Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pkata78

pkata78 Utánpótlás-írogató

Pontosan elolvastam, és megértettem a leírást, de azért azt túlzásnak tartom, hogy ennyire esetleges az egész, közben túl vagyok még 3 pörgetésen és megint hullám. Szóval ha ilyen arányban folytatom ahhoz hogy be tudjam fejezni lesz olyan 60 felesleges hullámom, és ez iszonyat mennyiség mint felröppenőben mint eventnövényben.

alex0824, bindi5454, -szida- és 6 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Erre gondoltam én is,mert egy ajtót látok,s ott a második szoba jön, ha lesz karikám hozzá.Viszont idő még bőven van.További jó kapálgatást.

alex0824, bindi5454, Jucus1949 és 7 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt:) Erős visszaesés után erős nekikezdés lett, utolérték egymást a lemaradók. :)Felhő beüzemelve de fel kellett használnom 7 kockát, különben sose lett volna meg. ;):)

4. annamaripicur

annamaripicur Utánpótlás-írogató

Szép estét Minden Kedves Farm Társnak! Nekem első, második és harmadik nekifutásnak is bonyolult lett ez az event. Két kis cseperedő palántám szinte egész nap az én energiáimat sajátították ki és nagyon úgy tűnik, hogy megtartják jó szokásukat. Úgyhogy csinálgatom-csinálgatom...de ha most egy nagy játékbabát azonnal meg kell gyógyítani a beteg pónival együtt játék adódik akkor sejthetitek ki nyert. :D Mindenkinek sok szerencsét!!!! Nekem amúgy ebben a játékban nem sok szokott lenni. :p Szép estét Mindenkinek!

vje0315, Juhosjudit1, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  5. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Sziasztok!
    Sikerült befejeznem ,minden ajtó ki van nyitva, nagyon jól sikerült a beváltás 4 db kör és 1 db háromszög kulcsom maradt!
    Mindenkinek sikeres beválást, hasonlóan jó szerencsét!

vje0315, alex0824, Fuhur és 20 más kedveli ezt.
  6. Gio

Gio Fórum bárója

2 slusszkulcsért adok 3 hullámotxD

Jó döntés:D

Igen, sajnos alacsonyabb szinteken még problémát okozhatnak a felröpik, de hidd el, bármeddig is jutsz mindenképpen elismerésre méltó ;)

Nem baj, nekem tetszett:D Így legalább van miért izgulnom.
    Biztos vagyok benne, hogy úgy fog alakulni, ahogy szeretnéd, max. ütletsz még egy pár kört pluszba. Kár lenne bent hagyni az 50 szupertápot.

gyfa, Magdusnéne, vje0315 és 22 más kedveli ezt.
  7. monika6767

monika6767 Törekvő

Hogy lehet ilyen rövid idő alatt befejezni?!?! Aki dolgozik, annak ez reménytelen, reggel és este 1-1 aratás aztán munka. Most még a hétvégét is elvették, mert vasárnap 14-kor vége van, én még nem találkoztam olyan eventtel, amiben ne lett volna egy hétvége.
    Azért mindenkinek sok sikert!

vje0315, alex0824, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Nagyon ügyesen taktikáztok, nekem ehhez se időm, se türelmem. A második körnél tartok, a 6. teremben. Csináltam néhány négyzetes kulcsot, és néhány másikat, vegyesen jöttek, mikor melyik ajtóhoz volt elég kulcsom, azt nyitottam. Lehetőleg úgyis végig akarom csinálni, akkor meg mindegy a sorrend. Persze, nem biztos hogy összejön, majd kiderül. Tegnap délután a party pörin nyertem egy 100% termésbónuszt, nagyon örültem, ez meglendítette kissé az eventgaz termelésemet. Viszont most a növényekből van pár ezer, a felröpi elfogyott, nincs kedvem várni rá az esetleges kulcsok miatt, lehet, hogy 0 percezés lesz ebből.
    Csodálom a taktikázókat, és köszönöm, hogy leírjátok itt, abból szoktam alkalmazni, ami tetszik. Sajátot gyártani nincs energiám.
    Sok szerencsét mindenkinek!

