Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Olvasva Benneteket, én kegyetlenül le vagyok maradva:sleepy: Hosszú évek óta ez lesz az első eventem, amit nem tudok befejezni?:( Remélem nem így lesz !!!!:p

alex0824, -szida-, Melan és 6 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Újabb kőkúcs jelentés:
    10-7-11, és már ez 28, elvileg a következő 14 fele kör kellene legyen.

alex0824, HéricsBáró, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét ! Kedves East ! kérem a segitséged.
    Nos én nem tudom hol tartok, mármint mennyi van a végéig. Felhősor és a Mi van ott kitehető megvan. 6 terem lámpája pirosan világít, Terem: 4/6. Kell majd beadnom, hogy nyitni tudjam az ajtót -2 hullám, 1 kör, 1 háromszög, -és mit még látok, hogy be kell adni 2 kör, 1 hullám, 1 háromszög. Nem értem miért nem tudom követni, hogy mi van készen és mennyi van még hátra ? Tudtok ebben segíteni ?
    http://kepfeltoltes.hu/160412/ajtok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utoljára szerkesztett: 12.4.16
    alex0824, genka53, Melan és 9 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én csinálom úgy vakvilágba sorba ahogy vannak a dolgaim kulcsaim...ültetek ..gyártom a kulcsokat...és adom be...de komolyan én nem értem mi hogy:oops:...olvasom hogy el is lehet szúrni..de csak a végére lehet érni nem?:music:
    Itt Járok Most
    http://kepfeltoltes.hu/160412/event_www.kepfeltoltes.hu_.png akkor most az első teremmel végeztem?? meg még mivel??xD köszönöm a segítséget ha leírjátok merre az arra:)

alex0824, genka53, Melan és 7 más kedveli ezt.
  5. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sajnos nálam körök nem jönnek. 9 csináltam és 6 háromszög és 3 hullám lett. ja és most a körök kellenek, na de majd holnap reggel.

alex0824, bindi5454, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kép alapján első szoba két ajtaja kész, illetve egy teljes kör a többiben. Most a 2. szobában vagy (2/6 van kiírva) és annak a piros kijelzője körül dereng egy kis fény.

alex0824, bindi5454, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha nem írtad fel akkor legfeljebb egy modi segíthet, egy ID szám is kell.
    1-3 termből 2-2 van kész, 4-6ból 1-1 van kész. Most a 4.ben vagy.
    Az 1. termből két szoba van nyitva, a 2.-6ból egy-egy. És mindig előre. Írjad fel miből mit adtál be, mert az utolsó körben nem fogod tudni miből mi kell.

Utoljára szerkesztett: 12.4.16
    alex0824, bindi5454, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Ha valaha ködös volt előttem az út,most megyek a vakvilágba.Az eventleírás tökéletes,de nálam túl nagy a" fehérség".

alex0824, bindi5454, Mikulás48 és 14 más kedveli ezt.
  9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    En is pont ugyan itt tartok , ezek az ajandekok varnak ram :D :D es en is ahogymeg van minden valtom es nyitom a kaput ;)

alex0824, bindi5454, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  10. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

11 kör
    12 hullám
    7 háromszög
    0 kocka
    van eddig
    majd reggel folytatom és ha meg lesz bepakolom :p

alex0824, bindi5454, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  11. pkata78

pkata78 Utánpótlás-írogató

Ezt a beváltást kezdem unni, eddig 9 hullám és 2 háromszög, ezzel előre egy lépést sem lehet tenni. >:(

alex0824, bindi5454, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  12. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Szia! egyet értek veled, mert sajnos én sem tudom, hogy kellene csinálni, én is megyek a saját fejem után, már sok mindent beszedtem, aztán majd meglátom hogy alakul. További sok sikert mindenkinek.

alex0824, bindi5454, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Úgy bizony, a többféle kulcs lehet a mumus.:D

Gondold el, nem kéne 1*1-es földbe vetni.:D Milyen jó lenne.:D

Akik az utolsó pillanatig csinálják az eventeket, azoknak tényleg felesleges 1 nap után panaszkodni, de akik az event másnapján be szokták fejezni, azok már látják, hogy állnak. A felröppenőm megvan, még egy kör 4 órás növényt kell vessek... a kisördög nem hagyott nyugodni és 8 órásat ültettem, hogy ne kelljen reggelig várjak a kulcsok alakulására.:D:D

Elkiabáltuk a sikered.:(
    Nem adtam még be semmit, ha mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, akkor veszni hagyom a 3. sort.
    Holnap este mindenképpen visszarendezem a farmot.

