaz érdemes nézni a kezdő röpiket, és egyébb dolgokat ( idő pörgetés stb..)
    Pld ha nincs meg a gombaerdő teljesen , nincsenek kivátva a raktárházak, vagy nem tud valaki időre aratni akkor az a 5+ malomtermék sokk lehet...:eek:

Utoljára szerkesztett: 22.10.19
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönöm a jelentést. :D Van még öröm, most kakaska meg is nyugodott. :)

Domos52, genka53, Gio és 7 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nekem hiányzik a boltból a munkás kupon...
    Most mehet a tartalék...de a felhők kellenek...
    A röpi most megint kétséges nem nagyon szeretem, hogy nincsen B verzió.../
    0 percezés/...ha netalán baj van...

-W-595-, Domos52, [erika05] és 6 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Szia. De van: a szupertrágya.
    Azért nem tervezek én se előre, mert nem tudom hogy fog jönni a felrepi. Majd kezdéskor meglátjuk és utána lehet tervezni, mert hiába lesz meg a növény, ha nem lesz hozzá felrepi.

-BombadilToma-, imi010, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Semmire se megy a szupertrágyával, mivel a felreppenő csak teliholdas területeken jön, ott meg nem lehet nullázni.

Kuzdern, Domos52, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia. Nem lehet nullázni, de ha sima területre kirakja Karácsonyival , Fehérrel, vízzel és trágyával akkor nem kell 8 órát várni, csak 1 órát.

gulya69, nagymami2, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Péntek estig kellene befejeznem. Húzós lesz. Utána 9 nap szabi.
    Nem teccik.Agyonbonyolított, és agyonidőtöltős. Szórakozás pedig még véletlenül sincs benne. El kellene már dönteni, hogy stratégiai játék vagy csapdlecsacsi legyen a farmerama, mert most most már az Uno is jobb ennél. Azt legalább nem egyedül kell jáccani.
    Ez már a sokadik ilyen event gyors egymásban, hogy gaz, máshonnan felröpi, malom, sok beadási hely, rengetek minijáték max. időigénnyel.
    Nem tom, hogy hány hejesírásí hibba van bene, dde nem ís érdekell.

ronka, Ribiszke, Crispello és 11 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kukori80!:)
    Így igaz ahogy mondod! :) Én még meg szoktam cifrázni, hogy a fehér ártatlanság mellé nem karácsonyi sütit rakok a bónuszrekeszbe, hanem démoni bokrétát, és így pár perccel még rövidebb idő alatt beérik a rémnövény. A másik oka meg még az is, hogyha a következő körnél már nem szupizok, és automatikusan vetem a rémnövényt, akkor legalább a bokréta érésidő csökkentő hatása érvényesülni fog.
    Persze, ha már szupertrágyázik az ember, akkor viszont ügyelni kell a pontos artási idők betartására, és nem a földben hagyni punnyadni, mert különben kár rászórni a sok minden finomságot. A teliholdas forszírozott röpigyártásnál én mindig 1*2-be rakom a rémnövényt, nem 1*1-be, vagy 2*2-be, mert optomálisabban jön a röpi. A 2*2-nél saját magunk korlátoznánk a röpik számát, 1*1 -be való ültetésnél meg dupla mennyiségű szupertrágyát kellene használni, mint az 1*2-nél.
    Az event tetszik, kell mindegyik felhő :D:inlove:, a grafikusok is megint toppon vannak. :D:inlove:
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:

nrg18, almáspite48, kukori80 és 16 más kedveli ezt.
  10. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!

Tudja valaki hogy a naptárból ma kapott fejlesztéshez honnan van az alap, mert nem találom sehol?:)

milanzs kedveli ezt.
  11. csillag

csillag Fórum mestere

Szia

A naptár első ajándéka.

genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Én is így jártam de türelmesen végignéztem a Kisértetjárta kúriát és megtaláltam. Még 12 napig először le kell aratni az ajándékokat róla és utána rakhatod rá a fejlesztést.

