Az istennő ajándékai event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sok sikert mindenkinek! Azt terményesnek nem jutok a végére lápipóc,strucctojás,daraboltfa,fazék. Ilyen piaci árakon inkább veszni hagyom.Sajnos napórám nincs így ki kell várnom a két órákat! Ennek ellenére jó kis event szépek a grafikák! 89 a szintem.

.sylvia72., dagaz70, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Azért ne add fel, hátha összejön mézekkel. :)
    Titokólak: galamb, sárga kacsaól, narancs halásztanya, retrohód++, KIVI! Ennyit a szerencséről. xD
    A pénzköltés és szerencsefaktor viszonyáról az alábbi kis sztorim van: mikor utoljára lehetett Varázsfához jutni a titokfa akcióban, mélyen a zsebembe nyúltam és vettem 202 db titokfát, vagyis teleraktam a főfarmot. Egy, azaz 1 db varázsfa lett a 202 fából. xD

sziszi1965, Marika312 és dagaz70 kedveli ezt.
  3. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Ne add fel, sikerülni fog!

sziszi1965 kedveli ezt.
  4. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm a biztatást!

sziszi1965 kedveli ezt.
  5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm a biztatást nem adom fel csak tartok tőle kifutok az időből amíg mást fog kérni vége lesz az eventnek!

ada77201 és Marika312 kedveli ezt.
  6. dfecka

dfecka Fórumlakó

Hol van még a hétfő!Kitartás!

sziszi1965 és -W-595- kedveli ezt.
  7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Végre én is kész vagyok . Soha rosszabb eventet, kaptam 1millió355 ezer 939 cspt,633ezer 576 tpt plussz ugye jó tpt adott az eventnövény is, lett egy rózsaszamáristálló és persze retóhód++, acaipálmaxxl, ezeknek nagyon örülök, de a többi titkosnak is, még akkor is ha már van egy jópár belőle.:):):):) Remélem lesz még ilyen jellegű event.

csio70, ada77201, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Beértek a titokfáim, háááát.... mit mondjak - nem szoktam panaszkodni - de nem vagyok elájulva az eredménytől, XL XXL sárgabarack, XL XXL bodza, XXL birs, XL mamutfenyő, XL szivarfa, XXL fenyő , de lett 1 kerti berkenye is na ennek örülök :inlove:mert nemvolt még.
    A bahás fákból semmi újat nem kaptam XL gránátalma, XL pisztácia XXL kakaófa, XL, XXL csavarpálma XXL brazil dió.
    A titokólakat még csak most fogom kirakni.

9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Jaaaa és mostmár kész vagyok eventtel, volt mindenem a pajtában, amit kért az istennő, semmit nem kellett vennem, nem kellett passzolnom se, nem számoltam össze, de nagyon sok TP és CSP-t kaptam. :inlove:Jó event volt tetszett.:inlove:
    Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy azért tudom befejezni az eventeket mostanság, mert itthol vagyok, sajna nincs munkám.:sleepy:

csio70, ada77201, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én sem passzoltam egyszer sem.Igaz,hogy 3x kért 14 lápipócot,2x 13 daraboltfát, 2x 8 fazekat és kétszer 13 strucctojást.úgy voltam vele,volt minden a raktárban,had vigye,jutott és maradt is.

SzilvaG, ada77201, benedekbobe63 és 6 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt nem számoltam, hogy hány frissítés után ad mézet, de tegnap mindenesetre csak egyet haladt a terményes és egyet az állatos csíkom is, ma eddig egyet sem.:cry: Próbálkozom még holnap is, de úgy néz ki, hogy a rendszer nyeri a harcot.:D

Mire megírtam a hozzászólást, az állatos részt sikerült befejezzem.:D Mint már írtam, csak pávát és struccot adtam be. Egy pillanattal ezelőtt még 5 beadásra álltam a végétől, aztán egymásután el kezdte dobálni a struccot és pávát: 6 pávával és 4 struccal letudva az állatos rész vége. A terménynél még mindig 5 beadás választ el a feladat végétől.

csio70, ada77201, benedekbobe63 és 9 más kedveli ezt.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

92-es szinten : 1 narancs szamár, 1 narancs nyúl, 1 sárga juh és 2 sárga tyúkól. A fákat már nem is sorolom>:(

ada77201 és makkanch kedveli ezt.
  13. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Nagyon szépen köszönöm Álomka,sylvia72,-mázli- játékostársaknak a segítséget! Nagyon kedvesek vagytok sokat segítettek a napórákkal!

