Visszajelzés Az alkimista gyógynövényei 6. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 3.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

:inlove::inlove::inlove:

PZoli64, Kuzdern, jucus100 és 4 más kedveli ezt.
  2. Norella404

Norella404 Törekvő

Ilyenkor kicsit kiver a víz: Völgyi Rózsa 1 db , vizibogyó 317 db, szúrós gomba 85 db.. ennyi hiányzik még, hogy a jobb oldalival kész legyek, de a 13-as piacon esélyem sincs vásárolni, annyira hamar elviszik a kitett növényeket, pedig reggel óta figyelem. Komolyan mondom, tiszta stressz már ez a játék, ideje lenne pihennem, pedig nagyon szeretem! Holnapig ha nem sikerül megszereznem, ami most van, egybe ki is rakom, legalább valakinek sikerüljön véghezvinnie.

jófarmerlány, Kuzdern és Andzsi1971 kedveli ezt.
  3. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! A 21-es és a 16-os piacra feldobhatna valaki pár száz gyomot, mindegyikből. Ha kiesik a szemem, akkor sem látok semmit.
    Egyébként elkeserítő ez a játék, a bahás felröpi valami gyalázatosan jött, nem tudok keverni.

Norella404 kedveli ezt.
  4. swarek

swarek Törzsjátékos

Szia!
    Már bocs, de nem kötelező rá rakni szupitrágyát, semmi más extrát sem. Ha már megszerezted a magokat, nyugodtan ültesd el, és lesz amennyi lesz belőle, majd kirakod azt a piacra...

vihence, -Erbrow-, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  5. Ketrin82

Ketrin82 Utánpótlás-írogató

sziasztok az én piacom beindult . Jelentem sikerült mindent befejeznem . Köszönet mindenkinek aki tudott feltenni a piacra eventnövényt.

-Erbrow-, jófarmerlány és jutka190226 kedveli ezt.
  6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A 2-es piacon nem sikerült egy 10 db. bogyót elcsipnem. 306 csp-ért volt kitéve, azt hiszem ez jobban elfogadható, még ha alacsony ár is, mint az event utáni átváltási 5 csp-s ár.

jófarmerlány és jutka190226 kedveli ezt.
  7. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, azt hiszem csak egy vágyott cél marad, hogy a jobb oldalon eljussak a piccoloig, most a 63. feladat előtt állok, várom, hogy legyen elég virág beadni. A piac sötét, virág sehol. DE nem hagytam abba az ültetést, mikor mire van időm, azt ültetem, lehetőleg úgy, hogy időben tudjam aratni, ne álljon feleslegesen a földben. Igy rakom ki továbbra is a kirakóst, bontom a zsákokat, stb.
    Szerencsés játékot mindenkinek!

jófarmerlány, Kuzdern és jutka190226 kedveli ezt.
  8. anna640328

anna640328 Törekvő

Köszi BP. Több mint 3 órája kattogtatok a piacon, hátha..... Csapágyas az egerem, a szemem kiesik, ha most nem lesz ínhüvely gyulladásom, akkor soha. Azt hiszem feladom a piaci vásárlást. Van jobb dolgom is.

Norella404, zsani_apja és jutka190226 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

sikerült vennem 3 szúrós gombát a piaconxDxDxDxD:p:music:

10. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Van türelmed, :) azért kívánok szerencsét, hátha.....
    De szerintem erről nem a BP.tehet, hogy nincs forgalom a piacon. Akik elértek egy célt, és tovább ültetnek, kiteszik a virágokat, vagy elértek egy célt, és nem játszanak tovább, így nincs virág.
    Régebbi játéknál valóban pörgős volt, mert volt kínálat, kereslet is bőven, igaz, ehhez társult egy igen magas eladási ár, aki pénzt szeretett volna szerezni, meg tudta tenni, hogy erre termel növényeket. Akkor ez beszéd is volt, kinek ezért, kinek azért.....de ez a múlt.
    Most alacsony az ár, mindenki eldönti, hogy ültet tovább, és kidobja a piacra. Lehet, ha magas ár lenne, akkor sem lenne sokkal több, vagy ha igen, akkor meg az lenne a baj.....

