Visszajelzés Az alkímia titkai - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 7.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a "gombot" (kék felkiáltójel formájú) én is kipróbáltam, mert nem tudtam mi az. Elolvastam a szöveget és az X-szel bezártam :)
    Simán egy infóablak szerintem, amit bárhol elő lehet hívni az eventes felület jobb felső sarkában. szerintem véletlenül vagy akarattal nem tudom eldönteni, de Te is rákattintottál a jelre ezért nyílt meg neked is.
    Eddig csak a farmon szaporítottam, 15 perecen belül végzek vele és a teliholdassal fogom folytatni. Előveszek az "eldugott " 35 hagymámból 20-at, 15 visszakerül a szupertápok mögé :)

Utoljára szerkesztett: 8.7.20
    marcsi152, HéricsBáró, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Tudod, mikor az ember segíteni próbál akkor próbálja így is úgy is, hogy jobban érthető legyen.
    Ez az információs ablak is segíthet, hisz leírja, hogy tudjuk a játékot elkezdeni a kiváltott terület után.
    Szerencsés vagy, ha már ennyi magot /35/ sikerült pluszban begyűjtened, gratulálok.

almáspite48, Ribiszke, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Elnézést a kérdésért előre is. De ahogy olvasgatom a fórumot olyan érzésem támadt, hogy lehetne több hagymám, ha kevergetek valamit a malomban (?). Vagy félre értettem a dolgot? :oops::oops:

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az előző oldalon részletesen leírták a módszert. Ott tudsz utána olvasni.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Okés, köszi, igyekszem akkor kihámozni majd a lényeget.

6. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Árulja el nekem valaki, hogy az a bizonyos következő 5 db magot hol keressem?

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a virághagymára gondolsz akkor a malomba.;) Malomtermékhez kell.

Kuzdern, DevilMókus és Mica67 kedveli ezt.
  8. Havasi_Gyopár

Szia mamka49!
    A következő öt hagyma magot ugyanúgy a malomban találhatod meg, mint az első magokat.

DevilMókus, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Szia, a Sali~*.* által berakott kép is mindent elmond, amit tudni kell róla.

almáspite48, DevilMókus és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Éjfél elmúlt, szerintem már 5 óra hossza is, hogy adjon hagymát, de még egyet sem kaptam. Ti kaptatok már? kiegészíti a rendszer?

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia .Én pont most kaptam . o_OOtt keresd ahol már készítettél.;)

Ribiszke, Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  12. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Na nekem még nem adott, így nehéz az 5óránkénti hagymahozammal számolni. Hamar fel lehet szaporítani, remélem mire kész a főfarm, lesz esély új területen kezdeni. Szép álmokat aki pihenni tér, jó munkát nekünk, nyugodt éjszakát aki dolgozik!

Sali~*.*, vihence és DevilMókus kedveli ezt.
  13. Blökix

Blökix Fórum hercege

Egyáltalán tudod,hogy hol keresd?!

14. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Szerintem dicséret illeti a készítőket. Ilyen könnyen még nem kaptam bónuszládát, mint most a főfarmon kezdve az eventet.:inlove:

Kuzdern, Pink063 és Ribiszke kedveli ezt.
  15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Jó reggelt mindenkinek!
    Az event befejezve.
    Mindig türelmetlen voltam, így nem vártam 5 órát a hagymára.
    Megvettem háromszor a legkisebb kosarat abból kikevertem a magokat és azt szaporítottam a megfelelő területen.
    Sok sikert kívánok mindenkinek a befejezéshez!

marcsi152, maszilva, ursa11 és 16 más kedveli ezt.
  16. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

valaki segítene ,hogyan tudom az 5 magot megtartani,kivenni ? Én a bahán kezdtem,és még ott szaporítok.
    De közben adja az 5 hagymát ,de csak a sárgánál ajánlja fel,vagyis malomtermék keverést ajánl,ami ugye nem kell most majd a következő szinnél.Akkor nektek ,hogyan van már akár 30 mag is talomban? Azt hogyan kell?xD

17. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok! Nekem egy terület kész (teliholdon) van 536 felröpim, de nem tudom kiváltani a kitehetőket. Most akkor először mind 3 feladatot le kell tudni és csak utána lehetséges vagy tényleg nálam is "katyvasz van". Köszönöm a segítséget

18. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Mindig csak egy területet tudsz csinálni, ha befejezed akkor jutsz hozzá egy kulcshoz amivel eldöntheted melyik területen folytatod.

19. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Jó reggelt!
    Tegnap én is elkezdtem az eventet . A teliholdason kezdtem , még egy kör és kész a 3440 db , igaz hogy egy kicsit meg kellett szórni kacsakatával hogy ne keljen még egy kört ültetni , bár kicsit spórolósan kell vele bánni mert a FA fa megszerzése nem kevés darabszámmal csökkentette a készleteimet:wuerg: , a szupertrágya az bőven van. A bújtatós módszerrel most 10 db magom van , köszönet is érte annak aki kitalálta :inlove: 10 óra után pár perccel érik be a teliholdason a lila lóhere akkor mehetnék más területre szaporitani , de 11 kor újra ad a rendszer 5 magot , nem tudom hogy jobb? elkezdjem 10 maggal , vagy várjam meg a 15 magot és úgy menjek más területre... Ötlet? :music:
    A röpijeim kb 1000 db szépen szaporodik..:)
    Kellemes eventezést kivánok mindenkinek , és szép napot a mai napra :)

maszilva, Kuzdern, Pink063 és 5 más kedveli ezt.
  20. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

köszi közben olvastam hozzászólásokat is és kezdem az egészet kapizsgálni xD

Kuzdern, Sali~*.* és zoldert kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.