Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

hurrá elrontottam, termelhetek végtelenségig :S :(

konyhaszolga, _Cygnus_, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Mi történt?

alex0824, _Cygnus_, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Az első kör, vele együtt a felhősor és egy kitehető megvan. Most eventnövényre és felröpire várok!
    Még szerencse, hogy türelmes vagyok, meg persze várakozás közben teszem egyéb dolgaimat! :p
    Eddig tetszik az event! :D

alex0824, genka53, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  4. törpilla2847

törpilla2847 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet, hogy csak én nem értek valamit. Én csak a felhőt és a kitehetőket szeretném, de nem tudok rájönni, hogy mi a menete. Ha valaki segítene, akár bagollyal is, megköszönném.:sleepy:

alex0824, genka53, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  5. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A kulcsok aránya nálam most 7-6-5. Kezdésnél hullámdömping volt, 7-1-1 állásnál kicsit megijedtem, de azóta javult az arány, remélem kiegyenlített marad.
    Mindenkinek sok felröppenőt és egyenletes arányban érkező kulcsokat kívánok.

alex0824, genka53, Melan és 6 más kedveli ezt.
  6. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Mi történt, beadtad a kulcsosba az ültetendőt is?

alex0824, _Cygnus_, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Esetleg csinált egy rakás felesleges .. négyzet kulcsot ...:oops:

Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

már micsoda ?
    a papucsállatkák felszaporítása?
    egy rosszul lezárt joghurtos tégelyben csatni nélkül is hamar beindul az evolúció

ha meg eventnövényekről van szó (plussz felreppenők) mindannyian isten , öö a kábelszolgáltató kezében vagyunk

vagy te még nem próbáltál pénteken munkaidő után netjavítást kérelmezni egy hangpostafióktól?

9. LBetti

LBetti Fórumgróf

No, még 5 négyzet - 1 kör lándzsarózsa - és kész leszek.
    1 háromszög és 1 kör fog maradni. (Csak 1 kör maradt volna eredetileg, de megpróbáltam, hátha négyzetet ad, de nem.:p)

genka53, Melan, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  10. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

lehet a kacsakatás csatnis komfort került véletlen törlésre

alex0824, genka53, konyhaszolga és 5 más kedveli ezt.
  11. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

passz! :)
    az első ajtót , teljesen kivégeztem! :S , most nézem, h a sorban beadni az azt jelenti, 1-2-3 ajtó sorban, nem pedig először az első ,majd amásodik...stb.
    hajtás van a melóban, és kiégett aggyal, nem könnyű itt is összpontosítani! :) :S
    van ötleted ?
    most nem a földet töröltem, de volt már arra is példa , de az más event volt...

pontosan ! 21 et megcsináltam, és be is adtam :S

12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Két kört kell csinálnod. A lényeg, hogy a 6. teremben csak felröppenős kulcsokat használsz ez 10 darab (3 kör, 4 háromszög, 3 hullámos). A többi teremben 3 és 5 a kitehetők csak felröppenős kavicsokért válthatóak ki. Ha kevés a felröpid akkor 1-5 termben érdemes négyzettel operálni. Ehhez 16 négyzetes kulcs kell majd, de kell majd 16 a másik 3-ból is. Tehát 16*350 +26*185 4h-ás gaz, 26*185 8h-ás gaz, és 26*18 röpi. Ez a minimum.
    Gyártsd le a kulcsokat, utána az eventismertetőből válassz egy utat a felhősor és a kitehetők szerint. Lehet, hogy majd kell 1-2 másik kulcs is, de nem valószínű.

Utoljára szerkesztett: 12.4.16
    alex0824, csopke1, Melan és 7 más kedveli ezt.
  13. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok!aktuális ajándékkódot tud valaki:)

alex0824 és bindi5454 kedveli ezt.
  14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nekem meg se felho se kiteheto nincsen , a kockaval kinyitottam par ajtot , matrica szupertap, repascsatni ajandekok vannak , remelem most mar jon az a felho is :eek:

alex0824, Peszi2, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

alex0824, genka53, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  16. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

jönni fog , én szurkolok neked

alex0824, Peszi2, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Gratulálok neked ehhez a teljesítményhez.:inlove: A 21 négyzet kulcshoz csak váza kell és összesen 7.350 db.:pxD Utána várjál ránk,mert megyünk.Csak nem biztos,hogy röpik miatt érünk is addig az 51-es szintről. ;):D:D

Utoljára szerkesztett: 12.4.16
    alex0824, Peszi2, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  18. Gio

Gio Fórum bárója

Úgy néz ki, hogy mégsem dőlhetek hátra... A felhősort sikerült beüzemelni:D, viszont a 3.körben a második ajtónál megtorpantam mert 2 kört és 1 háromszöget kér:oops:. Ezek szerint nem jól emlékeztem arra, hogy már csak négyzetek maradtak. A gond csak az, hogy alig maradt pár db rákollóm, úgyhogy kezdődhet a szaporítás újra xDxD

gyfa, alex0824, HéricsBáró és 13 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszi , aranyos vagy :)

alex0824, Peszi2, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  20. törpilla2847

törpilla2847 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen.:)

alex0824, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.