Az istennő ajándékai event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Tegnap este sikeresen befejeztem az eventet. a titok fákat és ólakat ma dél körül rakom ki :) délután 5-7 óra körül jövök az eredményekkel :)

Aki még küzd annak sok szerencsét :)

sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia!
    Igen, van még idő, csak kitartás, és sok sikert, szerencsés event befejezést kívánok.;)

sziszi1965 és dfecka kedveli ezt.
  3. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Aranyosak a kitehetők, és a titkosakra sem panaszkodom, kerti berkenye, xxl mandulafenyő, xxl bodza xl sárgabarack .... kivi, farkas, xxl hód (a 31.xD) .. és a gránátalmafa gyűjteményem is szépen gyarapodott.
    Egyiptom, homok, forróság és az Istennő ajándékai....valamint az utolsó hőségriadó emlékére elkészült az event emlékképe:
    http://kepfeltoltes.hu/150905/egyiptom2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Lillapilla73, csio70, -maya64- és 10 más kedveli ezt.
  4. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm a bigpoint-nak, hogy létrehozták ezt az eventet!
    Jó event, jók a nyeremények. Nagyon pozitívnak tartom, hogy újabban egyre több titokól, és titokfa az ajándék, amivel esélyt kapunk arra, hogy különleges ólakat és fákat kapjunk.
    Az ólaknál nálam most nem volt új ól, illetve nem volt olyan jó a felhozatal, de egy kivi említésre méltó.
    A fáknál voltak sikereim, bár új fa itt sem "született"... viszont ezt leszámítva, szinte csak XXL fa fejlődött ki. A felhozatal így alakult: bodza, birsalma, mandula, sárgabarack, juhar, fenyő, és bükkfa XXL, 1db bodza XL, és 1 japán naspolya, és 1 kökénybokor. Az XXL-eknek mindig örül az ember, a kökénynek meg még jobban, ha nincs olyan sok (2db) belőle :)
    Az event egyébként jól halad, meg vagyok magammal elégedve. Most értem el arra a szintre, mikor már ültetni, terményt előállítani is kell, hogy 1-1 feladatot be tudjak fejezni, illetve a felreppenő is elfogyott. De nem aggódom, a növények hamar meg vannak, a többit meg meg lehet venni. Ennek ellenére, hogy most kicsit lelassult a teljesítés, nagyon jól állok, 2 feladatot már majdnem befejeztem (teljes egészében), és a másik kettő sincs lemaradva.
    Egyedül a csillagokat sajnálom, az új terület bevezetése után, gondoltam, hogy jó sok csillagot lehet majd a feladattal szerezni... de ennek ellenére nem panaszkodom, mert mint már említettem, a titokfák- és ólak miatt már megéri megcsinálni. Na és ott van még a sok CSP és TP.
    Mindenkinek sok sikert az eventhez, és csodálatos napot kívánok Nektek! Jó játékot!

5. északifény

északifény Junior szaki

Nekem is nagyon tetszenek a kitehetők , igazából azért fogtam bele az eventbe :) Nagyon tetszik a kép amit csináltál :) Hogy ne legyek off. Három ablak kész , a kitehetők megvannak. Most fogom kiváltani az ólakat. A bahamás fákból egy amherstia a többi felejtős , a farmos fákat még nem raktam ki de így is nagyon tetszik az event , egész kényelmesen csinálgattam :)Szép hétvégét és jó játékot kívánok mindenkinek :)

csio70, sziszi1965, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Drága egyetlen Istennőnk nagyon kitartóan kéri a strucctojást/lápi pócot/darabolt fát a Hórusz nyakékért, de én is makacs vagyok, tőlem csak mézet kaphat! xD Egyébiránt készen lennék, talán még némi felröppenő hiányzik. A titkosak kiléte pedig még előttem is titok :)

7. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Kedves Laboviti!

Bocs, de nem tudtam elmenni írás nélkül válaszod mellett!
    Én egy másik sort emelnék ki Pharmer leveléből:
    "És előre is köszönöm!"

Ugyan majd Pharmer megírja, ha akarja, hogy mit gondolt levélírás közben (ezt csak Ő tudhatja :p), de azt szerintem csak Neked sikerült kiolvasnod a leveléből, hogy Titeket Modikat akarna bántani.
    A játék érdekében sokszor írja meg észrevételeit, legyen az akár pozitív vagy negatív kicsengésű, de bántó vagy személyeket támadó posztjára én nem emlékszem. Most is inkább azért szabadkozik, hogy tudja nem jó helyre ír, de hátha nem kerül radír alá az észrevétele és itt többen olvashatják a játékban esetleg benne levő hibát. (Én a magam részéről nem tapasztaltam a napórák levonásánál esetleg fellépő eltérést.)

