Visszajelzés Az út az aranyhoz event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Mar 2, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Jack miatt 1*1 lenne jó... mivel itt nem lehet komfort és ezzel zöld cseppeznék;)

jutka190226 and SnéDóri like this.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hát az az 1 Hoppácska a felhőn van, arra is egy évet vártam, addig ott állt a felhő parlagon.:wuerg:
    Nekem nem ügy, már csak 238 felröpi hiányzik, az már összejön, inkább csak azoknak írtam, akiknek nehezebben jön össze a felröpi, mert ugye még az eventes gazt is kell termeljék.
    A teliholdas éj felhő már nálam is aktív lesz mire aratni kell, kb. 1 óra a 20%-os majd csak holnap reggelre,
    de szerintem arra már n lesz szükség.
    Holnap meg holnapután reggel learatok, utána meg ki tudja mikor, nagyon nem is érdekel:wuerg:

3. GA-BI-O-Farm

Dóri annyi bónusszal le tudod zavarni az összes gazt.
    A teliholdason 1*1-en termeld a százszorszépet, csinálj 1-1 malomterméket, azt meg 2*2 szaporítsad a gombaerdőbe.
    Ha van területnyi, akkor a szupitrágyádon múlik milyen területen ültetsz.
    Azért ne áldozz be minden szupit,a 8 órást esetleg azzal, az 5-6 órást meg majd napközbe, ez a készleteden múlik.
    Bocsi, de nem tudtam összevonni, későn vettem észre.:)

4. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

A malomtermék megvan. A kriptaőrt még nem szaporítottam, a virágzószerződésből van 900 db. Igazad van, valószínűleg én is megkeverem és párhuzamosan termelek ma. Van kicsit több mint 7000 zöldcsepp, de óvatos vagyok mert még lassan csepereg vissza.

5. -Holdfeny-.

Persze, hogy meg lesz... nagyon messze a vége;)
    Én a felhőre várok:wuerg: Annak idején a hoppácska miatt drágának találtam... :( azóta is sajnálom, hogy kihagytam...
    Ekkor szűnt meg az a gyakorlat, hogy minden megvásárolható felhőt a következő akciónál is felajánlottak annak aki nem vette mego_O

jutka190226, cili53 and GA-BI-O-Farm like this.
  6. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nagyon szépen haladok. A malomtermékek nálam is megvannak. A fehér százszorszépet letermeltem és beadtam. A virágzó szerződésből eddig 2500 db van. Kriptaőrt még nem szaporítottam azt majd holnap fogom elkezdeni, addigra kész lesz a virágzó szerződés e.gaz. A felröppenőkkel nincs problémám mire a növények kész lesznek addigra az is meglesz. Most jelenleg 766 db pengetőm van és a 8 órás e.növény szépen adja.

7. GA-BI-O-Farm

Na én a felhőt gyanutlanul megvettem, viszont nem írták milyen dekorok kellenek rá. Aztán szembesültem a Hoppácskával, amit egy elég vacak csomagba raktak, közel 3000Ft-ért és nem vettem meg. Viszont így 1 évet vártam, míg megszereztem a dekort:wuerg:

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hoppácskát nem csak akcióban lehetett beszerezni, hanem a pengős boltban is meglehetett venni és újra is töltődött :)
    Nekem aktív a felhőm és az eszköztárban is van lejárt dekor immár kettő, mivel az utolsó életét most használtam el.
    Az utolsó előtti feladatnál tartok, abból hiányzik még 150 pengető és még hátra van egy.
    Terror-tojással szaporítom mindkét területen gyorsítva szupertrágyával is az érését, még ma készen leszek remélem és holnap már a felhővel fogok aratni :)

9. -Holdfeny-.

Ez egy elbaltázott akció volt:wuerg:
    Nálam folyamatosan szaporodik minden;) úgy tűnik ma meg lesz az első növény.. utána már számolhatok miből mennyit kell ültetni, hogy ne termeljek túl8)

jutka190226 and Nagyii58 like this.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Változás várható, módosítás történik "Az út az aranyhoz" event nyeremény felhősorának tulajdonságaiban.

A központban a játékos visszajelzések következtében újra kalibrálták az értékeket.
    Alkalmazása a következő heti frissítéssel kerül játékba.

A módosított tulajdonságok:

Út az aranyhoz felhősor
    • Lezárási idő: 168:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Több TP minden tárgyból (teliholdas világ). Bónusz: 500%, Időtartam: 25 óra
      • 6 db Boszorkányos holmik ládája S.
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekorok helyezhetők rá (Megy a jam!, Jam utáni takarítás, Kőkemény zene).

Köszönjük a közreműködést, sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

11. -Holdfeny-.

A felhő után kb 1 évvel lehetett hozzájutni8) Felhő nélkül sajnos nem sokat ér:(
    Ez jó hír;) Köszönjük;)

12. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Na én most ott tartok, hogy a fehér százszorszépet sikerült letermelnem (+14) és beadni, majd a kriptaőrt is, olyannyira, hogy majd 2000-rel (igen!) túltermeltem. Bahh, azok a fránya bónuszok 8)
    A virágos szerződésnek még bőven van híja - de idő is van bőven - most amíg még tartanak a bónuszok, és pont itthon vagyok, addig megy néhány rövidebb növény, aztán éjszakára leszerződök.
    A felröppenővel még mindig ráérek törődni.
    Figyeljetek jobban mint én ;)

13. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Tegnap vettem egy kis csomagot, hogy gyorsabban tudjak haladni! Egyszercsak kedvenc laptopom azt mondta, hogy nyekk! Se kép, se hang! :wuerg:
    Ma eddig rohangáltam, hogy szerezzek hozzá egy töltőt, mivel szegénynek az aksija sem jó már!
    No így én most kezdem! Bocsi szomszédok, ezért nem tudtam ajit küldeni!! Igyekezni fogok, hogy utolérjelek benneteket kedves gazdatársak!xD
    Képzeljétek a kerék megajándékozott 2 x 100-as bónusszal! Juhééééé
    És méééég- 3 piccoló ládámat kibontottam! 1 varázskalap, 1 kösz a segítséget és és és 1 Fa fa!!! ??Amilyen rosszul indult a tegnapi meg a mai nap nagy örömmel zárom!!!

Last edited: Mar 4, 2022
  14. Goran

Goran Fórum bárója

Most, hogy kicsit turbóztak a felhőn már más szemmel nézem a szántóföldet és szívesebben termelek, mert az eredeti tulajdonságai nagyon satnyák voltak.

jutka190226 likes this.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hoppá, haza értem. :D

halihoó!
    Megnéztem a Hoppácskát, 3, azaz három darab figyel nálam a behívóra. :D Nem zargatom őket egyenlőre. Optimizmusom még a régi. A héten végeznem kell ezzel az eventtel. ;)

16. -Holdfeny-.

Sok sikert;) Örülök, hogy a farm szerencse kereke most kegyes volt hozzád;)

jutka190226 likes this.
  17. zsani_apja

Pont elég lett a bónusszal. :D
    Itt tartok. Sima lesz.. ;

18. -Holdfeny-.

Én még a 3. beadásnál tartok:music: Ráérek:p

jutka190226 and zsani_apja like this.
  19. zsani_apja

Én is ráérek. Visz a sodrás, pedig kapálózók ellene. :D

20. -Holdfeny-.

xDxDxD Aratás előtt, közben vagy után kapálózol:eek:o_O? Mert én is próbálnám a technikádat:p

jutka190226 and zsani_apja like this.
Thread Status:
Not open for further replies.