Az istennő ajándékai event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Szerintem igen mert nincs külön gomb rá.

bodocszs kedveli ezt.
  2. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Köszönöm.

3. hofeher

hofeher Fórumszaki

A 3 kertem mind 93 szinten van
    Fazék 8 a másik 2 Fa 11

Gio, sziszi1965, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    154 felröppenőm van, első körben 197 téli jázmint, 7 fenyőtobozt, 2 szamarat és 12 mézet kér az istennő tőlem, ezek nem vészesek, megadom neki.
    Mindenkinek sok szerencsét az eventhez.

_Cygnus_, Gio, Jly15 és 5 más kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    103-as szinten:
    növény: 103 szegfű
    fatermés: 5 juharszirup
    állat: 2 páva
    termény: 12 méz
    Ez így eddig elég laza :D

csio70, hóóvirág, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  6. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    ha bevonnák az új területet is, valószínűleg több eventnövényt kéne termelni.
    Arányosan számolva kb. 9.500 liliomot és 12.000 papiruszt: ezért örülünk sokan annak,
    hogy nem vonták be.

nemethpgabi, hóóvirág, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  7. taga1

taga1 Fórum biztosa

Én is ilyen szerencsés vagyok. 95 szint 150 egyiptomi kincs, 12 méz, 2 szamár, 7 fenyőtoboz, 371 erdélyi hérics. Kívánom neked is és magamnak is hogy a továbbiakban ilyen szerencsések maradjunk.

8. taga1

taga1 Fórum biztosa

Bocsi hülyeséget írtam nálam csak fák és terményesek vannak ki, nem is néztem, hogy lehet növényt is ültetni. sorry!! - remélem mindenki tudja ezt rajtam kivül.

nemethpgabi, _Cygnus_, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

sziasztok 80-as szint -10000 tp-vel 122 nőszirom 7 olivabogyó 2 strucc 14 póc amit kér ebből a póc hiánycikk de előbb szaporítok szóval nem adogatom be

genka53, Gio, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  10. nemo64

nemo64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, 91. szint: 186 karfiol, 5 mandula, 2 strucc, 12 méz- azt hiszem nagyon szerencsés vagyok , ja és 137 egyiptomi kincs.

_Cygnus_, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Végre hazaértem, és nekiállok a magszaporításnak. 160 db egyiptomi kinccsel kezdek - ez nálam elég jónak számít. Remélem, hogy marad ez a tendencia. :) A többi meg majd alakul :D

genka53, Gio, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    148 db kincs a kezdő felröppenő.
    Első kérések: 186 db karfiol, 5 mandula, 2 páva, 11 fahasáb -> na ez az utolsó tétel kicsit fáj, így a hódos event előtt. :wuerg: Úgy látom a terményes ablakkal lesz egy kis gondunk. :)

nemethpgabi, kisszakács75, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

nemethpgabi, Pharmer500#2, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nálam mint ahogy jeleztem is előre borítékolható volt : 11 fahasáb, 2 szamár, 520 n.s. tulipán, 7 fenyőtoboz:)fahasábok elutasítvaxD Tudtam, hogy a terményesekkel baj lesz, legalábbis nálamxD

hóóvirág, dereret, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  15. Ananke

Ananke Fórumelemző

Sziasztok!
    Látom már van aki tőlem sokkal előbbre van, gratulálok! :D. Senki sem írta, a kérésekre adott tp és csp -vel meg volt-e elégedve:D:D

16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Akkor mondom, nem vagyok elégedetlen a TP/CSP nyereménnyel - amit ad az egy vicc kategória szerintem, de én sosem vagyok elégedett a jó kis eventekkel mint ez is...
    Vizililiom-váza
    109db Begónia - 3420TP/8206TP
    Papírusztekercsek
    7db Fenyőtoboz - 2760TP/6624CSP
    Basztet-szobor
    2db Páva - 2783TP/6680CSP
    Hórusz-nyakék
    13db Strucctojás - 3196TP/7669CSP

Kukackukac, sárgazanót, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  17. Ananke

Ananke Fórumelemző

Köszi! Akkor marad a játék öröme;)xDxD

genka53, Gio, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

116 db felröpinél tartok, pedig már volt egy szupertrágyás aratásom is, a rövidebb eventnövény terén (mindjárt aratom a hosszabb növényt is). Csak azt furcsállom, hogy a többi farmon, amit viszek - és ahol a kupa ugyanúgy áll, vagy éppen nincs a kupa 100 %-ra fejlesztve - ott több a felröpi. Az elsődleges farmon viszont van felhősor, ami több felröpit garantál. Érdekes módon az utóbbi időben mindig le vagyok maradva a mellékfarmokhoz képest, pedig van olyan farm, ahol a kupa nincs 100-ra felfejlesztve. A taktika minden farmon ugyanaz, mégsem tudtam megfejteni, hogy az elsődleges farmomon miért olyan kevés a felröpi... Valakinek van ötlete?

vje0315 és kovacstne kedveli ezt.
  19. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    nalam is 11 fahasabot kert amit visszautasitottam most meg 13 strucctojast kert amit megadtam neki es a kovetkezore megint 13 strucctojast ker
    szerintem lesz itt gond meg

csio70, Gio, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Jelenleg 138kincsem van, nálam is a lápipóc a nyerő, de ha meg gebed sem adom oda nekixD

csio70, taga1, kisszakács75 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.