Munkádat továbbra is nagyra értékelve kívánok Neked derűsebb napot, és kitartást hozzánk!

Pala

8. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Csak a titokólakról írok, mert a fák szóra sem érdemes 95-ös szint, bahán minden kiváltva.

1 hód ++. 2 gólya, 1 nyul 1-es szint, l disznó 3-as szint, bizonyíték arra, hogy a szint nem számít az ajándéknál.

Azért jobbra számítottam.

9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Valójában ez nem igaz, mert a szint számít - csak nem abban a tekintetben ahogyan te (és más) szeretné.
    Ugyanis 95.szinten ha jól emlékszem FULL az óllista a titokóla meg 2-3 szinten szintén FULL listásak. Így aki 3.szinten van annak a tyúkól és a fejlesztései a max. (1 alapól + 10 fejlesztés ól és terményes összesen)(mert a nyúl a következő ami 4.szint) + FULL titokól.
    Ebből adóan van aki 11+FULL titokól - a te esetedben ez 95.szinten kb 15 alapól meg vagy 10 esetében van 8-10 fejlesztés+terményes = ez közel 100db + FULL titokól => ezért van az, hogy magasabb szinten a nagyobb merítésből a kevesebb az esély %-osan az értékesebb vagy újabb ólakra.
    Ez persze nem túl (hogyan fogalmazzak...) egészséges elosztású (hmmm talán érthetően sikerült, politikailag korrekten ahogyan szövivőileg szokatás mondani :p).
    Be kell írni fejlesztésnek - hosszan a lehető legbővebben részletezve, hogy könnyebben és tisztán átmenjen az információ mert így nem lesz esetlegesen félreérthető mit is kíván (no nem a magyar nemzet) hanem a játékos.

nemethpgabi és kovacstne kedveli ezt.
  10. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok, event tegnap befejezve, :Dde a titkosak még érnek, mert annyira siettem (késő este lévén), hogy gyorsan teleültettem a földeket, s mikor végeztem, akkor csaptam a homlokomra, hogy ki kellett volna rakni őket. :pDélutánra meglesznek azok is, majd megírom, hogy mik lettek. Fentebb kérdezték, hogy vajon hányszor kérte a rendszer ugyanazt a dolgot? Nekem háromszori alkalom után, miután megfeddtem, hogy nézzen már körül, lát-e annyi lápi pócot, mint amennyit kér, no, akkor váltott 8 db fazékra. Fogamat szívva odaadtam neki, hadd haladjunk. ;)Utána már nem kekeckedett, csupa olyat kért, ami volt. :)
    Gratula, aki végzett, és további jó játékot aki még csinálja:D:inlove:

11. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Bizakodjál hogy változik az izlése, Nálam édes szájú volt, és tőlem elfogadta végig a mézet.

12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Saját tapasztalat x3 kérte max ugyanazt, persze amit kért utána az sem biztos, hogy éppen az ami kellene (mármint nekem).
    Az azért még "cinkes", hogy duóba is x3 kéri ugyanazt pl. Páva-Strucc-Páva-Strucc-Páva-Strucc és ebből vannak ilyen párjaim xD
    A "reszelés" 1 Farmomon ha Mézet akarok akkor gyakorlatilag bemut@t
    pl.: Méz-Lápi póc-Fahasáb-Méz-Fahasáb-Lápi póc-Strucctojás
    ekkor kívántam Mézre váltani amit "random" barátunk nem tolerált, ugyanis 14. reszelésem a Mégsem gombbal 2:00 kispadolással és jelenleg sem kívánja megadni amit én adnék neki. Mivel ez még "csak" a 8. feladat ha így halad minden feladat esetében háááát (ciki lesz)...

13. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szervusztok, event kész, a felhősor már ott díszeleg a paszulyon. Gyönyörűek a rávalók, minden elismerésem a grafikusoknak :inlove:. Meg maga az event is klasszul sikerült, igényes munka szép, részletes, és érthető leírással. :inlove:
    A titkosaim is felfedték kilétüket: a Bahán 2* gránátalma XXL, 1* gránátalma XL, 1* pisztácia XXL, 2* Tamarindusz, 1*cédrát, 2*fügefa XL, 1* Matéfa XXL. :)
    A farmos fák: 4*bodza XXL, 1* japán naspolya, 1*sárgabarack XXL, 1* ugyanez XL, és 1* cukorjuhar XXL.:)
    Ólak: 2* galamb ól, 1* kivimadár fészek, 1*egérlyuk és egy farkas odú.:)
    Az összes bejött TP: 586.522; a CSP: 1.407.631. :D:inlove:
    Hajrá, aki még csinálja és jó pajta töltögetést, aki már végzett :inlove::D:inlove:

csio70, Gio és Marika312 kedveli ezt.
  14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Kedves Laboviti!

Megdöbbenéssel olvastam válaszodat.:eek::(

1. A hsz-em semmi előzetes feltételezést nem tartalmazott moderátorokkal szemben (sem "egyes" moderátorokkal szemben, sem általánosságban). Tény, hogy voltam már átirányítva (tematikai szempontból jogosan) másik topicba, ezért indokoltam meg, hogy miért ide írom, és - "figyelemirányítási célzattal" - emeltem ki pirossal, hogy mi az a "kétféle" intézkedés, ami "elvárás"/"javaslat" lenne részemről játékosi oldalról (egyrészt egy válasz, másrészt egy továbbítás). Ennek bármiféle továbbgondolását inkább a Tebenned/Tibennetek az én személyemmel szembeni - ezek szerint - meglévő fenntartartásként/téves előfeltételezésként tudok csak értelmezni...:(

2. Úgy emlékszem, "sürgetésre" eddig EGYETLEN példa akadt - az sem ok nélkül (idő objektív szorítása) és elsősorban a korábban tapasztaltaktól/megszokottól eltérő eljárásmenet "mire vélni nem tudása" miatt (minden más technikai kérdés kapcsán mindig korrekt és még a vártnál is gyorsabb segítséget kaptam, amit jellemzően (minimum "előre is") meg is köszöntem (mint ahogy most is - utólag meg, ha szóban nem is, de legrosszabb esetben "bejelöltem olvasottnak" a választ egy lájkkal). Élcelődésre pedig konkrétan tudomásom szerint nem használtam föl "magatartásotokat" (a Pletykagangon a fórum működésével kapcsolatosan fölmerült témában írt hozzászólásomban fogalmaztam meg Jónáshoz egy objektívnek és építő jellegűnek, Nektek megfontolásra szánt kritikát az ügy kapcsán). Ha ezen túlmenően valahol élcelődtem, kérlek, mutass rá - mindenesetre előre is elnézést az esetlegesen idézett passzusért...o_O

3. Valóban fordult már elő, hogy írtam "idegen" fórumon, de az kb. olyan kivételes eset, mint hogy olvassak is - valójában nem része a napi rutinomnak, hogy összehasonlítgassam különböző országok fórumait...o_O:sleepy:

4. Senki nem vitatta, hogy az eventismertetők korrektül megírt (illusztrált stb.) írások a részetekről (sőt - a fórum működésével kapcsolatos pletykagangos írásban, ami mai napig szerepel a topicban, ezt az erényt külön ki is hangsúlyozom). TÉNYKÉRDÉS azonban, hogy az általam fölvetett - és talán nem is mellékes - információ HIÁNYZIK az adott AKTUÁLIS leírásból (feltételeztem azért, mert nem kaptatok róla infót); némi "lelki retorzión"o_O túlmenően azonban választ továbbra sem kaptam rá (ezért vetettem föl a tesztelés lehetőségét, vagy ha erre praktikus okokból nem adódik lehetőségetek, akkor a probléma továbbítását a központba, hogy a legközelebbi ilyen eventkor esetleg már azt is eleve közzé lehessen tenni és kiírás szerint működjön). Hozzáteszem: nem vagyok türelmetlen, az eventet anélkül is fogom tudni abszolválni, hogy választ kapjak rá hétfőig - azonban adott esetben másoknak is segíthet, ill. nem kisrészt az elkövetkezendő hasonló eventeket illetően volt bennem némi "jobbító" szándék...:oops:

5. Valóban fölállítottam magamnak egy "24 perces elméletet", de megfigyeléseim szerint az óra már 1ó48(? - nem jegyeztem meg, de kb.) perc körül már csökkenti (látszólag?) a napórák számát 4-re, ill. 13(? - szintén kb.) percnél is még 2-t mutat. De a fő probléma az, hogy nem annyit von le, mint amennyit mutat (először még gondoltam, csak "káprázik a szemem", de másodjára direkt figyeltem - 44 percnél már 2-t mutat és 2-t is von le, de a korábbiakban említett 56 perc környékén 2-t mutat és 3-at von le). A bizonytalanság tehát továbbra is él.

