Visszajelzés Az alkímia titkai - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 7.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. karesz

karesz Fórumprofi

Ha kinyitottad a területet, menj a malomba, és keresd meg a színt, amelyik a területhez tartozik, indítsd el a keverést ott van hagyma a malomba a három tarka macskával együtt :D :D :D

Fuhur, MamaMeseKertje, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  2. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Most nekem is kétségeim támadtak. A felszaporításból maradt egy kis sárga lóhere, lehet, hogy ha azt látja, akkor nem is ad hagymát? Mindenesetre eddig még nem adott.

3. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Köszönöm, remélem menni fog:D

DevilMókus kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    El tudod mondani, hogy melyik részét nem érted az ismertetőnek?
    Szívesen segítek. :)

Első kérdés: hol arattál és mit, hogy nem kaptál felröpit?

Aztán megyünk tovább a többi gondoddal. :)

5. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Köszönöm, biztosan menni fog:D

DevilMókus kedveli ezt.
  6. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Biztos hogy jött röpid mert olyan nincs hogy egy sem jön. Lépj be az eventes területbe és amit kaptunk ősi kulcsot azt dobd be és menj a malomba és keverj ki 5 darab valamilyen színt és akkor azt kell szaporítanod azon a területen amihez az a szín kell.

7. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    Segítene valaki? Sárga színnel kezdtem..., tehát kettő sárga lóhere közt mi a különbség? A feltétel az tiszta: egyiknél 10 db..., a másiknál 1 db. De ezen kívül?
    Köszi

juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Ezen kívül nincs különbség!

MamaMeseKertje és Kuzdern kedveli ezt.
  9. karesz

karesz Fórumprofi

5 óránként ad hagymát!

Ribiszke kedveli ezt.
  10. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Szia ! Semmit nem kaptam pedig szegfű volt betéve ... Semmit nem tudok elkezdeni a malomba... Csodálkoztam is rajta... De ez van..

barbi021951 kedveli ezt.
  11. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm a matekot.
    Szépen lehet haladni és többszöri event leírás olvasása után még egyszerű is.
    Jelenleg itt tartok:
    Sok sikert mindenkinek.

maszilva, MamaMeseKertje, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szegfűt hol arattál? Milyen felröpit keresel? Mihez kell most neked felröpi?

Kaptál egy kulcsot. Azt add be az eventablakba! Látsz 3 kulcslyukat. Azok közül az egyikbe.
    De előtte döntsd el, hogy melyik területen akarsz kezdeni. Főfarm, baha ültetvény és teliholdas kert. A sorrendet te döntheted el, de NEM lehet egyszerre csinálni, csak egymás után.

Ha ez megvan, akkor már tudsz a malomban keverni pár növényt és azt kezdd el felszaporítani.

13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia : A főfarmon vagy teliholdason vagy a baha ültetvény/ szigeten arass.
    Kell hogy jöjjön röpi
    [​IMG] Itt látod

MamaMeseKertje és Kuzdern kedveli ezt.
  14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én az eventablakban 294 felröpit látok. A bahán nagyjából fák voltak, az alapon gyékény, a horroron 8 órás gaz - és mindenhol némi egyéb: fa, állat, pavilon. Sztem ennyivel elégedett kell legyek. Én is a sárgával kezdtem, nem tudom, miért az a népszerű - hacsak nem a 2 szezonzsetonos láda miatt... Ja, és persze Pannikákat most is elfeledtem :(
    Egyébként nem igazán értem hogy miért kellett megbonyolítani, amit egyszerűen is lehetett volna, de nem dőlök a kardomba. Termesztés elindult, a többi meg majd jön.

15. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Bocsika, csak most költözött a lányom és teljes zavarban voltam /magamra maradtam teljesen és betegen/ már meg világosodtam. Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást.:(:(:oops:

vihence, marcsi152 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Az event leírás egyértelműen mutatja csak mely területek adják a felröppenőt!
    Egyéb területekről soha sem fog adni!

genka53, vihence, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Tudásláda, bónuszláda, szintén sárga:D
    Anyááámmm, színvak vagyok!!! ez zöld!!!

MamaMeseKertje és mamszi5107 kedveli ezt.
  18. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Syasztok!! Segítséget szeretnénk kérni :eek: Mit kéne csináljak? Most jöttem vissza a munkámból, és mit látok? Nem találok semmit :( .. Valaki egy kis morzsányit felvilágosítana? Komolyan..:eek: Nem értem, vagy Én nem értettem meg az Olvasásból?? :( Hagyma? :eek: :eek: Most mivan? :eek: :eek: :eek:

tutitanya kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem a sárga van kész,most űltettem el 150 lila növényt.Ha látom,hogy veszélyben a felröpi Pár kör 0 percezés belefér.

MamaMeseKertje, Kuzdern, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  20. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Őszintén szólva ez az event kissé kiverte nálam a biztosítékot o_O
    Sok értelmetlen kutyulás. Most mi van ezzel a virághagymával is ? :oops: Nem lehet ültetni, csak várni hogy 5 óránként adjon újra? :wuerg: Venni nem fogok, az tuti.:)

Kuzdern, tutitanya és zoldert kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.