Visszajelzés Az ébredés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sajnos.:oops:Egyre inkább maximumra tervezik az eventeket, vagy inkább a fölé.:eek:2 szer 2 talajon zöldcseppel meglehet.:music:o_ODe nyilván te is tudod.;):p

jutka190226 és genka53 kedveli ezt.
  2. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A reggeli aratás után 227 felröpim van. Ez érdekes lesz!

3. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Sziasztok. Nekem nem hat az almás répás csatni a növényere.Mit tegyek?

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha azt etted meg, akkor hat. Nem tehetsz egyebed, mint ellenőrzöd mi van a gyémánt rekeszben.
    Most nézem, hogy nem oly vészes. második felhősor az smafu. 7 játék kell még biztosan az 1. felhőig. Annyi meglesz.

Gio, -gyöngy-581, bubafejgingo és 4 más kedveli ezt.
  5. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Szia DeviMókus. A gyémántrekeszben ott van írja is a+2 darabot, de a szátón cak az alapmenniséget adja.

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nálam is kevés a röpi, pedig még éjjel is felkeltem, hogy időben arassak. Persze van még idő, de ólakra szinte alig ad, persze 3-4 órás ólra miért is adna. A fákkal ugyanez a helyzet.
    A 8 órás gazra ad 30-50 röpit, mikor milyen hangulata van. Aztán kifújt, mert csak a 2-3 fajta hosszú fa ad reményt, az meg zokni nélkül .... hát elég nyögvenyelős.
    Nem aggódok, mert, ha aratok sokszor, akkor csak összejön.(remélem)
    Viszont nagy hiba lenne, (volt.., ) ha a teliholdas termelést, a főfarmmal tennék egyenértékűvé röpi terén.
    Na majd elválik, de hogy döcörgős event lesz nálam az biztos, mert cseppezni nem fogok, hisz van sok +2-s kütyü a termelés növelésére, szóval felesleges itt elpazarolni a sztrágyákat, a zoknit is beleértve.
    Annyi lesz meg, amennyire fussa... olyan lazásan.

(pl 9 most learatott bfűz most 1 röpit adott, de kell a fűz, szóval nem érdekel)

Utoljára szerkesztett: 24.10.19
    Gio, ildiko44, bubafejgingo és 9 más kedveli ezt.
  7. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Ilyet még nem láttam. Mekkora területen mennyit ad? Mi az alapmennyiség?

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Biztos, hogy csatni? Mi van a többi területen vetve, ahol hat? Az a furcsa, hogy a csatni minden területen (kivéve Malalás), és minden növényre egyformán hat.
    Frissíts egyet, ha még nem tetted meg.

Gio, genka53, -kaktuszable- és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!
    Az lenne a kérdésem, hogy az "Ébredés" eventben már lejátszottam 3 játékot. Ennek ellenére a számláló nulla. Nem haladok. Mit rontottam el?
    Előre is köszönöm a segítséget!

DevilMókus és kovacstne kedveli ezt.
  10. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Nemrontottál el semmit.
    Ahhoz, hogy el tudjuk indítani a minijtáékot, először be kell adni 5 x 1 db malomterméket
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-ébredés.18714/

Gio, genka53, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  11. Vanessza

Vanessza Junior szaki

-kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nálam is ez a helyzet.

-vadocka70-, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

21db 6 órás lidércfényfa 1 röpi, szóval ennyit erről

Sebaj, 2500 akárhány röpit majd kirázunk a kisujjunkból, nem is beszélve arról, ha mind2 minijátékot végig szeretnénk vinni. Hát ez utóbbi akkor most felejtős lesz.

maszilva, DevilMókus és -kaktuszable- kedveli ezt.
  14. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nálam sem jönnek a röpik, tegnap és ma 8ó nővénnyel fákkal van 156. Ma még rosszabb mint tegnap. Sajnos süket fülekre talált a röpi ügy. Nem szoktam panaszkodni, most sem teszem csak megállapitottam. Részemről ez az event befejezve.

Bonzó1945, inanna11, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  15. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Légyszi áruld el a titkod, hogy csináltad? Nekem ma reggelre 3 malomtermékre való felröpi jött. Ez nagyon karcsú lehet valamit nagyon rosszul csinálok. A gazzal nem lesz gond de ha ilyen ütemben jönnek a felröppenők nem sok jót várhatok. Próbáltam már 8 órást 5 órást de semmi pozitívum. Erősen el vagyok keseredve.

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok! Ilyen pozitiv vélemény még nem hallottam tőled.Egész gyorsan haladsz,nem tudom,hogy utol érlek-e? Ja ,ez nem versenypálya.

Gio, ildiko44, bubafejgingo és 4 más kedveli ezt.
  17. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Teljesen egyetértek nagyon nehéz lesz. Főleg a kezdőknek ők csak álmondatnak róla akinek nincs meg a teljes gombaerdő esélytelen. Nekem még 6 macskatündér és meglesz de nincsenek vérmes reményeim. Persze próbálkozom eljutni ameddig lehet de most nem állok úgy anyagilag, hogy befektessek. Túl sok volt a kicsi gyógyszere meg az autó vizsgáztatása és ne feledjük nyakunkon a karácsony. Meg előtte a Mikulás is kivesz némi pénzt a zsebből. Bár már tudják a fiúk, hogy anya meg apa a mikulás azért mi szeretjük őket meglepni. Hát ennyi egy újabb kimaradt felhősor és a pokoli kutyusra is várok tovább. Szép napot mindenkinek.

Atali, ildiko44, bubafejgingo és 4 más kedveli ezt.
  18. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! A gyereknek tavaly a szülinapjára S 9 +-t vettem azon gond nélkül tudok játszani munka közben mert az iskolába nem engedem, hogy vigye.

Gio, bubafejgingo és Kuzdern kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Hátha javul.o_O:pA Bp nek is rá kell jönnie ha elengedjük az eventeket az nekik sem jó.o_O:oops:A pokoli kutyust itt a boltban a legolcsóbb kiváltani, ha másra nem arra jó lehet.(persze ha a felhő már reménytelen)

Kuzdern, genka53 és tigris125 kedveli ezt.
  20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Sajnos nem csak feletted repülnek el. Nagyon bosszantó.

Gio, DevilMókus, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.