Visszajelzés Az alkimista gyógynövényei 6. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 3.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    a 24-es piac is szürke, igaz én nem csináltam ezt az eventet:)
    szívesen vennéd a segítséget? szív az mindenkiben van, az önzetlenség már ritkább:wuerg:
    Ui: tisztelet a kivételnek:p

2. Norella404

Norella404 Törekvő

Hihetetlen, de sikerült befejeznem..még érik növény, 1000 db lesz kb. összesen..kinek tudok segíteni? 13-as piacon vagyok! Írj rám kérlek privátban..

jófarmerlány, Kuzdern és -Erbrow- kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Ez így is van, az biztos! Nekem vizibogyó kellene, de az én piacom - 3 - teljesen üres!

jófarmerlány kedveli ezt.
  4. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Bizonyos szempontból igazad van bár mindenki másban leli örömét én megértem, hogy Te szeretsz piacozni, de nyilván nem a 30-as piacon vagy ahol csupa idegen nevek vannak nincs egy magyar sem. Bocsánat ez így helytelen, mert van aki rám írt, de hiába egyeztettünk lemaradt. Ez a piac nem mozog, semmi jót nem találok benne. Amennyi csp-re szükségem van annyi jön a ládákból, szezonból gk-ből. Igyekszem mindent megtermelni magamnak ezért túl sokat nem is költök max trágyára. Van egy csomó feleslegem, de úgy vagyok vele, hogy elfér. Csak egy példa: van 4 gyémánt halam tartalékban van kint a piacon négy is különböző áron van amelyik hamarosan lejár, mert nem veszik meg. Az én ajánlatom rá 143558722 ebből rögtön levonnak így az eladási ára 12922496. Ha nem tudom eladni máris buktam egy csomót. Számomra ez túl nagy rizikó faktor. Mindenki másban találja meg az örömét a játékban, de én ezt a részét kihagyom. További jó játékot és sikeres piacozást kívánok. Nem szeretnék off lenni ezért szólok, hogy teszek ki szúrós gombát most.

jófarmerlány és rudcsi24 kedveli ezt.
  5. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Jaj, nagyon köszönöm, tudom ám, csak ironizáltam, mert mindketten a vágyainkat fejeztük ki, ugyanis a piacon ennél az eventnél semmi sincs. A régebbire emlékszem, piacoztunk rendesen, még én is eladtam, most be sem tudom fejezem. Sebaj, ilyen event is kell.

jófarmerlány és varga1234 kedveli ezt.
  6. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Bal oldal kész, jobb oldalon 50-nél tartok.Nézem a piacot, klikkelgetek áttekintés/eladásközött frissítésképpen. Hogy megörültem, amikor láttam, hogy van völgyi rózsa a 12-es piacon. Ja, az az én készletem, eladó nincs egy darab sem. :)

Utoljára szerkesztett: 9.8.21
  7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Volna valaki aki a 40 piacom tudna eladni event növényt ? A bal oldalt végig vittem de így is kevés lett a növényem. Most pörgettem ki egy 100 % bónuszt persze eddig nem sikerült :(

varga1234 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Szép estét kívánok ! Sajnos ezt az eventet nem tudom befejezni ,hiányzik 200 db. vízibogyó és 20 db. szúrós gomba. A 9-es piacon pedig nem sikerül vásárolnom ! Majd legközelebb !

9. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    A kis farmon most sikerült kipörgetnem egy 100%-as bónuszt....No comment.
    Holnap reggelre még megy a siskabab gyorsítókkal, így meglátjuk meddig jutok. A vízibogyóval állok rosszul, abból adta a kevesebb magot is. Meglátom, hogy reggelig mit alkotok, mert ma még ültetek meggyorsítva egazokat, már amit össze tudok szedni abból a pár játékból ( kb 3-4 malomtermékből), amit ma még tudok játszani. Remélem, hogy holnap sikerül pluszba termelni itt is a bónuszok alatt, és akkor rakom ki a piacra. A nagyon már nem ültetek, mert ott a lefogyott növényeket pótolom vissza, így nem jönnek a felröpik, hogy tudjak minijátékozni. De ami volt 1-2ezer darab maradék majdnem mindegyik növényből, azokat már kiraktam, és remélem, hogy olyan valaki vette meg, akinek valóban szüksége is volt rá az event befejezéséhez.
    Remélem, hogy mindenki be tudja fejezni az eventet, mert végre megjelennek a növények a piacokon. Sok sikert, és kitartást!

Update: Én értem, hogy az árakat akarjátok feltolni, de könyörgöm, miért egyesével rakjátok ki a növényeket a piacra?! Komolyan érthetetlen a dolog.... Ráadásul az egész piac haldoklik, nem nagyon lehet kattintani se a termékekre.

