Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Ime a titkosak eredménye:
    xxl naspolya,xxl cseresznye,xxl cukorjuhar, xl szamóca, xl naspolya
    mangosztán, xxl banán, xxl szentjani, xxl mombinszilva, xl tamarindusz
    kulcstúltermelés : 10 kör, 2 hullám
    emlékkép: http://kepfeltoltes.hu/160414/indi2_2016_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Mindenkinek tovább szerencsés kulcsvadászatot kívánok, bevallom nekem izgis volt a játék és tetszett.

emocy91, meszimarsi, Melan és 14 más kedveli ezt.
  2. agi967

agi967 Fórum biztosa

Végre sikerült! Sokat vártam az utolsó háromszögkulcsra. Pluszban 8 hullám és 9 körkulcs maradt. Nem voltam túl szerencsés. A titokfák is megmutatták magukat,a farmon csupa xxl-es fát kaptam,a szigeten a szentjánoskenyér xl volt a sláger, abból 3 db,lett még egy xxl-es kakaófa és egy citrancs,ami még nem volt,így végeredményben elégedett vagyok.

meszimarsi, Peszi2, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  3. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Event kész, felhő aktív. Nekem pontosan a leírásban szereplő "átlagos" mennyiségű kulcs maradt: 13 kör és 2 hullám. Termelem tovább a növényeket és gyártom a kulcsokat, kíváncsi vagyok, hogy továbbra is ilyen eloszlásban kapom-e, mint eddig. :)

meszimarsi, Peszi2, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  4. pokers

pokers Junior szaki

Látom itt sokaknak körből lett túltermelés, nekem meg pont a kört nem akarja adni, folyamatosan fogy el a felröpim.
    De nemsokára kinyílik a gesztenyés felhőm és addig 0 percezek szegfűvel, amíg nem ad 1!!!! db kört, ami még hiányzik a befejezéshez.

meszimarsi, bindi5454, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. paloooo

paloooo Fórumelemző

Hi...:)
    Ez nevetséges, hogy csak kör kulcsokat dob a gép! Se hullám, se háromszög!
    Áááhhhhhhhhhhhhhhh!

ribizli4, meszimarsi, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Jo reggelt !
    Meg mindig nincs felhom es egy kitehetom , most megint kor alaku kulcs kell es nem akarja adni :( remelem majd jonni fog , mert felho fuggo vagyok ;) 5/6 os teremben jarok .Gratulalok azoknak akik kesz vannak es szerencse vadaszatos kulcs keresest kivanok akik meg nincsenek kesz , mint en :D

Nekem pont az kellene ;)

ribizli4, meszimarsi, Melan és 9 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó reggelt. :) Nálam megint várakozás van. Most a felröpi fogyott el. xD Mindig kell lenni valaminek;) Még 1 kitehetőre gyúrok. :)

meszimarsi, Melan, bindi5454 és 10 más kedveli ezt.
  8. boka007

boka007 Haladó

8 hullám
    16 kör
    20 háromszög

mi tagadás arányosan jönnek... de hát mit is várhattunk???... :/

meszimarsi, Peszi2, Melan és 11 más kedveli ezt.
  9. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Beállok a sopánkodók sorába! :)
    Voltam olyan ökör,hogy a könnyebb utat választottam,így utoljára maradt a felhő kiváltása.:(
    Jelenlegi állás:8 hullám,12 háromszög,2 kör.Na ez utóbbiból kellene még 1,és kész lennék az eventtel,de azt az Istennek sem adja.
    Este 0 perceztem,ezzel a 8 órás eventgazt majdnem lenulláztam,úgy hogy most szaporítás van.
    Szóval szép az élet,jó az élet,de szépen kérem Varunt,hogy ilyen szerencsén alapuló játék ha lehetséges,ne nagyon legyen többé,mert az nem igen megy sokunknak.:wuerg:
    Addig is kitartás,és szerencsehegyek a befejezéshez!!;)

