Az istennő ajándékai event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 31.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kavrek

Kavrek Utánpótlás-írogató

Gratuálok! Tulajdonképpen ez lenne az első felhősorom, szóval reménykedem :)
    És köszönöm, hogy fáradtan is szántál rám néhány sort :)
    -

Szeretném megköszönni itt is azoknak akik önzetlen módon rám írtak a farmomon , hogy segítenek felröppenőkkel.
    Ez a gesztus és kedvesség többet ért mint bármilyen event nyeremény. Nagyon köszönöm.
    Neveket nem mondok, Ők úgyis tudják. :)
    Kavrek.

Utoljára szerkesztett: 5.9.15
  2. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sikerült! Kivégeztem az eventet. Mivel kevés mostanság az időm, kicsit nehezebb helyzetben vagyok, de meg van.
    A kincses felröppenő hiánya okozott gondot. Már azon voltam, ma este 0 percezni fogok hagymával, hogy meg legyen, de az éjszakai és a nappali hosszú érésű növényekkel összejött a közel 120 felröppenő.
    Hórusz-nyakéknél sikerült 2x napórával módosítani és jött a méz, de azért ment lápi póc, fa és fazék is Istennőnk asztalára. Lehet több időm lett volna 2 órás várakozásokkal tudok még mézet csepegtetni, de így is örülök plusz befektetés nélkül pajtából megoldott feladatoknak.
    Aki végzett az eventtel annak gratulálok, aki még küzd vele sikeres befejezést kívánok! :)

sziszi1965, Cyra65 és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve :p:D:D:D
    a sok ajándéknak örülök,de még nem raktam ki,most még termelek pócot,bőröndöt,strucctojit,ragacsot,fazekat,
    mert olyan jó áruk van nekem meg alig maradt,ha kellene hamar valahova lehet bajban lennékxD8)
    aki még küzd sok sikert és sok röppentyűt kívánok:):)

sziszi1965, alpha58, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
  4. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Hogy én milyen idióta vagyok! :mad::oops:
    Letermeltem az event növényeket, és az elmúlt napokban a felröpiket gyűjtögettem, ma estére össze is jött mind. :D
    Hátra volt még egy adakozás a Vízililiom-vázának és 2 adakozás a Hórusz-nyakéknek.
    Az előbbit megcsináltam, megyek a terményeshez, és döbbenten látom, hogy mindössze 4 darab papiruszom és 42 vízililiomom van. >:(
    Úgy hogy most állhatok neki megint felszaporítani a gazokat. >:(

sziszi1965 és Evita-55 kedveli ezt.
  5. OJani

OJani Kivételes tehetség

A terményes feladat letudva. Most néztem meg mit kér és ott volt a méz. :)
    Már csak az állatosból van hátra még kettő és valószínűleg ma már az is meg lesz. Felnevelek még egy pávát a jelenlegi áldozathoz, utána meg kérhet bármit, mert van belőlük még amiket ezidáig kért.
    A biztonság kedvéért még vettem néhány pávakeltetőt is. Szóval ha utoljára is pávákat kérne, azt sem kel elutasítanom. :)

Az event növényeket egy kicsikét sikerült túltermelnem, de sebaj.
    Ami az event végén fog maradni:
    Papirusz: 992 db
    Vizililiom: 2653 db
    Egyiptomi kincs: Jelenleg van 120 db, még felkell használnom összesen 75-öt. Szóval ebből is többletem lesz.
    Napóra: Jelenleg van 7 db
    Csp-ből viszont lett némi mínuszom, a saját figyelmetlenségem miatt, de annyi baj legyen.
    A Bahás fákból lett egy xxl-es kivim, aminek örülök.:) Az ólakat meg még nem raktam ki.

Nekem összességében tetszett ez az event is. Lehetne még belőle, csak nem mostanában. :D

sziszi1965, -tanaka40-1, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  6. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Jó reggelt
    Event befejezve nagyon tetszett jó ajándékokat kaptam sok kincset aki még csinálja.

sziszi1965, -W-595- és OJani kedveli ezt.
  7. igaba

igaba Junior szaki

Ha beadom az 5 naporat, csak ki kell varnom a ket orat? En ugyan beadtam az 5 naporam es meg is varnom kell, es a naporaim sincsennek meg.

