Visszajelzés Az ébredés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Hűűha, hűűha, bajok vannak a felrepivel. 59 db-al kezdtem, azt hiszem le kell adnom az igényeimből. :D:D
    Egyelőre a 2 felhő a cél, holnaptól csak 1 területen ültetem a növényt, amíg a felrepi utol nem éri.
    A fákkal nem vagyok megelégedve, a többségét le is bontottam, az ólak úgy-ahogy , de maradok inkább a növényeknél. 5 órástól felfele már adogatják a felrepit, de attól se vagyok elájulva.
    Sok sikert.

genka53, maszilva, ildiko44 és 12 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

35 db Vértölgy csak 4 db felröpi . De sok kicsi sokra megy , és már 193 db felröppenőm van .

jutka190226, genka53, -Erbrow- és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Észrevettük :D [​IMG] Csak már a múlté a két feladat :D
    Szépen haladsz, kullogok utánad.
    Nálam a fák nem muzsikának, holnap átrendezem a terepet ma már nem bontom le a fákat, egy területen ott maradnak a másikra növényeket ültetek. A vénusz 2 óra és pár perc alatt 22 felröpit hozott.. Nem sok, de szükségem volt a pótlásra.

Utoljára szerkesztett: 23.10.19
    jutka190226, briguka, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Trutyimalom, sötétlő szentjános és macskatündérek 1 az 1-ben adták most a felröpit. Már 124 db! Wow!

jutka190226, -W-595-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok!Hát az biztos hogy 2 féle játékról szó sem lehet mert igen drága a röpi.:music: Ami biztos hogy 2 szer 2 talaj ad 1 röpit alkonyival, o_Osajnos az 1 szer 2 sem hozz 80-at. Kemény event lesz.:oops: Cél egyenlőre nincs:ptalán 40 játék valahogy..az biztos hogy a gazt nem kell erőltetni 1 területen is bőven elég.:music:Jelenleg 158 röpi ,denevérvirág érik.:pViszont borzasztó nehéz 2 kedvenc játékból választani, de valószínűleg a biztosra megyek o_Ofájó szível de a kockát elengedem.:cry:
    Kitartást minden küzdőnek, mert ez az lesz:mad:

Atali, spagetti24, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  6. Gratulálok!
    Nálam nagyon rossz az eredmény - 97 db
    Ilyen gyengén a 70-80-as szint környékén álltam.
    Most 218-on vagyok, de számomra ez most a véget jelenti.
    Hosszúkat ültetek,de nem jönnek trágyával sem.
    Apropó!
    Valaki tudna egy jó telefon típust javasolni, amelyen lehetne farmerázni is.

7. kukori80

Szia. Nálam nem adják egy az egyben, inkább 2 ólból jön 1 felrepi.
    Szia. Ameddig ilyen gyéren jön a felrepi, addig ne tessék a játékok között válogatni. :D:D:D
    Tegnap Tamás súgott, hogy a párkeresősnél ki lehet lépni ha rossz az eredményünk, úgyhogy én biztos azt fogom játszani.
    Ahogy most állok, esélyem se lesz kockázni. :D
    Szia. 8 nap van az eventre, hátha állítanak a felrepin, mert ha így marad, akkor 8 nap is kevés.
    Sajnos a telefonban nem tudok segíteni.

genka53, zoldert, Gio és 7 más kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

A mai emlékezés kapcsán, nekem nagyon találó szó az eventre ,,, küzdelmes,,,
    Jelenleg 252 felröpim van, de ez köszönhető a szuptrágyázott alkonyi árnyvirágnak, amit már meg is szüntettem.
    44 polipfa 8 felröpit adott, azokat is töröltem már.
    Jön a kisérletezés, mi, hogy, adja majd a felröpit.

9. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én nem fogok küzdeni, szépen lazán csinálgatom,*****. 2 aratás után 69db egy vicc, egy csepp zöld nem sok annyit sem fogok elhasználni,de lassan 8 év után rendesen gondolkom a befejezésen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.19
    jutka190226, -W-595-, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ezek a röpit valahogy nem akarnak jönni, de lehet röpködnek csak túl gyorsan és engem átrepülnekxDxDxD

Atali, jutka190226, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

75 darabnál nem ad több röpit a 8 órás növény...aki dolgozik és csak reggel-este arat annak nehéz lesz a dolga...

genka53, Zuhi, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Szia ! Igen olvastam Tamás írását, ezért is hajlok a párosításra.A denevérvirág hozott 1 szer 1-en 30 röpit / terület, így már 188 -ál vagyok. :pEz meg tetszett :inlove:ma még 1 aratás lejön belőle.:p
    Sajnos a kocka el van vetve;):oops:xD
    Szia! Nem mondom hogy nekem nem fordult meg a fejemben akár a játék akár az event eldobása.:oops:De úgy vagyok vele 8 nap hosszú idő,hátha történik valami a röpivel .:pDe a gazdakörökhöz termelgetek, utána az alkonyi úgyis jó mindenre.:music:
    Más nem csemegézni fogok a boltból..:music:

jutka190226, genka53, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  13. Matold

Matold Haladó

Szia!
    Nekem Samsung J5-m van, azzal simán tudok játszani

-W-595- és -Erbrow- kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Több külföldi kollégával egyetértésben, jelzés megy a központnak a felröpi alacsony voltáról.
    Köszönjük tapasztalataitokat, számításaitokat!
    Ezeket és a saját farmjainkon tapasztaltakat is felhasználtuk a visszajelzéshez és mellé álltunk a levelet megfogalmazó külföldi kolléga mellé.

Tudjuk, mi is érezzük ezt a nehézséget! Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy ez változzon.

Kérjük, hogy további panaszokkal, számokkal már ne terheljétek a csevegőt!

Lillapilla73, vihence, times84 és 30 más kedveli ezt.
  15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Nekem a 6,30 perces zseléfülgomba ,, csak ,, 27 db-t adott

genka53, -W-595-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Ilyen arányba nagyon kevés a 8 nap, egy ídő után megúnja az ember hogy mindig arra vár hogy talán történik valami, persze meglehet csinálni, turbozni szoktam a fákat, zödcsepp meg egyebek . Csinálni fogom de ha így marad esélyem sem lesz.

Köszönjük szépen! Reméljük meghallgatásra talál!

Megkérlek!
    Ügyelj rá hogy ne legyen 2 egymást követő írásod a fórumon!
    Kékmadár

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.19
    genka53, ildiko44, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia! Mit mondjak? Én is tudom hogy 400 röpi/ nap kellene és akkor is folyamatosan kellene csinálni.Hát egyenlőre úgy tűnik nem lesz meg.:oops: Várok csodára hátha..:oops::p

jutka190226, genka53, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Igen: ha így marad, akkor a kocka el van vetve. Sajnos.
    Sokan írjátok, hogy gondolkodtok a játék abbahagyásán, én úgy csinálnám a helyetekben, hogy nem lépnék be 3-4 napig, lekötözném a kezemet is :D és ha alig várom hogy visszajöjjek, akkor szeretek játszani, de ha eszembe se jutott napokig, akkor tényleg abba kell hagyni és keresni kell mást. Ha meg visszajöttél, de már sok az event, akkor szelektálni kell. Ne legyen kényszer egy eventet megcsinálni, ha nincs kedved. Nekem azért nem unalmas ez a játék, mert szeretek számolni és egyáltalán nem esik nehezemre, szeretek eventeken agyalni. Na nem úgy, mint Jancsika, csak úgy normálisan. :D
    Ez most egy kicsit nehéz eventnek néz ki, de csináljuk. A 2 felhőhöz 20 játék kell és az 1+ 5 belépő, az biztos hogy menni fog, a többi csak a felrepiken múlik.

Ribiszke, Atali, jutka190226 és 15 más kedveli ezt.
  19. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Bármelyik jó, ha elég nagy a képernyője, és rá tudod tölteni a Puffin böngészőt. Nagyon aprók a dolgok, a nagyítást meg nem szereti, fagyogat. Aratógép nélkül használhatatlan. Én ha muszáj Huawei Mate 10 Pro-t használok.

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az eventnövény felszaporításának még nem álltam neki. Nem is fogom reggelig megtenni, de lehet, hogy akkor sem. Mivel nem írhatok számot, így csak annyit írok, hogy még mindig csak két jegyű számnál tartok. ebből nem lesz meg amit szeretnék, tehát, ha nem változik a reggeli aratáskor akkor nem folytatom tovább az eventet.
    Szépen csendben a most "elköltött" rémkészletet fogom pótolni eventezés nélkül.
    Nekem is ez a készülékem van és használható, bár inkább csak ha nagyon szükséges akkor játszom rajta.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.