emocy91, meszimarsi, Melan és 15 más kedveli ezt.
  10. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    2 körkulcsra gyúrtam. Ma reggelre lett 4 kulcs beváltására elegendő felröpim, persze abból csak egy körkulcs. Aztán beértek a mamutfáim, s felröppent 39 kőtábla = még 2 kulcsbeváltás! Nos, az első persze hullám lett --> böngésző-frissítés --> KÖÖÖÖÖÖÖR!!!
    Végeztem! És az "átlag" alatt maradtam...:eek: http://kepfeltoltes.hu/view/160415/Kanduriana_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A titkosak eredményeivel még jövök, a holnap estig gyűlő felröpikkel még szerzek szerencsekulcsokat (darabonként 900TP, 900BTP, 1200CSP lesz a visszaváltási áruk ;)).
    De ennyiért nem éri meg szerencsé(tlenked/z)ni, úgyhogy szerintem is hanyagolni kéne az ilyen eventeket 8)

Utoljára szerkesztett: 15.4.16
    meszimarsi, Melan, bindi5454 és 11 más kedveli ezt.
  11. Nayram66

Nayram66 Járnitanuló

Szerencsésen befejeztem az eventet.
    Az elején morgolódtam magamban, aztán megbékéltem.
    Maradt 2600-2800 növény, ameddig kitart és jönnek a kőtáblák kulcsokat gyártok, ami jó "pénzért" be lesz váltva a végén. :)

meszimarsi, taga1, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 15.4.16
    emocy91, meszimarsi, Melan és 15 más kedveli ezt.
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ne feledd, a fórumba feltölthető képek maximális mérete nem haladhatja meg az 550 x 300 (szélesség x magasság) pixelt.

Gio, csodabogár1, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  14. *mókuci*

*mókuci* Járnitanuló

Jó reggelt! :) Sajna nekem csak a hullámokat adja ,elvétve a köröket.De igazábol háromszögre lenne szükségem ,azt meg nem ad :(

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Rendben, és elnézést, nem figyeltem rá. Köszönöm, hogy átalakítottad hivatkozássá.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Köszönöm a megértésed.

genka53, bindi5454, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. B11000

B11000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nálam ez az event 2, azaz: kettő fekete pontot kapott, amit az asztal sarkára felrajzoltam tüntetőleg :wuerg: Hmm nem hiszem el, hogy ennyi gaz letermelése után se vagyok kész, mert egyszerűen nem jön a háromszög. Az event alatt felfedezni vélem magamon a tourette szindróma tüneteit (irányíthatatlan káromkodási kényszer), hehe xD
    Remélem ma estére megjön az utolsó két háromszög is.:wuerg:

genka53, meszimarsi, Gulus49 és 8 más kedveli ezt.
  18. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Adjon Isten szep napot mindenkinek :)! Nekem is :music:.
    Van mar kereken husz kulcsom foloslegbe, de meg kellene 4 darab haromszog :eek:. Olyan farmon, ahol nincs 0 percezes, nincs mamutfa, ergo szupertragya is csak sporlosan , tehat felropi szotyogosan... Naaaaaaaagyon nem szeretem-.-.

emocy91, genka53, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  19. Nita250586

Nita250586 Aktív író

Hát évek óta ez lesz az első event amit nem tudok befejezni :( Kicsit kezd kiábránditani ez a játék!! Jó hogy gürcölünk mint a hülye,hogy teljesitsük az eventeket,ha szeretnénk a felhőt kiteljesiteni!! Sokszor volt hogy az uccsó pillanatban sikerűlt csak!! De hogy a szerencsén muljon a játék!!!!??????:? Ez sz...s!! Sajna nem tudok 0 percezni,elfogytak a felröpijeim,és nem tudok kulcsokat gyártani!!
    Az a drága jó hullám nem akar jönni,pedig már a cunaminak is örülnék :p 3napja várok de semmi!! Viszont kör meg háromszög van bőven!!Már tultermelés is van belőle :S
    Nem születtem szerencsés csillagzat alatt!! :(

genka53, meszimarsi, bindi5454 és 9 más kedveli ezt.
  20. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok.
    Végre kész az event. 1 hullám kulcsra vártam 1 napot, a többi egyenletesen jött. Most amíg jön a felröpi tovább gyártom a kulcsokat.
    Mindenkinek további szép napot és olyan kulcsot amire szüksége van.

ribizli4, genka53, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.