Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balhés

balhés Utánpótlás-írogató

sajnos nem tudom befejezni 18hullám+9kör van nagy csalodás

Gio és szellorozsa kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Érdekelne, hogy melyik hasonló bonyolultsági fokú játékban dolgoztál rendszerprogramozói munkakörben (költői kérdés csupán). Mert én is jártas vagyok az autóvezetésben, mégsem tudok kombájnt vezetni, pedig annak is oldalt vannak a kerekei és előre megy.

Azt vettem észre, hogy aki vásárolt felreppenőt vagy egyebet, az le is írta (többször is olvastam). Szóval ne vonjuk már kétségbe a közléseiket csak azért, hogy neked legyen igazad.

Olyan programól sem tudok, amelyik több százezer farmot ellenőrizne és mindegyiken külön paraméterezné a kulcsokat az addigi megjelenésük függvényében és még azt is figyelembe venné, hogy ki mennyit és mit vásárol. Szóval ez a része még mindig egy összeesküvés elmélet (részben mindenképpen). Ez persze nem menti fel az eventet, csak ne keltsünk nagyobb pánikot mint ami amúgy is megvan.

Ezzel a dolgot lezártnak tekintem.

Gio, szellorozsa, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  3. hajni5656

hajni5656 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nagyot csalodtam .1'háromszögre lenne szűkségem, sajnos nem adja. Helyette kört és zászlot adott. Már elfogyott rákollo ,be űltettem , mindent rá tettem igy is 15 percet kések. Nem beszélve vettem 2x farmeraranyat , hogy legyen kö táblám. Eddig nem költöttem az araton kivűl és mindig sikerűlt idö elött kész lennem .8 zászló 13 kör helyett igazán adhatnának 1 háromszöget. Sajnos nem fog kész lenni a felhösorom .

Gio, szellorozsa és patcsy kedveli ezt.
  4. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Örülök neki új szomszédkám! :)

szellorozsa és zsofioo75 kedveli ezt.
  5. zsoldos34

zsoldos34 Fórum-zöldfülű

Nagyon igyekeztem teljesíteni az eventet,mégis 2 db kör kulcs híjján hoppon maradtam. A 95-ös szinten,jó pár év tapasztalattal a hátam mögött, ma Keserű szájízzel , csalódottan állok fel a farmerama játék mellől...

Gio, szellorozsa és mebajah kedveli ezt.
  6. picicicus

picicicus Aktív író

Én is pont ugyanigy jártam:(

szellorozsa és patcsy kedveli ezt.
  7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ennál igazságalanabb játékot nem láttam még. Felmerül bennem hogy nem az-e a szándék hogy ilyen csalódások után sokan haggyják abba a játékot.

szellorozsa és holhosjánosné kedveli ezt.
  8. picicicus

picicicus Aktív író

94es szinten vagyok,és 15 felesleges kulcsom van és az utolso háromszög nem akar jönni...hiába vennék kosarat,akkor se biztos h megkapnám a jó kulcsot....10 perc kellett volna hogy még egy lándzsarózsa beérjen,de igy kifutotta az időből...

szellorozsa és patcsy kedveli ezt.
  9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

95-ös szinten, már azt hittem nem id tudom befejezni, mert hiányzott 1 db háromszög! Ma délelőtt sikerült, viszont a titokfák valamennyire kárpótoltak, lett 2 nektarinfám, l mangosztám, ami még nem volt. A háromszögre több mint l napot vártam! Most megyek beváltom, amit még lehet!

Gio, szellorozsa, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  10. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

szellorozsa és zsofioo75 kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia GoodX!

Igen töröltük, mert rágalmazol. Negatív mindenki hozzászólása, mégis marad mindegyik amelyik hangneme vagy tartalma megfelelő.

Gio, szellorozsa, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  12. zsofioo75

zsofioo75 Utánpótlás-írogató

A hullám kifogott rajtam. Már nem leszek kész, no majd legközelebb sikerül. De kaptam egy somfát és borókát,
    aminek nagyon örülök.

Alexa123., Gio, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  13. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok!
    Én időben el tudtam kezdeni az eventet, használtam gyorsítót az elején, a leghosszabb érésű szekfűvel, komfortba ültetve vártam a kezdetet. Nem szedtem le a fáimat, mert nincs kedvem az event után napokig visszarendezgetni a farmomat. Véleményem szerint nem is éri meg, mert kb. fél nappal előbb tudnám befejezni ha leszedném.
    Utána folyamatosan ültetgettem az event növényeket, készítettem a kulcsokat és amikor a négyszögből, a körből és a háromszögből megvolt az összes, a hullámból pedig 10 darab, elkezdetem beadogatni. Utána pedig csak vártam a hullám érkezését, és nem jött. Gyéren jöttek a felröppenők is, ha nem lettek volna kint a fáim, még ennyi sem jött volna, mert az event növény alig adott.
    Ha az volt a játék készítőinek a célja, hogy többet költsünk a játékra, azt hiszem nagyon melléfogtak. Csak az elégedetlen játékosok táborát sikerült szaporítaniuk, akik közül lehet, hogy ennek az eventnek a hatására a játékot is abba fogják hagyni. Hiszen aki gyorsabban szeretne haladni, vagy nem akar kézzel aratni, stb. úgyis költ a játékra, már ha teheti, de nyilván van egy ésszerű határ, amennyit hajlandó áldozni rá. Aki pedig nem tud költeni rá, az ezután sem fog. Sokkal hasznosabb lett volna, ha például a hiányzó kulcsot lehetett volna megvásárolni és nem a hozzá valókat. Csak ennyit szerettem volna hozzátenni az eddigiekhez. További szép napot mindenkinek és remélem, hogy minél többen be tudjátok fejezni ez az eventet.

