Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. spicur

spicur Fórum-zöldfülű

Köszönöm :D És még valami érdemes az első ajtokat ki nyitani vagy aztán ahogy kapom a kulcsokat annak fügvényébe mert nem akarok rá dolgozni.

csodabogár1, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

ha bármilyen problémád akadna az eventel keresd a mesterségek völgyében Roy vadiúj kulcsmásoló üzemét
    -itt zár nem marad lakat-talan-
    -avagy a czilinderből csak akkor ugrik a nyuszi miután feltöröm-

:)

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A teremben bármelyik ajtót kinyithatod a 3 közül amihez kulcsod van.Az én javaslatom az hogy először szerezd meg a "szerencsekulcsokat" és ha nem kapod meg akkor a négyzettel tovább tudsz menni ha minden kötél szakad.Nekem háromszög problémám van, azt nagyon keservesen adja, de már a felhőt tudtam aktiválni.

4. spicur

spicur Fórum-zöldfülű

Köszönöm. :D

szellorozsa és alex0824 kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Mivel nem néztem ill. jegyzeteltem, hogy melyik ajtón mentem be, én sem tudom hogy hogy állok!
    De nagyon boldog vagyok, mert napközben is tudok játszani, kaptam egy jó tippet, hogy telefonnal hogyan játszhatok, így kipróbáltam a Puffin böngészőt és nagyon bevált! Munkásokkal pár perc alatt elintézhetem a virtuális paraszti teendőket és már sikerült is a felhősort és a meleg helyzet kitehetőt megkaparintanom! Cél félig elérve! Sok sikert mindenkinek!

sziszi1965, Gio, szellorozsa és 10 más kedveli ezt.
  6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kezdetet minden jóval szaporítva,csak csatni maradt le még ma reggeli kezdetkor is 1x1-be majd 1 egész területen.Én a balfácán!:p Nappal meg lett 3 egész terület és 6.996 váza zárásra. :DMár 3 területen elvetve 500 feletti 8 órás gaz és van maradék is. Kora reggel aratva répás csatlival,melynek több mint 2 ezer db kell lenni.-.- Aratás után 4 órás vetés-locsolás nappal és mindig időben.:p Este megint 8 órás és elméletileg kis szerencsével csütörtökön már okosabb leszek,mert nálam a röpik száma még csak 135 most:sleepy::sleepy:. Ezért nem is töröm magam csütörtökig semmit sehova bedobni,de a lutrival kezdem akkor is.:pxDOtt már bízom,hogy mutassa magát, mit produkálnak kulcsok és röpik is.:pPéntektől vasárnapig még lesz időm korrigálni a hiányok gazára,mellyel jön még röpi is remélhetőleg és ott lesz négyzetes kulcshoz a gaz,ha nem lesz elég röpi xD Többi már nem rajtam múlik,de én így logikázom.:DNehogy már 1 gép járjon túl eszemen és sok munkámon!xDxD Cél a végig,de megelégszem végső esetben a 2x6 ajtóval is.Persze, nem 1 nap alatt,mikor 1 hét adva rá mindenkinek.:DNekem tetszik ez az event,csak röpi jönne jobban.:p:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 12.4.16
    Melan, csodabogár1, Marika312 és 10 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Fuhur, na ugye, hogy ugye? :) Mondtam én neked, hogy nem kell még a kezdés előtt, mindjárt feladni. Úgy örülök, hogy sikerült a napközbeni aratást is megoldani! :D Meglásd, hogy végig is viszed, hisz még bőven van idő. :);) El ne felejtsd felírni, hogy a különböző kulcsok közül melyikből hányat csináltál, mert úgy jobban tudsz kalkulálni, hogy meddig kell termelned az event növényeket. Én Excelben vezetem, mert több farmom van, s enélkül tényleg azt sem tudnám hol hogyan állok :p;). Tervek szerint a főfarmok holnap, a kisebbek holnapután kész lesznek, ha nem jön közbe semmi, ami az ütemtervet módosítaná. :);).
    Jószerencsét a megfelelő kulcsokhoz! :D:inlove:

HéricsBáró, gyfa, Melan és 14 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Váratlan fordulat állt be, mínuszba kerültem a hullámokkal.:oops:

Az állás: 13-15-15

Vetettem még egy kis rákollóvirágot, de csak másfél területnyi magot hagytam meg.

HéricsBáró, gyfa, Melan és 16 más kedveli ezt.
  9. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

korábban írtam már én is azt a segítő ötletet, hogy csak a puffin adhat a mobilodra eröt és mindent lebíró akaratot
    további sok sikert

szólíthatsz parancsnoknak

csalantea72, Domos52, csodabogár1 és 7 más kedveli ezt.
  10. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Nekem nagyon egyenletlenűl jönnek a kulcsok hullámból 4 van, a másik kettőből 15-15. Hurrá. >:(:wuerg::cry:

csodabogár1, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nálam is túlóra lesz.
    A körök nem lettek készen 42-ből, de a felhősor üzemel és csak 3 kamra van még hátra. Kell 2 kör a 4. be és 9 kocka. Azt írtam csütörtökön látom a végét. Hazudtam. Már most látom.