Utoljára szerkesztett: 9.8.21
  10. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Ennél az eventnél mindig meglep, hogy vannak gazdák, akik mindig mástól várják el, hogy letermeljék nekik az eventnövényt. És fel vannak háborodva, hogy nem áll hegyekbe a piacon a számukra szükséges gaz. Na de miért is? Ha valaki ráér egész nap kattogni és a piacot lesni, akkor miért nem ért rá hogy letermelje a gazt? 8 óra - ennyi idő ráfordításával le lehetett az eventnövényt termelni. Az első három nap elég volt csak napi két alkalommal belépni és a megfelelő termékeket elindítva felröppenőt gyűjtani. A taktikát és számolást több kedves gazdatársunk is megosztotta a fórum elején. Miért nem olvassa el ezt a segítséget az, aki maga nem tudja kiszámolni, hogy mit, mikor, hová és miért ültessen, mit indítson el és mi szükséges ahhoz, hogy az eventet sikeresen befejezze? Könnyebb szidni a többi játékost meg a BP-t, mint szembenézni a tényekkel, hogy ők nem tettek meg mindent, hogy az eventet teljesítsék. Ez egy taktikai event (én nagyon szeretem), itt az elején ki kell találni, hogy hogyan tudunk végigmenni rajta és melyik nap lesz az, amikor ráérünk, hogy abban a nyolc órában ültessünk, arassunk, amikor szükséges. Ha tudjuk, hogy nem lesz rá időnk, akkor is megszerezhetjük a felhőt és eventnövényt nem is kell ültetnünk.
    Miért is elvárás, hogy én ültessek annak eventnövényt, aki maga nem szeretné ültetni azt? Ez egy játék, ez nem a jófejségról, segítségről szól. Itt senki nem fog éhenhalni, ha nem tud venni eventnővényt a piacon. Miért engem kötelez bárki is, hogy ültessek és adjak el? Én is rászántam azt a 8 órát és megcsináltam az eventet és most, hogy kész vagyok olyat ültetek, ami az én játékomat segíti.
    Ez az event egy teljesíthető event minden anyagi ráfordítás nélkül - csak annyit kíván a gazdáktól, hogy kicsit gondolkodjanak (ha a jobb oldalt is meg szeretnék csinálni) és élvezzék a játékot. Ha ez valakinek nem megy simán kihagyható. Érthetetlen számomra, hogy valaki ezen miért bosszankodik.

Othep, maszilva, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  11. varga1234

varga1234 Fórum hercege

sziasztok!Nekem se kár hogy a bahán nem lehet 0 perzezni :)

mani2004 kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Itt tartok. Nagyon kíváncsi leszek, hogy elérek- e a ládáig. :sleepy:

13. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Megértem hogy háborogsz,de mindenben azért nincs igazad ! Sajnos a rendszer nekem is úgy osztotta a magokat hogy nincs vizibogyóm és ha nem tudom megvenni akkor kuka az eddigi munkám! A többi hiába van meg,ha elakadtam miatta! Ha holnap sem sikerül megvennem a hiányzó mennyiséget akkor viszont kitehetem a piacra a többit is!

soresne, jófarmerlány, -Erbrow- és 3 más kedveli ezt.
  14. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    A meglévő magokat nem próbáltad esetleg a hiányzó magokra(vízibogyó) átváltani?
    Az event erre lehetőséget ad!
    :)

15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hihetetlen, de készen leszek. Mára összegyűjtöttem annyi ankhot, hogy 29-től végig játszottam a bal oldalt, plusz még 5-6 játékot. Egyszerre kibontottam az összes magot. Kiváltottam a szezonból a +1 növényt. Pörgettem is jócskán, két 100%-ost, sajnos némi tolódással, 3 db +1-est. Aktiváltam a 3 szupertrágyás felhőt + karácsonyi süti + ártatlanság.
    Kész is vagyok közben.
    A maradékot kiteszem a 31-es vágányra. Írom miből mennyi van. Ha érdekel valakit, röptessen baglyot.

Vízibogyó: 1455 (6 perc múlva lesz ennyi, még érik az utolsó adag)
    Völgyi rózsa: 771
    Szúrós gomba: 403

(Muszáj volt rohamtempóban befejezni, holnap nagyon kell dolgoznom. :( )

Mica67, rudcsi24, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nekem is vízibigyó gondom van, az fékezett le, de végülis nem foglalkoztam az eventtel annyit most, amennyit kellett volna, hogy a jobb oldal is meglegyen. Pedig 100%os táblám is volt, régebben szerettem is, de valahogy most semmi nem jött össze. Sem az idővel, ittléttel, semmivel. De nem baj, ez egy ilyen event volt. Nincs befejezve, valószínű nem is lesz.

rudcsi24 és zsani_apja kedveli ezt.
  17. damien

damien Haladó

Ezzel a piacnak csúfolt *** csinálhatnának már valamit! Ha már így szét van darabolva és nem tudunk egymás közt adni-venni, akkor legalább ne legyen beszabályozva, hogy mit mennyiért tehetek ki. Had rakjam ki a termékemet, amennyiért akarom! Maximum nem kell senkinek és, rám rohad! De én nem fogom pár lyukas garasért felrakni az event növényeimet, akkor inkább komposztáljon az összes a pajtában. A maradék magokat meg el sem ültetem! MINEK? Nem csak ennél az eventnél rossza a piac, más probléma is van vele. Gondolom más sem szívesen tesz ki egy arany tenyész állatot alamizsnához mérten is szánalmas összegért. Szóval ezzel kéne végre valamit kezdeni!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.8.21
    Matyi1950 és borderland57 kedveli ezt.
  18. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.
    Nálam valami gond van a kirakóssal, jöttek még röpik amit lekevertem, de nem tudom lejátszani mert nem tudom a táblára átrakni csak nagy nehezen, kész idegbaj még jó, hogy a 60-nal már kész vagyok.

A feleslegemet kirakom a 15, 11, és a 4-es piacra!!!

borichris kedveli ezt.
  19. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A 24-es piac is teljesen szürke :( 500 völgyi rózsára lenne szükségem még,hogy meg legyen a piccoló.

Nem lehetsz ennyire önző. Itt akarsz meggazdagodni ?Hol az emberség ? Egymásnak való segitség már a múlté ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.8.21
  20. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Megtörtént, pillanatok alatt elkapkodták remélem olyanok vették meg akiknek tényleg kell és nem olyan aki nyerészkedni akar, mert szerintem a piac holnap fog igazán felpörögni az event vége előtt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.