Fuhur, nagymami2, .schara. és 5 más kedveli ezt.
  13. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:) remélem mindenki már nagyon várja az eventet:)

Kicsit erősebb lesz ;)

DevilMókus, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia persze értelek csak az bosszant, hogy az ember kifacsarja magából a 0 percezés előnyét legyen B verzió ha netalán valami közbejön és erre mintha kitolásként ide tervezik a röpit ahol 1 lehetőség adott /vess-arass pontosan/...jó sokat...

genka53, jutka190226, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia!
    Én is elsőre a pároztatást fogom csinálni, mert azzal a maxot szoktam teljesíteni! A kockázást szeretem, de az ugye szerencse faktoros.
    Kockás füzet, táblázat és a rublikák megrajzolva; ugyanakkora kis négyzeteket (duplán) kivágva, a kezdőbetűk ráírva!
    Elindítani a játékot - füzetbe lerakni a megjelenés sorrendjébe a kis négyzeteket és ennek megfelelően jelölni élesben.
    Akinek szuper a memóriája, ugye az csinálja fejből! Nekem így biztosabb! :wuerg:

genka53, csio70, pormacska1 és 4 más kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Nyilván nem a játékosokkal való kitolás a szándék, hanem az esélyegyenlőség jegyében zárják kissé az ollót. (Máshol meg baromi nagyra nyitják, de ez már más kérdés...)

17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Kicsit idevág a téma hogy a mai 14 h aratásnál elégé érdemes cserélgetni a rekeszeket szerintem.
    1)Elsőként a bahát fogom aratni ananászos sütivel, és növekedésserkentővel valentinnal./csodagyümölcs miatt/
    2) A tisztás Valentin és sajtgolyó -a gyémántba csere répás almás csatnira.o_O
    3)A teliholdas és gombaerdő óljait elindítom az elöző alapján, itt majd a sajtgolyó helyet démoni a növények ültetése elött.;)
    4) Fehér ártatlanság és karácsonyi a felszaporításhoz,és ha kell/valószínűleg igeno_O/ akkor a teliholdas és a gombaerdő is kap zöld cseppet.
    Természetesen a röpi felszálló alapján rakom ki a területeket, jelenleg 1*1 talajon van izzó penészke és alkonyvirág ha terület/ röpi nem éri el a 120 feletit akkor 1*2 -re ültettem vissza.:music:
    És ez még csak a kezdés;)Még hogy nem taktikus event;):pxDxD

Utoljára szerkesztett: 23.10.19
    Domos52, nagymami2, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Érdekes volt olvasni:) mindenki máshogy csinálja:)

Kuzdern, ildiko44, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tetszik az event.Csak a teliholdon variáltam,a többi nekem érdemtelen/ állatokat tettem ki trágya miatt a farmra/
    Reggel ültettem a teliholdra 8 órás növényeket.2 órára beérik.A gombaerdőbe kiraktam az összes boszorkány almát/49db/ 12 órás,polipfából is 52 db-ot,az pedig 10 órás.Kriptamécseseim is vannak, de csak 8 db ért be,az viszont úgy érzem adja a felröpit.Állatokat is hagytam kint, azokat majd aratás után cserélem 8 órás növényre.Elég szinesre sikerült, de reménykedek a felröppenőkben ezzel a felállással.Az event növény nem sok, az hamar készen lesz 2db 100%-os pörgetés jött be,nem fogom sajnálni rá a zöld cseppet sem.Sikeres eventezést mindenkinek.

maszilva, soresne, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindig is ez volt a cél. A krókuszt kivéve, mindegyik nullperc hiba folytán került be a játékba (persze azt nem tudjuk, hogy az is hiba vagy sem). Tehát a nullperc nem opció a játék készítőinek. És mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a pannik és a nullperc jelentőségét csökkentsék. Az, hogy a minden mennyire lesz elég, az kérdéses.

genka53, csio70, magdi06 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.