Ha úgy látom holnap, hogy már nem reális elérni a célom, vagy a még legközelebbi beadásokat, akkor én is ki fogom időben rakni a virágokat, hátha ez hozzásegít pár játékost a saját vágyott céljáig.

vihence, Kuzdern, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia Vilmos !
    Itt meg tudod nézni, hányas piacon vagy ! :)
    >>LINK<<

csopke1, ursa11, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  12. szepesej

szepesej Fórumlakó

A 32 -es piac is sötét eventnövény egy száll se. Ha tud valaki segíteni szívesen venném.

Kuzdern kedveli ezt.
  13. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nagyon szép és önzetlen gesztus Tőled. Le a kalappal. Sajnos sokan nem így gondolkodnak. Én is hezitáltam eleinte, mert lett volna pár napom haladni a mammut fákért, mégis event gaz van a földben és ahogy érik ültetem a következő adagot. Nekem szerencsém volt most a kerékkel így hamarabb sikkerült végezni. Mivel szeretem ezt a fajta mini játékot nem tudom hányadikat játszom a plusz 5 erszényért. Úgy érzem sosem fogynak el a magok. Most is arra várok, hogy érjenek és ültessem a következőt. A szigeten megy a sisakbab az elég jól adja köszönet Jófarmerlánynak még kétszer szedem. Amíg lehet termelek és rakom ki a piacra. Bár ez nem mozog olyan mintha csak én pakolnék ki, de nem számít. Eddig sem piacoztam ezután sem fogok, csak ilyen kivételes helyzetekben.

-Erbrow-, bercy58 és csopke1 kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet olyan gyorsan megveszed, amit kiraksz, hogy észre sem veszed. :D ;)

jófarmerlány kedveli ezt.
  15. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Ez így igaz!
    Amit tudok az beadom a feladatba, a többit holnap piacra dobom. Nagy igyekezetem nem lesz már.

16. imifiu

imifiu Aktív író

Tegnapról maradt mindegyikből több száz növény, egyesével kirakom 10 MP ként:DxD, egerek háborúja leszo_O:D

-Erbrow-, rudcsi24 és zsani_apja kedveli ezt.
  17. judorf

judorf Haladó

Szia! Igazán tiszteletreméltó amit csinálsz, én is sok játékosnak segítettem már, de azt hiszem 1 eventnek nem erről kéne szólnia. A játék, a piacozás örömét vették el tőlem. Már sokszor sokan leírták, hogy mindenki mást szeret a játékban, mások a céljaink stb. Én többek között a piacozást imádtam, olcsón venni, drágán eladni. Nem ragozom tovább.. érti, aki érti.:)

jutka190226 kedveli ezt.
  18. oak1008

oak1008 Fórum-zöldfülű

Ez igazán jó ötlet! >:(

19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Az előbb majdnem gutaütést kaptam. Valaki a 39-es piacon (ezen vagyok) felrakott 7*100 db szúrósgombát. És rákattintottam, hogy vegyek egy százast, de lemaradtam!! :( :( Lécci!!!!!!!!!!!!!!! Ne százasával rakjátok már fel, mert akkor tényleg csak pár ember tudja megvenni. És szerintem sokan vagyunk, akik holnap reggel mennek dolgozni, és már nem lesz idejük piacozni.

jófarmerlány és jutka190226 kedveli ezt.
  20. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok ! Nos nem tudom miről beszéltek ,én eddig bármikor néztem a piacot ,nem volt semmi, nem tudtam venni semmit, pedig nekem is jól esne befejezni az eventet. Szerintem ez is úgy van kitalálva ,hogy mire a jobb ajándékok jönnének ,már nem lehet haladni.
    Na persze a pénzért vásárolt kosarak hát aki teheti vesz, de aki a játék örömét keresi, és nem tud vásárolni az megint egy félig hagyott eventet tudhat magáénak.

bokaerzsi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.