14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hát én számolom és nem túl rózsás a helyzet, ha 1 bizonyos dologra menne a gumicsimmás.
    Régi farm Hórusz-nyakék 16db reszelés egymás után (méz) 7. feladat, Basztet-szobor 11db reszelés egymás után (páva) 10. feladat, Vizililiom-váza 10db reszelés egymás után (Narancssárga tulipán) 8. feladat- ezeknél még mindig nem és még messze a vége de az idő homokszemei lassan lefolynak...
    A köztes 2-3-5db-os reszelés már fel sem tűnik xD

nemethpgabi, ada77201, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Nóci!
    Így lesz ez a terményessel is, ne aggódj ;) nálam ma döbbent rá, hogy vagy mézet kap vagy semmit :)
    persze azért el kell mondanom, hogy el voltam szánva arra is, hogyha nagyon szorít az idő, akkor a végén megkapja, amit kér :oops:

csio70, nemethpgabi, ada77201 és 6 más kedveli ezt.
  16. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Megvannak a fák és az ólak.

Állatok: Galamb, vakond, retró++ hód és 2 kakas
    Fák:
    Farmon: 3 sárgabarack, 2 szilva, 3 bükk, naspolya és kowhai
    Bahán: amherstia, 3 brazildió, 3 gránátalma, mangó, füge és mandarin

A party pörgetéseket már gyűjtögetem az utolsó madárijesztőhöz....hátha lesz hamarosan új felhősorral :)

17. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Nálam is megvannak a fák, az ólak. Bahán a "legjobb" a majomkenyérfa volt :inlove:, farmon japán naspolya, kökény. Állatok csak olyanok, amik már vannak galamb, kakas, sárga ólak. Sajnos a teknős nem jött össze. Összességében viszont jó kis event volt. A felhősornak is nagyon örülök. Kitartást és sok szerencsét, aki még küzd.

Utoljára szerkesztett: 6.9.15
    csio70, sziszi1965 és Marika312 kedveli ezt.
  18. pokers

pokers Junior szaki

Ami említésre méltó: 1 teki, farmos fákból tüzifa, a bahás fák kikeltése előtt kiszórtam majd 200AB-t fákra, hogy legyen miből válogatni a szkriptnek, így lett egy gojiXL meg egy csillaggyümiXXL.

benedekbobe63 és alpha58 kedveli ezt.
  19. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok! :)
    Ez az isteni cicus nagyon szereti a halat-.-
    Az elején beadtam 11 darabolt fát és 8 fazekat, mire rájöttem, hogy mézet is lehet, most bezzeg folyton a lápi pócot követeli rajtam, pedig már csak ez az utolsó hiányzik a terményesből. A növényesből is egy kell még, illetve a faterméses teljesen, mert elfogytak a kincseim, de csak meglesz az is :)
    Kívánom, hogy a ti istennőtök ne legyen ilyen kényes ízlésű ;)

ada77201, benedekbobe63, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok, "kikeltek" az én titkosaim is:
    Bahamás fák: mangófa XXL, 3 db pisztácia XXL, cédrát, gránátalma XL, csillaggyümi XXL, Amherstia, pisztácia XL, brazil diófa XXL. :)
    Farmos fák: bükkfa XL, 2 db mandulafenyő XXL, bodza XL, szilvafa XL, 2db Kowhai, és 1 kökény.:)
    Ólak:kakasülő, mosómaci, béka, vakond, és egy retró hód ++.:)

csio70, vampire_hunter, ada77201 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.