Utoljára szerkesztett: 13.4.16
    Melan, Domos52, csodabogár1 és 11 más kedveli ezt.
  12. szikat73

szikat73 Junior szaki

Jó reggelt Mindenkinek :)

Kis magyarázatra van szükségem : Már többször is elolvastam a leírást és nem találom azt a részt amiben leírja , hogy az egyes ajtók között, hogy tudok visszamenni.. vagy lehet, h ez nem lehetséges :eek:-.-lehet , hogy még korán van o_Oiszok még egy kávét:pxD Mindenkinek szerencsés kulcs áradatot kívánok :)

genka53, osztrak12, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Termenként lépegetünk, de automatikusan jutunk a következő ajtókhoz. Így nem lehet kihagyni egy-egy termet.

csodabogár1, sziszi1965, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  14. ribizli4

ribizli4 Haladó

Sziasztok!
    Kőrből: 0, Háromszögből:15. Nem tudok tovább lépni. Elfogytak a növények.

csodabogár1, Gio, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt mindenkinek. Két teljes aratásból csak 1 kör talált rám.Kellene még egy,hogy tovább jussak egy másik szobába.Szerencse? Most elkerül, de egyszer csak rám talál.Már csak 2 területen vetek,reménykedek hogy az egy kör is idetalál egyszer.Jobb később,mint soha.Azt hiszem/ mert nem tudom a többiből mennyit adtam be/hogy a hullám és a háromszögből több jött mint kellene. Remélem még egy aratás és a 4 utolsó szobát is kitudom szolgálni.Ha nem, akkor két területen termelek tovább.Felröppenőre sincs már szükségem,az is meg van.Csak nyugisan,de egyszer csak készen leszek,hiszen idő az van.Aki szerencsés volt,annak gratulálok.Én is reménykedtem, mert eleinte oly szépen jöttek a kulcsok egyenletesen egymás után.Ilyen is kell, nem lehet mindig karácsony.

HéricsBáró, Peszi2, Melan és 10 más kedveli ezt.
  16. szikat73

szikat73 Junior szaki

Köszönöm a választ.

17. monika6767

monika6767 Törekvő

Hát nagyon gratulálok, nekem még sosem volt 1500-1600 szupitágyánál több, én is egyszer szupiztam, de aztán elfogyott, de biztos hogy nem tudok felkelni éjjel aratni.
    Na ezt a telos tippet oszd meg, erre kiváncsi vagyok

genka53, osztrak12, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.A tegnapi sírásom után mára 36 szintröl 45 szintre jutottam.Hálásan köszönöm mindenki segítségét..Volt egy játékos aki felkarolt és tancsokat adott egész nap nekem írkált mit hogyan csináljak hogyan fejlödjek stb.Munkánk meghozta a gyümölcsét hálás köszönet.Azoknak is külön köszönet akik küldték nekem a csatnit ,eventel kapcsolatban nem dicsekedhetek de hát ott is haladtam sikerült két ajtót kinyitnom.Mégegyszer köszönet mindenkinek ma már csillogó szemekkel ültem a játék elé:-D Nélkületek ez nem sikerült volna és örülök hogy ilyen önzetlen emberekre találtam,ha bárkinek szüksége van valamire én is szívesen viszonzom:) Akinek tudtam kiküldtem a kötáblát sajnos még csak ennyivel tudtam honorálni:)

HéricsBáró, Peszi2, szida57 és 18 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Majd amikor kisujjból rázod az eventeket, akkor is lesznek újoncok. No akkor viszonozhatod a kapott segítséget.
    Az eventből még több mint 2/3-a hátra van. Esélyes vagy arra, hogy befejezd.

gyfa, Magdusnéne, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia,de jó lenne ha cserélhetnénk, kört adnék hármszögért nem is egyet !:)
    Sok szerencsét, kapjunk hamar olyan formát amilyenre szükségünk van!

Peszi2, csodabogár1, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  21. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Haladgatok, haladgatok. Jelenlegi állás 8-10-11 a háromszög javára. Eléggé egyenletes, habár a hullám most egy kicsit megemberelhetné magát. Elfogyott a felröpim, most várom a következő aratást. Úgy döntöttem, hogy összehozom először az összes szerencsefaktoros kulcsot, mert ha nem jól belegabalyodok és a végén nem lesz meg minden. Idő még még van, úgy tűnik sikerül majd befejezni.
    Gratula azoknak, akik befejezték. A többiek - velem együtt - ne csüggedjetek. Megjönnek majd azok a fránya kulcsok is.

Katinéni1, Peszi2, szida57 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.