Utoljára szerkesztett: 6.9.15
  8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép reggelt.
    Ma reggelre fény derült a titokóljaim rejtelmeire, a következők lettek: 1 egér, 1 mosómaci, 1 kakas, 1 vakond, 1 narancs szamár. nagyon reménykedtem, hogy lesz egy tekim de nem lett.:sleepy:

sziszi1965, -tanaka40-1 és Bátyus kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt Gazdák! Nem számoltam hányszor reszeltem, de egy alkalommal sikerült mézet adnom a macsek nagyasszonynak.Nem volt szép húzás tőle,mert a gatyám ráment a kívánságaira.xDAmúgy jó kis játék volt, a grafikák készítőinek külön gratula!;)

sziszi1965 kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha felhasználtad a napórákat, akkor új ajánlatot kaptál a rendszertől. Ez azonban kevésbé szerencsés esetben lehet azonos a korábbival, így nem tapasztalsz különbséget a két ajánlat közt.

sziszi1965 kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

vedd fel a barátlistára és már megy is

sziszi1965 kedveli ezt.
  12. igaba

igaba Junior szaki

Az a helyzet, hogy ket orat kell varnom es az idozito is porog, a homokoraimat pedig el vette.

13. Csocsoovb

barna030303 kedveli ezt.
  14. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!

Kész vagyok, remélem. A felhő soron minden kitéve, lezárva. A feladatnál a "kezdés" gomb aktív akkor is ha kész vagyok? Vagy van még valami feladat? Újraindítható?
    Más: kinn hagytam két korallmedencét dísznek annó, adtam nekik szupi tápot, aztán learattam, adnak valamit?

köszi

stellácska26 kedveli ezt.
  15. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Sziasztok!
    Ma reggel mér csak felröppenőkre várok, eventnövényeket több ezerrel túltermeltem. Rózsázhatnék érte, ha nem is 0 perces, csak vagy szupertrágyám nincs, vagy a malomgyorsító felhősorra kell várni. Ha meg várni kell, akkor már mindegy, amíg termelgetek is meglesz, csak idő kell hozzá. Gratula mindazoknak, akik végeztek már. Sok ajándék rejlett ebben a feladatban, nekem még érnek, van miért bizakodnom.

sziszi1965 kedveli ezt.
  16. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Most sikerült befejeznem az eventet. Kissé túltermeltem a növényeket, maradt bőven, sőt még felröpi is maradt.
    A sok-sok tp-nek, csp-nek nagyon örülök, amit nyertem, még sosem volt ennyire sok csp-m.
    A titok nyeremények szót sem érdemelnek, én jobban örülnék, ha valami különleges új fa, vagy állat lehetne megnyerhető, mint régen, akkor tudnám, hogy miért is "hajtok" annyira. A 92-es szinten 2 retró hódvár ++. :( A farkasnak viszont örülök. A negyedik sárga halásztanya lett, az ötödikre nem emlékszem.
    Gratulálok mindenkinek, aki befejezte, a küzdőknek sok szerencsét, holnapig még van idő! ;)

sziszi1965, stellácska26 és -W-595- kedveli ezt.
  17. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Az én farmjaim ezek szerint TOP-ra mennek xD
    92.szint
    Retró Hódvár ++
    Retró Hódvár ++
    Retró Hódvár ++

Disznóól 3.szint piros
    Farkasbarlang

A másikon 20db reszelés - úgy látszik elfogyott a Méz a boltba vagyis a Hókusz-nyél listájában. Szerintem azért meg kellene nézni azt a "random"-ot, mert ez már jelentősen nem tisztességes.

18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

köszönöm szépen :)

19. Csocsoovb

Szia!

Nem indítható újra.

Nem érdemes termelned, azonnal beváltásra fog kerülni a termése:

sziszi1965 kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Egyszer én is jártam így. A beadás hevében nem vettem észre a dolgot. Azóta nagyon figyelek. Akkor azért sikerült megcsinálnom, Neked is szurkolok:D

sziszi1965 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.