.....................

Feltételezés, hangulatkeltés törölve. /-East17-/

szellorozsa és Manuela0506 kedveli ezt.
  14. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

Olyan nagyon küldenék hullámot,nekem meg abból van sok!

A titkosokhoz gratulálok,még jó,hogy írod,megyek ki is teszem őket! :D

Alexa123., szellorozsa és zsofioo75 kedveli ezt.
  15. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Kíváncsi lennék,hogy kik és hogyan tesztelték a játékot ????? Mert nem én vagyok az egyetlen csalódott játékos.

szellorozsa kedveli ezt.
  16. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Csalódott vagyok, 94 szinten nem tudtam befejezni. 18 hullám, 14 háromszög és kb 5000 növény maradt, nincs felröppenő már, és csak 2 db kör hiányzott. Két napja vártam a két körre. Mérges és csalódott vagyok. Nem tetszett és becsapva érzem magam. Nagyon becsapva, mert túl sok másféle kulcs maradt, rosszak az arányok a kulcsgyártásban. Nem csinálok több szerencsén alapulót, akármi is a nyeremény.

szellorozsa kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, Mindenkinek békés és pihentető Vasárnapot kívánok !
    Nagyon sajnálom akiknek nem sikerül/t megszerezni az áhított kulcsot, hogy be tudja fejezni az eventet.
    De: az event leírásában érthetően, kiemelten felhívták a figyelmünket, hogy termeljük a növényeket mindaddig, amíg a kellő számú kulcsok nincsenek készen. A növények letermelésével párhuzamosan váltottam be a kulcsokat, -amikor elfogyott a felröppenő ültettem éjszakára egy területre hosszú érésű növényt, ebből és a másik négy terület event növényeiből kaptam annyi felröppenőt, hogy újra tudtam kulcsokat beváltani. Szupertrágyát csak a felszaporításra használtam, amikor elértem azt a db-számot, hogy 3/2 területre tudjak ültetni, három, ahol több növény kellett. Az eventet is megfelelő előkészülettel vártam, hogy minél több felröppenő jöjjön.
    Nem vásároltam se szupertrágyát, se csomagot. Gazdakörikből, kerékről, event nyereményeiből gyűjtöm össze (ill. pár db fáról) az eventhez szükségest. Én is vártam egy napot 1 db körre, de volt miből gyártani, s 2-2 db plusz kulcsom lett csak.
    Távol álljon tőlem, hogy bárki játék-stratégiájába szóljak, de én fontosnak tartottam a Kupák fejlesztését, az Élő legenda kiváltását, szomszédokkal való jó kapcsolatot -ajándék küldések miatt-, minden olyan lehetőség megszerzését, ami segíti az eventezést (mesterségek, felhők, 0perces növény/ek, stb.).
    Mindezeket azért írtam le, mert mi magunk is tehetünk azért, hogy sikerüljön az eventeket végigvinni.
    A szerencsén alapuló eventeknél én különösen fontosnak tartom, hogy mielőbb le tudjuk termelni a növényeket és a felröppenők is rndelkezésünkre álljanak.
    Az eventek változtak a két és fél év alatt is, amikor kezdtem, mindig bonyolultabbak, több növényt és felröppenőt kell legyártanunk, de ezzel izgalmasabb és változatosabb a Játék - ehhez nekünk Játékosoknak alkalmazkodni kell.

dfecka, Gio, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  18. Musaka72

Musaka72 Utánpótlás-írogató

1 db hullámon múlik a siker. ezt bebuktam...

Gio és szellorozsa kedveli ezt.
  19. PepitoMano

PepitoMano Fórum-zöldfülű

Minden eventnek örülök! Mivel más játékkal is játszom (amit ide nem írhatok, mert nem Bigpoint-os), látom, hogy itt különösen nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos és szórakoztató eventekre. Ez jó! Nagyon jó! DE! Igazából itt is, mint minden más úgymond "ingyenes" játékban, gyakorlatilag, ha megszakad az ember, akkor sem tudja elérni az igazán jó ajándékokat. NEM VAGYOK ELÉGEDETLEN, TUDOM, HOGY ÍGY MŰKÖDIK A RENDSZER, TUDOM, HOGY ÉN AZÉRT TUDOK INGYEN JÁTSZANI, MERT MÁSOK RENDELNEK!!! Értek mindent és el is fogadom, ezért vagyok még mindig itt és játszom! Csak annyit fűznék hozzá - és ez egyben egy javaslat is - hogy én pl. úgy szoktam 1-1 eventet maximálisan megcsinálni, hogy előtte egy bizonyos ideig csak gyűjtök és gyűjtök, tenyésztek és tenyésztek, termelek, gyártok stb. Nem veszek részt az eventekben - hiszen csak elszórom a dolgaimat és úgy sem szerzem meg a felhősorhoz szükséges és a többi értékes dolgot. Majd egyszer csak jön egy event - amikor nekem már 10 ezer db-om van mindenből és akkor csuklóból megcsinálok mindent ÉS(!) végre van sikerélményem is!

20. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Aktiv olvasó vagyok, irni nagyon ritkán szoktam. Olvasom a hozzászólásokat és most örülük, hogy aktivan nem fogtam hozzá az evetnhez. 93 szinten vagyok, 10 éve játszom, de szerencse még mindig elkerült. Nem szedtem le semmit a farmról, ültetgettem, és nyitogattam. Egy kitehető meglett. Ami jó,nem idegeskedtem kedvemre ültetgettem élveztem a játékot. Egy felhősor hiányzik na bumm akkor mi van.Számomra ez a játék kikacsolódás játszani szeretek, a többi nem számit.

citrommokus, Gio, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.