Gratulálok!:) Te vagy a győztes!:D

gyfa, alex0824, bindi5454 és 11 más kedveli ezt.
  14. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Óvatosan közlöm veled, hogy jelezték semmi garancia a megadott mennyiségekkel mindenkinek sikerül amire vágyik vagy egyáltalán a felhőt és a rá való kirakókat megszerezni, ezért javasolják aki sikeres akar lenni termeljen tovább. Távol áll tőlem, hogy megsértselek vagy kioktassalak, de lehet hogy nem figyeltél alaposan a játék leírására. Ne add fel ha teheted vidd végig bízzál abban sikerülni fog.

alex0824, osztrak12, bindi5454 és 9 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

De sajnálom, biztos többen is járunk majd úgy.Tőlem most 3 kört kér, és csak 1 db van.Aratni pedig egy jó óra mulva fogok.Csak tudnám hol járok , talán a 3. körnél,de ez egyáltalán nem tuti.

alex0824, bindi5454, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. padamak

padamak Fórum nagymestere

Elnézést, hogy saját magamat idézem, de így érthető, hogy a kíváncsiság nem hagyott nyugodni:
    12 kulcsot váltattam be Kislányom keze által (ennyi rákolló volt hozzá), lett 5 hullám, 4 kör és 3 háromszög. Khm... :eek::D
    Aranykezű Kislány! ;)

alex0824, bindi5454, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  17. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Áruld el, hogy lehet ilyen hamar letermelni ennyi eventnövényt:oops:

vasaló57, alex0824, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    2010-ben nem játszottam, ezért nem tudom összehasonlitani. De a farmom 2 hónapos, egy eventet nem tudtam megcsinálni, ami éppen akkor futott, amikor regeltem.:)

A mostani termelős-felröpis eventekhez az kell, hogy legyen minél több termőterület, és ott már csatnival 1x1-s kockán le lehet termelni az eventnövényt. Felröpikhez már nagyon nagy segitség az élő legenda a tölgy csúcsán, anélkül nem tudom, hogy jönnének a felröpik, szerencsére nem kellett kipróbálnom, mert nálam elsődleges volt, hogy felteperjek odáig, és kiváltsam:D

Igazából ha ezek megvannak, akkor onnantól az ilyen tipusú eventeket szerintem meg lehet csinálni. Nem 2 nap alatt, de az event ideje alatt bőven. Fejlődni, és csillagokat kiszedni meg a gazdakörikből lehet. Azt azért irreális el várni, hogy ugyanolyan lehetőségek legyenek mint egy 5 éves farmon.

30 óra telt el az eventből, erre hamar ráuntál:D:D

Én egyelőre termelek, nem váltottam be semmit, majd akkor, ha legalább már az eventnövények megvannak. Igy szerencsére nincs mit megunni sem;)

alex0824, osztrak12, bindi5454 és 10 más kedveli ezt.
  19. Gio

Gio Fórum bárója

Így jártam, úgy látszik a memóriám már nem a régi. Mindig megfogadom, hogy jegyzetelek, aztán meg elfelejtemxD.
    Eredetileg az lett volna a tervem, hogy végig megyek a vegyes pályán és utoljára hagyom a négyzeteseket.
    Azt, hogy hányadik körben jársz láthatod a kinyitandó ajtókból, ha már csak 1 van akkor a 3. körben vagy. A felületen jobbra lent pedig láthatod, hogy a 6 teremből éppen melyikben jársz.

gyfa, alex0824, bindi5454 és 19 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nahh akkor nem járok legalább egyedül a vakságba:) Nahh de köszönöm mindenkinek a segítséget...próbálom értelmezni ..átolvasom mégegyszer..hátha tisztul a kép:)

alex0824, bindi5454, genka53 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.