Az ajtók szentélye event-csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 8.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krajnyakjozsef

krajnyakjozsef Utánpótlás-írogató

Na itt nyilt ki a bicska a zsebembe 94 szinten utólsó beváltás után 13hullám 10kör 1 dbháromszög 5 négyzet.Valami hibádzik !!!!

tereza6517, elektra30, GoodX és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Én is hasonlóan jártam ezzel az eventtel, mint az előttem szólók.
    Nemtudom befejezni mivel szerencse függő. Az utolsó kitehetőm hiányzik, és nem kaptam hozzá se hullám kulcsot se háromszög kulcsot, viszont adott sorozatban 13 db kör kulcsot amire már nincs is szükségem.
    Így hát nagyon szomorú vagyok. :(:(:cry::cry:

tereza6517, GoodX és csio70 kedveli ezt.
  3. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Mondom én nektek valamit,sajnos ez már megint a pénzről szól . Sajnos nekem sem sikerült befejeznem, igaz hogy maradt 11 háromszögem de még egy hullámos négyzetet nem adott ,hogy be tudjam fejezni az egészet .Így volt ez a múltkor is .Rendeltem FA-nyat , nem kaptam meg .Azt írták bizonyítsam be ,hogy rendeltem .Természetesen a bizonyítás több pénzembe került volna ,így buktam közel 800 ft, azt gondolom bele kell törődnöm ,ha nem fizetek így járok ,pedig nem költök rá 1 ft-ot se.
    A játékot továbbra is játszom ,csak lassabban haladok ,és akkor mi van ? Lassan járj tovább érsz !!!!!!!!!!!!!!!

tereza6517, g.bella, GoodX és 2 más kedveli ezt.
  4. somogyi38

somogyi38 Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK. nEKEM SE SIKERÜLT EGÉSZ VÉGIG A KÖRÖKBŐL VOLT HIÁNY PEDIG VETTEM IS TÁBLÁT. EZ A JÁTÉK NEM TETSZET.

tereza6517 kedveli ezt.
  5. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

Sajnos az első amit nem tudok befejezni egy darab kör miatt!!!!! Én megtettem mindent, de minek!!!!!!Egyszerűen nem adta!!! Volt mikor egymásután 8 darab egyformát adott!!

-szida-, csio70, GoodX és még 1 ember kedveli ezt.
  6. somizsolti

somizsolti Utánpótlás-írogató

Sziasztok ugyan ez a véleményem soha többé ilyen EVENT

-kriszta71-, tereza6517, -szida- és 2 más kedveli ezt.
  7. -p.monika-

-p.monika- Fórum-zöldfülű

94. szinten 16 hullám kulcs és 7 körkulcsom maradt, egy háromszög hiányzott, hogy meglegyen a felhő. Csalódtam a játékban. Én eddig szórakozni jöttem ide, nem azért, hogy felidegesítsem magam, de most ez sikerült.

8. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Nem hiszem el, sikerült!!! Most az utolsó pillanatban!

csodabogár1, g.bella, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  9. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok :az eventem nem sikerült nem azt a jelet adta amire éppen szükségem lett volna hiába volt minden erőfeszítés,van amiből tul sok .ami kellet volna az nem jött,mindenkinek gratula akinek sikerült.további jó játékot.

10. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

2 kitehetőm lett,felhőm nem, melyik hiányzik? Meleg helyzet és a Sínen ezek vannak meg nekem,ha kell küld baglyot!

-kriszta71-, kisvirág, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  11. -hugi79-

-hugi79- Fórum-zöldfülű

Nekem 6 hullám és 5 háromszög a feleslegem.....3 kör kulcson múlottt. Ennyi...elegem van. Meggondolom folytatome a játékot, mert ez abszolut igazságtalan!!!!!

.olcsika., -kriszta71-, tereza6517 és 3 más kedveli ezt.
  12. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

Utolsó szó jogán!
    Csalódtam ebben az eventben!!!!!

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event véget ért, a panaszokat továbbítjuk, a topik most záródik.

.​

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.