Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alx528

alx528 Fórum mestere

Fogtam 1 zsákot : beletettem 3x194(mert 97es vagyok) különböző színű babot. addig húzogattam amíg mindegyikből meglett a 14 .
    5x próbáltam, de mindig más lett a statisztikao_O. Délután beáztatom a holnapi ebédnek :)xD

Almyna0, Cyra65, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  2. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

meg kellene hosszabitani az eventet , mivel ennyien nem tudtuk befejezni.Valoban ez igazán rossz volt sok felesleges kulcs jött.

Jánosgazda38, .angelsz., Almyna0 és 3 más kedveli ezt.
  3. Sziszy1

Sziszy1 Fórum-zöldfülű

Lejárt az utolsó aratni valóm is, és be is tudtam még váltani 2 db-ot és természetesen mit adott 1 hullámot és 1 kört. Elment az eventem, nem lesz már kész, 2 háromszög kellett volna. Raktárban van 8 hullám és 6 kör, de mit érek vele.........

4. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

kérjük meghosszabitani az eventet,mivel ez most nem volt a legjobb,sok felesleges kulcs jött.üdvm.m.

Jánosgazda38, Almyna0 és kissme6 kedveli ezt.
  5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, sziasztok :)

Egyetértek veled;)

Megfigyeltem, hogyha egymás után váltogattam be a növényeket kulcsokra, csak azért is ugyanolyan kulcsokat kaptam. Ezt megunva hagytam egy időre pihenni a dolgot, arattam, vetettem és pár óra múlva lássatok csodát, úgy adta a kért alakzatokat, mint a kisangyal. Ezután már iktattam be szüneteket, és bejött a taktikám, legalábbis nekem.
    Amikor ismét rám jött a beváltási láz, akkor megint csak egyforma kulcsok jöttek.
    Remélem, hogy lesz még ilyen event, nekem tetszett és hogy a Jurassic Park híres mondatát idézzem kicsit átköltve:
    Nem vettem semmit (mármint eventkosarat, de ültettem eventnövényt sokat), mégis kész lett az event:)

Utoljára szerkesztett: 17.4.16
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nem csalás, mert előre beharangozták aki teljesíteni akarja az eventet az ne álljon le a termeléssel mert ahhoz hogy ki tudja váltani a megfelelő kulcsot valószínű több növény kell. Megsúgom a játékosok nagyobb hányada járt hasonlóképpen ez egy ilyen event. Nem szerencsés most abba hagyni amikor jön a várva várt Bahama fejlesztés tele új növényekkel, fákkal és egy tukánnal. Lényeg az, hogy legyen 574 Aranybanánod és a 9 kamrád nyitott legyen a szentélyben, na és azért a csengő pengő sem elhanyagolható azok megvásárlásához. Az meg szerintem rád tartozik játszol- e tovább vagy abba hagyod. Bocsi ha kissé keményre sikeredett a hozzászólásom, nem akarlak megbántani csak gondold végig a dolgokat.

Almyna0, Cyra65 és -vadocka70- kedveli ezt.
  7. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

learattam az áfonyát, adott táblát szépen, de a kulcs csak nem lett hullám. Ennyi! :cry:

Ha teljesen nen is leszek kész, de a felhő legalább megvan!

Almyna0, kedvenc62 és kissme6 kedveli ezt.
  8. bogimarti2

bogimarti2 Utánpótlás-írogató

sziasztok, nekem is sorban jönnek a felesleges kulcsok, egy háromszög kellene, és a hullám jön, utálom az ilyen eventet, hiába csinálom nem érek el vele semmit

Almyna0, kedvenc62 és kissme6 kedveli ezt.
  9. chillion

chillion Utánpótlás-írogató

Hogyan kell csibe kertet csinálni???

kedvenc62 kedveli ezt.
  10. fpat

fpat Járnitanuló

Hajrá mindenki! Nekem is most sikerült végezni az eventtel. Hát nem semmi volt!

Almyna0, sziszi1965, kedvenc62 és 4 más kedveli ezt.
  11. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Szia. Remélem, nem hallgatnak meg!

.angelsz., Anulu73, Maddita és 3 más kedveli ezt.
  12. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

Nem tudtam végig befejezni, hiányzik még pár dolog, de a felhő az meglett ma reggel, ennek örülök.

Almyna0, Leho69 és anci091551 kedveli ezt.
  13. cega86

cega86 Fórum-zöldfülű

minden idők legjobb eventje.... ja, nem.... a többit meg már leírtátok. -1 :mad:

14. Trace76

Trace76 Törekvő

A tiki naptarbol kapott titokfakbol lett egy somom xD az eventes csemetekbol nem lett most karpotolt a rendszerxD

Almyna0 kedveli ezt.
  15. gyorgytomi

gyorgytomi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Én a háromszögre vártam már az előző ablaknál is az hiányzott és érdekes, hogy mire meglett és elhasználtam a maradékokat kaptam még pluszba 2 db-ot amikor már nem volt rá szükségem. Drukkolok neked, hogy sikerüljön megszerezned a hiányzó körkulcsot.
    További szép napot és sikeres befejezést kívánok!

Almyna0 és zoldliget kedveli ezt.
  16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi a jó tanácsot!
    Nekem csak ez az egy farmom van.
    Gondolkodom az ötleteden....csinálok egy másik ''kicsi'' farmot.
    De nem értem, hogy abban nekem mi lesz a jó!?:
    A kicsi farmomra kapok majd ''jó fákat'', attól ez a farmom még hiányt fog szenvedni! Itt akkor sem fogom tudni a gazdaköriket teljesíteni.
    Vagy rosszúl gondolom?
    Ha egy barátomnak van...pl. som fája...attól még nekem nem lesz! Vagy mégis?

17. juhfark

juhfark Járnitanuló

Már csak 1 hullám hiányzik és 45 perc múlva aratok. Sajnos kitehetőre kell, ígíy lehet nem lesz meg az event. Azért jó kis próba volt ez sok izgalommal. (Nem kell mindig kaviár)

Ja - van 21 háromszög és 15 kör feleslegesen.

Leho69 kedveli ezt.
  18. blokkos

blokkos Fórum-zöldfülű

Nekem sem ez lesz a kedvenc eventem! Egy ajtót kellene még kinyitnom, de hiányzik még 3 kör. viszont van felesleges 3 háromszögem! Nagyon sok múlott a szerencsén, amit nem szeretek. Dolgoztam a játékkal el is készültem volna, de nem azokat adott amire szükségem volt. >:(

19. bogimarti2

bogimarti2 Utánpótlás-írogató

Megkönyörültek rajtam lett egy háromszög kulcsom, köszönöm event isten!

:D:D:D:D:D ha tehetném a felesleges kulcsaimat át adnám, nem tudom ajándékba miért nem tudunk küldeni ilyet, sokkal jobb lenne

Almyna0 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem hiába biztattunk a felröpik hajtására a gaz termelése helyett. Örülök, hogy megvan! Ha még lesz ilyen én is jobban meggondolom, bár a +11 kulcs "nem olyan sok", és csütörtök reggel be is fejeztem.
    Ezt már az elején lehetett borítékolni, hogy sajnos lesznek ebben az eventben ilyen játékosok, akik végigküzdik és nem lesz sikerélmény. Szerda reggel egy kulcsra vártam már, és csak 24 óra múlva lett meg. Már nem is örültem neki, csak megkönnyebbültem egy kicsit.
    Kíváncsi lennék mennyire jött be ez a tipp.

sziszi1965, _Cygnus_, ribizli4 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.