vje0315, alex0824, ulmo12 és 15 más kedveli ezt.
  9. taga1

taga1 Fórum biztosa

Á, ne boszankodj, még rengeteg időnk van és Fortuna is meglátogathat bennünket, nekem 11 háromszög mellett 3 db köröm van, hidd el semivel sem állok jobban mint Te, majd az elkövetkezendő napokban csak úgy hasitunk, hogy hova? - hát,xD majd kiderül

vje0315, GA-BI-O-Farm, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    na most már a felhő lebeg a szemem előtt,de csak reggel tudom beadni a kulcsot:D:D:D8)
    a rákollóvirág megérik reggelre és remélem jó kulcsokat is kapok:p

vje0315, GA-BI-O-Farm, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  11. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!

Nekem túl sok ennyi eventgaz megtermelése,:cry: így nálam minimum terv van, csak négyzet kulcsokat gyártok (nem rossz az az 50 szupitáp:D).

12. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok,
    hullám 2
    kör 7
    háromszög 8
    négyszög 21
    én így állok most,
    Kitartás mindenkinek!

13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nagy gratulációm azoknak, akik befejezték ezt az eventet. Azért egy-két tippet elfogadnék, hogyan lehet ennyire rövid idő alatt megcsinálni. Egy gondolatom van, hogy kosárvásárlás, amit én nem teszek, ezért termelek tovább, s majd alakul a dolog. Javarészt befejezem az eventeket, remélhetőleg ezt is sikerül. Sok sikert kívánok Mindenkinek, no és persze szerencsét is, mert most az is kell egy kevéske.

vje0315, Peszi2, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A kosárvásárlással bizony nem lehet mindent megoldani, tuti nem így csinálják. :) De olvass vissza, sok hasznos infót találsz. :)

vje0315, GA-BI-O-Farm, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia. Én csak abból a taktikából indultam ki hogy minél előbb legyek túl a szerencsekatoroson, mert a négyzetre már ki tudom számítani hogy mennyi növény kell.

vje0315, Fatther, GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  16. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Sziasztok!
    Mivel csütörtöktől nem érek rá,de szerettem volna befejezni /mivel eddig minden eventet megcsináltam/ kb 3500 szuper trágyát beáldoztam csináltam vagy 10 kör "0" perces árpát a felröppenő miatt , aztán még a szaporítás után szuper trágyáztam az event növényből vegyesen vagy 4 vetést , éjszaka a 8 órást ültettem ,hajnal 4 kor felkeltem.... kb így, nem vettem kosarat, és persze még végre a szerencse is mellém állt!;);)

vje0315, Fatther, GA-BI-O-Farm és 14 más kedveli ezt.
  17. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én is várom a Fortunát reggel finom kávéval, meglátjuk mellénk szegődik-e. Eddigi 22 nyitásból lett 12 hullám, 4 háromszög, 6 kör. A hullám nagyon szeret, de a többi nem annyira. Látom szomorú sorsomat, termelgetek még egy darabig. Idő van, nem adom fel. Szerencse legyen velünk. Gratulálok, akik már elérték a kitűzött céljaikat.

vje0315, taga1, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  18. spicur

spicur Fórum-zöldfülű

Sziasztok csak 1 ajtót lehet ki nyitani a 3 ból vagy asztán ha végigmentünk ujra lehet kezdeni??​

vje0315, Gio és alex0824 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halihoó!
    Nem nagyon tudom,hogy mit,hogyan csinálok,csak nyitogatok.Kicsit fura nekem,hogy nem egybe terelem a növényt,de talán így is sikerül.Ami akadály lehet az a munkám. :D ..de hát főnökömet ezt nem érdekli,csak nevet rajtam. :)
    Jó nyitogatást mindenkinek! ;)

HéricsBáró, vje0315, Gio és 6 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia, egy teremben csak egy ajtót lehet tetszés szerint választani. Végigmész a 6 termen és megint az első teremből a megmaradt 2 közül választva tovább léphetsz a 2. terembe és így tovább.

HéricsBáró, vje0315, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.