Az eszköztár lekapcsolása 2014. február 1-jén

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 12.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  28.01.2014

  Kedves Gazdák!

  Szeretnénk értesíteni benneteket arról, hogy 2014. február 1-től a Farmerama/ZooMumba eszköztárak már nem lesznek elérhetőek.

  Tudjuk, hogy néhány játékos még használja az eszköztárat, ezért szeretnénk megmagyarázni, mért döntöttünk úgy, hogy a Conduit eszköztárát a továbbiakban nem használjuk a játékainkhoz.

  Először is éppen folyamatban van a rendszerek átállítása egy biztonságosabb belépési, illetve regisztrálási technológiára – ahogy erről már értesítettünk is benneteket. Ez azonban azzal is jár, hogy az eszköztáron keresztül való belépés nem fog többet működni.

  Ezenkívül a múltban volt néhány nehézségünk az eszköztárral, többek között, ami a böngésző-kompatibilitást, AdWare és MalWare figyelmeztetéseket és a játékra való hatást illeti.

  Szeretnénk a lehető legbiztosabb környezetet biztosítani a számotokra a játékhoz, és ez az eszköztár már nem felel meg a követelményeinknek. Február 1. után tehát az eszköztár felhasználóinak is a hagyományos módon kell belépniük a játékba. Ha véletlenül elfelejtettétek a jelszavatokat, csak kattintsatok az „elfelejtett jelszó” linkre a bejelentkezésnél.

  Az eszköztár eltávolításáról IDE kattintva találhattok egy leírást illetve a fórumon található ismertető is a segítségetekre lehet ebben a műveletben:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-eszköztár-a-böngészőhöz-magyar-verzió.2090/

  Köszönjük a megértéseteket a témával kapcsolatban.

  Továbbra is jó szórakozást kívánunk a játékban. Ha kérdésetek merülne fel, mindig szívesen állunk a rendelkezésetekre.


  A Farmerama csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.