6. Moderációt illetően nem kívánok a supporthoz fordulni panasszal. Sőt, a "konfliktust" sem szándékom tovább ragozni itt sem (a napközbeni gépközelségem is "szórványos" lesz, meg - gondolom - kár is lenne vele a topicot terhelni...). Egyszerűen csak a kérdésemre szeretnék választ (ill. azt tudni, hogy egyáltalán általános és valós-e a probléma vagy esetleg vmi "anomália" folytán csak én tapasztalom), vagy ha ez gyakorlati akadályba ütközik (EZT IS MEGÉRTEM ÉS ELFOGADOM), akkor egy szimpla "megnyugtatást", hogy "vettétek, továbbítjátok, bíztok benne, hogy legközelebbre orvosolják"... Mindössze ennyi lett volna az eredeti hsz célja is...

Megértő együttműködésetekben bízva, üdvözlettel:

Pharmer

Utoljára szerkesztett: 5.9.15
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Mindössze ezt a választ adhatom az eventtel kapcsolatos kérdésedre itt:
    Amennyiben konkrét adatok rendelkezésünkre állnak majd a központ munkatársaitól, azt haladéktalanul kiírjuk számotokra, minden játékos számára, tehát az ismertetőben lesz olvasható.
    A jövőre vonatkozó előrejelzés pedig információfüggő. Arra nem tehetek konkrét ígéretet, hogy a legközelebbi "ilyen" szituációban már lesznek/lehetnek számszerű adataink.

16. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nálam se lesz más választása! Eddig is csak mézet kapott, és már csak 2x kell áldoznom neki :)

_Cygnus_ és Marika312 kedveli ezt.
  17. Verus32

Verus32 Járnitanuló

JÓ az event és végre kaptam egy teknőst a titokzatosból és fából is goji XXL-t és több XXL es fát is meg még egy achacha fát is, már volt 1 de jól jött. Jó sok csengőpengőt ad az event, sz utolsó ablaknál járok és már csak felröppenő hiányzik!

csio70 kedveli ezt.
  18. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

:) Meglett a Hórusz-nyakék!;)
    Gondoltam, kivárom a mézes-heteket, de olyan hosszúra mégsem lehetett volna húzni, így egy adag fáért beadtam a derekamat. Még kéregetett nagytojit, pócot, aztán megadta magát "ő" is és kérte a hőn vágyott mézet. Jaj, de örültem nekik...;) Majd, hogy mégse teljesen nekem álljon a zászló, a végére bekért 8 fazekat. :oops:Üsse kavics, beadtam neki nászajándékba:wuerg:, de aztán finomakat kotyvasszon benne!
    Valaki írta fentebb, hogy a 8 órás jó TP-t ad. :oops:Szemlesültve vallom be, hogy amegszokott rutinból 2 éjjel is rózsát vettettem, mert az ugyi 96 tp-s. Hja! Most szembesültem, mennyi is a 8 órás... :oops:Nagyon beégtem magam előtt. És még kellene is belőle, vszínű nem lesz elég...
    Azért most megnézem, mitisír a hogyishívják...xD, mindenből! :cry:

19. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Azért 1 teknősnek örültem volna, a gólyák vagy a sokadik hód++ helyett.

sziszi1965 kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jó Neked, Verus! Én az 5 titokólból kaptam 2 egeret, 1 galambot és 2 - na, mit?? - xx hódot :(. Az alap-fákból 1 japán naspolya, a többi kb. fele-fele xl és xxl: datolya, mandula, bodzák, amit utálok, mert akkora, hogy 3 másikat eltakar, pláne az xxl (csak akkor tenném ki, ha nagyon égne a ház), mandulafenyő, sárgabarack, cukorjuhar - szóval majdnem "nesze-semmi-fogd-meg-jól". Hiába az xx-esek, ha nem éri meg kirakni, pláne nagy helyre. A széleken általában stabilan a jó TP-adók vannak, véges mennyiségben.
    A Bahásakat viszont elfelejtettem kitenni, most néztem, hogy olyan is van, amikor a gojidat láttam. Na, majd aratás után :)

papirocska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.